[9] badger (offline)

Bájos - Disznó - Határeset

Ő egy 36 éves fiú és itt lakik: Budapest / Budapest

4299 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 12834 kreditet gyűjtött

2009 July
12:14 Váááhááá - elfelejtettem! :( Horda - XP pontok
A Július 4-ére való tekintettel megkapta a játék az új upgrade-et! Mostantól a hordáért, sőt a privát hordáért is járnak a szintnövelést eredményező XP pontok.

Bár a számuk elenyésző, 150-200 pont jár egy körért.
De, ha folyamatosan lagpartykba torkollik a játék, tökéletes kikapcsolódást jelenthet ez a verzió is.
Mivel több ismerősöm borzongott eddig a gondolattól is, hogy olyat játszunk online, amiért nincs XP, ezért köszönet az Epic-nek! :)
Gears of War 2 0 komment

badger
Troll'd | XBL GT: BaDGeEEeR | nem mindegy hogy kanos lan party vagy lanos kan party
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Kártya, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Verseny, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék mindenhol, Játék interneten, Kisállatok bosszantása, Zene (játszom), DVD, Zene (hallgatom), TV, Mozi , Grafika, rajzolás, Bowling, teke, Barátok, Billiárd, Nyilvános megszégyenülés, Email, Letöltés, Chat, Fórum, Esőben sétálás, Foci, Kosár, Hóember építés, Squash, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Pusztító
(offline)
Daneel
(offline)
zeroentity
(offline)
rainman72
(offline)
travis18
(offline)
Laccccccc88
(offline)
Zaki
(offline)
Fabri
(offline)
hudra
(offline)
Lieb Zsolt
(offline)
csirkecske
(offline)
XBOX Live
Gears of War 2 adatlap
18 év felettieknek Felnőtteknek
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Epic Games
Megjelenés: 2008. Nov 06.
Kategória: Akció
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.2
Ami tetszett
Ahol lehetett, ott javult, epikus jelentetek sokasága.
Ami nem tetszett
Lehetett volna egy kicsivel hosszabb is.
Olvasói értékelés: 11.5 (202 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

122 | Gears of War 2 - teszt

Eljött a nap, amire az Xbox 360 tulajdonosok nagy része már régóta várt: megjelent a gép exkluzív kínálatának idei zászlóshajója, a Gears of War 2, amely minden szempontból az első rész túlszárnyalását tűzte ki céljául. Lássuk, sikerült-e Marcus-éknak.

25 | [E3] Gears of War 3 teaser

Cole már készen áll. És te?

31 | Gears of War 2: GOTY kiadás

Akik mostanáig halogatták a Gears of War 2 megvásárlását, azoknak most már érdemes várni egy keveset, definitív kiadás érkezik ugyanis hamarosan az Epic Games játékából.

68 | Gears of War 2: kiegészül a single player

Jövő héten érkezik a következő Dark Corners névre hallgató Gears of War 2 DLC, benne a szokásos multis bővítmények mellett kilencven percnyi single player tartalommal.

46 | Gears of War 2 újdonságok

Az Epic Games több Gears of War 2-vel kapcsolatos bejelentést is tartogatott számunkra a mai napra: megtudtuk, hogy további tartalmakkal fog bővülni a játék, mint ahogy azt is, hogy a második rész eladásai átlépték a bűvös ötmilliós határt.

19 | Gears of War 2 - patch a közeljövőben

Az ünnepeknek vége, az Epic háza táján pedig jelenleg is vadul dolgoznak a Gears of War 2-n: ezúttal Mark Rein maga tájékoztatta a rajongókat a várható frissítésről.

21 | [VGA] Gears of War 2 DLC trailer

A korábbi ígéretekhez hűen ma felfedték a Gears of War 2 első komolyabb letölthető tartalmat, amely a Combustible Map Pack névre hallgat.

