[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 32 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4578 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 118612 kreditet gyjttt

2010 oktber
15:23 Naruto Ultimate Ninja Storm 2 - Teszt
A CyberConnect 2 alkotott...A Namco kiadott...Naruto meg visszatr...
Uzumaki Naruto a CyberConnect2 jvoltbl visszatrt, hogy ismt meghdtsa a konzoljtkok vilgt. Az egsz vilgon mltn hres anime s manga sorozat az eddigi legnagyobb dobsra kszl a HD Narutok trtnetben. A krds teht, hogy sikerrel jr vagy csak egy jabb rajongi portyz lesz belle?

Pr vvel ezeltt kerlt fl a radaromra a sorozat. Ekkor mg csak magyar nyelven kvettem az esemnyeket, de megtetszett annak ellenre, hogy nem vagyok egy kifejezett anime rajong. A kis ninjk szemlyes szenvedst s csapatuk irnti hsgt eltrbe helyez els 50 rsz mgis oly nagyon kerek volt, hogy rgtn megfogott. Persze utnajrtam s talltam jtkokat is. Ezek mg az elz generci oszlopos tagjai voltak. 2D-s harcok, RPG md s eszmletlen tartalom. Senki nem gondolta volna akkor mg, hogy a sorozat a vide jtkok kztt is sikeress vlhat. Pedig megtrtnt. A Namco-s Cyberconnectnek az Ultimate Ninja Storm 2 szm szerint a tzedik szlse, gy mint tbb gyerekes csald mr tapasztaltan vetettk be magukat az j csemete nevelsbe. Persze ilyenkor az elvrsok az egekbe szknek, hiszen olyat kell alkotni, ami a laikusokat s a rajongkat egyarnt kpes sszecsdteni egy kis csetepatra.Trtnet a Naruto Shippuden sorozat els 168 rszt leli fel kisebb kihagysokkal, rvidtsekkel valamint aprbb mdostsokkal. A cmad szerepl s trsai itt mr tindzser koraik hatrt sroljk, ami a japn rajzfilmeknl krlbell azt jelenti, hogy szinte felnttek. A trtnetet azok, akik mr olvastk a mangt s/vagy lttk az animt nem biztos, hogy kellkppen lvezni fogjk. Kiss vontatott konverzcikon keresztl ismerkedhetnk meg az ppen aktulis esemnyekkel. Sajnos az tvezet mozik hinya egy igen lagymatag beszlgetssorozattal lett kompenzlva, ami kiss savany lehet olykor mg a laikusoknak is. A sztori prbl, annyira h lenni az eredetihez amennyire csak lehet, de a kritikus szemmel tekint rajongk azrt tallhatnak benne kisebb lyukakat. sszessgben kisebb hibkkal ugyan, de egy kerek egyveleget kapunk trtnet cmn.

A grafika a mr szinte megszokott mdon cel-shaded technolgival kszlt. Szp, rszletes mr amennyire a rajzfilm karaktereket „realisztikusnak” lehet nevezni. Ami mindenkppen szembetnik, hogy hihetetlenl ltvnyos effektekkel dolgozik az anyag. Nem krdses, hogy ezen a tren nem is tallkozhatunk szembetn hibkkal. Kpfrissts folyamatos, nem tallkozunk akadssal, st mg a v-szinkronizcis problmk sem ksznnek be. Taln annyi, hogy Xbox 360-on picit recsebb a kp mint ps3-on, ami valahol elfogadhat hiszen a f fejlesztsi platform a j reg blu-ray technolgival megldott fekete doboz volt. A plykbl megfelel mennyisget biztostott szmunkra csapat. Vltozatosak, mindegyik egyedi zenvel van megldva teht terleti repertor bsges. Igaz sokszor ugyanazt a plyt kapjuk ms napszaki kntsben, de szinte olyan mintha egy msik helyszn lenne. Nem rezhet az ismtlds klnskppen. Az audi rendben van, mr ami a japn oldalt illeti. Lehetsgnk van angolul s natv nyelven hallgatni a mondanivalt. Br a szjak mozgsa egyiknl sincs teljesen rendben, az zsiai kollgk sokkal hitelesebben adjk el kpessgek nevnek ordtst.A jtkmenet kt elembl ll. A harcbl s egy enyhe RPG lehelettel megldott mszkls mdbl. Az utbbival valszn nem mindenki fog kibklni, mert olykor tnyleg sok tud lenni az egyik pontbl a msikba, hogy verekedjnk egyet, de aki szereti a sorozatot azok szmra ez nem jelent majd problmt. Itt kldetseket kell teljesteni, rendszerint valami roppant egyrtelm dolgot megtallni valaki