[40] Rewmac (offline)

Trsasgi - Grny - Sznok

egy 33 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4776 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 119746 kreditet gyjttt

2009 June
15:58 Infamous Teszt
Elektronika, karantn s sok gonosz ember...No meg egy hs...
Az Infamous azon jtkok kz tartozik, melyeket egyltaln nem vrtam. Lttam rla pr videt, de ennyi. gy gondoltam, no majd egyszer taln. Aztn mgiscsak kerlt hozzm egy pldny s el kell mondjam nagyon pozitvan csaldtam. A Sucker Punch olyat hozott ssze amibe az ember beleborzong olyan ltvnyos.

A helyszn Empire City, Cole MacGrath egy futr. Csomagot szllt A pontbl B pontba, de ez jelents fordulatot vesz amikor a tskjban lv csomag felrobban. Cole egy krterben tr maghoz, mit sem sejtve mit lt tl. Megindul, hogy valahogy sszeszedje magt. Ekkor klnsen furcsa meglepets ri. Megrzza egy genertor s tlli. Nem is sejti mi lett belle.
Majd eszmlett veszti s a helyszn pr httel ksbb Empire City.
Ekkor mr bandk s klns kpessgekkel rendelkez emberek uraljk a vrost. Karantn van rvnyben, senki se be se ki. m a mi Cole bartunk mgis nekifut. Elkapja egy F.B.I. gynk az ekkor mg viszonylag gyenge „elektromos futrt” s zletet ajnl neki. Hozza ki a frjt s szabad lesz, elmehet a vrosbl. Ezzel meg is indul a trtnsek sorozata.

A fejlesztk nagyon szp grafikval megoldott termket varzsoltak elnk. A textrk tkletesek s meglepen szpek a sandbox stlus ellenre. A ltvny pedig mindenrt krptol minket. Azt tudni kell, hogy Cole brmibe bele tud kapaszkodni, nincs olyan glitch, bug, hogy a semmit fogn meg vagy lecsszna rla. Olyan magassgokba mehetnk fel, hogy az ember szinte mr szdl. A ltvny ami pedig elnk trul eszmletlen j. No azrt nem kell itt mindjrt, vilg legjobb grafikjrl beszlni. Vannak hinyossgok, hiszen egy ekkora terlettel rendelkez jtkban hogyne lennnek, de nagyon minimlis.A mozgs kultra hihetetlen. A mszsnl olyan szinten valsgh, hogy leejtettem az llamat egy negyedrra. Emlksznk az Assassin’s Creedben milyen rszletes volt? Na kpzeljk el azt felturbzva. De nem csak mszsnl, az esseknl, kzelharcnl mind ltszik, hogy mennyire rszletesen foglalkoztak vele.

A jtkmenet lehet kellemes s lehet nhol igazi kihvs. Ugyanis Cole hiba az elektromossg mesteri forgatja, nem golyll. Ha kevs az lete akkor gyorsan ki kell szvni az ramot a krlttnk lv trgyakbl s mr meg is gygyultunk. No krem szpen, senki ne higgye, hogy ilyen trgyakat szk vente ltunk. Szinte mindenbl ki tudjuk erszakolni a benne lv ltet nedt. Kocsi, utcai lmpa, metr sn, genertorok st mg emberekbl is. Ellenben elg bds lehet a fiatalember ugyanis a vz hallos ellenfele. Kvncsi lennk, hogy frdik le? No de ez csak rdekessg. Az utazs kiss unalmass vlhatna, ha nem lenne j pr mdja. Brmilyen elektromos kbelen vgig tudunk csszni (miutn szereztk ezt a kpessget), illetve eljtszhatjuk a helyi metrt mert azon a snen is tudunk kzlekedni igen nagy sebessggel.A kpessgek eszmletlen ltvnyosak. Minden egyes villmszrs ltvnyos s az ember rzi a fejldst. Minden egyes forgalombl kivont ellenflrt s elvgzett kldetsrt kapunk XP-t ezekbl kpessgeket vsrolhatunk. Minl messzebb jrunk a trtnetben annl tbb kpessg nylik majd meg.
m az sem mindegy melyik oldalon llunk. Egyszer-egyszer dnts el knyszerlnk, j vagy gonosz dntst kell hoznunk. Ez befolysolja, hogy az emberek hogy viszonyulnak hozznk. Ha hsk vagyunk krnk llnak s fotznak minket, ha gonoszok akkor meneklnek (amit rohadtul meg tudok rteni).
m nem csak ez a klnbsg. A j s rossz oldal ms-ms tudst rejteget. Sajnos vltogatni nem rdemes kzttk s ezt nagyon sajnlom, hogy a gonosz kpessgeket csak gonosz ranggal lehet alkalmazni. gy a kt vgigjtszs adott, st rdekes is lehet. Mirt? Mindjrt elmondom.

A kldetsek kztt vannak sztori, mellk s meghatrozk. Az utbbirl annyit fontos megemlteni, hogy ezek alapjn kaphatunk „ultimate” kpessget. 5, 10 s 15 utn. Vannak j oldali s rossz oldali kldetsek. Ha az egyik oldalra kezdtnk el az elejtl fkuszlni akkor a j kldetseket rdemes csinlni, ugyanis minden j kldets kiti egy ellenttes megcsinlst s ugyanez a gonosz oldaliaknl is. Teht ha megcsinlunk 5 jt akkor 5 gonosz a 15-bl mr nem csinlhat meg. rdemes egyik oldalon elindulni s azokat befejezni.
A mellkkldetsek kztt van olyan aminek semmi rtelme s unalmas (megfigyel rendszerek eltvoltsa) illetve a prgs izgalmas (buszok megvdse, versenyek). Ezek olyan 15 rra ktnek le minket ha mi is gy gondoljuk. A fszl teljestse is krlbell ennyi idt vesz ignybe.sszessgben a jtk grafikailag is s jtkmenetileg is nagyon jl lett kidolgozva. Az esemnyek adjk magukat, a trtnet tele fordulattal, mindenkppen egy nagyon j szrakozst nyjt termk. Nincs olyan, hogy kinek ajnlom, kinek nem aki szeret jtszani az szerezze be, csaldni nagyon extrm esetben fog. Vannak hibi, de melyik jtknak nincsen, az Infamous-ben azonban elenysz ezek szma.

Nlam a jtk olyan 10 pontot kap, hogy fldrengs okoz.
Infamous 8 komment

[73] zaz
Jun 15., Monday 13:20 #8
10 pont mert megrdemli!
Felejthetetlen lmny , s nekem szerencsre mg htravan a gonosz oldal, hard fokozaton.
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[15] NewYork
Jun 14., Sunday 10:41 #7
Vlasz Rewmac (#5) zenetre
Az akkor nem gz,ha mr egy 40 rt ki lehet belle hzni,akkor mr simn megrte.J mondjuk az uncharted-et is 13x jtszottam vgig Nem kizrt,hogy ennek is nekillok tbbszr
[9] hunkosza
Jun 14., Sunday 9:46 #6
Vlasz Rewmac (#3) zenetre
fel megyek, szetutlek, es behuzom a jatekokat...
Resident Evil Survivor Team-Daniel
[40] Rewmac
Jun 14., Sunday 7:01 #5
Vlasz NewYork (#4) zenetre
Ht mivel megszoktad a jtkot ezrt nem. Kiss rvidebb lesz, de nem sokkal. KB sszes side mission + gyjtgetsek (ajnlott) + fszl olyan 20-25 ra mg easyn is.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[15] NewYork
Jun 14., Sunday 2:16 #4
Ht n nem is tudom,mikor volt olyan jtk,ami tled 10 pontot kapott... Mostmr muszly lesz beszereznem Szval,ha mondjuk j knt vgigjtszom minden kldetst megcsinlva,akkor az olyan 25 ra krl van? s mgegyszer ennyi,ha gonosz vagyok?
[40] Rewmac
Jun 13., Saturday 22:17 #3
Vlasz hunkosza (#2) zenetre
Fel akarsz jnni? Hallod n a lnyokat szeretem...
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[9] hunkosza
Jun 13., Saturday 19:32 #2
hehe, most mar nagyon fel akarok menni hozzad . Infamous,Sacred2,Prototype
Resident Evil Survivor Team-Daniel
[7] Kyuubi-x
Jun 13., Saturday 18:05 #1
Ennyit a Prototype-rl... XD
Rewmac
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Verekeds, FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Mozi , Sznhz, tterem, Bowling, teke, Horgszat, Bartok, NASA weboldal feltrse, szs, Esben stls, Foci, S, szaki sarki expedci, Kzdsportok
Bartok, ismersk
Ghz
(offline)
lovas
(offline)
Oldern
(offline)
Roxas
(offline)
zaz
(offline)
rdg
(offline)
zsozsa
(offline)
playmore
(offline)
Daniel San
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
METHOS
(offline)
Oli G.
(offline)
fozelek
(offline)
DarkVenom
(offline)
Kriszti196
(offline)
sting
(offline)
KiswechPS3
(offline)
NewYork
(offline)
Sagem
(offline)
oma
(offline)
Vuxy
(offline)
david4u
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
stevefarcry
(offline)
bosznai5
(offline)
santiago
(offline)
hunkosza
(offline)
mcmacko
(offline)
blackfox
(offline)
maccc
(offline)
Jackie Estacado
(offline)
zumics
(offline)
Hennessy
(offline)
yoshimitsu
(offline)
hjetyekus
(offline)
Realmen
(offline)
Iceakos
(offline)
Gogyimogyi
(offline)
CHASE
(offline)
platinum
(offline)
RedBoyforCE
(offline)
macewindu74
(offline)
Greyfox
(offline)
Ray01
(offline)
CsocseX
(offline)
antaru:
(offline)
szabi szabi
(offline)
zoba
(offline)
Apophis
(offline)
Jill Kalina
(offline)
dreamknife
(offline)
Sam360
(offline)
Invi
(offline)
HUN Zack
(offline)
RYU HAYABUSA
(offline)
Cash Bacsi
(offline)
Xclusive
(offline)
Deadpool
(offline)
ne5h
(offline)
horton
(offline)
Szefi
(offline)
djsiegfried
(offline)
1000rr
(offline)
dpb
(offline)
AdamMcKraken
(offline)
MrIpod
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)
kain187
(offline)
Playen07
(offline)
Svitzh
(offline)
Infamous adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: SCEE
Fejleszt: Sucker Punch
Megjelens: 2009. May 28.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
Remek sztori, remek vros, ltvnyos kpessgek s harcok
Ami nem tetszett
Apr, de bosszant bugok
Olvasi rtkels: 16 (67 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

112 | [Teszt] Infamous

Szuperhss jtkokkal tele van a padls, s mg a pincbe is jut bellk. Az Infamous is szuperhss jtk, de nem olyan, mint amit eddig megszokhattl. Cole, a villmokat szr egykori futr megmutatja mindenkinek, hogy kell kinznie egy hsnek 2009-ben. Teszt.

14 | InFamous: mrfldk s ingyenes DLC

Az InFamous az idei v egyik legnagyobb pozitv meglepetse volt, gy mindenkppen rmteli hr, hogy a Sucker Punch sandbox akcija a kasszknl is jl teljestett. Ingyenes letlthet tartalmat is kapunk.

21 | InFamous: az utols trailer

Egy ht van mr csak htra az InFamous megjelensig, hiszen a Sucker Punch szuperhss sandbox akcija jv ht pnteken kerl a boltokba: ennek megfelelen jjjn rla az utols trailer.

32 | InFamous dem hamarosan

A kvetkez nagy platformexkluzv cm PlayStation 3-on az InFamous lesz, melyrl nemrgiben kiderlt, hogy mg a megjelens eltt belekstolhatunk majd egy demnak ksznheten.