57 | Gears of War 2: közel a hárommillió

Az év végi Xbox 360 kínálat legcsábítóbb darabja egyértelműen a Gears of War 2 lesz a vásárlók számára a nagy karácsonyi rohamban, amit a játék eddigi teljesítménye is jól alátámaszt.

19 | Gears of War 2: kétmilliós start

Ahogyan az várható volt, remek start áll a múlt hét végén megjelent Gears of War 2 mögött: a nagyobb, szebb, jobb szentháromságot követő folytatásból két millió fogyott az első napokban.

29 | Gears of War 2: nem lesz demó

Nem volt multiplayer béta, és nem lesz demó a pénteken debütáló Gears of War 2-ből. A játék dizájnere szerint azért, mert a nyílt bétatesztek olyanok, mint a gyorsan lezavart szex.

247 | Nagy COG-Tag Vadászat: a második küldetés

Egységünk feladata lokalizálni és begyüjteni az Utolsó Háború során elesett bajtársaink “Cog Tag”- jeit. Az első bevetés sikeresen lezajlott, az egységek egy része sikeresen visszatért a bázisra. A második misszió legalább ilyen keménynek ígérkezik: itt vannak az új koordináták.

60 | Gears of War 2: az utolsó trailer

Az utolsó bizony, jövő héten világpremier, a Sáskák már izgatottan mocorognak a föld alatt, hiányzik nekik a fűrészelés. A Gears of War 2 november hetedikén indul harcba.

148 | Gears of War 2: az utolsó nap [Frissítve]

A Gears of War első része annak idején a "Mad World" tévéreklámmal csábította vásárlásra a nagyérdeműt - most a második rész is megkapta a maga lírai zenei aláfestéssel meglocsolt reklámját.

55 | Gears of War 2 premierbuli

A Gears of War 2 az év egyik legjobban várt Xbox 360 játéka - a premierje egyértelműen olyan esemény, amit érdemes ünnepelni egy kicsit. Ez most kis hazánkban is megtörténik - és ott lehetsz Te is.

35 | Gears of War 2: ajánlott látnivaló

A Gears of War 2 videonapló széria eddigi legjobb része következik, a "A Pixel is Worth 1,000 Words" epizód a grafikára és a vizuális finomságokra koncentrál, korábban nem látott ingame jelenetekkel.

546 | Gears 2: A Nagy COG Tag Vadászat

Egységünk feladata lokalizálni és begyüjteni az Utolsó Háború során elesett bajtársaink “Cog Tag”-jeit. A műholdas képek elemzése szerint a Földön összesen 1000 “Cog Tag” létezik, abból az irányításunk alá tartozó KE-12 zónában 11 darab található. Indul a vadászat.

41 | Gears of War 2 - Brumak-vadászat

Földtől elrugaszkodott, nagy felbontású, látványos képcsomaggal bővült a most befutott öt darab friss screenshot-nak köszönhetően a Gears of War 2 címmel felcédulázott galériánk.

42 | Gears of War 2: új ellenfelek

Friss epizóddal jelentkezik a maratoni Gears of War 2 videónapló sorozat. Ezúttal az új ellenfelek vannak terítéken - a tömegesen támadó közkatonáktól a masszívabb sáskákig.

126 | Gears of War 2 képözön

Nem egy, nem kettő, nem három... anem kapásból tizenhat friss és ropogós screenshot zuhant be a Gears of War 2-ből. Kellemesen földbedöngölős mindegyik.

31 | Gears of War 2: Marcus és a haverok

Ezen a héten sem maradunk fejlesztői kommentáral megspékelt Gears of War 2 videó nélkül - a friss epizódban a Marcus mellett harcoló bajtársakról és az új karakterekről tudhatunk meg többet.

18 | Gears of War 2: a fegyver a barátod

Az Epic jófajta fejlesztői videósorozattal támogatja meg a november elején érkező Gears of War 2-t. A friss epizódban a fegyverekről, a kivégzésekről, és a persze a brutalitásról esik szó.

46 | Nem lesz Gears of War 2 PC-re

Bár eredetileg Xbox 360 exkluzív volt, végül PC-re is megjelent az első Gears of War, a fejlesztők azonban elárulták, hogy a második résznél már senki se számítson hasonlóra.

70 | Gears of War 2: Limitált Fűrészes Csomag

A durva limitált kiadások korát éljük: tavaly a Halo 3 Master Chief sisakját pakolta a legdrágább csomagba, idén a Gears of War 2 életnagyságú, fűrésszel felszerelt karabéllyal próbálkozik.

18 | [E3] Gears of War 2 bemutató

Háború van, kőkemény háború: a Gears of War 2 az őszi X360 kínálat akciójátékai közül a leginkább várt - ennek pedig több oka is van. Az eddig látott videók, beszámolók, előzetesek és képek alapján a második rész igazi háborút mutat be nekünk, játékosoknak.

29 | [E3] Gears of War 2 trailer + gameplay

A Final Fantasy XIII meglepetésszerű bejelentését leszámítva a játékok közül a Gears of War 2 kapta a leghosszabb fellépést a Microsoft nemrég befejeződött E3-as konferencián: Marcus-ék egy új trailerrel és egy tartalmas gameplay ízelítővel hívták fel magukra a figyelmet.

17 | Gears of War 2: megjelenési dátum?

Nemrégiben fellőttek egy új teaser oldalt a Gears of War 2-höz, a sejtelmes kép alapján pedig szokás szerint rögtön megindultak a találgatások - talán már meg is van a rejtvény megoldása.

129 | Gears of War 2 képtenger

Nem viccelünk, tényleg tengernyi látnivaló érkezett a Gears of War 2-ből, ritkán láttunk egyszerre, egy időben, egy játékból ennyit. Fókuszban: a karakterek, a csajok, az ellenfelek, a Rettenetes Masszaszörny, a csajok, a pajzs, a lángszóró - mondtuk már, hogy csajok is vannak?

68 | Gears of War 2: friss képek

A pár nappal ezelőtt fellőtt első gameplay trailer után megérkeztek az első, emberes felbontású screenshotok is az idén őszre datált Gears of War 2-ből.

207 | Gears of War 2: az első videó

Az ígéreteknek megfelelően a ma reggeli órákban debütált a Gears of War 2 sokak által, és régóta várt első mozgóképes gameplay bemutatója. A videót a játék dizjnáre, Cliff "Cliffy B" Bleszinski vezeti fel röviden, aztán jön a nagypályás akció.

52 | Gears of War 2 - zúdulnak az információk

Több, egymástól független információ is érkezett nemrégiben a Gears of War 2-vel kapcsolatban - ezek között olyanok szerepelnek, mint a játék állapota, képregényváltozat, a rejtélyes UT3-as kapcsolat, és persze az őszi premier sikerességének előrejelzései.

35 | Gears of War 2: ingame kép & látványtervek

Az Epic az idei Game Developers Conference-en jelentette be hivatalosan a Gears of War 2-t. Akkor csak egy rövidke teasert láthattunk belőle - most befutottak az első képek is, többféle ízben.

167 | Gears of War 2 - új információk

A GameInformer magazin májusi száma szürkében és vörösben pompázik, a fókuszban pedig a Gears of War 2 található - a magazinban elejtett információk szerencsére hamar elérhető váltak mindenki számára: jöjjenek a konkrétumok.

39 | [GDC] Unreal Engine prezentáció

A Gears of War 2 kapcsán tegnap nem csak a hangulatos teaser filmecskét láthatta a nagyközönség, hanem az Unreal Engine 3 egy új változatát is bemutatták.

183 | [GDC] Gears of War 2 bejelentés, trailer

Sokan várták ezt a bejelentést: a Microsoft és az Epic a GDC-n bejelentette az Xbox 360 második legsikeresebb játékának, a Gears of War-nak folytatását. A második rész novemberben érkezik. Információk, és teaser trailer a porondon.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába