[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4810 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 120024 kreditet gyjttt

2010 May
15:27 Red Dead Redemption - Teszt
Gyorstzel revolver, banditk, whiskey s pker...
Taln kevesen vannak kzttnk akik ne tudnk ki az a Charles Bronson s ne lttak volna vele legalbb egy vadnyugaton jtszd alkotst. Nos aki tudja mirl beszlek, az tudja, hogy ezeket a filmeknek volt egy egyni hatsuk. Br nem tudjuk milyen is a vadnyugat ezek hatsra mi mgis ott rezhettk magunkat. Na, de inkbb nem anekdotzom ennyit, inkbb kezdjk bele.A Red Dead 1911-ben, teht a vadnyugat ksi szakaszban jtszdik. Ekkor mr jelen voltak klnbz llami szervek, automobilok is megjelentek keleten, gy a nyugat mr-mr kihalni ltszdik. m nem John Marston szmra, neki mg van bven dolga. John egy megtrt trvnyenkvli akit volt bandatrsai utn, miutn egy balul sikerlt bankrabls sorn meglvik s trsai ott hagyjk meghalni. Ezutn az amerikai llami bkebrk a szabadsgrt cserbe azok utn kldik akik tvertk s meg akartk lni. Az alaptrtnet vrbeli bandita sztori egy kis modern drmval kombinlva. Azt kell mondjam j.


A kldetsek tbb tpusra oszlanak. Van egy fszl melyhez ltalban tartozik egy vagy kt misszi, teljestsk ktelez amennyiben tovbb akarunk. E mellett m rengetek tenni val van New Austinban s Mexikban. A klasszikus western hangulatot idz „Wanted” poszterek igazi fejvadszatot biztostanak szmunkra. Ezen mellk kldetsek legfbb s majdnem egyetlen clja a pnzkeress. Amennyiben sikerl lve elkapnunk a krztt szemlyt akkor rendes kis summa theti a markunkat, m ha a harc hevben ne adj isten megljk akkor csak fl pnzt kapunk.
Ezeknek rgtn bemutat kldetsek utn neki is eshetnk. Azrt fontos azokon elszr vgigmenni, mert akkor kapjuk meg a lasszt s amilyen furn hangzik olyan lnyeges, hogy a lassz az egyik legfontosabb kellk a revolver mellett. Ugyanis csak ennek segtsgvel hozhatunk vissza lve krztt szemlyeket, segthetnk klnbz embereket. A jtkban vannak gy nevezett random eventek amelyekkel utazsaink sorn tallkozunk. Ezeket a kldetseket nem fontos sem elfogadni sem megcsinlni m, ha megcsinljuk kapunk egy kevs jutalmat s tiszta lelkiismerettel folytathatjuk utunkat. Ezek lehetnek ltolvajok elkapsa, postakocsi vdelme s szemlyek szlltsa a vrosba. A tbbi kldetstpussal szemben ezeknek nincs semmi kzk a trtnethez. Nem gy a „Stranger” azaz idegen kldetsek. Az idegen alatt nem fldnkvli zld kibaszott undort lnyekre kell gondolni, hanem ismeretlen szemlyekre melynek klnbz rdekes sajt trtnettel rendelkez feladatsorokkal bznak meg minket. Ezek szpsge, hogy nem lehet ket bebukni, mert ha ez meg is trtnik egy kis id mlva jraprblhatjuk ket. Tetszleges a befejezs ideje is. Attl, hogy elfogattunk egy ilyen misszit attl mg nem kell azonnal odarohannunk s megcsinlnunk, rrnk erre akkor amikor ppen arra jrunk ahol a feladat konfliktusnak kibontakozsa van. Ezeken kvl bven van mg elfoglaltsg a jtkban, akr el lehet jtszani vele 10 rt anlkl, hogy foglalkoznnk a fsztorival s ezt nem azrt mondom mert az szar.
Az egyb tevkenysgek lehetnek a vadszat, a pkerezs, a blackjack,a kockzs, lpatkhajts vagy ppen a szkanderozs. A klnbz szerencsejtkok kzl szerintem csak a krtyzs lett tgondolva. A lpatkhajts egyszeren nevetsges s rtelmetlen. A kockzs szimpla szerencsn mlik vagy inkbb a random event genertor j kedvn mlik. A nyugodt idegrendszer megrzse kedvrt ne prbljunk meg mindenkppen nyerni. A vadszat nagyon lvezetes tud lenni ha az ember elkapja a hangulatt, de ha nem akkor knnyen unalmas s idegest lesz. Fleg, hogy ha mondjuk vadszunk 2 rn keresztl, belemerlnk elfelejtnk menteni, majd a semmibl megjelenik 3 grizzly s betpolnak minket vacsornak. Na azok tudnak aztn kellemesen hatni a lelkivilgomra. Ettl mg persze nagyon j kis mka, fleg ha a 3 grizzly-t mi fogyasztjuk el.

