[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 24 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4087 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 July
12:07 Élménybeszámoló másképp
Két hétig egy németországi ausztriai kéthetes duna-menti bicikci túrán vettem részt. A túra élményeit pedig most fogom NEM megosztani veletek.
Nehogy valaki félre értse, nem azért nem írok róla mert, nem tartom rá érdemesnek az olvasókat, hanem azért nem mert mivan akkor ha valaki nagyon utálja a németeket vagy az osztrákokat? Akkor az a valaki elolvassa és ír egy jó csúnya kommentet és kuka az egész. Ha meg valaki szereti őket az megérti, hogy azok miatt nem írok róluk akik nem. Ez eddig világos ugye? Na de ha már így belementünk akkor végülis üssük el az időt valamivel. Van egy kérdésem. Te, kedves olvasó, hogy hívod azt amikor a nyelved hegyét a szájpadlásod elejére helyezve egy tompított TL hangot ejtesz? Annak mi a neve? Mit csinálunk olyankor? TL-ettintünk? De ha a TL-ettintés itt van köztünk akkor miért nincs neve? Az emberek nap mint nap mennek az utcán TL-ettintenek és azt se tudják mit csinálnak éppen? Lehetséges hiszen aki például eszik az se azt gondolja közben, hogy eszek hanem azt, hogy jaj de finom, vagy jaj de nem finom. Így a TL-ettintgető járókelőnek sem kell tudnia mit csinál ahhoz, hogy TL-ettintgethessen. Gratulálok, ha idáig eljutottál akkor sikeresen teljesítetted az első szintet!
Üdv.:..................D.
6 komment

Jul 07., Wednesday 17:55 #6
Tényleg nincs kikapcsolóbb az ehhez hasonló kirándulásoknál.
[11] Enzo Di
Jul 07., Wednesday 15:26 #5
Ha ezt teszi veled a biciklizés, akkor keress valami más kikapcsolódást.
And that was the moment when the universe ran out of ammunition.
[35] Npeti
Jul 07., Wednesday 14:21 #4
Én nem irigyelek mert úgy tünnik megromlott az agyad ebben a 2 hétben. Tekerni jó lehet de az agyamat nem éri meg.
[41] Gulandro
Jul 07., Wednesday 14:17 #3
Válasz D. (#2) üzenetére
Mondom, baromi jó lehet.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[4] D.
Jul 07., Wednesday 14:13 #2
Válasz Gulandro (#1) üzenetére
A család szereti az ilyeneket. Inkább mint beülni egy hétre egy horvát apartmanba és meghalni a melegben. Örölük, hogy evezünk és bicózunk inkább
Oh it's bad luck to be you.
[41] Gulandro
Jul 07., Wednesday 14:10 #1
Akkor most már Level 2 vagyok? Cool. Király lehet egy ilyen túra, irigyellek, hogy ilyenekre mentek mindig. Képzelheted, hogy nekünk a top az a szelidi tó volt annak idején.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)