[38] playmore (offline)

Alkalmazkod - Alkalmatlan - Mnikus

egy 36 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

5084 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 111135 kreditet gyjttt

2009 March
08:17 Assault on Dark Athena DEMO
"It's been a long time since I smelled something beautiful."
Rise and shine, jackass.
ltalban azzal szoktam kezdeni az rsaimat, hogy meslek egy korbban megjelent rszrl az adott jtkkal kapcsolatban. Most nehz helyzetbe kerltem ezzel kapcsolatban, hiszen egy jrafeldolgozsrl van sz. Kezdknek: a mai szsszenet trgya a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena X360-as demja, mely a kritikailag mltn npszer, br anyagilag nem tlsgosan gymlcsz eredeti Xboxos Escape from Butcher Bay (EfBB) alcmmel elltott vltozat "turbstsa". Amikor a jtk megjelent a legszebb grafikval bszklkedhetett a rgi gpen s taln tlzs nlkl llthatom, hogy messze a legjobb jtk, mely valaha filmbl kszlt. A fejleszt Starbreeze Studios nem vette flvllrl a program megalkotst. Az EfBB nem csak, hogy kivl jtk; egy klnsen j Sci-fi alkots kiegsztse, hanem azon tlmutatva az FPS lopakods defincija is. Soha ilyen kzel nem jrt az Alien Versus Predatoron kvl semmi az els szemly cserkszs ilyen mrtk lvezethez.Today, Johns, you get fucked.
Lssuk mire szmthatunk: adva van egy nagyon szimpatikus bad-ass karakter, aki mindig nyugodt, oltri beszlsai vannak s brmikor meg tud lni egy tescsszvel is. Egy kln rst megrdemelne, hogy mirt is tudjuk favorizlni, a val letben amgy eltlend embereket, de ez most nem annak a helye. Eltanulmnyknt tudom ajnlani a 22 vente Sttsg (Pitch Black) s a Sttsg Krnikja (Chronicles of Riddick) filmeket. Amellett, hogy a Sttsg Krnikja szervesen a jtkhoz kapcsoldik (de a jtk nem abban jtszdik, hanem elzmnye s magyarzata annak) sok apr pont s utalst emszthetv tesz. Fleg azok szmra hasznos, akik szimpln jtszani akarnak s esetlegesen ellenszenvesnek talljk a Vin Diesel ltal alaktott digitlis gyilkolgpet.
A jtkmenet valahol a Splinter Cell s a Quake kztt helyezkedik el nmi Half Life szer mszkls-gondolkods rszekkel nyakon ntve. Elsre kiss furcsnak tnhet, megprblom rthetbben elmagyarzni. A jtkban Riddicket alaktjuk a galaxis szerte krztt bnzt, akit a kezdetekkor pont a szektor egyik tripla biztonsg brtnben szlltanak. Szdten magas rozsds aclpletek, kihalt bolyg, teljes elzrtsg (napi 20 perc a futkosn), tmeggyilkos cellatrsak s szupermodern vdelmi rendszer. Csbt ugye?
Nincs is ms feladatunk, csak: megszkni.
Riddick: Remember that favorite game of yours?
Kyra: "Who's the Better Killer?"
Riddick: Let's play.

Innentl magra van utalva a jtkos. Maga a szoftver csak minimlis mrtkben fogja a kezedet. A HUD csak az letedet jelzi ki, azt is csak srls esetn. Nincsenek zavar feliratok (na j nha a legfontosabb dolgokat megjelli a gp ha rnzel) csak a jtk s Riddick kezei (meg lbai). Neked kell mindenre rjnni (szerencsre a dem alapjn ezen nem vltoztattak tlsgosan). Alapveten a jtk dnt rszt azzal tltjk, hogy kiosonunk a raboknak fentartott terletrl s a Butcher Bay (ez a brtn neve) nem tristk szmra fentartott pleteit jrjuk be. Mivel az egsz ltestmny a fld alatt fekszik, rgi s a kltsgvetst is megnyrbltk ezrt nagyon sok helyen gyr a vilgts. Ez a jtk lnyege.
Riddick igazi gyilkolgp, de csak korltozott szm ler ellen, teht a lesbl tmads, a sttben bjkls s lecsaps a jtk f eleme. Legfbb fegyvernk a kt keznk, de ez ne riasszon el senkit. Riddick aktvan vdekezik, vagyis ha karnyjtsni tvolsgon bellre rnk egy ellenflhez, akkor egy egyszer kombsor beadsval ellene fordthatjuk a fegyvert. Sajnlatos mdon Butcher Bay fegyverkszlete DNS kdolt vagyis mi nem tudjuk elstni ket (azrt egy kis idre majd fellrjuk ;) ) persze ez nem azt jelenti, hogy az ellenflre rugrorva s a fegyver csvt az arcba fordtva ne tudnnk... khm... "balesetet okozni". Hagyomnyosabb mdszerek kedvelinek Butcher Bay vltozatos lehetsgeket knl: reszelk, ksek, csavarhzk s mg jpr szreszkz vrja, hogy valakibe belemrtsuk. Az aktv vdekezs hasznlatval termszetesen mindegyikkel egyedi kivgzsanimcit lthatunk. Emiatt taln mondanom se kell, hogy ersen 18-as karika a jtk, fleg mivel sszecsapsaink 99%-a a filmhez illen, egy stt sarokbl elrontva, a tvolsgot msodperc trt rsze alatt nullra cskkentve, a felnk fordtott fegyvert flretolva egy ltfontossg szerv eltvoltsval r vget. Pont.
Riot Guard: Shit, you're Riddick!
Riddick: I think you're gonna need backup.

Kiss aggdva indtottam el a demt a tegnapi nap (hla a Kricsmi gyorsreagls osztagnak, aki szrevette), nem tudtam mire szmtsak, de vgl nagyon megrltem, hogy lnyeges jtkmenet beli opci nem vltozott. A hangulat, a mechanika ugyanaz (szerencsre a ksztk mg mindig erltetik az osonst, nem lehet szembl vitzkedni) br a gombkioszts miatt egy kicsit morcos lettem. Sajnos egyik vlaszthat vltozat sem tmogatja a rgi tpus kiosztst (a Riddick nzet a D-padra kerlt szvsz feleslegesen, a guggols meg az X-re), de majd megszokjuk. A demban lv folyosk kiss elnagyoltnak tntek, de amgy is rohanni kellett az elejn szval ezt nem rovom fel hibnak. A grafika olyan mint az els rsz (mindenki dntse el tetszik-e neki), egyedl ami zavart, az az, hogy kicsit zizisnek tnt a kp. Kln dcsret, hogy a feliratozst kln lehet kapcsolni az tvezetk, az ellenfelek, Riddick s a beszlgetsek szmra.
Ugyanitt ki kell emelnem egy fontos tvedsemet: n azt hittem s azt hirdettem, hogy a Riddick: Stt Dh animcis film fgonosznjt kell eltvoltnai a jtkhoz hozzcsapott Dark Athena trtnetszlban, de ez egyre inkbb megdlni ltszik. Aki tbbet tud az kiokosthatna.
Now things get interesting...
Riddick a dem alapjn nagyon szpen kszni, jl van a rajongknak elhozza a knant, a tbbi jtkos viszont prblja ki: az FPS osons s maga a Butcher Bay jtkmenete megkvnja a taktikus, lecsaps-elrohans elrehaladst s kegyetlenl bntet. Mostani jtkokhoz szokott embereknek nagyon elveheti a kedvt. A tbbiek viszont imdni fogjk a RAGADOZT.