A kzdelmet egy igen gazdag fegyver arzenl s az gy nevezett Dead Eye kpessg segti. Az utbbi egy igen egyedi mdja az idlasstsnak. Szinte teljesen megll az id majd kijellhetjk hov tzeljnk, akr egyszerre tbb ellenfelet is leszedhetnk. A mordlyok kztt van revolver, fl automata pisztoly, shotgun (klasszikus s fl automata is), tvcsves puska ami olyan szinte kurva md komoly, hogy lerni is nehz s egyb puskk. Ezek kztt megtallhat Old Shatterhand hres Henry karablya is. Fontos, hogy mindegyik megnyitott vagy felszedett fegyvert magunkkal vihetjk s nem vlogatnunk mikor mi legyen nlunk. Az egyet hibja ennek, hogy a harc hevben nehz a fegyvercsere a radilis menn keresztl, mivel nem ll meg a jtk.A jtknak egy olyan szinten ers pontja, hogy nehz lenne nem szrevenni. A tjak gynyrek, melyek nagyban segti a kellemesen hossz lovaglsokat. Csodaszp vidkeket szelhetnk t paripnkon. Az egyedi karakterek mint pldul John vagy a sheriff nagyon szpen s rszletesen vannak kidolgozva, a mozgsuk nem darabos nagyon kzel ll a valsghhz. A szinkron hangokat egsz jl eltalltk, m nekem a fszerepl kiss tl diplomatikusnak tnik. Kinzetre s modorra kicsit olyan mint egy ifj Clint Eastwood aki nem tudja, hogy kemny fi-e vagy nem. Persze a hatalmas s szp tartalom miatt igen sok tltsre kell szmtanunk. Ehhez mg kapcsolhat egyb pici, de bosszant glitch s bug. Ilyenek a l beakadsa, tlovagols a hegyen, a lassz animci megvan, de nincs lassz. Nincs olyan jtk fleg ekkora tartalommal amelybe ne csszna bele egy kt hiba. Szoksos kicsi apr sandboxos hibk. Ezekre ki lehet lezni magunkat amennyiben semmikppen sem akarjuk lvezni ezt a remek cuccot. Egy tny van. Installlva is sokat tlt. Tl sokszor, tl sokat. Mondjuk ha azt nzzk mennyi mindent kell neki akkor elnzhet. De akkor is minden kis lszarnl tlt. Mint jtkos egyszeren nem tud rdekelni. Van bven elg pozitv mely ellenslyozza a problmkat.sszessgben a Red Dead Redemption egy remek alkots mely idzi a rgi westernfilmek hangulatt. Aki szereti ezt az rzst annak ktelez, de azok se tntorodjanak el tle akik egy j kis lvldzsre vgynak hiszen tbbflekppen is jtszhat az anyag. A Volt egyszer egy vadnyugat vagy az Egy marknyi dollrrt kalsszikusokat egy az egyben fel lehet lelni. Nlam egy 9.5 pontot kap. Fl pont levons az emltett kisebb zavar tnyezkrt.

Red Dead Redemption 15 komment

[40] Rewmac
Jun 02., Wednesday 18:17 #15
Vlasz JedaY (#14) zenetre
Igen ez zavar tud lenni. De egybknt annyira nem bad ass karakter Johnny fi m. A sztorin vgigpsztzva nem tnik annak. Egy aranykort l Bronson vagy Eastwood papa lenyomn
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[8] JedaY
Jun 02., Wednesday 14:46 #14
Ami engem baromira felidegest benne, hogy elmletileg n vagyok a legnagyobb "bad-ass" az egsz vadnyugaton, vgiggyilkolhatom a prrit, de ha vz ri a lbujjamat meghalok!
Lovagolok a hegyoldalon, gynyrkdm a tjban... hirtelen csahols, lovam sszeesik n leesek rla pp gy, hogy leguruljak a domboldalon aminek az aljn vz van... HALL! Msfl ra toll s virggyjtgetsnek lttek! Le is raktam 2-3-om napra a jtkot! De mr rzem, hogy meg fogok neki bocsjtani!
"I Believe in No God, No invisible Man in the Sky..." / XBL: SipiThomy / PSN: WauldenStembo
[16] rdg
Jun 02., Wednesday 13:57 #13
Nlam is egy szaftos 10-es a jtk, a kisebb bug-ok csak egy gyengbb kret hozz, de a ffogs mennyei!

Annak, aki belels:

KATT!

bocs az nreklmrt, de ez a jtk megrdemli!
Az utols cserksz
[8] miqla
Jun 02., Wednesday 6:57 #12
Jl ltom? a negyedik kpen egy kame-hamt idz meg John Marston!
A mesterseges ertelem szamara a valosag is virtualis.
Jun 01., Tuesday 20:45 #11
Nlam is 9,5 de csak a bugok s az elfordul fagysok miatt.Amint patchelik flugrik tzre,simn.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
[73] zaz
Jun 01., Tuesday 13:24 #10
Volt egy ilyen kldetsem amikor xy egy vrosban vrt.
Igenm de kzben a vrost elfoglaltk a banditk, s csnya csetepat alaklt ki.
Xy meg pont bekerlt a tzvonalba, egsz pontosan az kabtja is meggylladtt a molotovtl
Ki is rta a gp hogy ez a strangers kldets elment.
Visszatltttem ,br lehet,hogy ebben az esetben is visszatette volna a gp egy id utn xy mkust.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[15] xboxfreak
Jun 01., Tuesday 12:38 #9
a cscs ez :

Nem gy a „Stranger” azaz idegen kldetsek. Az idegen alatt nem fldnkvli zld kibaszott undort lnyekre kell gondolni, hanem .....

imdom ezt a tesztet
[73] zaz
Jun 01., Tuesday 10:51 #8
n bazdmeg rdobom a kibaszott nagy 10est!!!!!!!
Szp mondat volt?
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[30] sting
May 31., Monday 22:21 #7
Vlasz Rewmac (#6) zenetre
Befolysolt llapotba kerltem...
[40] Rewmac
May 31., Monday 21:02 #6
Sikerlt meggyzni nt krem szpen?
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[30] sting
May 31., Monday 19:38 #5
Uraim, ezt n megveszem!
[59] Alwares
May 31., Monday 19:14 #4
Mikor egy bnz mr nagyon a begyemben van akkor lve kapom el a lasszval, hogy aztn szpen azzal hzzam vgig a futcn
.titanic {float: none;}
[40] Rewmac
May 31., Monday 18:44 #3
Vlasz sting (#1) zenetre
Technikailag sokkal kifinomultabb. Nincsenek benne grafikai hogy is mondjam buktatk. Megvan az egyedisgi s stt tnusokkal operl mint a GTA 4, de ahogy mondtk elttem rszltetesebb s lesebb is.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[42] Totti5
May 31., Monday 18:18 #2
Vlasz sting (#1) zenetre
boxon tles a kp, rece alig, lttv brutal, minden nagyon rendben van grafikailag mondhatni top ahhoz kpest hogy sandbox
"Jl nz ki, rdekes, de ha nem ez lenne a cme, akkor jobb jtk lenne..." Xbox ONE - WiiU - WIN10
[30] sting
May 31., Monday 17:52 #1
Mennyivel tbb,fejlettebb, a ltvny technikailag - mint a Gta4?
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Red Dead Redemption adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Rockstar Games
Fejleszt: Rockstar San Diego
Megjelens: 2010. May 20.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nem ismert

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
-Monumentlis jtsztr
-Gynyr kinzet, elkpeszt napszakvltsok
-Igazi vadnyugati hangulat, remek zenk
-Masszv opcionlis tartalom, valdi szabadsgrzet
-Vltozatos misszik
Ami nem tetszett
-Bugos, nha tl feltnen
-A multiplayer lehetett volna tgondoltabb, tartalmasabb
-Nha teljesen rtelmetlen kldetsek a trtnetben, logiktlan egymsra-utalsok
-Lehetett volna picit tbb nta
Olvasi rtkels: 13.9 (127 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

91 | [Teszt] Red Dead Redemption

Ki ne szeretn tlni a legends western-filmek nagy jeleneteit? Lovakon vgtava banditkat ldzni, elrejtett kincseket keresni, farkasokra vadszni - s persze gazfickk levesbe belekpni? A Red Dead Redemption ezekre mind lehetsget ad - teszteltk a Rockstar j jtkt.

53 | [Prbakr] Red Dead Redemption

A Rockstar vadnyugatos GTA-ja, vagy tetszs szerint: GTA-stott Vadnyugata nagysgban, kidolgozottsgban s hangulatban is elsrangnak tnik. Por, keselyk, dledez deszkahzak, s megvlts: szemtl-szemben a Red Dead Redemption-nel.

44 | Nyolcmilli Red Dead Redemption

A Take-Two az egyelre tvolinak tn j GTA jtk hinyban sincs klnsebb bajban: sok nagy cmk jn a kvetkez kt vben, s az idei felhozatal is jl teljestett - a Red Dead Redemption klnsen.

14 | RDR Undead Nightmare: a fegyverek

A Rockstar alaposan bereklmozza a jv hten megjelen zombis Red Dead Redemption DLC-t - mr legalbb a harmadik trailert adjk ki az Undead Nightmare-bl.

20 | Red Dead Redemption: DLC-lemez

Nem csak zombis DLC rkezik a Red Dead Redemption-hz, hanem egy lemezes gyjtemny is, amelyen az sszes eddigi letlthet tartalom megtallhat lesz - jelentette be a Rockstar.

21 | Red Dead Redemption: mozgsban a zombik

A Red Dead Redemption zombis DLC-je a kzeljv egyik leggretesebb letlthet tartalmnak grkezik: a tovbbra is megjelensi dtum nlkl rvlkod kiegsztrl j trailer rkezett.

25 | Red Dead Redemption: zombiveszly

gy tnik, hogy valamilyen bizarr egybeess kvetkeztben fnykorukat lik a zombis letlthet tartalmak: a Red Dead Redemption is kap egy ilyet. Friss kpek.

65 | Red Dead Redemption: jnnek a zombik

Viszonylag rgta tudjuk, hogy lesz valamikor zombis Red Dead Redemption letlthet tartalom, de videt eddig mg nem lttunk belle - egszen mostanig, trailer rkezett.

4 | RDR: Liars and Cheats trailer

Holnap jelenik meg a Red Dead Redemption j, Liars and Cheats kdnven fut DLC-je. Online lversenyek, online pker, j fegyver, j multi jtkmd - mindez trailer formjban is.

16 | Jv hten jn a Red Dead Redemption DLC

A Rockstar elrulta, hogy mikor fog elrhetv vlni a Red Dead Redemption nhny hete bejelentett msodik letlthet tartalma, amely a Legends and Killers cmet viseli.

9 | Red Dead Redemption: repl a tomahawk

A Rockstar legnysg mostansg valsznleg pezsgben frdzik a szenzcis Red Dead Redemption eladsok lttn - kzben pedig vadul ksztik a DLC pakkokat. Kpek az els csomagbl.

32 | Red Dead Redemption: jnnek a zombik

A Rockstar nem egy, nem kett, hanem kapsbl ngy RDR letlthet tartalom-csomaggal szrja meg a rajongkat . A DLC-k egyjtkos / tbbjtkos extrkat knlnak, az egyikben mg zombik is lesznek.

15 | Red Dead Redemption: a film

Angol bartainknl htvgn sugroztk a Red Dead Redemption alapjn teljes egszben a jtk motorjval kszlt flrs filmet. Most te is meg tudod nzni.

20 | Red Dead Redemption: ingyenes DLC

Ingyenes letlthet tartalommal bvl a mjusi hnap egyik legnpszerbb jtka: az els Red Dead Redemption DLC-rt egy fillrt sem kell majd fizetnnk.

59 | Red Dead Redemption: a vadvilg

Nyugalom, a htvgn sem maradtok Red Dead Redemption nlkl: a jtkot bemutat legfrissebb kpek a vadnyugat llatvilgra koncentrlnak. A PS3 verzi tartalmasabb lesz.

43 | Red Dead Redemption: az utols trailer

Ma mr volt egy Red Dead Redemption hrnk, m ha valakitl, akkor a Rockstar San Diego jtktl egszen nem sajnlunk mg egy bejegyzst - befutott a jtk utols trailere.

29 | Red Dead Redemption: rengeteg kp, trkp

Ersen kzeleg a Red Dead Redemption jv heti megjelense, a Rockstar pedig a jelek szerint nem sprol a screenshotokkal. Huszonegy friss kpet, s egy teljes vilgtrkpet tudunk mutatni.

58 | Red Dead Redemption: a lovak

Klasszikus western ide, vagy oda, egy igazi sandbox jtkbl nem hinyozhatnak a jrmvek: a Red Dead Redemption-bl sem fognak - lovaknak hvjk ket.

40 | Red Dead Redemption: forradalom

A Red Dead Redemption zeltkbl sosem elg: ma befutott a legjabb kedvcsinl a Rockstar San Diego sokak ltal vrt, kt ht mlva megjelen jtkrl.

40 | Red Dead Redemption tvszpot

A mai napra is jut egy kis Red Dead Redemption: ezttal egy fl perces tvreklmot tudunk mutatni rla, amibl egybknt tegnap mr lthattatok nhny kpet.

42 | Red Dead Redemption ltnivalk

A Red Dead Redemption egyrtelmen a rendkvl ersnek grkez mjusi hnap egyik leginkbb vrt jtka - vessnk is r ismt nhny gyors pillantst.

33 | Red Dead Redemption: multi zelt

Pr hete mr vethettnk nhny pillantst a Red Dead Redemption multijra - a legfrissebb videnak ksznheten komolyabban is elmerlhetnk az egyes jtkmdokban.

35 | Red Dead Redemption: a multiplayer

Eddig nem nagyon hallottunk a Red Dead Redemption tbbjtkos szekcijrl - a Rockstar most direkt ennek a lehetsgnek szentelt viden keresztl mutatja be a szabadon engeds multiplayer rmeit.

24 | Red Dead Redemption: urak s banditk

A Rockstar figyelemremlt szorgalommal hozza nyilvnossgra a friss Red Dead Redempetion videkat. A friss pldnyban slyos arcok mondanak slyos dolgokat.

14 | Red Dead Redemption: a karakterek

Tudjuk, hogy a Red Dead Redemption ismt csszik, ezttal prilisrl a mr most kiss zsfoltnak tn mjusra. A Rockstar ettl fggetlenl rendletlenl nyomja ki belle az j kpeket.

45 | Red Dead Redemption: a csajok

Pr hete a trvny reivel tallkozhattunk mozgkpes formban, most pedig a jtk ni karaktereire koncentrl trailer rkezett az prilisban megjelen Red Dead Redemption-bl.

21 | Red Dead Redemption: a trvny rei

A korbbi Red Dead Redemption videk leginkbb a jtk hsre, John Marston-ra koncentrltak. A friss trailer az rem msik oldalt mutatja be: bemutatkoznak a trvny rei.

24 | Red Dead Redemption: fedezkbl

Befutott egy kisebb adag j kp a Red Dead Redemption-rl, melyek azt mutatjk be, hogy a fedezkrendszer is szerepet fog jtszani a tavasszal rkez jtkban.

67 | Red Dead Redemption zelt

zelt bizony, mghozz nem is akrmilyen: ha eddig nem rdekelt a Red Dead Redemption, akkor most egszen biztosan meg fog vltozni a vlemnyed. Ktelez videanyag.

23 | Red Dead Redemption: a nevem John Marsten

Az vek sorn mr megtanultuk, hogy Rockstar Games nem szokott megilletdni, amikor trailergyrtsra kerl sor - a legjabb Red Dead Redemption kedvcsinl is minsgire sikeredett.

11 | prilisban jn a Red Dead Redemption

Ezidig csak annyit tudtunk a Red Dead Redemption-rl, hogy valamikor a kvetkez esztend els felben fog a boltokba kerlni - a Rockstar Games most pontostott.

27 | Red Dead Redemption trailer kzeleg

Hamarosan ismtelten megvillantja magt a Rockstar Games egyik leginkbb vrt fejlesztse, a Red Dead Redemption, hiszen pr nap mlva j trailert lthatunk majd a jtkrl.

10 | Red Dead Redemption: friss kpek

Vadnyugatos izgalmak, bele a kiss unlamas szombat dlutn kells kzepbe: friss kpek rkeztek a Red Dead Redemption-bl. Mretre kicsik, de jl nznek ki.

25 | Red Dead Redemption kpadag

Friss ltnivalk rkeztek a Rockstar San Diego ltal ksztett Red Dead Redemption-rl - tizent j kpen vizsglhat be a 2010 els felben rkez vadnyugati akci.

27 | Red Dead Redemption: naplemente

B egy tucat j kp rkezett a Rockstar San Diego mhelyben kszl Red Dead Redemption-rl, rajtuk nhny morcos arccal, revolvercsvekkel s naplementvel.

39 | Red Dead Redemption: az els trailer

Ugyan csak holnapra vrtuk a Red Dead Redemption bemutatkoz trailert, de az IGN mindenkit beelzve mr most lehozta a videt. Sok por, borosts fhs, vadnyugati hangulat.

54 | Red Dead Redemption: bejelents s kpek

J hr a kovbojos-vadnyugatos jtkok kedvelinek: a Rockstar folytatja a ngy ve megjelent Red Dead Revoler-t, a Red Dead Redemption idn sszel rkezik, X360-ra s PS3-ra. j hs, j korszak, j jtkmenet - informcik s az els kpek kvetkeznek.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba