[40] Rewmac (offline)

Társasági - Görény - Szónok

Ő egy 33 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4816 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 120266 kreditet gyűjtött

2009 December
17:11 2009 ősz - Mi volt - 2010 Janurár - Mi következik....
Lássuk mi volt az idei év fináléjában és mi várható jövőre...
Elmúlt, vége sokak szerint végre, ám java csak most jön. Aki játszik új generációs konzolon, az tapasztalta mi folyt le itt pár hónap alatt. Igen, a 2009-es őszi nagy megjelenésekről van szó. Olyanokon lettünk túl mint Uncharted 2, Borderlands, Call Of Duty : Modern Warfare 2 illetve az Assassin’s Creed 2. Számomra további érdességeket jelentett még a Marvel Ultimate Alliance 2, a Ninja Gaiden Sigma 2, a God Of War Collection,WWE Smack vs. RAW 2010, Halo 3 : ODST, Forza 3, Dragon Ball Raging Blast, Tekken 6 illetve a Dargon Age Origins. Ha pedig a game of the year megjelenéseket nézzük akkor Fallout 3 is felvándorolt a gyűjteménybe.

Ez az időszak inkább anyagilag megterhelő mintsem , mentálisan. Hiszen az ember hobbinak tekinti a játékot és szívesen űzi. Ám ami végigment az idén ősszel az nem volt gyenge. Fentebb olvashattok egy pár címet, melyekkel szerencsém volt az idei utolsó nagy szezonban játszani, ám ez még mindig nem az összes megjelenés.

Elsőként a pozitívumok. Az Uncharted 2-t bevallom őszintén én annyira nem vártam. Nem is terveztem a korai beszerzést egészen a GameTrailerses review megtekintéséig. Mondtam majd jó lesz az olcsón, de a videók megtekintése utána közelezővé tettem és nem is csalódtam. Hihetetlen élmény volt végigjátszani Drake legújabb kalandját. Olyan volt mintha egy hihetetlen prögős akció-kalandfilmet irányíthattam volna. Mesés grafika (ez várható is volt), hihetetlen kiforrott játékmenet és remek történet. Aki rendelkezik ps3-al kötelező beszerezni.
A másik nagyon pozitív csalódás a Borderlands volt. Szintén azt sem tudtam mi lesz ez egészen a megjelenés előtti hétig, amikor viszont kicsit jobban utánajártam a játéknak, szintén megjelenés napján mentem érte. Eszméletlen anyag. Hihetetlen élvezetes és pörgős játék lett.
Aki ismer az tudja, hogy hatalmas pankrációs és képregény rajongó vagyok, így nekem nem is volt kérdéses a Marvel Ultimate Alliance 2 és a Smackdown vs. RAW 2010 megvásárlása. Mind a kettőtől azt kaptam amit vártma kisebb tartalmi negatívumokkal. Ezen darabok inkább csak rajongóknak ajánlottak. A remakek tekintetében a God Of War Collection és a Ninja Gaiden Sigma 2 volt nálam terítéken persze előre eltervezve a megvásárlásukat. Egyikben sem csalódtam.
A Ninja Gaiden pedig ezzel a Sigma epizóddal végleg belopta magát a szívembe. Hihetetlen jó anyag lett. A God Of War 1-2ről nem is beszélve. Eszméletlen élmény volt újra elkezdeni Kratos kalandját.
Verekedős vonulatban a Dragon Ball Raging Blast már a bejelentés óta tuti beszerezése volt ítélve nálam. Kemény 30 órát időzött is a gépemben. Eszméletlen élvezetes volt végre az új generációs konzolokon egy normális Dragon Ball játékkal játszani. A Tekken 6 más tészta. Többet vártam tőle. Nem az, hogy rossz játék, de egyszerűen nálam nem volt időtálló. 10 órát játszottam vele maximum. Így az csere sorsra ítéltetett.

És akkor jöjjön az Assassin’s Creed 2. Ez a játék hihetetlen sokat fejlődött az első részhez képest és valami fenomenálisra sikerült. Kellemesen hosszú, sosem unalmas, a történet sokkal érdekesebbé vált, az új hős Ezio is szimpatikus bár az elején kicsit amatőrnek tűnhet. A 15 századi Itália meg egyenes a vizuális gyönyört vetítette elém. Kötelező darab.

A Call Of Duty Modern Warfare 2-ről annyit, hogy kellemes katonás FPS, a legjobbak között. Jó, tetszik is, de nálam valahogy az első rész jobban, nagyobbat ütött. Sejtettem mire számítsak és akkorát nem robbant nálam. De ha már FPSekről van szó akkor említeni kell a Section 8-et. Kellemes anyag, de ahhoz nagyon meg kéne fognia, hogy időtálló szórakozás legyen. A multija élvezetes, kifejezetten jó, de a single rész nagyon gyatrára sikeredett.

A negatívumok közé kell sorolnom sajnos a Halo 3 ODST-t illetve a Forza 3-at. A Halo 3-al viszonylag sokat játszottam, ám az ODST valahogy nem fogott meg. Körülbelül 2 óra játék után letettem és gyorsan el is adtam. A Forza 3, pedig gyors megunásig jutott nálam. Később majd megszerzem olcsóbban de most túl sokat ért ahhoz, hogy megtartsam. Lapossá vált a single rész és multiban meg autókázni nem szeretek. Ez lehet az én hibám, ettől még így van.
A Dragon Age Origins-ot nem tudom hová tenni. Sok élvezetes órát öltem bele, de valahogy ez a vége felé elveszett oly annyira, hogy be sem fejeztem a játékot, hanem el is adtam. Ennél a játéknál nincs is tervbe véve, hogy majd később újra nekiállok, mert szerintem gyenge és vonatott a játékmenet.

Nos hát ez lett volna az ősz, de jön a január és a 2010 mely tartogat finomságokat. Csak januárban, négy komolyabb anyag érkezik, Darksiders, Bayonetta, Army Of Two 2 és a Mass Effect 2 nem beszélve mi lesz még 2010-ben. Spec-Ops, Force Unleashed 2, Splinter Cell Conviction, Lost Planet 2, Maffia 2, Resident Evil 5 DLCk és még sok más, szóval lesz miből válogatni kérem szépen.
9 komment

[13] Xclusive
Jan 06., Wednesday 21:25 #9
Válasz Shark (#5) üzenetére
Meg Persze a Dead Rising 2!
Arrive - Raise HELL - Leave
[20] Vuxy
Dec 16., Wednesday 8:57 #8
A Forza 3 és az ODST pedig a világlegjobbjátékai. Töröllek is a friendlistről te eretnek
"don't follow anybody, lead yourself"
[40] Rewmac
Dec 15., Tuesday 22:37 #7
Válasz Shark (#5) üzenetére
Igazából csak gyorsba összedobtam valamit, de jogos...Ezeket kihagytam, de úgyis írok még dömping blogot, megjelenésekkel, különleges kiadásokkal. Ez feltehetőleg holnap. Illetve jönnek a pre-order dolgok. Melyikhez miket kapunk ha előrerendeljük őket...
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Dec 15., Tuesday 21:26 #6
Se FIFA11? Ejnye-bejnye..
PSN: gebo94
[25] Shark
Dec 15., Tuesday 21:20 #5
Se GT5,se Gow3,se Heavy Rain,se ff13,se Bioshock 2 írgum-búrgum
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[40] Rewmac
Dec 15., Tuesday 19:20 #4
Pontos listát azért nem mert szerintem bőven elég csak a január Meg a távoli jövő
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[26] Alexander
Dec 15., Tuesday 19:07 #3
BioShock 2? Dead Rising 2? Alan Wake?

Örülök viszont, hogy a Resident Evil 5 DLC-ket megemlitetted.
alexmenrich.com
[9] devils95
Dec 15., Tuesday 18:43 #2
Jó írás,grat.
A Gow III-at hiányoltam,már csak azért is,mert tudtommal szereted a "Hack&Slash típusú játékokat.
Gondolok itt a Dmc 4-re.
[20] ARTURUS
Dec 15., Tuesday 18:29 #1
És GOW3 megemlítésre sem kerül???(mint ami jövőre jön)
Dum spiro spero!
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Színház, Étterem, Bowling, teke, Horgászat, Barátok, NASA weboldal feltörése, Úszás, Esőben sétálás, Foci, Sí, Északi sarki expedíció, Küzdősportok
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
Ördög
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
Đoma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)