8 | InFamous - rzs pillanatok

Hatsvadsz lasstsokkal operl j trailer rkezett az InFamous-rl, amely mint kiderlt nem csak a tengerentlon, hanem Eurpban is a tervezettnl korbban fog megjelenni.

30 | Korbban jn az InFamous

Az elmlt hetekben ismt nagyobb figyelmet kapott az InFamous, s a jtk megjelensi dtumra is fny derlt, ma pedig pp ezzel kapcsolatban rkezett j hr: a premierre korbban kerl majd sor.

23 | [GDC] InFamous gameplay zelt

Az elmlt napokban kiss felprgtek az esemnyek az InFamous krl, hiszen elg sok anyag rkezett a jtkrl: most pldul egy j gameplay videt tudunk mutatni rla.

10 | InFamous - a stt oldal

Az InFamous-rl mr j ideje tudjuk, hogy tetteink befolysoljk majd benne megtlsnket - innen a cm is -, most pedig vgre kpek formjban is szembeslhetnk ezzel.

18 | InFamous: kpessgek s rombols

Cole, az InFamous fhse dupln lendl akciba a friss gameplay videkban: az elsben hsnk villmozs kpessgei kerlnek bemutatsra, a msodikban pedig egy brtnbe ltogathatunk el.

13 | Jniusban jn az InFamous

Hivatalos megjelensi idpontot kapott a Sucker Punch PlayStation 3 exkluzv szuperhss akcijtka, az InFamous: Cole McGrath, a villmokat szr futr jniusban rkezik.

31 | InFamous trailer

A Killzone 2-t magunk mgtt hagyva a Sony kvetkez nagy PlayStation 3 exkluzvja az InFamous lesz, mellyel most egy friss trailer segtsgvel ismerkedhetnk egy kicsit.

6 | [CES] InFamous trailer & gameplay

A Sony gondosan elosztotta exkluzvjait az egsz vre: 2009 elejre a Killzone 2, a vgre tbbek kztt az Uncharted 2, az v kzepre pedig az InFamous jutott - utbbirl j sok mozgkp rkezett.

108 | InFamous: ingame akci

Az IGN kzel tperces fejleszti interjban jrja krl a Sucker Punch jvre megjelen PlayStation 3 exkluzvjt, a GTA-t a szuperhskkel kombinl InFamous-t. Ingame akci is akad, nem is kevs.

9 | InFamous tsfogat

A 1UP tegnap a Heavy Rain-rl kzlt friss kpeket, most pedig jabb 2009-ben rkez PlayStation 3 exkluzvon van a sor: ezttal az InFamous-t lehet kzelebbrl bevizsglni.

12 | [TGS] InFamous kpek

Kisebb adag j kpet tudunk mutatni a Sucker Punch j ideje kszlget, valahol a Crackdown s a Prototype kztt egyenslyoz szuperhss jtkrl, az InFamous-rl.

7 | [E3] InFamous trailer

gy tnik, hogy a Sony sem brta ki, hogy ne tegyen kzz ezt-azt mg a konferencija eltt, gy ht egy j trailert ksznthetnk a mostansg jra elrntott InFamous-rl.

9 | InFamous triplzs

Van egy exkluzv darabja az idei PlayStation 3 felhozatalnak, amelyrl sokan hajlamosak megfeledkezni, ami nem vletlen, hiszen rgen hallottunk mr felle: az InFamous-rl van sz.

14 | Infamous: hs vagy antihs?

A Sucker Punch ezidig platformerjeirl volt hres, hiszen az elz generciban a Sly Cooper trilgival alkottak maradandt, a PlayStation 3-ra ttrve azonban teljesen mssal prblkozik a fejlesztgrda: sikerlt megtudnunk nmi jdonsgot j projectjkrl, az Infamous-rl.

7 | [E3] Infamous trailer

A tegnapi Sony sajtkonferencia egyik kellemes meglepetse volt az elz generciban a Sly Cooper sorozattal dombort Sucker Punch j, PlayStation 3-as fejlesztse, az Infamous.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba