[26] Lothar (offline)

Kertitrpe

egy 34 ves fi s itt lakik: Bcs-Kiskun / Kecskemt

5000 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 62069 kreditet gyjttt

2010 March
00:22 DA: Awakening – a verhetetlen build?
Egy j RPG (tbbek kzt) a karakterfejlesztsrl ismerszik meg, a Dragon Age pedig jl vizsgzott.
Sokan ismerjk a szitut, amikor is a skillpontok gondos pakolgatsval, felszerelsek prblgatsval s a hossztv tervezgetssel mr-mr tbb idt eltnk, mint magval a jtkkal. Legyen sz nkrl, autkrl, laksokrl, melrl, vagy ppen szerepjtkos karakterekrl, a maximalistk mind ugyanazt akarjk: a legjobbat.

Ezen irny tapasztalataimat hajtom megosztani veletek, m mindenek eltt ktelessgem kijelenteni, hogy a nyilatkozat enyhe spoiler tartalommal br. Azok teht, akik mg csak hallani sem szeretnnek az Awakening nyjtotta j specializcikrl s kpessgekrl, azok szmra lljk itt a hres SPOILER ALERT felszlts... megelzvn egy esetleges 2d8-as verbl-sallert.

Szval. Mgus? Elf. Arcane Warrior? Nan! Ha rldozzuk a ngy pontot, a Shimmering Shield-del szvs lesz, akr a Woodstock clkznsge. Lehet ksrletezni a konzervdobozos (rtsd: nehz pnclos) kivitellel, de minl tbb szufla marad a tesztalanyban, annl jobb. ljen teht a laza ruhaviselet. Blood Mage? Csak imdni lehet. Egyfell a mann kvl mr HP-t is hasznlhatunk a varzslshoz, msfell pedig a terletre hat (AOE), folytonos sebzst okoz (DoT) s bnt (stun) varzslata szimpln bntet. Legalbbis azokat, akiknek vr folyik az ereikben. Az ideiglenesen msokat oldalunkra llt spell nha meglepen magas szint szrnyeknl is mkdik, vagyis t is szeretjk. Nincs is jobb, mint biztos tvolbl, karba tett kzzel vgignzni, ahogy egy troll a sz*rt is kipfli a krnyez jfattyakbl.

Mindezt spirit alap, valamint egy minimlis gygyt mgival tmogattam meg. letlops, paralzis, egy kis AOE, egy kis stun, ami illik. Az a bizonyos hab ugyanis csak az j specializcival, a Battlemage-dzsel kerl a torta tetejre. Ezzel egyfell kapunk egy terletre hat, mgis klnleges jgvarzslatot (remlem mondanom sem kell: fagyott ellenfl, plusz egy emberes suhints egy mretes prllyel, az bizony egyenl a sz szerinti szilnkos trssel). Hogy mirt klnleges? Azrt, mert mg Nightmare fokozaton sem sebzi a csapattrsakat. Ugyanitt gazdagabbak lehetnk egy aurval, ami manrt cserbe minden kzelben lltl letert lop. s akkor itt lljunk meg egy kis szmatekra. Van teht egy varzslnk, aki tele manval, vitaminnal s letervel, ruhzata vgett sprols, felszerelse elssorban mana regenercit tmogat, s kpes HP-bl is vrat pteni, amit aztn vgan is bszen sebezve visszalopkod. Vrjatok, van jobb! A specializci vge egy passzv skill, ami a minket rt sebzs egy rszt manv alakt. Innentl azt hiszem nem nehz kitallni: kaptunk egy mgust, aki veszly esetn tankokat megszgyent llkpessggel br, ellenfeleket fordt egyms ellen, terletre hatan iszonyat puszttsra S tmegkontrollra kpes, az erforrsait pedig folyamatosan ptolni tudja.

Ezzel a karakterrel gyakorlatilag t lehet rohanni a legnehezebb, Nightmare fokozaton is, s ha elrte a kell szintet, akkor akr egyedl is simn boldogul. Az mr csak egy kln plusz, hogy szinte minden felszerelst kpest magra lteni, kivve persze a kasztspecifikusakat. Konkrt szmokat direkt nem rtam, nem akarom a build felfedezsnek legaprbb rmeit is elvenni. Akit rdekel, vgjon bele, mr csak azrt is, mert megrzseim szerint a BioWare nem fogja sokig hagyni, hogy ez gy maradjon, ugyanis ez... IMBA!Gy.i.k.

K: Jvan, gyes gyerek vagy. Na s a teszt?
V: Jn! Jn! Jn!
Dragon Age: Origins 2 komment

Apr 03., Saturday 7:12 #2
hmm Allistart hogy lehet elhozni a jtkban?? mert a videokban feltunt de a jtkban egyszer sem.
"A ni megrzs a logika teljes hinynak politikailag korrekt kifejezse" Steam_ID: T1B1/Origin: GeneraL_HUN/ Uplay: sztibi87/ Xbox Live: GeneraL XTX
[17] zoba
Mar 26., Friday 18:21 #1
n is elf blood mage/ battlamagevel toltam csak most szneteltetem tekkenezs s soul calibour miatt
jelentkezzen akinek nincs hamistott ruhja ,s illeglisan letlttt filmje mp3 ja s termszetesen eredeti windossal kacrkodik
Lothar
Fraggen und fraggen lassen.
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Krtyajtk, Jtk interneten, Kisllatok bosszantsa, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Nyilvnos megszgyenls, Frum, Internetes magazinok, Esben stls, Hember pts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
antaru
(offline)
Stinger
(offline)
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
drag
(offline)
bastard
(offline)
Warhawk
(offline)
Oldern
(offline)
hzx
(offline)
Vega
(offline)
dracoo
(offline)
Depi
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
BW
(offline)
Yip Man
(offline)
Livingbox
(offline)
sepsta75
(offline)
scott
(offline)
kalmarlaszlo
(offline)
lamann
(offline)
siklara
(offline)
lemen10
(offline)
Dragon Age: Origins adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Activision
Fejleszt: Bioware
Megjelens: 2009. Nov 05.
Kategria: Szerepjtk
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
- Gigszi tartalom
- Profi prezentci
- Addiktv jtkmenet
- Nagybets HANGULAT
- Klasszikus RPG mai kntsben
Ami nem tetszett
- Nincs multiplayer
- Kisebb irnytsi gondok
Olvasi rtkels: 29.7 (26 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob

67 | [Teszt] Dragon Age: Origins

Mit is szeretnk egy RPG-ben? A sztorit, a karaktereket, a fejlesztst, a felszerelseket, a prbeszdeket, az jrajtszhatsgot. Mr persze akkor, ha ezek jl vannak megvalstva - vajon a Dragon Age: Origins esetben mi a helyzet? Tesztnkbl kiderl.

11 | Dragon Age: Ultimate Edition

A jelek szerint a Dragon Age: Origins is megkapja a maga jl megrdemelt gyjtemnyes kiadst a msodik epizd 2011-re datlt megjelense eltt.

22 | Dragon Age: Origins - Awakening bejelents

A dleltt folyamn mr volt egy Dragon Age: Origins hrnk, s gy alakult, hogy dlutnra is jutott egy, mghozz nem is kicsi: jn az els nagyobb expanzi, az Awakening.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins DLC

Eredetileg ma debtlt volna a Dragon Age: Origins harmadik kiegsztje, a Return to Ostagar, a BioWare ma azonban bejelentette, hogy csszik a DLC. Szerencsre nem sokat.

5 | Dragon Age: a legjabb DLC

A BioWare a kzelmltban azt nyilatkozta, hogy kt vre elegend letlthet tartalmat traztak be a Dragon Age: Origins-hez - ennek tkrben nem meglep, hogy ma bejelentettk a legjabbat.

26 | Dragon Age - ltvnygazdag trailer

Egy hnap sincs mr htra a BioWare fle Dragon Age: Origins megjelensig, ppen ezrt jabb ltvnyos, s egyben intro gyans elzetessel jelentkezik a szerepjtk.

13 | Dragon Age gameplay videk

Az IGN jvoltbl nhny jabb gameplay vide rkezett a Dragon Age-bl, melynek megjelensre mr nem is kell oly sokat vrni. A fantasy RPG novemberben debtl.

6 | Dragon Age - Inon Zur szlltja a zent

A djnyertes zeneszerz, Inon Zur felel majd a novemberben megjelen Dragon Age: Origins zenei alfestseirt, melyeket a hten mutatnak majd be.

11 | Dragon Age - Leilana akciban

Egyre kzelebb a Dragon Age szi megjelense, az elzetes videk pedig tovbbra sem sznetelnek. Ezttal Leliana, a kardokkal is jl bn hlgyemny mutatkozik be.

34 | Dragon Age: 120 rnyi tartalom

Legalbb 120 rnyi jtkidt tartogat a Dragon Age: Origins a vsrlk szmra, Ray Muzyka, a fejlesztsrt felels BioWare vezetjnek nyilatkozata szerint.

21 | [GSC] Dragon Age: Origins - vrosnzben

jabb Dragon Age: Origins ltnivalkkal s videval jelentkezett a BioWare: az elzetes anyagok a jtkban szerepl Haven vrost hivatottak bemutatni.

4 | [GSC] Dragon Age Origins kpcsokor

Az Electronic Arts s a BioWare jvoltbl a Gamescom-os trailer utn egy nagy csokorra val friss ltnival is rkezett az sszel megjelen Dragon Age Origins-bl

24 | [GSC] Dragon Age - Gamescom Trailer

Az E3 utn a Gamescom alkalmbl is friss trailerrel jelentkezik a Dragon Age: Origins, b kt perces terjedelemben. A BioWare fle szerepjtk sszel mutatkozik be.

21 | Csszik a Dragon Age: Origins

A BioWare a kezdeti tagadst kveten vgl a napokban megerstette azon hresztelseket, melyek szerint a Dragon Age: Origins megjelensre a vrtl ksbb fog csak sor kerlni.

34 | Dragon Age - bemutatkozik a trpk vrosa

A trpk fldalatti vrost, Orzammar-t hivatottak bemutatni a legjabb Dragon Age: Origins ltnivalk. A BioWare fantasy szerepjtka sszel rkezik.

12 | Dragon Age - gameplay videk

A San Diego-i Comic Con Dragon Age fronton is szolglt jdonsgokkal: az sszel rkez fantasy szerepjtkbl tbb gameplay vide is napvilgot ltott.

11 | Dragon Age: ilyen lesz a gyjti vltozat

Az sszel megjelen Dragon Age: Origins sem marad gyjti vltozat nlkl, az sszes platformra megjelenik a klnleges kiads. Most belenzhetnk a csomagba.

39 | Dragon Age gpignyek

Sikeres E3-as bemutatkozson van tl a BioWare ltal jegyzett Dragon Age: Origins, melynek gpignyeirl rntotta le a leplet a fejlesztstdi. A fantasy szerepjtk sszel rkezik.

15 | [E3] Dragon Age debt trailer

A BioWare sem marad ki az E3-mas forgatagbl: a stdi a Dragon Age-dzsel a PC platformhoz, s klasszikus high fantasy-hez tr vissza - a debt trailer tanulsga szerint ltvnyosan.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba