[10] deadeb (offline)

Grny

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4873 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 13885 kreditet gyjttt

2009 December
14:17 Lehet-e ez Warez?
Sokat gondolkodtam s nem tudtam dntsre jutni, a gondolat ksrletemmel, ezrt megkrdezlek titeket. Vigyzat morlis fitjma csattogs a tovbb utn. De ha mr kitrgyalt tma, akkor IJ, de n mg nem futtotam bele ilyen tmba.
Bevezets:
Ps3-am van, 60 gigs. A polcomon, eredeti jtkok sorakoznak (50-55 db Ps2 s Ps3 vegyesen), szpen egyms mellet. J rjuk nzni. Az sszhats mitt nincs egy platina se. A 80%-ukat egyszer kiprgettem mr.
Trgyals:
De akkor mi a gond? Csak annyi, hogy ebbl a kollekcibl vsrlskor max. ha 10-en volt celofn. A tbbit hasznltan vettem. Ergo az n lelkem nyugodt lehetne, mert azrt ez mgsem Arita. De akkor is? A fejleszt nem ltott bell egy fityinget sem. Itt 2 vagy 3 ember jrt csak jl, aki eladta a jtkot, az rus (mr ha is szerepel a kpletbe) s n. Ez mennyivel jobb, mint a Warez, vagy ez is az.
Befejezs:
Nem tom, hogy lehet ezt lezrni, hacsak gy nem, hogy meg krdem. Szerintetek a hasznlt jtk kereskedelem is a warezhez hasonl gonosz? Ez mg belefr a mai morlba? Csak az a j ember aki origi rut vesz?
51 komment

sszesen: 51 [1-50]
1 | 2
[23] SPucu
Dec 13., Sunday 11:15 #51
szerintem akitl te vettl hasznlt gmet,lehet hogy meg ujat vett az eladott hasznltak rbol.....akkor valamilyenszinten hozzsegitetted egy ujhoz,amivel tmogatta a kszitket....akkor egy kicsit te is
10 kedvenc filmem: Rambo I,II,III, meg ht porn :) ★ ★ ★ ★ ★ ★ https://www.twitch.tv/dr_senkihazi ★ ★ ★ ★ ★ ★ http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi
[24] CeXzer
Dec 13., Sunday 8:10 #50
Vlasz deadeb (#48) zenetre
n is gy vagyok, s amit hasznltan vettem, azt nagyon valszn, hogy j ron nem vettem volna meg soha.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[59] Alwares
Dec 13., Sunday 1:22 #49
Ht erre nem sok mindent tudok mondani. Tovbbra is jtsszl nyugodtan az eredeti jtkaiddal. Nincs ebben semmi rossz. Amgy meg fogalazzunk gy hogy kiesett bevtel, mert krt a download okozna.
A warez az egszen ms: KATT!
.titanic {float: none;}
[10] deadeb
Dec 12., Saturday 21:29 #48
Vlasz CeXzer (#46) zenetre
- Van olyan jtk, amit tudatosan celsan vettem, igaz csak 8000-9000 ft-rt, klfldrl., 1-2 hnap ksssel.
- Van olyan jtkom, amirt sajnltam volna a sok pnzt, ezrt csak hasznltan szereztem be, olcsn.
- Volt olyan amit csak hasznltan tudtam csak beszerezni, ezek fleg Ps2-es jtkok.
- s vannak premier jtkaim.
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
[10] deadeb
Dec 12., Saturday 19:28 #47
Vlasz CeXzer (#46) zenetre
A kommentet moderltuk, mert...csak
[24] CeXzer
Dec 12., Saturday 11:22 #46
Ok, akkor egy krds. Te az sszes hasznltan vett jtkod megvetted volna, ha csak jonnan tudtad volna?
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[61] Invi
Dec 12., Saturday 10:56 #45
A fejleszt szemszgbl ez krokozs. de nem a te rszedrl, hanem annak a rszrl aki eladta. Mert gyk a bolti r-a te rad kzti klnbsgrt vette meg a termket. gy a fejleszt elvesztett egy pldnyt. Szerintem amgy pont ez van az Uncharted2 kapcsn. Gyengn fogy az USAban, pedig kb mindenki jtszott mr vele. Megveszik s eladjk. Ugyan mr ki hiszi el, hogy ssz 100k ember nyomta abban az orszgban.
[10] qper
Dec 12., Saturday 9:29 #44
n is gondolkoztam mr ezen, arra jutottam, hogy ennyi ervel az is illeglis lehetne, ha veszek egy kocsit, hiszen a gyrnak ebbl sem szrmazik egy fityingje sem. Mondjuk az mr megint ms krds hogy a mocsok llam egy ilyen kontraktus alkalmval nem kevs pnzzel hz le...
gamertag: csodaleny, 3DS Friend Code: 2680-9869-5492
[25] Shark
Dec 12., Saturday 9:10 #43
A mai morlba mr minden belefr...
Xb: Shark hun Ps: Zoli1219
[31] HuTi
Dec 12., Saturday 8:34 #42
Ezt az eszmefuttatst eddig csak warezosoktl hallottam, tbbnyire vdekezskpp.
Azrt bosszant, mert gy tnik azokban is bntudatot breszt akik nem szolgltak r. Persze a kitallban nem.