szmra illetve elmenni egy csata helysznre ahol a jtk tvlt a kzdelem verzira. A fbb ellenfelek esetben hosszabb, ltvnyos Quick Time event gazdag lmny vr rnk. Nagyon lvezetesek s iszonyatosan prgsek ezek a csatk, tn mg egy picit epikusnak is lehetne mondani nmelyiket. Tny viszont, hogy nem nehezek, amint rjvnk mit kell csinlni pr perc alatt le is zavarhatjuk ezeket. Taln a legfontosabb eleme a jtknak a karakterek kztti ldz kzdelmek gazdagon varilhat sorozata. Nem kevesebb, mint 40 klnbz szerepl teszi tisztelett az Ultimate Ninja Storm 2-ben. Kt harc tpus lehetsges. 1 az 1 ellen illetve a csapat kzdelem. Az elbbit tn nem is rdemes sokat taglalni, mert egyrtelm. Kt karakter tpi egymst a kpessgeikkel a gyzelemrt. A Team Battle azonban mr teljesen ms. Itt kt f karakter mellett vannak segtink. ket egy gombnyomsra elhvhatjuk, hogy megvdjenek minket vagy ppen az ellenfelet tmadjk. Miutn elvgeztk a dolgukat kell, egy kis id mire kipihenik magukat s jra segt kezet nyjtanak majd. Ha sokat hasznljuk ket, akkor elkezdnk pirosan villogni s automatikusan jnnek segteni. Ezzel a lehetsggel hihetetlen sok varici nylik meg a jtkosok szmra.
Persze a Support rendszer mellett mindenki rendelkezik kombincis s jutsu tmadsokkal (ezeket egyszerbben varzslatnak lehetne nevezni). Kzel harcolni nagyon egyszer, egy gomb szolgl arra, hogy bevessnk mindent, amit a ninja iskolban valaha tanultunk. A klnbz mozdulatokat, pedig a bal irnytkarral adhatjuk be. Minden komb sorozat vgn (amennyiben sikeresen bevisszk az sszes tst) van egy klnleges tmads. Ekkora a kamera nzetet vlt s megmutatja neknk milyen remekl is vgeztk ktelessgnket. A jutsukat megfelel energia fejben tudjuk hasznostani. Ha sok van, akkor elengedhetnk egy igen ltvny gazdag Ultimate verzit, ami az ellenfl leter cskjra ers negatv hatssal lesz. A vdekezs gy tnik, hogy nem is fontos, de valahol mgis lnyeges eleme a csatknak. Ezzel ugyanis a dobson kvl mindent hrtani tudunk. Nem kerl energiba, viszont minden karakternek van egy limite. Egy bizonyos id utn ttrik a vdelmet s egy szdlssel megldott bks llapotban kerlnk a mozgs szabadsga nlkl. A klnbz ninja eszkzk pedig taktikai segtsget nyjthatnak, amennyiben nincs energink ersebbek tmadni. A d-pad segtsgvel doblhatunk klnfle kseket, robban ksztmnyeket vagy mrgez tulajdonsggal megldott paprdarabot, m nem csak tmadni tudunk velk, hanem sajt tmadernket vagy ppen vdelmnket is nvelhetjk egy kis idre. A trk s egyb felszerelsek nem sebzskzpontak, inkbb csak az ellenfl tmadsnak megakasztsra szolglnak, teht az effektes robbansoktl senki nem vrjon sokat.A harci tudsunkat kt jtkmdban is kamatoztathatjuk. A Free Battle-ben ahol a gp vagy loklis bartunk lesz az oppozci, illetve online mdban. Az utbbi kicsit rdekes. A netkd s keressi rendszer nem egszen felel meg a multiplayer jtkok vilgban megszokott remeknek. Lass keress s mg lomhbb frissts jelzi. Belpsi szndkkal rnyomunk egy szobra knnyen lehet, hogy az mr rgta nincsen ott. Nincs szinkronban a kett. Ennek ellenre a harcok lehetnek laggmentesek amennyiben j kapcsolat virtulis teremre nyomunk r. Ezt lthatjuk a jtkos neve fltt.

sszessgben a Naruto egy j jtk kisebb hibkkal. A rajongk szmra egy kellemes lmny lesz az ismert karakterekkel jralni a gigszi csatkat, a laikusok pedig kapnak egy ltvnyos verekeds jtkot. Semmikppen sem rdemes elsuhanni mellette, mert amennyiben megragadja az embert a jtkid 20 rra is nhet, de taln mg tbbre is. Tlem kap egy j indulat 8.5-t s elhihetitek, megrdemli.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 37 komment

[15] torppapa5
okt 22., pntek 15:49 #37
Vlasz Rewmac (#33) zenetre
Official Xbox Magazine UK 6/10. Szerintem az a jtk jval jobb a kzepesnl...
[17] travis18
okt 22., pntek 9:28 #36
Vlasz Red13 (#34) zenetre
pedig a sztori pp a shippuuden alatt rik be
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[17] dpb
okt 22., pntek 8:37 #35
Vlasz Rewmac (#32) zenetre
mit, a sirast?
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[18] Red13
okt 22., pntek 4:44 #34
Az a gondom a Naruto (s DBZ) jtkokkal, hogy minden platformra, lassan mr minden vben kiadnak 1-1 rszt, csekly tartalom nvelssel, s sokszor egy j, de elb@szott rendszerrel. Majd valamikor teszek vele egy prbt, videk alapjn elg szpen nz ki, s az animcik is tetszenek. Csak mr egy kicsit gy rzem kinttem a Narutt, vagy csak nem kt mr le a sztorija.
PSN: HUNred13 blog: fyahfilms.blogspot.com
[40] Rewmac
okt 22., pntek 3:03 #33
Vlasz torppapa5 (#30) zenetre
Kik? Mert a nagyobbaknl mind jl teljestett.
Youtube: TheIconizer
[40] Rewmac
okt 22., pntek 3:03 #32
Vlasz dpb (#31) zenetre
Majd kinvd
Youtube: TheIconizer
[17] dpb
okt 21., cstrtk 20:29 #31
basszus, vegigvittem, a fostoryt, es bevallom, h sirtam a vegen, meg ugyis, h tudtam, h mi lesz.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[15] torppapa5
okt 21., cstrtk 18:38 #30
J lett a teszt s a jtk is, alig vrom hogy kijtszhassam! Sajnos 1 oldal elgg lertkelte, nem is rtem mi bajuk volt vele. Remlem BGS-en lesz megint jtklerazs, akkor tuti vtel lesz!
[17] dpb
okt 21., cstrtk 12:24 #29
Vlasz zoba (#28) zenetre
en orulok neki, mert igy legalabb tovabb tovabb lehet jatszani. mar amugy is hanytam attol, mikor az osszes karakter alapbol megvan.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[17] zoba
okt 21., cstrtk 10:09 #28
sikerlt vgigvinni mg 200k storm point kne franc vigye el ezt az idita unlockolst....
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[17] dpb
okt 20., szerda 21:44 #27
Vlasz travis18 (#26) zenetre
majd, ha vegigvittem, akk meg tudom mondani.. ha addig nem tudnad meg.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[17] travis18
okt 20., szerda 21:05 #26
azt nem tudjtok, hogy merre van a Sasuke vs Killer Bee fight? Miutn vgigvittem a story mdot akkor kirta, de gyorsan elnyomtam mindent, mert ms dolgom volt s menteni akartam.
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[17] dpb
okt 20., szerda 20:53 #25
Vlasz travis18 (#22) zenetre
szerintem itachi ertelmifogyatekos egy kicsit, mert kisame neha beszel hozza, es mit mond ra? ezt: ........ de vagy egymasutan 20szor. agyara ment az, h mindig adnia kell a lazat.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[17] dpb
okt 20., szerda 20:51 #24
Vlasz zoba (#23) zenetre
nekem minden masodpercben ad egy uj karaktert... free battleben temarival szoktam az ultimate jutsujat csinalni, es igy hozzam sem er senki. mondjuk mindig sakurat allitom be ellenfelnek, mert o a leggyengebb. es igy minden harc egy uj karakter, v vmi cim, v vmi mas.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[17] zoba
okt 20., szerda 19:43 #23
n mr kifejtettem a vlemnyemet kircsimbe verekeds teljesen rendben van mr lassan meglesz minden kari is akrmilyen szenveds is
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
[17] travis18
okt 20., szerda 19:20 #22
Vlasz dpb (#21) zenetre
nekem Itachi mr az elejtl kezdve nagy kedvencem. akkor is az volt, mikor mg nem tudtuk rla, hogy csak ldozat a Konoha vs. Uchihk ellenttben. Bejtt, hogy ilyen hidegvr. Semmit nem lehet leolvasni az arcrl, s az a tekintet... Meg ht persze nem kicsit skilled
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[17] dpb
okt 20., szerda 19:04 #21
Vlasz Rewmac (#20) zenetre
nekem is, csak nekem nincs ps3am, ezert az elsoresszel csak ugy tudtam jatszani, h versust az egyik haveromnal. viszont eleg szokatlan, az unsban, a jarkalos resz, nem rossz, csak teljesen mas, mint az eddigi xboxos narutokban. en eddig nem nagyon ertettem, az itachis, sasukes ugyet, de most ez is tisztazodott a jatekban, es igy mar nekem is itachi az egyik kedvencem, persze szigoruan kakuzu utan. ^^
mondjuk mar az animeben is kiderult, csak meg azt regebben neztem, japanul, es akk nem ertettem... en meg ott anyaztam itachinak, h "most megkaptad, te kocsog!!"
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[40] Rewmac
okt 20., szerda 18:31 #20
Vlasz dpb (#19) zenetre
Ht igen, de abban rettenten hlynek tartottam a kpessgeket. Mrmint, j volt, hogy nem instant beads volt s persze taktikusan kellett, de Neji s pl Itachi akikt a legjobban szerettem egyszeren nem lltak kzre. A msik gond a Broken Bonddal, hogy egy csom karakter egyszeren csak t lett hozva Rise Of The Ninjbl. Nem voltak hek az akkori njkhz. Nekem az Ultimate Ninja sorozat sokkal jobban tetszik.
Youtube: TheIconizer
[17] dpb
okt 20., szerda 16:25 #19
Vlasz Rewmac (#18) zenetre
TUdom, de abban is, ugyonugy benne volt a harc..
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[40] Rewmac
okt 20., szerda 16:04 #18
Vlasz dpb (#17) zenetre
Ennek a jtknak semmi kze a Broken Bonhoz. Az egy teljesen ms stlus jtk. Persze a sima Naruto trtnett kveti. De ez a jtk az Ultimate Ninja Storm 1 folytatsa
Youtube: TheIconizer
[17] dpb
okt 20., szerda 15:03 #17
Vlasz Rewmac (#16) zenetre
en is imadom, es hianyolom Zabuzat. dehat meghalt... mondjuk ez nem akadaly.
en gaaranak nem a harci kepessegeit hianyolom, az elso reszbol, hanem a szemlyisgt... nem tetszik ez a "olyan akarok lenni mint Naruto" stilus. jobb volt o elmebetegnek. az viszont kurvavicces, mikor legyozok vkit storyban perfektre, azaz nem vesz le az eletembol, es a harc utan meg ott liheg Naruto, akit meg legyoztem all, es azt mondja, h nem is rossz. SPOILER: a legjobb resz eddig, mikor sasuke ellen harcol naruto, es neha atvalt a harc a broken bond vegi harcra. azt hittem, h vmi hiba, v ilyenek.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[40] Rewmac
okt 20., szerda 14:14 #16
Vlasz travis18 (#15) zenetre
Nem maga a technika hanem az hinyzik, hogy kimondja s rnzzen vele az ellenflre. Amaterasu klnlegessg kellett volna ultimate nem susan'o ha az mr gyis az talakulsa. Szerintem viszont Gaara az elz rszben sokkal jobb volt mint itt. Szinte hasznlhatatlann vlt az ember. Nem az els rszek karakterei, illetve nem gy ahogy gondolod. A ps2-es Shippudenekben mindben benne voltak a sima Narutos karakterek is. Leginkbb Zabuzt hinyolom. Nagy kedvenc az reg.
Youtube: TheIconizer
[17] travis18
okt 20., szerda 13:49 #15
Vlasz Rewmac (#14) zenetre
h szval neked inkbb a "sima" Naruto szerepli hinyoznak. n jobban kedvelem a Shippuuden szereplket. Viszont Gaara homok tsunamija tnyleg durva
Egybknt Itachi szerintem sokkal menbb most, mint az els rszben. Sajna azzal a Mangekyo-val elgg nehz volt behozni az Ultimate technikt, mert csak egy nagyon kis hatsugar krre terjedt ki. Legnehezebb fokozaton rendesen kihvs volt pont akkor beadni az Ultimate Jutsu-t, mikor pp feld jtt az enemy s csak 2 lpsre volt tled
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[40] Rewmac
okt 20., szerda 13:36 #14
Vlasz travis18 (#13) zenetre
Kid Nartuo, Kid Sasuke s formik, Itachi a Mangekyo-val, Zabuza, Haku, Gaara a homok tsunamival, Kimmimaro, Tayuya stb...Szerintem rted.
Youtube: TheIconizer
[17] travis18
okt 20., szerda 12:41 #13
Vlasz Rewmac (#11) zenetre
a kldetsek szerintem is vltozatosabbak voltak az els rszben. Milyen karaktereket hinyolsz onnan? Az Els, Msodik, Harmadik Hokage-t? Mert rajtuk kvl mindenki benne van a jtkban (br azt mg nem nztem, hogy pl. Temari, Kakuzou, stb. jtszhat karakterek-e). Ha pedig a fiatal Narutot, stb. hinyolod... ht nekem mr hertom van a 13 ves formktl
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[40] Rewmac
okt 20., szerda 12:29 #12
Vlasz stk (#8) zenetre
Igen mivel ugyanaz az ember alkotta a ruhjt aki a Naruto rajzolja.
Youtube: TheIconizer
[40] Rewmac
okt 20., szerda 12:27 #11
Vlasz travis18 (#9) zenetre
Az elsnek szerintem jobbak voltak a kldetsei, sokkal vltozatosak. n mg mondjuk hinyolom onnan a karaktereket. J lett volna ha azokat is beledobjk.
Youtube: TheIconizer
[17] travis18
okt 20., szerda 9:15 #10
Vlasz stk (#8) zenetre
igen
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[17] travis18
okt 20., szerda 9:14 #9
amgy nekem hinyoztak az els rszbl a fn ugrls, ldzs rszek. nem tudom mirt hagytk most ki ket, side-misson-knt simn jk lettek volna. kicsit sznesebb tettk volna a kldetseket.
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[42] stk
okt 19., kedd 23:23 #8
ebbe van benne a tekkenbl lars?
"jtszani j" si knai kzmonds. A horst fuchs fle V gyalut balkezesek is hasznlhatjk! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[40] Rewmac
okt 19., kedd 18:12 #7
Vlasz travis18 (#2) zenetre
Online rdekes. Teljesen megvltozik a harci stratgia. rdemes prblgatni a csapat kombincikat.
Youtube: TheIconizer
[17] dpb
okt 19., kedd 17:38 #6
imadom, az egeszet, foleg azt, h jo sok karakter van benne.
"Master. We're in a tight spot! A real tight spot. Like, I haven't seen you for ages. It is I, Vincel Dill Boris VII Iwazaruscof, at your service."
[73] zaz
okt 19., kedd 10:22 #5
Kiba***tt j gma!
Mg nekem is pedig kzm nincs a Naruto "univerzumhoz"
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[40] Rewmac
okt 18., htf 23:38 #4
Vlasz AlcohollicA_Hun (#3) zenetre
Ht igen ezt n is szrevettem, de maga nevben mint jtk zene tlagos se nem rossz, se nem tl j.
Youtube: TheIconizer
okt 18., htf 22:58 #3
Nekem 1 nagy bajom van a UNS 2-vel ,hogy amik vannak az animeben zenk sajnos az itt nincs a jtkban.
XBL Gamertag: AlcohollicA Hun
[17] travis18
okt 18., htf 21:19 #2
j kis teszt lett. pntek ta nyzom a story mdot s mg csak most rtem az utols fejezethez (netre mg nem mentem, els az offline ). hozta azt amit elvrtam, sok hibt javtottak az els rszhez kpest, de a story md mg mindig kicsit gyengcske. de mindegy, gyis a harc a lnyeg benne
It's better to die on your feet than to live on your knees. PSN ID: Travis182HUN_MVP GamerTag: Travis182HUN
[10] Daniel San
okt 18., htf 19:25 #1
Na eddig elg jl haladsz. Rajtam kvl msok ide se szarnak
Rewmac
Youtube: TheIconizer
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(online)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(online)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(online)
blackfox
(offline)
maccc
(online)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(online)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Namco
Fejleszt: CyberConnect2
Megjelens: 2010. okt 14.
Kategria: Verekeds
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
8,5
Ami tetszett
- Az eddigi legjobb Naruto jtkadaptci
- Vgre a Shippuden szribl kszl jtk
- Kivl ltvnyvilg
- Prgs, vltozatos harcok
- Remek zenk, japn hangsv
Ami nem tetszett
- Sokat tltget, mg teleptve is
- A sztori md tempja nem ppen idelis
- A multiplayerben vannak kijavtsra vr bugok
Olvasi rtkels: 30,2 (25 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

106 | [Teszt] Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Megjelent a CyberConnect2 legjabb jtka, a hossz vek ta fut Naruto anime s manga soron kvetkez feldolgozsa, a trtnet msodik felt feldolgoz Naruto Ultimate Ninja Storm 2. Vajon sikerlt a fejlesztknek egy igazn j Naruts jtkot kszteni?

25 | [CC] Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 pofonok

Egy kis maradk a mlt heti Comic-Conrl: tbb, mint egy tucat j kpet tudunk mutatni a szp hossz cm Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2-rl.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba