[23] gyuri12 (offline)

Jópofa - Humoros - Reménytelen

Ő egy 26 éves fiú és itt lakik: Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok

4961 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 49365 kreditet gyűjtött

2009 March
12:45 Mostanában
Nincs bevezető,egyenesen a közepébe: Két játék került mostanság a kezeim ügyébe,az egyik a PGR4, a másik a Killzone(nem a kettő),én pedig magam alatt vagyok.

A KZ-vel még régebben találkoztam,akkor nem estem tőle hanyatt. Nem volt benne semmi ami megfogott volna. Szép grafika ide, eszméletlen hangulat oda, a játék csak ment, egymás után teltek a percek,értek véget a pályák,és még mindig nem ragadott magával. Lehet,hogy bennem volt a hiba- gondoltam egy hete,és bátorkodtam kölcsönkérni az egyik évfolyamtársamtól. A grafika még mindig szép(Ps2-höz képest...) a hangulat még mindig eszméletlen,és még mindig üres,hiányzik a játékból valami. Nincs benne az a "valami",ami azt mondaná egy-egy elhalálozás után,hogy "Folytasd gyurikám,folytasd!!". Szimplán kikapcsolom a gépet,és hagyom az egészet. A Ps2 kontrollert pedig még mindig szoknom kell... Nem tudok vele célozni.:c
Szóval egy jól összerakott,korrekt játék, de ott van az a rohadt "de". A kettőt is ki kéne próbálni, de hát ha a "nagy első rész" sem tetszik,akkor az miért tetszene?

A PGR4 is hasonló. Rajt,versengés,de szép az a ház itt mellettem, előzés,győzelem. Kb ez az egész játék. Ez is "csak" egy jó játék,ami egyedül a grafikában emelkedik ki a többi közül. Ja meg a Kudos rendszer. Kellemes kis dolog, olyan érzéseket kelt bennem,mint az acsigyűjtés. A motorok irányítása viszont nem tetszik. Fura az egész,de szokható és ez a lényeg.
Ráadásul úgy ontja magából a gémerpontokat,hogy ihaj. Fél óra játék után már valami 120 pontot gyűjtöttem, csak kár,hogy nem az én profilomba jelentkezve...(de már ott is gyűlik)


Más: A felvételi nem sikerült rosszul. 76 pont. A matek,amire azt mondtam,hogy tuti szar lesz jobb lett mint a magyar. 1 pontot(azaz az osztály,sőt szerintem az iskola legkevesebb pontját) kaptam a fogalmazásra a 10-ből.:D
Remek,mondtam magamban. Így szinte biztos,hogy felvesznek a "jobb" iskolába. Hejj.
Azonkívül a sikeres(?) felvételi bebizonyította azt,amitől féltem,mégpedig azt,hogy nem a felvételi miatt voltam olyan,amilyen. Még mindig nem eszek rendesen,szép lassan,de biztosan adom le a kilókat, egész nap fáj a fejem,vagy rosszul vagyok, vagy ingerlékeny,és mindig fáradt. Hiába fekszem le 10 körül, éjfélig szinte biztos,hogy nem alszok el. És természetesen van olyan,amikor ezek a külön-külön még elviselhető dolgok együtt jelentkeznek. Mint ma. Első óráról elkéstem, nem tudtam semmit sem csinálni,pedig a tesit szeretem. Leültem egy padra,és beletemettem az arcom a kezembe,hátha elmúlik a fejfájás. Hát nem. A tanár látván szenvedésem inkább mondta,hogy öltözzek át,oszt üljek le. Rendben,de ez nem segít(az osztály közben "gyuri mennyémáhazahaszarulvaaaagy" felkiáltással biztatott),úgyhogy ment is a tanerő szólni az ofőmnek,hogy szarul vagyok. Mint mindig,most is túlreagálta a helyzetet, rögtön mentővel,és pszichológussal dobálózott,anyukámnak a telefonban anorexiáról hablatyolt(basszameg,még így sem vagyok vékony,ne ijesztgessen ilyenekkel). Végül is ketten(ofő+haver) felsegítettek a lépcsőn,hiába mondtam,hogy nem kell,mert tudok járni... Leültettek a tanári elé,oszt várjál gyurikám nem lesz semmi baj. A tanárok jöttek-mentek,mindegyiknek újra és újra elmagyaráztam ugyanazt, míg ők ugyanazt a kérdés-sort újra és újra feltették... 2 tanár mutatott valami együttérzés/megértés féleséget, ennek legalább örültem.

Ezzel a szarul-levéssel az az egyetlen bajom,hogy nem tudok mit csinálni. Se tanulni,se odafigyelni,se lazítani,se aludni,se enni,se szórakozni nem tudok miatta. A jegyek romlanak, a haverok lassan idegbetegnek és depressziósnak néznek, a tanárok legjava fel sem fogja,hogy miért is vagyok faszkalap,csak nyafog. Aztán amikor leesik nekik,akkor pedig találnak más indokot a nyafogásra. Nyeh...Remélem mihamarabb vége lesz.
15 komment

[23] gyuri12
Mar 05., Thursday 13:58 #15
Válasz renz (#14) üzenetére
Most volt a szülinapom,meg amúgy is hétvégenként/iskola után elég sokat kimozdulok.
[57] renz
Mar 05., Thursday 7:32 #14
A konzolozás helyett inkább mozdulj ki. Az is sokat segíthet.
liquid 2017. ápr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) Jó, akkor még egyszer: kerülj el minket kérlek, és ne kommentelj a továbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy találsz alternatívát.
[23] gyuri12
Mar 04., Wednesday 17:02 #13
Válasz mcmacko (#12) üzenetére
Nem is hiszek, csak az olyan gyógyszereket szoktam "hittel" bevenni amiket más,számomra megbízható emberek ajánlottak.
Mar 04., Wednesday 16:35 #12
Egyet tudok ajánlani! A gyógyszereknek, antidepresszánsoknak, a lenkei féle vitaminoknak meg a többi baromságnak ne higgy!
"This is our time to medicate..."
[23] gyuri12
Mar 04., Wednesday 16:14 #11
Válasz Deleter13 (#8) üzenetére
Ahham. Napok,mi?
Hónapok,inkább...
[23] gyuri12
Mar 04., Wednesday 16:10 #10
Válasz dreampage (#6) üzenetére
Voltam orvosnál,többször is,és mindig ugyanaz. "Nincs komolyabb baj,menj haza,nesze itt egy gyógyszer,ezt szedjed" és ennyi. Aztán amikor mondom nekik,hogy nem valami hatásos a gyógyszer,akkor meg "menj pszichológushoz".
Most is épp orvostól jöttem haza,tippelhetsz,hogy mit mondott.
[23] gyuri12
Mar 04., Wednesday 16:07 #9
Válasz Gulandro (#4) üzenetére
Én nem láttam egyet sem,majd megnézem újra. (Mondjuk úgy indultam el a boltba,hogy "úgysem lesz",gondolom emiatt nem vettem észre)
[14] Deleter13
Mar 04., Wednesday 15:50 #8
Énis az orvost ajánlom.Napok óta mondod,hogy rosszul vagy,de nem mész el orvoshoz.Magától nem fog elmúlni ez a rosszullét.Tenni kéne ellene valmit azhelyett,hogy siránkozol a suliba mert rosszul vagy.El se kellett volna jönni suliba ha ilyen szarul vagy.
[3] benJ0.o
Mar 04., Wednesday 15:49 #7
nah én is sokszor vagyok ilyen hangulatú ... egyébként nekem 78 pont lett a felvételi hehe ( de "raj" vagyok ahogy azt a C-k szokták mondani )
[111] dreampage
Mar 04., Wednesday 15:12 #6
Figyelj Gyuri, ha ennyire szarul vagy, miért nem mész el orvoshoz? Csodát ők sem tesznek, de lehet, hogy nincs is olyan komoly bajod, és apróbb dolgok segítenének. Vagy ha komoly bajod van, akkor derüljön ki. De ez a "remélem mihamarabb vége lesz" nem a legjobb hozzáállás - hidd el, én tudom.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
Mar 04., Wednesday 14:58 #5
Én a Dio hangjánál leragadtam a bevezető videóban...
"This is our time to medicate..."
[41] Gulandro
Mar 04., Wednesday 14:42 #4
Válasz gyuri12 (#3) üzenetére
Pedig éppen nemrég (két éve) adták ki újra. Még lennie kellene Libri vagy Alexandra boltokban belőle, ez a mostani kiadója nagyon nyomja, nyomatja (bár a fordítása meh).
KZ világa...hihi...kb amit leírtál.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
[23] gyuri12
Mar 04., Wednesday 14:27 #3
Válasz Gulandro (#1) üzenetére
A hagakuréra régóta vadászom,hiába.A könyvtárból sem lehet elhozni,csak ott helyben olvasni... Az meg nem nekem való,ahhoz idő kéne.
A KZ világa tetszik,az egyetlen bajom vele,hogy olyan tipikus minden.(csúnya fekete piros szemű gonoszbácsik, ronda,unszimpatikus vezetővel és bolygóval,és jóképű,világos jófiúk,szimpatikus vezetőkkel,és bolygókkal) Valami más az,ami miatt nem ragadott magával...

Doom: A sorozatnézés nem nekem való, ritkán jól esik,de ilyenkor még egy rész s sok...
Kedvem lenne élni,csak így nem tudok.
[54] Doom
Mar 04., Wednesday 14:11 #2
Nos ilyenkor kell levágódni a tv elé, és sorozatokat nézni (Dr.House, Fringe, Supernatural, Dexter stb)
Van ez így néha, olyankor még élnie sincs kedve az embernek.
[41] Gulandro
Mar 04., Wednesday 14:09 #1
A vizsgaidegesség nem múlik el a vizsgával. Sőt. Én például órákkal, napokkal a nagy megterhelések után szoktam megérezni a súlyukat. Olvass filozófiát (nietzsche, hagakure) vagy verseket, az tud ilyen állapoton segíteni.
Ez a szám fent nagyon tetszik.
A KZ olyan amilyen ... a kettő ... hát ... az első rész közönségének készült. Az a plusz ami ahhoz kellene hogy tetszen nem a játékmenetben hibás, hanem az ábrázolt világban, konfliktusban. Talán még jobban ki tudok borulni amikor valaki a KZ univerzumát emlgetti mint amikor a HALO-ét mert egyiknek sincsen saját.
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
gyuri12
gyuri12 még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Xbox
Xbox 360
PC
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Verekedős, FPS, Verseny, Retro, Szerepjáték, Szimulator, Stratégia
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék interneten, Kisállatok bosszantása, Passziánsz / aknakereső, Zene (hallgatom), Könyvek, TV, Csajozás / Pasizás, Bulizás, Barátok, Letöltés, Fórum, Internetes magazinok, Internetes szex, Esőben sétálás, Foci, Cserepadon ülés, Hóember építés, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
Id
(offline)
zs0lt1
(offline)
Đoma
(offline)
casper007
(offline)
Matos
(offline)
rolmanus
(offline)
bosznai5
(offline)
multishoot
(offline)
IQ
(offline)
KrTchy
(offline)
ultratti
(offline)
Sübe
(offline)
x-doboz360
(offline)
Gyurk
(offline)
IceMan00
(offline)
Gulandro
(offline)
Deleter13
(offline)
rozsomak96
(offline)
getro2
(offline)
Szemy666
(offline)
Nyeksek
(offline)
okornyalbaro
(offline)
XBOX Live