[4] D. (offline)

Ballaszt - Színész - Diffúz

Ő egy 25 éves fiú és itt lakik: Bács-Kiskun / Dunavecse

4121 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 4452 kreditet gyűjtött

2010 March
13:02 Kiengesztelődés (kicsit)
Miután az előző bejegyzésben leírtam, hogy hogy jártam a rendelésemmel most elmondom, hogy tudtam kicsit fölengedni egy másik újonnan szerzett játékkal.
Tehát a játék neve Operation: Vietnam. Nem szeretnék tesztet írni, mert még nincs teljesen kipörgetve. Elöljáróban annyit, hogy egy Vietnámból hazatartó különleges alakulat lezuhan egy helikopterrel. A négyfős társaság tagjai: Serge a főnök, Doc a medic, Snipe a sniper, és Hoover aki hát egy baromnagy rakétavetővel szaggat. A játék felülnézetes és nekem nagyon tetszik de most már abbahagyom mert még nem akarok tesztet írni. A lényeg az, hogy kissé kiengesztelődtem a háromheti várakozás után. Az eredetileg megvenni kívánt játékot (Scribblenauts) megtaláltam itt: http://www.zavvi.com/games/platforms/nintendo-ds/scribblenauts/10048142.html
Rendelt esetleg már valaki zavvi.com-ról? ha igen akkor megbízhatóak? azt is írták, hogy free delivery (ingyenes kiszállítás) ez mit jelenthet ha angliábol jön?
Köszönet FLUID-nak a weboldal ajánlásért.Üdv.: D.
1 komment

[41] Gulandro
Mar 30., Tuesday 20:37 #1
Ezt a játékot majd kipróbálnám. Szeretem a NAM témát.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
D.
Oh it's bad luck to be you.
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Nintendo DS
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online RPG, Zene, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Kártyajáték, Játék interneten, Társasjáték, Kisállatok bosszantása, Játék zsebkonzolon, Szerepjáték, Zene (játszom), DVD, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Anime, Színház, Bulizás, Barátok, Nyilvános megszégyenülés, Programozás, Email, Letöltés, Hacking, NASA weboldal feltörése, Rafting, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Korcsolya, Sí, Hóember építés, Északi sarki expedíció, Extrém sportok, Bicikli, Görkori, gördeszka, Ping-pong, Fat body building
Barátok, ismerősök
Npeti
(offline)
Gulandro
(offline)
Lien
(offline)
Deleter13
(offline)
clizer-niisan
(offline)
zoba
(offline)
Drado
(offline)
Vladi
(offline)
Wolverine
(offline)
bence93
(offline)
fibroo
(offline)
martinant76
(offline)
DG
(offline)
Ares84
(offline)
Kiccsidzson
(offline)