[7] jardo (offline)

Ő egy 31 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

3986 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9569 kreditet gyűjtött

2009 November
09:33 PC-s játék-kvíz - 3. forduló
Aki szeretné megmutatni, hogy mennyire van otthon a pc-s játékok világában, az fáradjon ide. A kvíz kitöltése után máris felkerülnek az eredmények a toplistára, ahol meg lehet nézni, mennyire vagyunk jobbak a többieknél. :)
A kvíz első fordulójában a Far Cry 2-vel kapcsolatos kérdésre kell válaszolni, a második fordulóban pedig a száguldás szerelmeseinek kedvezünk a GRiD-kérdésekkel. Most, a harmadik fordulóban pedig a GTA-sorozat van terítéken.

Jó játékot mindenkinek!

Ha lesz igény és érdeklődés, akár még az is lehet, hogy lesz tétje a dolognak - a dicsőségen túl, természetesen! Jó játékot mindenkinek!
8 komment

[7] jardo
Nov 30., Monday 13:16 #8
Persze, lesz majd olyan kvíz, ami több kérdésből áll. De nem olyan idős az oldal, és hát ugye az elején inkább a tapasztalatszerzés a lényeg. Hogy mire van igény, mire nincs, mi az, ami bejön a látogatóknak, és mi az, amit kevésbé szeretnek.

De úgy tűnik, népszerű az oldal, hála istennek, így legalább érzem, hogy van értelme a rengeteg belefektetett munkának.

Természetesen folyamatos fejlődést szeretnénk produkálni, aminek elengedhetetlen feltétele, hogy mindig tudjunk újat mutatni.

És ha nem nagy kérés, megemlíthetnétek az oldalt másoknak is.


A beállításoknál pedig majd kutakodom, és megpróbálom megoldani a dolgot. :9
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Nov 30., Monday 12:55 #7
Mindenképp rakj több kérdést. Meg ha az időlimitet nem is tudnád kikapcsolni, legalább a helyes válaszok kiírását megoldhatnád, ha tudod.
[7] jardo
Nov 30., Monday 12:22 #6
Válasz Tommy_Angelo (#4) üzenetére
Köszi neked is.

Hát akkor majd valamit megpróbálok, hátha lehet az időlimitet növelni, de mondom, ezt nem én állítottam be, hanem a rendszer automatikusan. De majd utánakérdezek, hogy lehet-e tenni vmit.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Nov 30., Monday 12:16 #5
Na, kb mindenben egyetértek Sickkel... Számomra így egy kapkodás volt az egész.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
Nov 30., Monday 12:13 #4
Már csak a Senna idézeted miatt is kitöltöm.
XBOX Live: GabeN306HUN / Steam: GabeN306HUN / PSN: GabeN406HUN (magyar profil), GabeN306HUN (angol profil) / Nintendo: GabeN306HU (SW-4105-6043-6441)
[7] jardo
Nov 30., Monday 11:58 #3
Ja, és azt elfelejtettem még hozzátenni, hogy csak pc-s játékokkal kapcsolatos kérdések lesznek a jövőben is, de egy egész sorozat esetében nehezen valósítható meg, hogy olyan legyen, aminek minden tagja csak pc-re jelent meg.
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
[7] jardo
Nov 30., Monday 11:55 #2
Először is köszi, hogy kitöltötted, másrészt pedig köszi az észrevételeket.

Viszont az időlimitet sajnos nem én állítom be, azt a rendszer maga generálja.
A rossz válaszok esetében ugyanez a helyzet.

A kérdések száma pedig lesz ,ajd több is, de nem akarok egyből az első néhány fordulóban egy végeláthatatlan listát összeállítani.

Amúgy meg azért Pc-s kvíz, mert olyan játékokkal kapcsolatosak a kérdések, amik megjelentek pc-re is. Az egy dolog, hogy a gta-sorozat több tagja csak konzolra jött ki, de attól maga a sorozat pedig jelen van pc-n is. És éppen ez benne a nehezítés, hogy olyan kérdések is vannak, amelyek nem feltétlenül alapkérdések. Most gondolj bele, ha azt kérdeztem volna pl., hogy melyik valós város mása mondjuk Vice City, vagy Liberty City, azt mindenki tudná, és csak 100%-os eredmények lennének. Annak mi értelme lenne?
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Nov 30., Monday 11:05 #1
Ez.... nagyon gáz. Az időlimit (szerintem) kevés, mivel van, amelyiken el kell gondolkodni. Ha rossz a válasz, még véletlenül sem íródik ki, hogy mi lett volna a helyes, csal a betűjele íródik ki - nehogy tudjunk belőle tanulni. Nagyon kevés az öt kérdés. Azt meg végképp nem értem, a GTA miért kifejezetten pécés kérdéskör? Liberty City Stories, Vice City Stories, Chinatown Wars, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony - ezek közül egyik sem jelent meg pécére.

Amúgy az ötlet és a próbálkozás becsülendő!
jardo
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!"
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Verekedős, FPS, Verseny, Szerepjáték, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Barátok, ismerősök
axl
(offline)
macewindu74
(offline)
rozsomak96
(offline)
bence93
(offline)