[7] jardo (offline)

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4014 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 9569 kreditet gyjttt

2010 April
21:41 World of Goo
Egy kellemes meglepets


Az elmlt egy-msfl v ktsgtelenl a fggetlen jtkfejlesztk sikereitl volt hangos. Olyan alkotsok jelentek meg ezen id alatt, mint pldul a Braid, a Trine, a Plants vs. Zombies, a Crayon Physics, vagy ppen jelen rs alanya, a World of Goo. Ezek a projektek megmutattk a vilgnak - kicsit odadrglve a 'nagyok' orra al -, hogy nem csak slyos millikbl lehet sikeres jtkokat csinlni, elg hozz a lelkeseds s a kreativits is.

Hogy a WoG mit tud nyjtani? Kiderl a cikkbl, melyet innen rhettek el.
3 komment

[55] axl
Apr 22., Thursday 23:18 #3
Vlasz jardo (#2) zenetre
Erdemes, mert valami egeszen fantasztikus az is. Neha ugyan bekemenyit, de miutan az ember rajon a dolgok miertjere es hogyanjara, zseninek erzi majd magat... a kovetkezo palyaig.
I WλNT TO BELI3VE
[7] jardo
Apr 22., Thursday 19:52 #2
Nekem is eredetiben van meg a WoG, s agyltaln nem bntam meg. Fantasztikus jtk.

s kszi a tippet, lehet, hogy megnzem azt a P.B. Winterbottom-ot is.
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
[55] axl
Apr 22., Thursday 0:50 #1
Tenyleg remek jatek. Annyira a rabjava tett, hogy "kenytelen" voltam az osszes OCD zaszlot osszeszedni benne (persze ebben nemi szerepe volt annak is, hogy Steam-en achievement is jart ertuk, de elsosorban megis a sikerelmeny motivalt).

Ezzel egyutt 18 orat toltottem a jatekkal. (Mondjuk ebben meg mindig a Plants Vs. Zombies viszi a primet a 80+ oraval, amit eltoltottem vele. Azalatt az ido alatt gyakorlatilag mindent elertem benne, amit el lehet erni. ) Megvolt ugyan "csunya" verzioban is, abba kb. 14 orat tettem (vegigvitel + par OCD + Tower of Goo), de utana egybol meg is vettem. Megerdemelnek minden tamogatast a fejlesztok!

Annyira jo a hangulata, innovativ a jatekmenete es fantasztikus hatast er el az aranyos latvanyvilaggal kombinalt fantasztikus zenevel! (A soundtrack ingyenesen letoltheto!)

Minden izeben szeretnivalo jatek, olyan, amivel erdemes jatszani. Meg a hugom is teljesen rakattant. (En utoljara a Braid-nel ereztem hasonlokeppen.)


Egyebkent ha szereted az ilyen indie-fejleszteseket, akkor ajanlom, hogy vess egy pillantast a The Misadventures of P.B. Winterbottom-ra. Nagyon jo jatek, raadasul meg olcso is (3.99€ a Steam-en).
I WλNT TO BELI3VE
jardo
"Ha msodik vagy, te vagy az els, aki veszt!"
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS, Verseny, Szerepjtk, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
axl
(offline)
macewindu74
(offline)
rozsomak96
(offline)
bence93
(offline)