[12] RedBoyforCE (offline)

Vidám - Szerethető - Jólnevelt

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Pest / Budaörs

4609 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 19575 kreditet gyűjtött

2010 August
21:58 PSP-s játékötletek
Ihletre van szükségem...
Már jó ideje porosodott a polcomon kedvenc kis kézikonzolom, és úgy gondoltam újra feltöltöm energiával, és felfrissítem a játéktáramat.
Utóbbihoz kérném a Ti segítségeteket. Szeretném, ha megírnátok nekem egy hozzászólásban, hogy Nektek melyik játék a kedvencetek PSP-n, és miért lenne érdemes játszanom vele. Nem állítok stílus korlátot, mert elhatároztam, hogy amelyik játékra a legtöbb szavazat érkezik, és a legjobban meggyőznek az ajánlások, azt biztosan beszerzem, és végigjátszom, majd megírom a véleményem, ha úgy tetszik TESZT formájában, ide.
Egyetlen játék lesz most a győztes.

Amikkel már játszottam, és nem esélyesek:
- Burnout Dominator, Legends
- Monster Hunter Freedom 2
- Prinny
- Patapon1-2
- LocoRoco 1-2
- Syphon Filter Logans Shadow
- Test Drive Unlimited
- Ridge Racer 2
- Wipeout Pulse, Pure
- Tekken DR
- Little Big Planet
- Motorstorm
Szerk.
- God of War

Várom az ajánlataitokat szeretettel!

A szavazást SZERDA este 8-kor zárom.

Maradok Tisztelettel:
RedBoyforCE
14 komment

[17] sum-blink
Aug 18., Wednesday 11:00 #14
Soul Calibur Broken Destiny, Indiana Jones and the Staff of Kings, Assassins Creed Bloodlines, Test Drive Unlimited, The Simpsons Game, Rock Band Unplugged és még hosszasan sorolhatnám....
PSN: sumblinker, Steam ID: trevisz182
Aug 18., Wednesday 7:43 #13
Köszönöm az ajánlataidat! Ilyen leírásra gondoltam, amikor eredetileg megírtam ezt a blogot. A GTA Chinatown Wars-t többen is ajánlották már (blogon kívül is), de nekem a DS-es verzió után vannak félelmeim vele kapcsolatban (úgy éreztem annál, hogy az irányítás komplikáltabb mint aminek lenni kéne, és az autók fizikája is érdekes volt). A LCS és VCS felé én is kacsintgatok, mert imádtam a "háromdés" GTA-k humorát, sztoriját és bebarangolható környezetét, és ha ezt mindig magammal cipelhetném (ha máshova nem is akkor az ágyba) akkor igazán csábító ötlet.

És csak így a végére: Igaz ami igaz, nagy rajongója vagyok az autós játékoknak, hiszen gyerekkorom óta részei az életemnek. Kezdtem anno a DOS-os GP-vel, StreetRod1-2, majd Stunts, Carmageddon, Need for Speed teljes sorozattal folytattam, most meg számtalan játékot játszottam már. PC-n volt szerencsém a FlatOut sorozathoz is, mindegyik nagy móka volt (még volt egy nagyon rossz "koppintás" is CrashDay néven, ami nem igazán jött be). Már csak egy GRID PSP portra áhítozom de nagyon...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
[55] axl
Aug 18., Wednesday 3:18 #12
Válasz axl (#11) üzenetére
Az én szememben amúgy a FlatOut - HO lazán agyonveri a PSP-s Burnout-okat (igaz, teljesen más műfaj), azokkal valahogy nem sikerült azonosulnom. Ebben mondjuk lehet némi szerepe annak is, hogy ezeken kívül csak a Paradise-szal játszottam (nagy kedvencem amúgy), ami egyrészt next-gen, így nehezen összevethető egy kézi konzolos mellékszállal, másrészt sokban szakított az addigi Burnout-hagyományokkal is...

Az eddig kipróbáltak közül a FlatOut az egyetlen normális PSP-s autóverseny, ami valahol szomorú, mivel kvázi csak egy "butított" port, mégis számomra jobb élményt nyújtott, mint sok exkluzív fejlesztés...
I WλNT TO BELI3VE
[55] axl
Aug 18., Wednesday 3:12 #11
GTA - Chinatown Wars: egyszerűen fantasztikus, igazi handheld GTA. Nem nagygépes rész lebutítva, ez pont kézi konzolra való. (Igaz, nekem a kvázi GTA III/VC újragondolás -- vagy ha úgy tetszik, ráadás -- Liberty City ill. Vice City Sories részek is bejöttek. Ha szereted a GTA sorozatot, valamelyiket mindenképpen szerezd be. Persze a legjobb, ha mindet beszerzed. )

Worms - Open Warfare 2: ha szeretted a 2D-s Worms részeket kizárt, hogy ebben csalódnál. 2D-s játékmenet, szép 3D-s hátterek, rengeteg fegyver, végtelen szórakozás, multiban istencsászár (de egyedül is nagyon jó szórakozás). Ezt a játékmenetet szintúgy mintha pont kézi konzolokra képzelték volna el eredetileg is: ideális 5 perces kikapcsolódásra, de órákig lehet nyüstölni.

Puzzle Quest - Challenge of the Warlords: ugyanazért, amiért a Worms. Mellesleg egy nagyon addiktív szerepjáték/puzzle kombó hangulatos fantasy-köntösben, festményszerű illusztrációkkal.

flOw: egyszerűen relaxál. Ezt akár szó szerint is vehetjük, mivel egy faék bonyolultságával vetekszik, mégis piszok hangulatos és élvezetes tud lenni. Igaz, miután az ember végigvitte, nem sok motivációt érez az újrakezdésre... és nem valami hosszú.


Nagyon végső soron:

FlatOut - Head On: nincs semmi baja, de tulajdonképpen csak az Ultimate Carnage portja. Persze ez végső soron valahol előny is, mert körülbelül a grafikában van csak eltérés, minden más ugyanaz. Nekem mondjuk nagyon bejött, mert az egyetlen olyan PSP-s autóverseny (az általam eddig kipróbáltak közül), aminek van rendes (persze nem valós -- nekem az is elég, hogy nem kartondobozokat irányítok, hanem súllyal rendelkező járműveket) fizikája. Klassz törésmodell, kellően tartalmas és szerintem PSP-hez mérten még jól is néz ki. Tudom rólad, hogy nem áll távol tőled ez a műfaj (mármint konkrétan az autóversenyre célzok), de csak akkor ajánlom, ha nagy gépen még nem játszottál vele, mert amúgy teljesen ugyanaz.
I WλNT TO BELI3VE
Aug 17., Tuesday 17:28 #10
Gyűlnek a játékötletek szépen. Csak így tovább! Szerda este összesítek.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
[9] bLz
Aug 17., Tuesday 16:41 #9
A kedvenc handheld játékomat a GTA:CTW-t tudom ajánlani.
PSP-n elég jól néz ki, igaz iPodon és DS-en jobban élveztem a touchscreen miatt.
Fear the old blood
[8] tutijatek
Aug 17., Tuesday 13:02 #8
Gta vice city stories: ez a kedvenc psp-s játékom, óriási szabadság, hosszú (kimaxoláshoz kb 50 óra)
Metal Gear Solid: PW: jó játék, ezis hosszú, talán nem lesz problémád az irányítással
Mostanában újra játszok a Gran Turismoval: a chalenge-ek rohadt nehezek, van benne 800 kocsi, de lehet csalódni fogsz benne, mert nincs semmilyen campaign módja
Van még egy autós játék, a Midnight Club Los Angeles Remix. Remek játék, tuningolható autókkal, nyílt világgal.
Més que un club, Visca el barça visca Catalunya!
[14] ultratti
Aug 17., Tuesday 12:11 #7
Ha van zséd, vedd meg az új MGS-t.
Aug 17., Tuesday 11:55 #6
GT Portable, MGS Peace Walker, FF7 CC, Resistance: Retribution, Killzone: Liberation, GTA: CW, F1 2009, hirtelen ennyi!
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[9] Jademan
Aug 17., Tuesday 9:41 #5
Lumines 2: Fenomenálisan függővé tevő jó kis tetris szerű játék.
Killzone Liberation: Mert jó.
GTA bármelyik PSP-s része.
"The things I want to say to you get lost before they come,The only thing that's worse than one is none"Linkin Park: In Between
Aug 17., Tuesday 7:19 #4
Tudtam, hogy valamelyik játékot ki fogom hagyni a már játszott listáról. A God of Was tényleg nagyon jó játék, csak piszok rövid. Ne haragudjatok, de az is kilőve.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
[9] domib
Aug 17., Tuesday 1:21 #3
Én is a God of War-t mondom.
[46] csavar
Aug 17., Tuesday 1:03 #2
Az alant ajánlott God of War szinte kötelező és vétek kihagyni. Tömény akció és remek grafika, stílusos hangzás. Hozza a nagygépes verzió (PS2) játékélményét.
Killzone: Liberation - mert Killzone , mert szerintem szép tps grafikája van, jók a hangok, néha taktikus, de lövölde... mert néha nehéz, néha idegesítő, de játszatja magát...és hangulatos.
Sokan dicsérik a Crisis Core: Final Fantasy VII-t. Szép, FF és tipikus, de én elég hamar leraktam és nem tudom megmondani mi a bajom vele...lehet újra meg kéne szereznem és hátha ráérzek a fantasztikus hangulatára...
Ne hazudj, mert összezavarod a csillagokat és kiszámíthatatlan lesz a jövőd! PSN ID: vjcsavar
[46] multishoot
Aug 17., Tuesday 0:09 #1
MGS Peace Walker KATT!

És tudom, hogy azt írtad, csak egy játék lehet a győztes, de a God of War Chains of Olympost is muszáj megemlítenem,remekül sikerült alkotás,csak kissé rövid, de így is annyi handheld hulladék portot kenterbe ver, hogy nem szabad kihagyni. Ezek érnek valamit a PSP-és felhozatalból, többet ha muszáj lenne sem tudnék mondani.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
RedBoyforCE
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERÍTÉS!!!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation Portable
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Szórakoztató, FPS, Verseny, Szimulator
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Játék zsebkonzolon, Passziánsz / aknakereső, DVD, Magazinok, újságok, Fotózás, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Mozi , Étterem, Bowling, teke, Barátok, Billiárd, Email, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Esőben sétálás, Napozás, Ping-pong, Görnyedt ülés
Barátok, ismerősök
Tommy_Angelo
(offline)
Odax
(offline)
adam062
(offline)
Beowulf
(offline)
xsipi
(offline)
casper007
(offline)
axl
(offline)
Griev
(offline)
BW
(offline)
Alwares
(offline)
multishoot
(offline)
Rewmac
(offline)
Gyurk
(offline)
Iceakos
(offline)
Annie
(offline)
Final Doom
(offline)
Ibro30
(offline)
Ray
(offline)
Lalla
(offline)
e.vid
(offline)
macewindu74
(offline)
bikelander
(offline)
rozsomak96
(offline)
bluedog
(offline)
RoOte
(offline)
Jicsin72
(offline)
Wolverine
(offline)
Mártonapoo
(offline)
hunbaly93
(offline)
XBOX Live