[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4121 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 April
16:48 Összefoglalva
véget ért a rendelési válság.
Kész ennyi vége és nem is teljesen happyend de azér mégis... Akik olvasták az előző bejegyzéseimet, tudhatják, hogy mekkorát szívtam egy rendeléssel ugyanis ezév márc. 8-án rendeltem egy játékot, nem is érdekes, hogy mit (Scribblenauts) és azt mondták/írták, hogy külföldről jön 2 hét és ittvan.
2 hét eltelt játék sehol hívom őket még ők sem kapták meg.
3hét eltelt még mindig semmi már nem is jelölöm a naptába az eltelt napokat, elhatároztam, ha a héten nem jön lemondom.
nem jött lemondtam telefonon de aznap mikor lemondtam, tizennégy perccel később kaptam egy levelet (e-mail mi más?) miszerint a csomagom összeállt és jön ide Hungary-ba postázás előtti napon felhívnak (mi ez?!)
egy általam most már megnevezett lapról a zavvi.com-ról megrendeltem az előbb említett játékot (Scribblenauts) plusz még egy Marvel Superhero squad ápr. 3.-án, mindkettő DS-re. Ha hívnak az előző helyről megmondom nekik, hogy lemondtam. De nem hívtak. Aki nem tudná a zavvi.com bankkártyáról veszi le a megrendelt áru értékét. SMS-ben jelezték mindet a pénz kóser, annyit szedtek le mint a két játék.
Pár nappal később kapok a zavvi.com-tól egy csomagot


Kibontom és látom, hogy a megrendelt kettő játék helyett csak egy van benne. (Scribblenauts)Egyből e-mail az angol oldalnak angolul minden... nyugi nyugi még így is olcsóbb mint az előző hely. Aznap, mikor megjött a Scribblenauts de a Marvel superhero squad nem, kaptam egy telefonhívást az előző honlaptól, hogy ott van náluk a játék holnap küldhetik?

Most ehhez mit lehet szólni?
Mondom a csajnak telefonba, ne haragudjon de le mondtam már egy ideje. Ne feletkezzünk meg arról, hogy egy játék még mindig nincs meg, amiért már pénzt is adtam. Kapom a válasz e-mailt zavvi.com-ról, hogy biztos úton van, csak mer nincs itt 4 nap alatt mint a másik, nem kell hisztizni. Oké oké semmi gond elleszek Scribblenauts-al. El is felejtem ezt az egészet mire ma amikor hazaérek mi fogad az asztalon? Egy az előző játék csomagolásához kisértetiesen hasonlító csomag, benne egy megközelítőleg ugyanakkora tárgy. Kibontom és ezt látom:


Ó igen. A fiatal kóbórló megtalálta az egyensújt és nyugodt szívvel döntheti fejét puha libatoollal bélelt kényelmes ágyába. Ez az én kalandos történetem. És neked mi? Köszönöm a figyelmet.
5 komment

[4] D.
Apr 12., Monday 20:38 #5
Válasz Gulandro (#4) üzenetére
egyszóval: Fasszaaaaah.
bövebben kifejtve: KATT!
Oh it's bad luck to be you.
[41] Gulandro
Apr 12., Monday 20:17 #4
A lényeg hogy megvan. Milyen?
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[4] D.
Apr 12., Monday 19:56 #3
Válasz Yeaf Kitri (#2) üzenetére
zavvi-nál nyugodt is lettem volna ha nincsenek a fent említett előzmények: 1hónap várakozás, idegeskedés telefonálgatás.
Oh it's bad luck to be you.
[19] Yeaf Kitri
Apr 12., Monday 19:41 #2
Zavvi-tól minden megjön attól nem kell fosni, csak mindegyik más úton jön. Nekem volt, hogy egyszerre rendeltem 5 játékot, abból 3-mat még azon a héten fel is adtak. Persze egyik se jött meg időben. 3. héten ért ide az első csomag, rá egy napra a második. Közben feladásra került a másik kettő is. Az ember azt várná, hogy sorban fognak megjönni, de mégse így történt, mivel a másfél héttel később feladott csomagom hamarabb ért ide mint amit a rendelés hetén feladtak. Ennek az volt az oka (feltételezem), hogy ezt a csomagot repülővel hozták (a csomagolásáról kiderült). Végül lassan befutott az összes csomag, nem reklamáltam, mert nem ők a hibásak a lassú kézbesítésért, hanem a posta. (Olyan szinten ők a hibásak, hogy nem futárszolgálatot használnak, de az drágább is lenne nekünk.) Egy hónapot vártam az utolsó csomag megérkezésére, szóval nagyon nem lépték nálam túl a határokat. Szerintem jobban megéri türelmesen és nyugodtan várni, mert attól hogy idegeskedsz és idegesíted a feladót is, nem fog hamarabb megérkezni a csomagod.
Welcome to Dota. It’s like chess, for idiots.
[17] Insect
Apr 12., Monday 19:15 #1
Kb. 10-12 alkalommal szívtam meg hogy magyarországról akartam játékot rendelni, azóta Game/Shopto/Zavvi. Olcsóbb, gyorsabb, megbízhatóbb.
"Quotes on the internet are most times attributed wrong." Albert Einstein
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)