[37] carville (offline)

Segt?ksz - Vidm - Hisztis

egy 31 ves fi s itt lakik: Veszprm / Balatonalmdi

5156 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 103446 kreditet gyjttt

2009 January
14:37 eBayeztem
Hosszabb sznet utn megint kemnyen elszabadultam eBayen, az Xbox1 gyjtemnyem gyjtsnek legfbb szndkval, de mint lthatjtok akadt ms rdekessg is, s egy kisebb problma is... me a "zskmnyaim"
Spartan: Total Warrior

A Creative Assembly leginkbb a stratgia tpust kpvisel Total War sorozatrl ismert, m miutn a Sega felvrsolta pket (fels nyomsra, vagy nszntukbl?) konzol fronton megprblkoztak a hack 'n slash mszrlssal is. Ennek eredmnye a Total Warrior sorozat(nak tervezett) els rsze. Sokak szerint kzepes minsggel. No majd megltjuk.
Baldur's Gate: Dark Alliance II

A PC-n nagyon jl ismert Baldur's Gate sorozatot az Interplay konzolokon is szerette volna megismertetni, az eredeti bonyolult CRPG helyett viszont egy annl egyszerbb, Diablora hasonlt akci-RPGt lmodott meg a nappalikba. Mivel a jtk ezt a msodik rszt is meglte, mondhatjuk sikeresen. Sajnos az els rsz mg nincs meg, de ami ksik nem mlik. :)
Wrath Unleashed

Amikor a LucasArts mg jtkot is ksztett... s akkor sem (csak) Star Warsot... Abbl a korbl jtt ez a jtk. Sajnos teljesen eredetinek akkor se mondhat, mert egy remake-rl van sz, de akkor is, legalbb nem SW. Hanem egy (remlhetleg) j krkre osztott stratgia-bunys jtk kombinci.
(Sajt kpet elfelejtettem rla kszteni, a jtk meg most Pesten van, n meg almdiban, de azrt meg van. :) )
Phantom Crash

Erre a jtkra mr nagyjbl azta vrtam, hogy annak idejn egy hazai konzolos lapban olvastam rla. A koreai Phantagram (akik a Kingdom Under Fire-rl lehetnek ismertek) munkjt dcsri ez a robotos csetepat.
Hasznlt Official Xbox Controller S-nek sznt... Vadi j knai hamistvny

me az emltett "kisebb problma", mert nem ppen azt kaptam, amit vrtam... Kicsit vacilltam a j drga, 35 fontba azaz 10 800 FTba kerl vadi j Microsoft kristly kontroller s a 14 fontba (4500 FT) kerl hasznlt fekete kztt, vgl utbbit vlasztottam, sajnos rosszul... Mr az gyans volt hogy miutn fizettem, de az eltt hogy megkaptam volna a csomagot, az eBay egy olyan emailt kldtt, mi szerint trltk a termket az eladval trtnt problmk miatt. A gyanm be is bizonyosodott, egy olyan vadi j knai hamistvnyt kaptam, amivel egyszer mr sajnos szvtam, gy most elg hamar felismertem. Csak ezrt 2x annyit fizettem. Fel is jelentettem s most vrom rte a pnzem, remlem a PayPal helyesen dnt, mert a csere mr nagyon rm frne, de egy eredetihez kpest ez borzalmas.

Meglepets!
Ezt nem szeretnm felfedni elttetek, mivel amint vissza megyek Pestre egy kln blog bejegyzst kvnok neki szentelni. No nem azrt mert olyan eszeveszett jnak grkezik, st... A Gamesport 2.1 pontja nem sok jt gr, m mint Xbox jtk gyjt, gy reztem nekem val. Mert Only on Xbox. :) (s most lehet tippelni mirl van sz, valszeg gy se talljtok ki :D )
Star Ocean: Frist Departure

Szeretem a minsge RPG-ket, a Star Ocean pedig hallottak alapjn mindig is ilyennek hallottam, szerencsm mg se volt hozz. Hla a PSP-s remake-nek, most mgis megismerkedhetek azzal az epizddal amivel "minden elkezddtt", az els rsszel, remlhetleg az eltt,hogy a negyedik rszt elkezdem Xboxon. Mr csak a PSP-met kne vgre ptolnom, hisz mg a Crisis Core: Final Fantasy VII is vgigjtszsra vr, az eurpai premier ta...
Gunship

Attl az eladtl vettem akitl a Phantom Crasht is, teljesen vletlenl, csupn amikor kifizettem annak az rt, az eBay ezt ajnlotta mint "ms trgyak az eladtl", s egybl felismertem. Ez a jtk ugyanis egyike a szerny, 4 darabos Sgea MegaDrive kollekcimnak, amelybl a Mickey egeres sajnos gyorsan eltnt, gy hogy vglis 3 darabosrl lehet beszlni, m sajnos mr azok is eltntek... Most viszont legalbb ezt ptolni tudtam. Sajnos mr lejtszani se tudom mivel, de maga a tok csak kisebb hibkkal rendelkezik, a kziknyv s a cartridge pedig kzel tkletes, gy hogy igazi nosztalgikus rzs keltett hatalmba, amikor kezeimbe kaphattam. Mindezt 1500 forintrt. Ksznm eBay!
19 komment

[24] CeXzer
Jan 24., Saturday 2:45 #19
Vlasz Invi (#11) zenetre
Igen, mondom, emelkedik, s tlleg, most 308, viszont csak nyron volt 300 alatt, tavaly ilyenkor 350 krl mozgott, ahhoz kpest mg most is j. 2 ve 380 volt. Szal szerintem mg most is mlyponton van, fleg annak a fnyben, a forint is hogy cskken. Egybknt szerintem a nyri ersds volt irrelis, most pedig a norml szint alatt vagyunk valamivel mr.
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[36] rolmanus
Jan 24., Saturday 1:06 #18
A Spartan Total Warrior fasza kis game, csak PS2-n llatsokat tlttt.
My body is ready!
[59] Alwares
Jan 23., Friday 22:01 #17
H Baldurs Gate-et illene beszerezzem
.titanic {float: none;}
[21] Lonewolf
Jan 23., Friday 21:23 #16
Vlasz carville (#13) zenetre
risten, ha mg ennl is rosszabb akkor kvncsian vrom azt az ismertett
PS ID : KernyaB
[37] carville
Jan 23., Friday 21:17 #15
Vlasz SunDragon (#14) zenetre
Pont a warez kirly mondja aki a sok Princo kzl azt se tudja melyiket pakolja be.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[7] SunDragon
Jan 23., Friday 21:13 #14
Kivncsi vgyok h mennyit fogsz velk jtszani : P
Szerintem az a legnagyobb kirly, aki nmagn tud uralkodni!
[37] carville
Jan 23., Friday 20:57 #13
Vlasz Lonewolf (#7) zenetre
Nem rossz tipp, amilyen szar arra is szemetet vetettem mr.
De ehhez a jtkhoz kpest mg az is tbbet kapott a Gamespotnl, konkrtan 3.6-ot.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[37] carville
Jan 23., Friday 20:52 #12
Vlasz Warhawk (#8) zenetre
Ahogy a tbbiek is mondjk, fontban veszek, gy meg sokkal inkbb soha nem ltott alkalom.
Br sajnos tnyleg kezd ersdni, a forint meg tovbb gyenglni. De mg mindig bven jobb, mintha a valdi rfolyamokrl lenne sz.
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
[61] Invi
Jan 23., Friday 19:59 #11
Vlasz CeXzer (#10) zenetre
Mlyponton volt. Dec 29-n rendeltem akkor 1GBP 271HUF volt, aztn mlthten mr 308rt vltottk, ma pedig immron mr 312HUF egy font. Ahhoz kpest mg nagyobbat esett a HUF, mint az EURO-hoz.

Ui.: Mlt hten volt mr 320 felett is.
[24] CeXzer
Jan 23., Friday 19:36 #10
Vlasz Warhawk (#8) zenetre
Ha jl ltom, fontban fizetett, az pedig ugyanolyan mlyponton van, mint a forint, br mr alakul vissza, de nemrg mg nagyon megrte fontban vsrolgatni, annyiba kerlt, mint az euro. (Most se sokkal drgbb, csak most az euro is drga
Don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good luck.
[57] renz
Jan 23., Friday 19:35 #9
Az a vicc, hogy annak ellenre hogy elgg sok jtkom volt meg klasszik boxra(gy kb 200), a fenti 4 cm egyikvel sem jtszottam. Mg hogy nem volt arra se jtk...
liquid 2017. pr 11., kedd 11:13 #23 -> Rehynn (#20) J, akkor mg egyszer: kerlj el minket krlek, s ne kommentelj a tovbbiakban itt. (...) biztos vagyok benne, hogy tallsz alternatvt.
Jan 23., Friday 19:28 #8
Ilyen euro-forint rfolyam mellett a btorsgodrt (hm, botorsgodrt?) is dicsretet rdemelsz.
nope
[21] Lonewolf
Jan 23., Friday 18:49 #7
Szp szerzemnyek, egyedl csak a kontrellerel jrtl rosszul. Ezrt csak jtkot merek venni azt is megbzhat forrsbl az ebay-on keresztl.

Tipp a meglepets jtkra.: Stake: Fortune Fighters

Ezrt mert ez egy bn rossz jtk. s jtszottan is vele
PS ID : KernyaB
Jan 23., Friday 18:08 #6
Black Stone: Magic & Steel

vagy

Crime Life: Gang Wars

Egyik komolyabb, mint a msik...
M52TUB28
[14] Basara
Jan 23., Friday 17:39 #5
A Dark Alliance 2-vel kurva sokat jtszottunk multiba csmmel. Imdom azt a jtkot.
Bastich
[11] ZS0LTI
Jan 23., Friday 17:34 #4
A meglepi jtk a Nezmix lesz? (nemtom' mi az angol cme)
[11] Kalamoj
Jan 23., Friday 16:45 #3
Grat a BGhez.
Vegyl Gmbct! www.gomboc.eu PSN ID: Kalamoj
[40] BW
Jan 23., Friday 16:31 #2
Wow..
And cousin... business is a-boomin'.
[37] carville
Jan 23., Friday 16:14 #1
A kommentet moderltuk, mert... rjttem mit rontottam el az egsz zenetben s az megcsinlt mindent.
carville
Nincs rvid jtk, csak knny Achievement! A Pepsi ljkol, a Coca-Cola a kvetm, s a Burger King a bartom. Emlkeztek azokra a rgi szp idkre, amikor csupn vsrlk voltunk?
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
GameCube
Wii
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Online RPG, Szerepjtk, Stratgia
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk interneten, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, rs, Anime, Billird, Letlts, Ping-pong, Grnyedt ls
Bartok, ismersk
elvis
(offline)
Ghz
(offline)
playmore
(offline)
GXbox
(offline)
Tommy_Angelo
(offline)
Rolne
(offline)
stimpy.
(offline)
Adam777
(offline)
Sagem
(offline)
Fatman
(offline)
Matos
(offline)
Griev
(offline)
bosznai5
(offline)
sepsta75
(offline)
annie007
(offline)
Invi
(offline)
deku82
(offline)
XBOX Live