Szerintem elttem mindent lertak ami lnyeges lehet. Az a fontos, hogy ez nem warez, nem illeglis s felejtsd el az egszet.

Aki meg msolttal nyomja, annak mg mindig csak azt tudom mondani, hogy senkit nem rdekel, senki nem veti meg rte, csak ne reklmozza s ne talljon ki hozz ilyen s ehhez hasonl ideolgikat.
War has changed. ◬
[24] CeXzer
Dec 11., Friday 23:37 #41
Vlasz deadeb (#8) zenetre
Van amelyik eula megtltja, van amelyik engedlyezi.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[24] CeXzer
Dec 11., Friday 22:15 #40
Vlasz dreampage (#39) zenetre
Ez az n szememben mg sokkal olyanabb, mint a zeneipar harca. 1, Aki megvrja, hogy hasznltan vegye, az valszeg nem venn meg jonnan akkor sem, ha hasznltan nem lehetne, ha mgis, akkor fele annyi jtkkal sem jtszana, mint gy, szemben a kiadk elkpzelsvel a fogyasztknak nem feneketlen a zsebk. 2, Aki eladja valszeg szintn nem venne fele ennyi jtkot sem, ha nem tudn eladni amit megunt. sszessgben ezen mindenki csak nyer, a kiadnak ez hatkonyabb, mint a reklm, pnzt is tbbet lt gy szerintem, de nem kevesebbet, mint ha nem lenne hasznltjtk kereskedelem, a jtkosok pedig tbb jtkkal tudnak jtszani.
Persze ebben semmifle tudomnyos elemzs nincs, csak n gy gondolom.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[111] dreampage
Dec 11., Friday 21:22 #39
Ez nem warez. Sokan elfelejtik a sz eredeti jelentst. Nem az a warez, amivel nem juttatod bevtelhez a cget (vagyis ha gy nzzk, krt okozol). A warez az illeglisan terjesztett, letlttt szoftverek, trsek, sorozatszmok, feltr patchek, stb. sszefoglal neve. A hasznlt jtk vtele nem letlts, nem a programkd mdostsa, nem a konzol mdostsa, ergo az n olvasatomban nem warez. Az ms krds, hogy a kiad ebbl nem lt pnzt, s ez manapsg szrja egyesek szemt, de ilyen a vilg. Mindenben van hasznlt ru kereskedelem, taln lelmiszerben s WC paprban nincs. Szerintem emiatt ne aggdj.
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[24] CeXzer
Dec 11., Friday 19:13 #38
Vlasz eng (#35) zenetre
Te pedig az els vsrlt, hogy legyen tkje venni msik jtkot. Szerintem sokan amennyi jtkot nem tudnak eladni, annyival kevesebbet is vesznek, rtelemszeren annl kevesebb pnzk van.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[28] aya
Dec 11., Friday 18:45 #37
Vlasz DarkVenom (#32) zenetre
s mi van akkor ha hasznlt jtkot cserlsz j bontatlanra?
Hasznlt kocsit is beszmitanak....
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 18:30 #36
Vlasz eng (#35) zenetre
Ugyan, a kzvetett hozzjrulst ne felejtsd el - direkt, pnzgyileg nyilvn nem, de ugyanakkor gy tbb ember foglalkozik a jtkkal, tbben rnak rla, beszlnek rla, megy az ingyenreklm, aztn ez lecsapdhat az elsdleges eladsoknl is.
Thrills, Chills, Kills!
[4] eng
Dec 11., Friday 18:21 #35
Lazn belefr a mai morlba, st. Viszont tny, hogy csak az "els vsrl" tmogatja a fejlesztt/kiadt.
Zavard ssze a vilgot: Mosolyogj htfn! http://twitter.com/enge91
[56] Oldern
Dec 11., Friday 18:17 #34
Vlasz DarkVenom (#31) zenetre
Internet = ingyen? Aligha.
Jtk = ingyen. Igen.

A digitlis disztribci meg sajnos addig lesz drgbb, amg ersen lobbiznak ezrt a boltok. Amint lesz olcsbb alternatva a hardverjeszetsre, lesz olcsbb jtkr a DD csatornkon.
This Cannot Continue
[11] blackbox
Dec 11., Friday 18:06 #33
Vlasz Oldern (#22) zenetre
Ha csak DLC lenne. Ennek a durvbb vltozata, ha a jtk tartalmaz DRM vdelmet, 3 aktivlsi lehetsggel...
Finish the Fight!!
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 18:05 #32
Vlasz aya (#30) zenetre
Ez minden hasznlt termkre igaz viszont.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 18:04 #31
Vlasz Oldern (#29) zenetre
Ellenszolgltats, csak nem leglis. Gyakorlatilag azrt fizetsz neki, hogy lopja el a kocsid, te meg kapsz kocsit. Szolgltats, ellenszolgltats
Sokan rszeslnek anyagilag a letltsekbl is (az internetszolgltatd, a reklmozk az adott oldalon), csak ettl az "internet = ingyen" mtosztl kne megszabadulni.
Csinlhatnnak leglis csatornkat is a neten a jogtulajdonosok, ahol jval olcsbbak a termkek a disztribci formjbl addan, de az mg odbb van.
Thrills, Chills, Kills!
[28] aya
Dec 11., Friday 17:53 #30
Az original szmit bele csak az sszeladsba, ha hasznltan veszed, nem segitesz pnzel a kszitknek, de attl mg leglis a pldnyod.
n ezt igy ltom.
PS4, XONE Switch , mega pc :)
[56] Oldern
Dec 11., Friday 17:35 #29
Vlasz DarkVenom (#23) zenetre
Mirt, ha lefizetek valakit, hogy lopjon nekem egy kocsit, akkor az ellenszolgltats?
Mert ez alapjn az

s mivel egy szoftver ra jval tbb, mint a havidja az tlagos internetnek (egy letlttt 3ds max-rl meg hasonlkrl nem is beszlve), gy ez a dolog nem igazn szmt a jtkletltseknl.
This Cannot Continue
[18] Drado
Dec 11., Friday 17:20 #28
Vlasz pippo (#3) zenetre
Csupn, ha 2-3 ezer a klnbsg akkor persze n is inkbb a boltit veszem meg flisan. Van 5 jtkom 360-ra abbl 2 bolti a tbbit itt vettem ms jtkostl.
Rm nagyon kell vigyzni, mert bellem csak egy van. A tbbiekre nem, mert k sokan vannak.
[25] Yip Man
Dec 11., Friday 17:15 #27
Vlasz DarkVenom (#26) zenetre
Akkor is kukacoskods volt belektni az "ellenszolgltats nlkl" kifejezsbe, amikor te is tudod, hogy csupn arra clzott Oldern, hogy az eredeti r trtrsze kerl csak kifizetsre s azt sem a ksztk kapjk meg.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 17:08 #26
Vlasz Yip Man (#24) zenetre
A CD rt is kifizeted akkor is, ha nem rsz ki r filmet vagy zent, mgis rszeslnek a kifizetett pnzbl a szerzi jogtulajdonosok, teht az analgia llja a helyt.
Az ellenszolgltats meg azrt llja ismt a helyt, mert az ISP-k felelssge sem tisztzott a letlts kapcsn - gyakorlatilag k kapnak pnzt a jogsrtsrt, hiszen biztostjk a tbbmegs svszlessget, s ltjk az adatforgalmam.
Thrills, Chills, Kills!
[35] Npeti
Dec 11., Friday 17:03 #25
Ezen mr n is filoztam, hogy ezzel is van kiesse a kiadnak, s igazbl te jrsz jl a hasznlt jtkal. De kit rdekel, te gy tudtad megvenni, aki ezek utn azt mondja, hogy te se vagy jobb, mint a warezos az bekaphatja.
[25] Yip Man
Dec 11., Friday 17:00 #24
Vlasz DarkVenom (#23) zenetre
Az internet rt n nem kevernm bele, hiszen azt akkor is fizeted, ha nem tltesz le semmilyen msolt programot.
Amit pedig fizetsz, az sem a fjlt feltlt egyn szmljra fog rcsorogni, teht nem is nevezhet ellenszolgltatsnak.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 16:53 #23
Vlasz Oldern (#22) zenetre
"mindenfle ellenszolgltats nlkl "

Te ingyen internetezel? Semmilyen tartalom nincs ingyen az interneten, mg a Gamert se ingyen olvassuk - mg ha kzvetve is fizetnk rte. Amgy jogirodalomban gyakran felmerl, hogy az internetszolgltats rba kne bepteni a szerzi jogsrtsek rtkt, mintegy talnyknt visszaosztva a jogtulajdonosoknak, ahogy pl. az res adathordozknl van most.
Hasznltjtknl az, hogy szoftverrl van sz, szerzi jogilag az els leglis -kisker-eladsig rdekes, onnantl leveszi rla szerzi jog a kezt a tbbi eladst illeten.
Thrills, Chills, Kills!
[56] Oldern
Dec 11., Friday 16:44 #22
Egyszer: a warez gy mkdik, hogy valaki valahol a rendszerbl kiemelt egy sokszorstsra sznt pldnyt, azt pedig olyan mdon elterjesztik akr a torrentoldalakon, akr mshol, hogy mindenfle ellenszolgltats nlkl tbb ezer, tbb tzezer ember jtszik egy jtkkal.

Ha n megveszek egy jtkot, akkor az egyetlen pldny, s ha beadom egy hasznltjtk-kereskedsbe, akkor elvesztem (rtelemszeren) a jogomat arra, hogy brmikor a jvben jtsszak a jtkkal - aki pedig megveszi ezt, az megkapja ugyanezt a jogot. Br jogot rok, nem tudom, hogy hogyan megy jogilag

