[7] olin (offline)

Jópofa - Elvetemült - Színes

Ő egy 31 éves lány és itt lakik: Budapest / Budapest

4455 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 9442 kreditet gyűjtött

2008 December
20:38 Nyugodt vizeken - harmadjára
Notehát.
Ez a poszt a Kis Hableány harmadik részéről fog szólni gyerekek. :)
Bevallom, a szívemhez legközelebb ez a Disney klasszikus áll. Talán azért, mert ez volt az első, vagy mert olyan lelki sokkot idézett elő anno 1-2 éves koromban, hogy még. Meg mégis ez a legfantasy-sabb Disney klasszikus, lássuk be.

A minap láttam a Media Marktban [insider info: bratyónak vettem kariajándékot, méregdrága rádiós órát, merthát ő se tudna mást kérni mikor kajára alig van zsém D: azért szeretem.], hogy kijött ám a 3. rész. Hohó mondám, emmeg mi?
A "Disney másodikok" köztudottan lagymatag mesék gyüjtőfogalma (kivéve talán 1-2 nagyon jó húzást.... most példát nem mondok, mert az úgy lenne igazságos, ha újranézném azokat is).
Lényeg, tegnap (tanulás közti szünetekben) megnéztem a 2. részt megint (A tenger visszavár), és konstatáltam, mekkora borzalom. Egyszerűen sz*r, ne is feszegessük tovább.

Na de a harmadik rész... Kezdjük ott, hogy nem sequel, hanem prequel (első ilyen Disney-mű), vagyis a fősztori előtt játszódik. Másodsorban LÉNYEGESEN jobb a grafikai megjelenés, mint a 2 esetében (az 1-étől mégis eltérő, de ez nem annyira zavaró, mert megteremti a hangulatot). Sztorit tessék kikeresni a port.hu-ról vagy akárhonnan. Lényeg, hogy nem túlbonyolított, aranyos, élvezhető a sztorivezetés.
A karakterek is messzemenően jobbak és kidolgozottabbak mint a 2-eskében. Marina hatalmasat alakít, a vízitehén szintén. :D A többiek (Sebastian, Ariel és az A-nővérek) sem voltak out of character egyáltalán, sőt, Ariel nővéreit élvezet volt kicsit jobban megismerni! :) A dalok (nagyjából) rendben voltak (főleg a pörgősek), az airdrum rész különösen bejött!!!!
Szinkron hozza a színvonalt, aranyos, s amennyire lejött, visszaköszön a régi szereplőgárda (mínusz Triton, de annyira azért nem zavart).

Érdekes, hogy Disneyéknél a páratlan számok a nyerők - gondoljunk csak az Oroszlánkirály 3-ra -, ez is egy rendesen megszerkesztett darab, bár ez a Rókabőr funkcióját nem tussolja el. Mindenesetre a legjobb rókabőr, amit eddig láttam, élvezhető volt egy magamfajta öreg fannak is, és szép 20. évfordulós megemlékezés. :)
Aki szeret még egy kicsit elmerülni Disney cukormázaiban, feltétlen vegye fel a listára, megéri.
5 komment

[7] olin
Dec 17., Wednesday 23:13 #5
Válasz Gulandro (#2) üzenetére
Poca 2 nekem hallod.... akkora lelki megrázkódtatás... (pedig az tudtommal az eredeti sztorivonalat képviseli) De hogy megutálta a John Smith-t.... nem tudtam magam túltenni rajta!
"Nem tudom, de kérlek próbáld meg tarkónlőni magad."
[7] olin
Dec 17., Wednesday 23:10 #4
Válasz Patrick Bateman (#1) üzenetére
Hát, közbevethetnék... de nem teszem. Hát nem kényelmesebb így? S nem így tesznek néha a hímek is? (én nem tartom elítélendőnek )
"Nem tudom, de kérlek próbáld meg tarkónlőni magad."
[64] DarkVenom
Dec 17., Wednesday 22:19 #3
Nem szeretem a Disney-folytatásokat. Kis költségvetés, erőltetettség. Az Aladdin az egyik kedvenc mesém, de a 2 folytatásán besírtam a fájdalomtól
Thrills, Chills, Kills!
[41] Gulandro
Dec 17., Wednesday 22:05 #2
Válasz Patrick Bateman (#1) üzenetére
Én csak figyelmen kívül hagyom őket...az nem tudom mennyivel jobb.

A második és harmadik részekkel kapcsolatban nekem mindig a Pocagontas 2 ugrik be. Hát azon csuklottam és nagyon tetszett...
Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett, Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben. Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg Otthonuktól távol, idegen vizeken, Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.
Dec 17., Wednesday 21:48 #1
Nők!
Amikor nem tudnak megoldani egy problémát, akkor egyszerűen csak átlépnek rajta!
"Már a természeti népek is megfigyelték, hogy a tigris bajusztartó vége veszélyes, mert ott van a szája is, és táplálkozása során a préda beleegyezésének nem tulajdonít különösebb jelentőséget."
olin
"Nem tudom, de kérlek próbáld meg tarkónlőni magad."
Ezeken a platformokon játszom
Xbox 360
Playstation2
Playstation Portable
Nintendo DS
Kedvenc játék-műfajaim
Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, Online RPG, Szerepjáték
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Játék otthon, Játék mindenhol, Játék zsebkonzolon, Magazinok, újságok, Zene (hallgatom), Könyvek, Írás, Anime, Grafika, rajzolás, Email, Letöltés, Fórum, Görnyedt ülés, Fat body building
Barátok, ismerősök
Basara
(offline)
DarkVenom
(offline)
casper007
(offline)
Yip Man
(offline)
Rudymester
(offline)
Messiaskii
(offline)
Final Doom
(offline)
GameBoyGirl
(offline)
KuCz
(offline)
Roni
(offline)
Lione
(offline)
shearer
(offline)
Doom
(offline)
Xbox360Gamer
(offline)