[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 24 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4087 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 April
18:37 Rák vagy családtalanság?
Nyugi nyugi semmiféle szomorú vagy megrázó dolgot nem fogok ezzel a bejegyzéssel megosztani veletek. Csupán egy kis gondolatkifejtés estére. (nem akarok senkit megsérteni, akit mégis azt sem direkt)
Tehát vannak ugye a nők. Én ebből a viszogylag tág halmazból kiemelném a nemi életet élő de gyermekvállalásra lelkileg alkalmatlan nőket. A nők, hogy ne szülessen gyerekük különféle nemi hormonokat pusztító fogamzásgátlókat szednek. Ezeknek a többnyire tablettáknak a hatóanyaga csupán 20%-ban használódik el a női szervezetben. A többi a kiválasztó szervrendszernek köszönhetően vizlet formájában távozik a szervezetből.

Tudni kell a fogamzásgátlók hatóanyagairól, hogy szintetikusak tehát nem oldódnak vizben. Márpedig a vizelet a vizekbe kerül, a vizek szűrőkbe, tisztítókba aztán a csapba, és a férfiak megisszák. Ilyenkor a vízben oldhatatlan hatóanyagok belekerülve a szervezetbe teszik a dolgukat. Ez magyarázza azt, hogy az utóbbi 100 évben a férfiak spermium száma 50%-al csökkent. És többek közt ezért kell mélységesen tisztelni a gyermekvállalásra fejüket adó nőket, hiszen miattuk van még spermánk.(tiszteletadásunkat itt az oldalon is megtehetjük, hiszen itt is vannak anyák ha jól tudom...legalábbis egy biztos van ugye Eru?)

És ha ők nem lennének nem lenne spermánk nem tudnánk családot alapítani, beállna a családtalanság
Van megoldás, igyunk palackozott ásványvizet és máris, probléma megoldva. KAMUUU! Akik nem tudnák, az ásványvízben található ásványi anyagok kioldhatnak és ki is oldanak a műanyag flakon falából rákkeltő anyagokat. És itt is a cím másik fele: a rák. A 21. század pestise ezt nem részletezném.
Levonva a lanulságot: Csapvíz nem hoz gyereket, Ásványvíz meg rákot hoz.
Én az ásványvizet választanám hiszen meghalni úgyis meghalunk de legalább legyen gyerekünk.
Veszélyes világ rovatunkat az egy hét múlva megjelenő: Maradj otthon és nem lesz bajod című újságunkban közöljük. Csak, hogy ne zárjam poén nélkül ha nem volt elég :D

Üdv.: D.
21 komment

[4] D.
Apr 29., Thursday 15:59 #21
Válasz Wolverine (#20) üzenetére
Pont ez járt az eszemben
Oh it's bad luck to be you.
[34] Wolverine
Apr 29., Thursday 15:43 #20
Elhangzott pár érdekes dolog itt. Végül csak egy maradhat....Y az utolsó férfi.
Die in peace
[23] Coooler
Apr 29., Thursday 15:40 #19
Válasz DG (#15) üzenetére
Lassan már ma sem élnek addig...
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[4] D.
Apr 29., Thursday 15:00 #18
Válasz Lord Piccolo (#16) üzenetére
tetszenek az összeesküvés elméletek.
Oh it's bad luck to be you.
Apr 29., Thursday 14:55 #17
Az emberi evolúció következő foka az lesz, hogy ki képes alkalmazkodni a mesterségesen előállitott, rákkeltő élelmiszerekhez.
Apr 29., Thursday 14:53 #16
Rákot akkor fog okozni ha genetikailag hajlamos vagy rá, akkor viszont örökletes, tehát a hibás géneket adod át.
Mellesleg rák évezredek óta létezik, csak nem tudták diagnosztizálni, csak a sejt kutatás beköszöntével lehetett megállapitani, hogy az elhalálozás okozója volt.

Ha kiszűröd az ásványvizet, akkor is millió dolog maradt ami rákot okozhat például az, hogy ott ülsz a géped elött és olvasgatod a kommentement.
A meddőségre pedig szintén vonatkozik ez.

Valójában ez nem véletlen hisz már az '50 években felismerték, hogy az emberiség túl szaporodott, a bolygó nem képes ellátni 12-14 milliárd feletti populációt. Ezért radikális eszközökhöz folyamodtak, mint például az AIDS virus, a különféle influenza mutációk (melyeknek a természetes közegben való kialakulása szinte a lehetetlennel egyenlő) és ott van az amit Adolf bácsi kitalált, a meddővé tétel.

A '70 -es évek óta a nyugati államokban az élelmiszerekbe és palackozott vizekbe fogamzásgátló szereket tesznek. Erről hamar meglehetne győződni, de kinek van a sufnijában egy labor a sarokban?
[39] DG
Apr 29., Thursday 13:42 #15
Válasz backstab (#10) üzenetére
Az lehet hogy 14 évesen már anya volt, de ne felejtsük el, hogy nem is éltek az emberek 70 évig.
[33] backstab
Apr 29., Thursday 8:48 #14
Válasz armi (#12) üzenetére
Én nagyon jókat derülök azokon az Egészség Mancikon, akik megpróbálják az éppen aktuális egészségtrendet követni. Méregtelenítés, biobuláta, salaktalanítás, szabad gyökök, tisztítókúra, savtalanítás... persze csak addig, amíg valami okos újságíró ki nem találja, hogy cellulitisz ellen uborkát kell dugni a seggünkbe. Akkor általános uborkahiány lesz az egész országban.
Viszont nagyon felhúztam magam valamin, amit nemrég mondott el egy dietetikus. A legtöbb "ásvány"víz lóbetűkkel hirdeti, hogy vastalanítva van. Én úgy tudtam, hogy a vas nagyon egészséges, segít a vörösvértestek képződésében és a vér oxigénszállítását is serkenti. Igen ám, de éhes lesz tőle az ember! Tehát a vizet azért kell vastalanítani, hogy a hülye deszka picsák nehogy felszedjenek magukra pár fölös dekát. Inkább legyen mindenki vérszegény és sápkóros. A csapvíz fluortartalmát is csökkenteni kellett, mert nagy mennyiségben fogyasztva hashajtó hatású. Remek. Azért menjen tönkre mindenki foga, mert a méregtelenítős idiótáknak muszáj öt litert meginniuk naponta.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Apr 29., Thursday 8:28 #13
Válasz armi (#12) üzenetére
Mindenki folyami rákban fog meghalni.
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
[31] armi
Apr 29., Thursday 8:07 #12
Ma már minden rákkeltő?! Eddig pl. faterom nyomta a KV-jába ezeket a kis édesítő pöttyöket, mert cukorbeteg. Erre két napja mondják, h az is rákkeltő. Na most el kell döntenie: a cukorbaj vagy a rák viszi el?!
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[35] Npeti
Apr 28., Wednesday 23:31 #11
Válasz backstab (#10) üzenetére
Nem hangzik hülyén de én úgy hiszem, hogy vannak dolgok amik mennek a maguk útján és jobb nem beléjük kontárkodni (persze lehet tényleg csak én akarom mindenhova belelátni a káosz elméletet), főleg úgy, hogy igazából ez tudatlan dolog így nem is tudjuk, hogy mit várhatunk pár évtized múlva. Lehet tényleg ez csak egy újabb lépés de szerintem ez komolyabb dolog, minthogy egyre magasabbak az emberek.
[33] backstab
Apr 28., Wednesday 23:19 #10
Válasz Npeti (#9) üzenetére
Hülyén hangzik, de lehet, hogy ez az evolúció új állomása. Az, hogy természeti behatások, vagy mesterséges befolyás alakítja át a testünket, a törzsfejlődés szempontjából másodlagos. Elég megnézni egy középkori csontvázat: a koponyánk és a testmagasságunk legalább 30 %-al nőtt az utóbbi 500 évben. Ha már itt tartunk, a középkorban egy 14 éves lány általában már feleség és anya volt.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[35] Npeti
Apr 28., Wednesday 23:08 #9
Válasz backstab (#8) üzenetére
Hát lehet ma már hétköznapi de nem hinném, hogy annak kellene lennie. 9 éves gyerek akinek még a homokozoban lenne a helye már azzal kell törödnie, hogy milyen betétet használjon. Nem tudom mit fognak a töri könyvek 500 év múlva írni a korunkról de szívesen megnézném.
[33] backstab
Apr 28., Wednesday 23:04 #8
Válasz Npeti (#7) üzenetére
Ne is mondd! Az unokatesóm 9 éves, és már menstruál. KILENC! Csak most jött ki az óvodából! Elvitték gyerek-nőgyógyászhoz, de ő megnyugtatta őket, hogy ma már ez abszolút hétköznapi. Ő is a hormonokkal és az élelmiszer-adalékanyagokkal magyarázta a dolgot.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[35] Npeti
Apr 28., Wednesday 22:10 #7
Sőt egyesek a vízbe került hormonokal magyarázák, hogy a lányok egyre korábban érnek. Bár úgy tünnik, hogy a nőknél a biologia érésel az agy fejlödése egyre inkább lelassúl. Amúgy nem hinném, hogy ez az egyetlen ami miatt egyre több férfi lesz medő. Elbaszott világban élünk ahol tudjuk mérgezük magunkat, ezek mellett egy kis plusz hormon a vízbe már igazán semmiség.
Apr 28., Wednesday 21:55 #6
Pialni kell mint az allat, mert az alkohol fertotlenit, (meg ha a szennyezett vizbol is csinaljak) es igy a karos anyagok nem fognak a szervezetedben pusztitani, raadasul arra se fogsz emlekezni egy ido utan, hogy csinaltal-e gyereket egy atdorbezolt ejszakan, vagy csak jol osszehanytatok egymast!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
[23] Coooler
Apr 28., Wednesday 21:44 #5
Ez a magyarázat amúgy a férfiak melegedésére is. Mármint az ivóvízbe került fogamzásgátló. Szal ja, kemény dió Amúgy 14 évesen meglepő hogy milyen komoly témák foglalkoztatnak. Hamar komolyodsz
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[21] Edina
Apr 28., Wednesday 21:13 #4
És milyen találó illusztrációk
Gamertag: MEdina 91 Steam: aaaaa390 PSN: MalfiED
[39] DG
Apr 28., Wednesday 21:02 #3
Hát, érdekes. Bár engem annyira nem érdekelnek az ilyen dolgok, és inkább szedjen fogamzásgátlót, mint hogy gyerekem legyen, pláne most, hogy eléggé beindult a szexuális életem. Minden nap szétb*sz az unalom.
[8] tutijatek
Apr 28., Wednesday 20:52 #2
Akkor menj és csinálj gyerekeket
Més que un club, Visca el barça visca Catalunya!
[16] HunRevan
Apr 28., Wednesday 20:39 #1
A borban bölcsesség van, a sörben a szabadság, a vízben pedig baktériumok...
PSN ID: HunRevan - Xbox Live Gamertag: HunRevan
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)