De a lnyeg a lnyeg: igen nagy az eslye annak, hogy n, miutn beadtam a hasznltjtkok kz a termkte, az gy kapott pnzbl msik jtkot veszek. Teht semmifle warez nincs a dologban. Az azonban logikus, hogy ebben a lncban a hasznltjtk-keresked az, aki igen keveset tesz hozz a dologhoz, mgis gyakran neki van a legnagyobb haszna. gy minden versenyznek (kiadnak, fejlesztnek, jtkosoknak) rdeke, hogy egy ilyen "csere" a legkevesebb plusz kiadssal essen meg - ezrt is alakul t ez a piac a betiltsokkal s az egyszer ingyenes, msodjra mr fizets DLC-kkel.
This Cannot Continue
[33] backstab
Dec 11., Friday 16:37 #21
Vlasz miqla (#20) zenetre
Na ja- de hasznlt autval tudsz kzlekedni, msolttal nem...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[8] miqla
Dec 11., Friday 16:15 #20
rdekes a felvetsed. Azrt vareznak nem rzem. Gondolj bele a hasznltaut kereskedelembe! Az is warez lenne? Ha nagyon szveden viseled az ilyen dolgokat akkor vedd meg jonnan a jtkokat s akkor biztos lehetsz benne, hogy az kiadhoz kerl a pnzed. Egybknt ez az let krforgsa, eladja a mr megunt jtkt hogy legyen pnzmagja jat venni s te is rlsz is rl forog a fld s st a nap......
A mesterseges ertelem szamara a valosag is virtualis.
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 16:10 #19
Vlasz armi (#17) zenetre
Teljes knyvet csak kzzel lehet msolni, kzpkoriasan
Ugyanakkor rdekes, hogy nlunk ez szigorbb, mint ms EU-s orszgokban, pl itt Hollandiban gond nlkl msolhat az ember teljes knyveket, mert nem tiltja a trvny.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 16:08 #18
Vlasz Doom (#16) zenetre
Az ismert nagy portlok kzl a Mininova s a Pirate Bay rendelkezik a legnagyobb forgalommal. Az isohunt nem sajt trackerrel dolgozik, hanem csak aggreglja a meglvket (amgy k se vletlenl mentek t Kanadba).
Thrills, Chills, Kills!
[31] armi
Dec 11., Friday 16:06 #17
szerintem jogilag ebben semmi gz nincs! gyakorlatilag pl. az antikvriumok is adjk-veszik a knyveket, amik ugyancsak szerzi joggal vdettek! de ha mr lemsolod az egsz knyvet, megba*nak rte! nem egy fnymsoldrl tudok, amit e miatt zrtak be!
Ki minek gondol, az vagyok annak...
[54] Doom
Dec 11., Friday 16:04 #16
Vlasz DarkVenom (#11) zenetre
Ez is igaz.
A mininova-t illeten szerintem azrt nem tapasztalnak majd kiesst, mert van 100 msik torrent, amik radsul "cimbik" is (isohunt, torrentreactor, sumotorrent stb) s akkor arrl nem is beszltnk, hogy egyre tbben rszestik elnyben a kzvetlen letltst a file megosztkrl.
Persze ott is trltetik ahogy tudjk, rengeteg a halott link, de ez olyan dolog, ha nincs rapidshare-en, akkor van megaupload-on, ha onnan is trlik, megy mediafire-re.. mg vget sem r a "lncreakci" egy msik felhasznl mr megint felrakja a rapidra.
No de ez mr tnyleg elkalandozs
[10] deadeb
Dec 11., Friday 16:03 #15
Kszi a vlaszt,nem volt lmatlan jszakn, csak kevs volt a httr tudsom (jogi rszben) hogy feltudjam oldani a szmomra gordiuszi csmot.
Szerintem ha mr sarc, akkor millioszor knyelmesebb megolds, a kiadk rszrl persze, a letlthet jtk befejezs.
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
[25] Yip Man
Dec 11., Friday 15:58 #14
Vlasz DarkVenom (#12) zenetre
Van benne valami.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[25] Yip Man
Dec 11., Friday 15:57 #13
Vlasz deadeb (#8) zenetre
Errl nem tudok.
Viszont kicsit logiktlan szablynak rzem.

Hiszen aki eladja a jtkt, ltalban azrt adja el, hogy legyen pnze msikra.
Teht van r esly, hogy az ltalad fizetett jtk egy msik jonnan vett jtk megvsrlshoz jrul hozz.

Termszetesen nem llthatok olyasmit, hogy ez trvnyszer, mert nyilvn van, aki megszabadulni akar a teljes gyjtemnybl, esetleg csak pit akar venni rajta...
De mg gy is jval tbb bolti eladshoz jrul hozz a hasznlt szoftverek eladsa, mintha senki nem adhatn tovbb ket.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 15:55 #12
Vlasz Yip Man (#7) zenetre
Azrt ne keverd a termket a termkkel, a szoftver, a ruha, satbbi, mind kln-kln kategria, s ms elrsok vonatkoznak rjuk.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 15:54 #11
Vlasz Doom (#6) zenetre
A wareznl azrt nem j a letltk s a kies vsrlk kzti prhuzam, mert konkrtan nem lehet bizonytani, hogy ha nem lenne letlts, akkor a jzerek megvennk az adott termket a valsgban, vagy egyszeren nem foglalkoznnak vele. Nincs erre kimutats.
Most emiatt j "ksrlet", hogy lelttk a mininovt, hogy vajon nvekszik-e a leglis piac forgalma, avagy nincs rhatssal.
Thrills, Chills, Kills!
[64] DarkVenom
Dec 11., Friday 15:51 #10
Nem hasonlthat hozz, mert leglis kereskedelemrl van sz, a szerzi jogi trvny rgzti a jogkimerls elvt, azaz hogy a szerzi jogok az els eladsig lnek, teht az onnantl lev tovbbi eladsokon mr nem kereshet a jogtulajdonos. Radsul a pldnyod eredeti, teht nem kerestl illeglis forrst, ezzel kzvetve segtve a warezpiacot. Ha nagyon akarnak keresni a kiadk a hasznltjtk-kereskedelmen, majd kilobbizzk az EU-nl, hogy sarcoljk meg a secondhand boltokat, de az meg senkinek nem lesz j, mert nagyon sokan nem tartanak nagy kollekcikat, hanem egyszeren a vgigjtszott cuccokat cserlgetik, adjk-veszik, de mivel ez a lehetsg adott, vesznek gpeket, kiegsztket, estb. Kicsit elkalandoztam, de lnyeg, nem ugyanaz a kett, nem kell szarul rezned magad.
Thrills, Chills, Kills!
[35] he7edik.
Dec 11., Friday 15:49 #9
Ha BR/DVD filmet veszel ott sem szabjk meg hogy hnyan nzhetik meg
[10] deadeb
Dec 11., Friday 15:46 #8
Vlasz Yip Man (#7) zenetre
Mondjuk n ugy emlkszem, hogy az eula (a szoftvernl) megtiltja a tovbb adst. De majd egy jog tudst ezt megmondja.
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
[25] Yip Man
Dec 11., Friday 15:43 #7
Amit megveszel, az a te birtokodba kerl.
Amit te birtokolsz, azt jogodban ll eladni.

E mellett nem is kszl belle a fizets elkerlsnek cljt szolgl msolat.
Egybknt az sszes hasznlt ruha s hasznlt aut s minden, ami az eBay-en, Vatern, stb. tallhat, az is illeglis lenne...

A jtk ra teht mr ki van fizetve. Az, hogy utna mi trtnik vele, lnyegtelen, ha nem sokszorostjk.
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[54] Doom
Dec 11., Friday 15:36 #6
Ezen mr n filztam.. vgl arra jutottam, hogy:

Ha hasznltan veszel egy jtkot, akkor (ttelezzk fel) j eslye van, hogy te vagy a msodik tulajdonos, az elsnek meg kellett vennie.
gy most egy pldny eljutott kt emberhez.

Warez:

Megjelens (konkrtan boltokba kerls) eltt felkerl 1, azaz EGY darab (valszinleg gyrbl dobbantott) jtk .iso file-ja az internetre= torrent, fjlmegosztk (rapidshare, megaupload) warez site-ok stb, tbb tzezren leszedik azt az egy pldnyt, amirt ugye a tulaj nem is fizetett.

Ergo mg ha van 10 ezer pldny, ami gazdt cserl, az elenysz "kr" mert azt a 10 ezer db-ot legalbb megvettk.

gyhogy szerintem semmi rossz nincs ebben a second hand dologba
[10] deadeb
Dec 11., Friday 15:34 #5
Vlasz ultratti (#2) zenetre
Nem rgodom, azrt, csak eljtszottem egy gondolat ksrlettel, s nem tudtam kikeveredni. lmatlajszakkat nem okoz, de gondoltam megosztom veletek, htha msnak is van kedve egy kis konyha filzoflgatsra, egy kicsit eljtszani egy szokatlanabb krdssel.
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
[9] pippo
Dec 11., Friday 15:29 #4
Vlasz ultratti (#2) zenetre
Ez meg a msik, n sosem gondolkoztam ilyenen vsrls eltt.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[9] pippo
Dec 11., Friday 15:28 #3
Vlasz Drado (#1) zenetre
pp errl olvashattl fentebb: a hasznlt, magnszemlytl vsrolt jtkszoftverbl a fejlesztnek/kiadnak nincs pnzgyi haszna. Az ms krds, hogy Te vagy n nem ltunk kztk klnbsget.
Magam gy vagyok vele, hogyha kedvez ron, celofnosan megvsrolhatom a szoftvert a boltban, ott veszem meg.
"MSF's a business. A new kind of business." メタルギアソリッド
[14] ultratti
Dec 11., Friday 15:26 #2
Hm,hogy is fogalmazzak..?Szerintem ne rgdj ilyen baromsgokon,rlj,hogy luk van a seggeden.
sszesen: 51 [1-50]
1 | 2
deadeb
A hossz let titka, hogy megprblsz minl regebben meghalni. Chuck Norris exists because Clint Eastwood said it was okay.
Ezeken a platformokon jtszom
Nintendo DS
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
ARTURUS
(offline)