U.I.: A dem vgn lthat multivide nem tetszett (abszolt Quake 3 jtkmenet br ez nem lenne baj), remlem nem fognak nagy hangslyt tenni r.
Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay 19 komment

[38] playmore
Mar 11., Wednesday 19:57 #19
Vlasz zaz (#18) zenetre
Kldm a kivgzosztagot.
Cheers, love! The cavalry's here!
[73] zaz
Mar 11., Wednesday 12:20 #18
ez egy szar (vigigtoltam az els rszt)
psnid: zaz_hun gamertag:kovacskati PSN:zaz-hun Gamecenter:zaz-hun
[2] SzivarHUN
Mar 10., Tuesday 15:22 #17
Kszi az rst.
Krlek ha van egy kis idd lgyszves katt ide. [ur]http://s5.gladiatus.hu/game/c.php?uid=88096[/url]
[29] sepsta75
Mar 06., Friday 23:37 #16
Vlasz playmore (#14) zenetre
Helyes,helyes
Szedd ssze magad
[57] renz
Mar 06., Friday 7:40 #15
n is kiprbltam vgre a demt s azt kell hogy mondjam, hogy akik most lehzzk, azok ksbb nagyot fognak majd koppanni. Aki ismeri az els rszt annak meg mr most tuti vtel.
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
[38] playmore
Mar 06., Friday 0:12 #14
Elnzst, bokros teendim mellet prblok tbb idt szortani a blogolsra

Mindent a rajongkrt
Cheers, love! The cavalry's here!
[29] sepsta75
Mar 05., Thursday 23:19 #13
Vgre j bejegyzs!
[62] casper007
Mar 05., Thursday 22:40 #12
Ez a jtkmenet szmomra tkletesen megfelel, htvgn ki is prblom.
And they're all made out of ticky tacky And they all look just the same.
[35] savoo
Mar 05., Thursday 19:32 #11
Nagyon vrom mr a teljest.
"I have no memory. Every day is a new day because I don’t remember the day before. Every minute is like the first minute of my life."
[25] Yip Man
Mar 05., Thursday 19:15 #10
Sajnlom, hogy nem tudtam kiprblni az elz verzit sem.
Roppant md magval tud ragadni ez a fajta hangulat.

nmagban egy dolog egyik pillanatrl a msikra lecsapni s vgezni a msikkal, mintha te lennl a szrnyeteg.
Azonban sokkal rdekesebb lesz az egsz, amikor az ember megtapasztalja, mennyire rsen is kell lennie annak a rettegett teremtmnynek. Mennyire sebezhet is valjban az rnyak kzt megbv rettenet.
A vadsz, aki csak abban klnbzik igazn a tbbiektl, hogy felismeri az adott helyzet nyjtotta legjobb lehetsgeket s ha kell trelemmel, ha kell gondolkods nlkl viszi vghez tettt. A lehet leggyorsabban.

S miutn, mint vghezvitt egy hibtlan becserkszst -melynek elrontsa az letbe is kerlhetett volna-, nyugton mondhatja magrl: n vagyok az, akitl rettegni kell...

Nyami!
"Music fills my empty bones and some times it seems it's the only place I've left to go..."
[14] Naxalite
Mar 05., Thursday 18:09 #9
silent hill helyett j lesz ez, de csak majd budget ron nlam.
"Vrszomjas vmpr koalamedve. Buta llat,de okos." "Remltem tallok a zsebedben csokit"
[51] Dude
Mar 05., Thursday 17:54 #8
Dem kiprblva. Elrendels marad
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
Mar 05., Thursday 17:27 #7
A legutols vide amit lttam rla engem az egyltaln nem gyztt meg.Fapofval beszl embereket mr rgen lttam utoljra beszlni gy egy videban!Azrt 1 prbt biztos megr lehet ,hogy pozitvan csaldok majd benne remlem!
Drink 'Em All
[14] METHOS
Mar 05., Thursday 17:25 #6
Vlasz Titto (#3) zenetre
Ha neked nem kell legalbb tbb marad nekem.
Skeggǫld, Sklmǫld, Skildir ro Klofnir!
[38] playmore
Mar 05., Thursday 17:19 #5
Vlasz Titto (#3) zenetre
lj le s rj be magadnak egy egyest.

Mikor nem voltam n az???
Cheers, love! The cavalry's here!
[5] Riddick73
Mar 05., Thursday 15:23 #4
Kszi a kedvcsinlt, n most tltm.
Nem szeretnk csaldni a jtkban.
TheFurionHUN ı Xbox ONE ı PS4 ı
[11] Titto
Mar 05., Thursday 13:27 #3
Playmore!
Csak nem most vlsz Riddick fanatikuss?!
Azrt annyira nem j game
THIS IS MEEEEE......
[59] Alwares
Mar 05., Thursday 12:16 #2
Nekem nagyon nem tetszett.
.titanic {float: none;}
[51] Dude
Mar 05., Thursday 11:44 #1
Mg nem prbltam ki a demt, de ha neked ennyire tetszett akkor nagy baj nem lesz. Bzom a jtkban. Bzom benne, hogy egy feltuprozott s kiegsztett els rszt kapunk a megszokott coolsggal. Ez gy nz ki meg is fog valsulni. gy nz ki nem fogom lemondani az elrendelsem
Ja az rs nagyon j lett. n is mindig a "Today, Johns, you get fucked." szveget vlsztottam anno
Gamer for Life (X Live,Nintendo ID, boardgamegeek: DudeHUN, PSN: DudeHUN2364) Bah-weep-Graaaaagnah wheep ni ni bong
playmore
Cheers, love! The cavalry's here!
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox 360
PC
Xbox One
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Szrakoztat, Verekeds, FPS, Online FPS, Zene, Retro, Szerepjtk, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Zene (hallgatom), Anime, Email, Letlts, Frum, Internetes szex, Esben stls, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
liquid
(offline)
Ghz
(offline)
Oldern
(offline)
Project1083
(offline)
dreampage
(offline)
carville
(offline)
GXbox
(offline)
Tyson
(offline)
theSickness
(offline)
Lavitz
(offline)
sidocious
(offline)
K4PL4N
(offline)
METHOS
(offline)
typer
(offline)
Rolne
(offline)
Shark
(offline)
vumar
(offline)
Vandor
(offline)
norbi85
(offline)
DarkVenom
(offline)
Guardian Hero
(offline)
Kriszti196
(offline)
Hellfrost
(offline)
ChaosCrash
(offline)
Sagem
(offline)
casper007
(offline)
Danee
(offline)
Fatman
(offline)
storm78
(offline)
Jackal
(offline)
Andrew Ashford
(offline)
Matos
(offline)
Marcangol
(offline)
norbypapa
(offline)
stevefarcry
(offline)
dragonken
(offline)
hunkosza
(offline)
reveszandi
(offline)
KARAK
(offline)
Rewmac
(offline)
Telson
(offline)
blackfox
(offline)
konzolcowboy
(offline)
Livingbox
(offline)
hjetyekus
(offline)
sepsta75
(offline)
kimi79
(offline)
Ayanehunter
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
Iceakos
(offline)
A Lucsy
(offline)
mnorbee
(offline)
Final Doom
(offline)
Kratos34
(offline)
CHASE
(offline)
lorantHUN
(offline)
macewindu74
(offline)
Csaby83
(offline)
ThomasCsonka
(offline)
getro2
(offline)
travis18
(offline)
K3NZO
(offline)
xXx Skyline HUN xXx
(offline)
dirtydog87
(offline)
kornl20
(offline)
Gaben007
(offline)
Xclusive
(offline)
Totibaba
(offline)
HungaianEvil
(offline)
ZOZA13
(offline)
MegadetH Hun
(offline)
Alpr
(offline)
markidlive HUN
(offline)
AlcohollicA Hun
(offline)
sity89
(offline)
Phantom
(offline)
xetron
(offline)
AlcohollicA_Hun
(offline)
okornyalbaro
(offline)
neuroflex
(offline)
dpb
(offline)
@themys
(offline)
Svitzh
(offline)
Ra1D3n
(offline)
XBOX Live
Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay adatlap
16 v felettieknek Felntteknek
Kiad: Vivendi Games
Fejleszt: Starbreeze Stud.
Megjelens: 2004. Aug 12.
Kategria: Kaland
Online jtkmd: Van

Mg nem rtkeltk ezt a jtkot
Olvasi rtkels: 56 (12 szavazat)
Ugyanez a jtk ms platformokon:
pc | gc | xbox | ps2 | ps3 | x360 | wii | nds | psp | xbox1 | ps4 | wiiu | n3ds | psv | mob
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba