[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 24 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4087 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 May
18:30 Internet térhóditás. (iskola)
Egy ideje úgy írom a bejegyzéseimet mintha egy újságban lévő cikk lenne minden egyes darab. Aki olvasta őket (és aki nem) az legyen szíves és irjon kommentet, mi lenne a tökéletes cím az újságnak. De nem erről fogok most bejegyzést írni, hanem egy valódi, megtörtént iskolai internettérhódítással kapcsolatos eseményről.
Tehát az előmények: vidéki álalános iskola, nyolcadikos fizika órán fizika dolgozat írás.
Következő fizikaórán amikor a dolgozatokat kiosztja a tanárnő, váratlanul közli az egyik osztálytársammal (a továbbiakban a személyiségjogok sérthetetlensége érdekében "X") ,hogy őt egy a közelmúltban lemondott politikushoz tudná hasonlítani, mert neki volt ilyen vastag bőr az arcán. Természetesen a tanárnő nem ilyen frappánsan fogalmazott. Osztálytársaimmal egyből bombaként dobáltuk a kérdéseket: miva? mé? micsinátá?
Arra sikeresen rájöttem, hogy a port X dolgozata és annak tartalma kavarta. A dolgozat közkívánatra körbejárta az osztálytarmet. Végre hozzám is elért. Ránéztem. Nem is tudom, hogy mondjam el. Szóval ott volt a kérdés, alatta egy rövid, helytelen válasz, és azalatt egy kis üzenet: Ha tanárnő többet szeretne megtudni, ajánlom figyelmébe a www.fizika.hu weboldalt.
Miután kacagtam egy jót, továbbadtam a dolgozatot és elég magasröptű gondolatok szálltak meg. Tudniillik X elég nagy kocka. Itt az oldalon is csak azért nincs fent mert blogolás helyett játszik. Valóban ez a következő lépcső? Ugyanis a tanárnő nem tett semmit, csak annyit írt oda, hogy "ezt az oldalt neked kéne nézegetned" és megadta az érdemjegyet.

Furcsa.

Üdv.: D.
4 komment

[41] Gulandro
May 11., Tuesday 0:35 #4
Eljön az idő...
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[42] stk
May 10., Monday 22:24 #3
majd ha szakközépbe mész... akkor ne olyan legyen mint a miénk .. XD
gyerek a táska méretű kondival ívet húz előtted 10 centire.. volt aki házibarkács bombát hozott be ( amúgy szerintem nem működött mert valami fizikai reakción alapult) stb...
"játszani jó" ősi kínai közmondás. A horst fuchs féle V gyalut balkezesek is használhatják! Mobile suit ガンダム 3DS: 1934-0821-8173 Psn: stk_stikk "Mark IV Style Motherfucker" "Truly outrageous"
[35] Npeti
May 10., Monday 21:21 #2
Én anno mikor az atomenergiáról írtunk dolgozatot akkor voltam hasonlóan vicces kedvemben. Bár én jó megoldást írtam.
[18] Drado
May 10., Monday 20:54 #1
Dekket kapott a haverod mi?
Ezt neki az IQ-ja vetekedik a szeme számával úgy látszik, ha ilyet leír a dolgozatra.
De ez semmi tudok ennél rosszabbat ami az én osztályomban történt...
Rám nagyon kell vigyázni, mert belőlem csak egy van. A többiekre nem, mert ők sokan vannak.
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)