[24] CeXzer (offline)

Ő egy 43 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4902 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 53697 kreditet gyűjtött

2010 September
22:01 Spider-man különvélemény
Szal itt a Shattered Dimensions.
Szal itt a Shattered Dimensions, amit annyira várt és dicsért mindenki előre. Rövid leszek: Nekem óriási csalódás eddig. Persze ez is egy olyan dolog, amiben eddig sem osztoztam a többség véleményével, nekem a Pókember esszenciája sose az volt, hogy nagyot üt, vagy fel tud emelni 75 tonnát. A Pókember arról szól, hogy helyből felugrik egy ház tetejére, majd tovalibben 2 felhőkarcoló között, szabadon, mint a madár.

Ezért szerettem volna gyerekként Pókember lenni, nem másért.
Ilyen jellegű játékokat pedig 2 dolog miatt játszom, az első és lényegesebb, én lehetek Pókember. A második pedig a történet. Na, Pókember ebben nem lehetek, lehettem viszont az eddigi lesajnált free-roaming játékokban, ahol ha olyan kedvem volt, elhintázgattam New-Yorkban, míg meg nem untam. Ebben pedig mehetek minden pályán eddig (4) egy csőben kergetve valami unalomig ismert ellenséget.

És itt a második dolog, eddig ennyi a történet. Ott van nála, ami neked kell, kövesd a csőben, verd el, vedd el tőle (és ráadásul mindnél ugyanaz van). A Web of Shadows sose nem volt ilyen lapos egy pillanatra sem. Van viszont egy rakat challenge, amiket ha szeretnél megcsinálni, nem játszhatsz úgy, ahogy jól esik, hanem muszáj bizonyos ellenfeleket bizonyos módon kinyírni. És nem árt, ha megcsinálod, hiszen attól fejlődik Póki. Szal tartsd fejben az adott pályán kiből mennyit és hogyan kell elverni.

A dimenziókról hasonlóan nincs jó véleményem, de ez már végképp borzalmasan szubjektív. A képregényekben is szeretem az Amazing (és társai, spectacular, Peter Parker, stb), valamint az ultimate univerzumot. A Noirból olvastam párat, nem rossz, de kevésbé érdekel,a 2099-ből is olvastam párat, az teljesen hidegen hagy. Kb így vagyok a játékban is, a 2099-es pályát alig vártam, h véget érjen. Nem mintha a többi akkora izgalom lett volna, de legalább azokhoz tudtam kötődni.

A Noir még talán a legjobb, csak 2 gondom van vele. Egyrészt Batman: AA utánérzés teljesen, szinte úgy érzem, csak azért kaparták elő a Noir univerzumot, hogy tudjanak csinálni egy kis árnyékban bújkálós játékmenetet is, Batman módra.
Másrészt nem értem abban a logikát, hogy ha valakit megtámadok az árnyékból, akkor 1 ütéssel ártalmatlanítom lazán, ám ha elé ugrok és fegyver van nála, akkor kvázi sebezhetetlen, csépelhetem ahogy akarom, csak ellök, aztán én purcanok ki előbb-utóbb. Ha nincs nála fegyver, akkor ugyanúgy el lehet verni, mint bárkit a többi univerzumban (ha van náluk fegyver ott, ha nincs).

Tudom, nem játszottam végig, sőt csak 20%-nál tartok kb, de nekem nagyon erőltetettnek tűnik, már az alaptörténet is, s csak bízom benne, hogy majd alakul, de az tuti, hosszú távon maradok a régi free-roaming játékoknál.
8 komment

[24] CeXzer
Sep 11., Saturday 16:15 #8
Na, a Deadpool pálya zseniális volt, de csak mert hozta Deadpool személyiségét
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[64] DarkVenom
Sep 11., Saturday 14:11 #7
Válasz backstab (#4) üzenetére
Talán azért, mert Pókember már évtizedek óta árucikk, nem egy rajongói réteg mascotja.
Thrills, Chills, Kills!
[34] Wolverine
Sep 10., Friday 19:32 #6
Válasz backstab (#4) üzenetére
A playstationra megjelent két Spiderman zseniális volt, ma már picit szögletes, de szerintem még mindíg ott van a toppon. A filmes játékok nagyjából bejöttek, nekem az Ultimate Spiderman volt még nagy kedvencem, PC-n toltam végig, nagyon élvezetes volt.
Ha minden igaz, holnap már meg is jön a játék amit rendeltem.
Die in peace
[24] CeXzer
Sep 10., Friday 10:34 #5
Válasz zaz (#3) üzenetére
Nekem játékként se jön be, igazság szerint ha nem pókember lenne a főszereplő, sírnék, h pénzt adtam ki ezért. Minden pálya ugyanaz, történet gyakorlatilag így a játék harmadánál még nincs, csak előre lehet menni, még egy puzzle se volt, h legalább ne csak csihi-puhi legyen, meg ha látod a háromszöget húzd meg a ravaszt, aztán odaugrik a pókica. Szal nekem eddig 1/10, mivel pókemberes ezért 3/10.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[33] backstab
Sep 10., Friday 9:33 #4
Válasz zaz (#3) üzenetére
Hát ez az! Már nem a rajongóknak készítik a képregényfilmeket/játékokat, hanem a nagyközönségnek.

Nagyon csíptem a PS1-re megjelent Spider-Man játékokat, de a PS2-es The Movie óriási csalódás volt. Így hát eleve szkeptikusan álltam neki a Spiderman 2-nek, és egy perccel a játék kezdete után egyből "besza-behu". Istenem, egy GTA a Pókemberrel a főszerepben! Mindenre felmászhatok, mindenre hálót vethetek, minden mozdulat visszaköszön a képregényből... Így kell képregényjátékot csinálni.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[73] zaz
Sep 10., Friday 9:21 #3
Nekem nagyon bejön ,valószínűleg azért mert nálam a pókember annyi, hogy láttam a Sam Raimi féle filmeket(tetszettek)
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[24] CeXzer
Sep 10., Friday 0:10 #2
Válasz backstab (#1) üzenetére
Egyetértek. Én igazából azt szeretném, ha a Spider-man 2-höz adnának hozzá pár extra városban elkövetett bűncselekményt a változatosság kedvéért, csinálnának hozzá új történetet, meg grafikát, de az alapokat hagynák úgy, ahogy volt akkor. Nem fér a fejembe, hogy miért kellett kivenni a kétkezes hálóhintát. Csak amiatt az egy dolog miatt előveszem még ma is.De sajnos azért a látvány már sehol nincs a web of shadowshoz képest.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[33] backstab
Sep 10., Friday 0:07 #1
Ha vért pisálnak is, akkor sem tudják felülmúlni a két PS2-es mesterművet...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)