[24] CeXzer (offline)

egy 43 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4934 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 53935 kreditet gyjttt

2009 July
08:53 Online Multiplayer
Ki mirt jtszik?
Ma Demigodozs kzben is eljtt az a jelensg, amire mindig is rtetlenl pislogtam. n alapveten azrt jtszom online, mert rdekesebb, mint gp ellen, s szrakozni akarok. Azrt jtszom, hogy szrakozzak, kikapcsoldjak. Ezzel szemben lthatan vannak emberek, akiknek ez mr munka, nyerni kell, mindenron, s ha nem, akkor nem rzik jl magukat. Most is volt egy manus, aki vgigsrta az egszet, hogy mirt nem nyernk, aztn id eltt ki is lpett. Nekem teljesen mindegy, hogy nyernk vagy vesztnk, szrakozzunk, rezzk jl magunkat, s ha ezt csak gyzelemmel tudjuk elrni, akkor ott szerintem nagy baj van.
n ezt nem rtem, az ilyen embernek nincs taln semmi kihvs az letben, nem ri semmi stressz? Engem r elg, nem kell, hogy a jtkok is stresszeljenek. Nem azt mondom, hogy nem rsze a jtknak a nyerni akars, hiszen az egyik csapat nyer, msik nem, de ez nlam a lista vgn van, s nem rtem hogy kerlhet az elejre.
5 komment

Jul 06., Monday 15:30 #5
Msfell pedig n azrt jtszom ritkn online LIVE-on, mert egyszeren idegest a sok virnykol 5 ves pcs, aki azrt sr, mert nyersre llok ellene... engem nevez csalnak, holott lk ki minden kanyarban, megy forgalommal szemben, s vezet/l bnn vagy nem csapatjtkos... Ezek el tudjk venni a kedvemet az egsztl.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten llatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERTS!!!
Jul 06., Monday 15:28 #4
Egyetrtek a lertakkal. A jtk, ahogyan a nevben is benne van, szrakozsra, klassz ideltltsre szolgl... Aki ezt msodllsban vgzi, annak valamilyen nagy problmja lehet az letben. Nem azt mondom, hogy nem szeretek nyerni, persze baromi j rzs elsknt beszguldani a clba, de sokkal jobban lvezem azt, ha egy haverommal fej-fej mellett kzdnk meg az elssgrt sportszeren, s nem egyszer hatalmasakat rhgve.
A jtknak ez a lnyege... Havin' a good time
Nem az a baj, hogy nagy az Isten llatkertje... Az a baj, hogy ALACSONY A KERTS!!!
[24] CeXzer
Jul 06., Monday 11:39 #3
Vlasz Coooler (#2) zenetre
Persze, az egyik csapat nyer, a jtk clja az, hogy nyerjnk, de ezt n csak a jtkon bell rtelmezem, nekem az a clom, hogy jl rezzem magam, gy a veresget sem elviselni szoktam, hanem (ha nem ilyen nyivkolssal, szemrehnysokkal tellik) ugyangy szrakozni rajta, mintha nyernnk.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[23] Coooler
Jul 06., Monday 11:15 #2
Igaz-igaz. n is alapveten azrt jtszom hogy jl rezzem magam, de azrt senki ne mondja hogy nem rl ha a legjobb. Ez olyan dolog hogy szeretnk nyerni, de a veresget is viselni kell, mert mindig NEM lehet nyerni.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[11] FooLman
Jul 06., Monday 10:59 #1
Na, n ezrt nem jtszom.
Tnyleg szrakozni akarok. s jl szrakoztam annak idejn Quake-ben a lvsabb plykon -15 fragnl is, meg akkor is, amikor ppen nyersre lltam.
Egy msodpercig nem vagyok hajland stresszelni, legfeljebb rhgni a stresszelkn. Az iditn, aki hangosan anyzott Live-on, amikor hosszabban gondolkodtam Catan kzben, a bolondon, aki csalst emlegetett, amikor kikapott SCIV-ben. Hadd tegyk, hadd izguljanak.
Inkbb nyomom egyedl, vagy haverokkal, s rhgnk nhny sr mellett, mert a ez jtk, nem bajnoksg. Legalbbis nekem nem...
...ami gma bugzik, az lma efix marad...
CeXzer
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Bartok, ismersk
Rince
(offline)
Brandon
(offline)
Astro Mike
(offline)
5241451
(offline)