[Teszt] Halo: Reach
Kapcsold jtk: Halo: Reach (x360)
Eddig 416 hozzszls
drag
2010. September 12.
Sunday 04:00
Van, amikor nem gyzhetsz. A hercegn nem menekl meg a kastlybl, a kirlysg elbukik, az emberisget pedig leigzza egy idegen faj. Ez most egy ilyen pillanat: brmit is teszel, a Reach el fog esni. Az rzs egyedi, s semmihez sem hasonlthat: a Reach egy keserdes kzdelem, melyben minden egyes apr gyzelem csak egy jabb lps az elkerlhetetlen buks fel. A Reach egy zsenilis jtk.Az alaptlet borzasztan izgalmas, s mr az els msodperctl fogva magas frekvencin birizglja az ember fantzijt. Miutn a bolyg sorsa mr ismert, a Reach sokkal inkbb az trl szl, mintsem a vgclrl, ppen ezrt a befogad a szoksosnl is jobban hajlamos egyetlen komplett lmnyknt tekinteni a jtkra, s nem gy, mint objektvk hosszas lncolata. Szerencsre ebben maga a Reach is kivl partner: nagy szavak, de azt hiszem nem tlzs kijelenteni, hogy az j Halo a franchise eddigi cscsa a hangulat szempontjbl, ami a felvzolt alaphelyzeten tl annak ksznhet, hogy kicsit msmilyen megkzeltst hasznl, mint eldei. Az jdonsgnak annak a bizonyos varzsrl pedig nagy esllyel mindenki hallott mr.Hogy mi j? Leginkbb az atmoszfra. Mint az ismeretes, a Bungie utols Halo jtkrl van sz, a Reachnek pedig minden egyes porcikjn rzdik, hogy az amerikai srcok ehhez mltan prbltk azt elkszteni. Nem csak prbltk, hanem sikerlt is nekik: a lgkr bivalyers. A tvolbl monumentlis ltkpek gynyrkdtetnek, kicsit kzelebb sebesen forg ermvek rlik a szelet a hegyoldalon, a nagy bmszkods kzepette pedig hirtelen struccszer lnyek suhannak el melletted: a Reach vilga mozgalmasabb, hihetbb, "lbb", mint brmelyik eldj. A hab a tortn az j, kiss borongsabb szneket hasznl, realisztikusabb kpi vilg, amely tkletes prost alkot jtk baljs hangulatval.A Reach irnti alzat nem csak a vizulis dizjnon, hanem a kampnyon is erteljesen rzdik, legyen sz a plyadizjnrl, a helysznekrl, vagy ppen magrl a temprl. Utlag visszatekintve a jtk tz fejezetre tnyleg olyan rzse van az embernek, hogy a Bungie a megszokott fejleszti ktyk helyett krzvel s vonalzval rakta ssze a jtkot: minden ott van, ahol lennie kell. Napszakvlts, j krnyezet, jrmves szekvencia, epikus jelenet, nosztalgival dstott plyarsz - brmelyikrl is legyen sz, a Reach egyes szeletei olyan ritmusban s sszettelben vltogatjk egymst, hogy tlzs nlkl fel lehetne adni ktelez olvasmnyknt minden FPS-fejlesztsben gondolkod stdi szmra. Vltozatossg a felsfokon.Kptelen vagyok elmenni sz nlkl kedvenc fejezetem, a hatos szm chapter (Long Night of Solace) mellett, ami nemes egyszersggel a franchise egyik legfantasztikusabb felvonsa - nekem konkrtan azonnal a kedvencemm vlt, tvve ezt a cmet a harmadik rsz The Stormjtl. Itt kerl sor az ominzus rhajs szekvencira, ami totlis jdonsg ltre is kellen csiszolt, s hihetetlenl lvezetes lett, akrcsak az ezt kvet rbli lvldzs a megbirizglt gravitcival, s ehhez ill audival. Ja igen, a szoks szerint zsenilis, s gyakran sejtets fejezet-alcmek kzl is itt van az egyik legjobb - t mr nem neveznm nevn.
>>

sszesen: 416 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
[2] Tothadi
Jun 04., Saturday 20:40 #416
Vlasz zolesz2 (#415) zenetre
Bizony n is ajnlom, gyere multizni
Jtszani j! Gamertag: systemman
[3] zolesz2
May 01., Sunday 13:57 #415
Az elz nap sikerlt a kampnyt vgigvinnem. Egyszeren pazar jtklmnyt nyjtott hasonl sznvonal ltvnyvilggal s elkpeszten epikus momentumokkal. Mindenkinek csak ajnlani tudom, akinek esetleg mg kimaradt, most mr elg j ron lehet a cucchoz hozzjutni.
[12] KARAK
Sep 27., Monday 14:31 #414
Csodlatos lmny az egsz HALO univerzum .rlk , hogy rszese lehettem, lehetek (multi) .Mindig is alig vrtam a kvetkez rszt . A BUNGIE pldartkt alkotott , ha tetszik ,ha nem . Az els rsz Combat Evolved , kpes volt egymagban, a semmibl megjelent konzolt el vinni a htn . Annak idejn emiatt vettem meg az els XBoxom , s nem bntam meg ...st ! Rvid-e a jtk ??? Igen . Hozz kell azonban tenni , hogy a multi akr tbb vre is kitolja a jtkidt ,egyszeren frenetikus . Ne feledkezznk meg arrl sem ,hogy a 360-ra megjelent a HALO3 , HALO WARS , ODST (tudom nem teljes jtk) s most a REACH valamint ezek mellett szmtalan klassz jtk GOW1-2 -COD-ok stb...RLNNK KELLENE , NEM A HIBT KERESNI !!! PS3-ra a GT5 biztos szuper lessz ,tele rlt tartalommal , a baj csak az hogy 5 ve grik , s mg mindig nem jelent meg . Lassan ez a generci inkbb a vge fel kzelt , ennek pedig kezd cmnek kellett volna lennie . Ez alatt az id alatt mi ilyen nagyszer jtkokkal mint a HALO, bartaink trsasgban jtszhattunk . RLJNK !!!
Igyekezz gy lni,hogy mosolyogva tvozz,m krltted mindenki srjon...
Sep 24., Friday 19:28 #413
Tl lehet lni az utols plyt?
[13] Fardavid
Sep 22., Wednesday 16:24 #412
Az els jtk, ami miatt elgondolkodnk egy Xbox vsrlsn (nem azrt nincs, mert bajom van vele, csak kt konzol mr tl sok lenne nekem), de ez a 6-10 ra tnyleg tl kevs. Persze ott a multi, de n inkbb a trtnetmesls miatt szeretem a jtkokat... Na majd taln lesz egyszer egy olyan haverom, akinek van 360-a s majd klcsnkrem tle 6-10 rra...
[4] x-boy
Sep 20., Monday 17:17 #411
Remek teszt! Remlem hamarosan tudok vele jtszani!
Soha ne flj kimondani azt, amirl egsz lelkeddel tudod, hogy igaz.
Sep 17., Friday 19:33 #410
jaja j jtk
XBL gamertag: petrocsek e-mail: petrocsek11@gmail.com
[40] Rewmac
Sep 16., Thursday 16:49 #409
Vlasz Dollface (#407) zenetre
PEdig azok is jk
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[33] backstab
Sep 16., Thursday 9:09 #408
Vlasz Dollface (#407) zenetre
Mivel elzmny, simn.
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[11] Dollface
Sep 16., Thursday 9:06 #407
n egyedl az els Halo-val jtszottam,a 2. s 3. kimaradt...Ezek ismerete nlkl is "jtszhat" s "lvezhet" a Reach? Mert most nincs kedvem vgignyomni az elz kt rszt a Reach miatt...
Squeal piggy,squeal!
Sep 15., Wednesday 20:05 #406
A House-ban is van egy Chase...khmmm...flve mondom ki de House egyik "kutyja" Bocs.
[34] CHASE
Sep 15., Wednesday 20:00 #405
Vlasz FRankiepapa (#404) zenetre
Chase a 24-bl. vagy mshol is van, mst nem nzek?
"Csak az a bomba ami nem robbant fel, az kpes megvltoztatni a vilgot." http://mbti-lelektanitipusok.hu/eletmuveszek/estp/estp-vallalkozok-altalanos-jellemzese/
Sep 15., Wednesday 19:46 #404
Vlasz CHASE (#402) zenetre
Pon akart lenni... Leslie avatarja ugye House. A te neved pedig...
Sep 15., Wednesday 19:45 #403
Vlasz Rewmac (#398) zenetre
Ht akkor sok mindenben egyet rtnk
[34] CHASE
Sep 15., Wednesday 18:53 #402
Vlasz FRankiepapa (#382) zenetre
?
ezt most nem rtem
"Csak az a bomba ami nem robbant fel, az kpes megvltoztatni a vilgot." http://mbti-lelektanitipusok.hu/eletmuveszek/estp/estp-vallalkozok-altalanos-jellemzese/
[18] Drado
Sep 15., Wednesday 17:59 #401
Vlasz Oldern (#400) zenetre
Ahogy mondod, 2-kor rtem haza s most tettem le a jtkot, pedig nem gondoltam volna, hogy a Halo gy meg fog.
Rm nagyon kell vigyzni, mert bellem csak egy van. A tbbiekre nem, mert k sokan vannak.
[56] Oldern
Sep 15., Wednesday 17:43 #400
A jtk mindent sztbntet, s hihetetlen hogy ezt csak "flve" lehet kimondani, klnben a grafikk technikai rszlegrt felels nagycsoportosok fanboynak titullnak. Tegnap gy szlltak vele az rk, mint mg sehogy konzolos jtknl. s ez csak a firefight volt. Bvebben kifejtem majd ezt, blogban. Valamikor ksbb.
This Cannot Continue
[40] Rewmac
Sep 15., Wednesday 16:05 #399
Vlasz Jackal (#389) zenetre
Ezt n is megtanultam, de aztn megbkltem.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[40] Rewmac
Sep 15., Wednesday 16:04 #398
Vlasz FRankiepapa (#388) zenetre
Valahol igazad van, de amg olyan emberek akik hbrgnek, semmi sem j, tnek akit rnek s magyarsg mindennek felett cmszval e mg jelkp mg llnak s ezt hasznljk fel arra, hogy ott ssenek akit akarnak ahol tudnak addig ez nem j. Nekem semmi bajom a jelkppel s azzal sem ha ezt azok hasznljk akik tnyleg segtenek (pl. rvzeknl), de amikor mr iditbbnl iditbb emeri csoport mondjk magukat ezzel nagy magyarnak attl hnyni tudok. Ez nem ide tartozik persze.
A magyarsg krdse meg egy vitatott dolog. De ez a nagy nemzets szerintem kicsit primitv, ki magyar meg ki nem. n leszarom. Viszont a fos liberlis sz osztstl is hnyok.
Youtube: TheIconizer Twitter: @RewmacIcon
[3] spammer
Sep 15., Wednesday 15:03 #397
Pedig a Halo 3-mat vgigvittem, de nem emlkeztem r, hogy ilyen lett volna a kamera. Na mindegy Kszi azrt.
[27] Marcangol
Sep 15., Wednesday 14:38 #396
Vlasz spammer (#394) zenetre
A Halo jtkokban mindig is ez a jrmirnytsi metdus mkdtt.
"Is this real or is this just a ride?"
[56] Oldern
Sep 15., Wednesday 14:18 #395
Vlasz spammer (#394) zenetre
rtelemszeren kvet-kamera van amikor autkzol, gy olyankor nincs kameramozgats, a jobb analg kar simn betlti az irnytsi feladatokat.
This Cannot Continue
[3] spammer
Sep 15., Wednesday 14:15 #394
Vlasz spammer (#393) zenetre
Kzben rjttem, hogy a kamert kell forgatni... De ez gy nagyon bna, mirt nem lehet direktbe fordulni a jrmvekkel...(?)
[3] spammer
Sep 15., Wednesday 14:04 #393
Hogy a francba lehet kanyarodni a jrmvekkel? Mert a LS -sel adom a gzd meg a fket, de kanyarodni nem kanyarodik.. gy meg nem tudok vezetni, csak lni a jrmvekben. RS pedig a kamert forgatja. D-pad rtelemszeren ms funkcit tlt be.
Sep 15., Wednesday 13:53 #392
Vlasz aya (#316) zenetre
wehehe...ennyit a hlrl.
[16] JeonAran
Sep 15., Wednesday 13:21 #391
Nem rossz jtk, de n nem julok el tle. Heroicon nagyon araszols. A jtk rezheten fejldtt.Sok helyen rzdik a COD hatsa.Minden tekintetben csiszoltak a 3-hoz kpest, de az akkor nagyobbat ttt szmomra, mint most ez. J indulattal 8,5 pont mint jtk s 9,5 pont mint Halo.
Gamer PC + Switch
Sep 15., Wednesday 11:04 #390
Vlasz Jackal (#389) zenetre
Ht itt most a vdelem - ne vedd zokon - nem a szemlyednek szlt. Nem is hiszem, hogy meg kell tged vdeni akrkitl is. Az a te dolgod
Viszont az a szegny madr nem tud beszlni, az rdekben n szlok most a kedves egybegyltekhez
Azt meg, hogy milyen vagy, nem tudom...Egyszer se rgtunk mg be egytt
[42] Jackal
Sep 15., Wednesday 10:23 #389
Vlasz FRankiepapa (#388) zenetre
Felesleges hidd el, ezek ilyen mdia ltal hlytett pistikk, kr a szrt. A lnyeg az, hogy mi pl ismerjk egymst s remnyeim szerint nem tartasz egy buta tanulatlan neveletlen fasznak csak mert ilyen avatarom van Mindg ez a tma amikor mr nincs mit felhozni az adott helyzetben ellenem
" Istenem, tele van csillagokkal! "
Sep 15., Wednesday 6:32 #388
Vlasz Leslie (#384) zenetre
Az, hogy ki s mit sajtt ki, nem tartozott szerintem ide. Az lehetne egy msik vita de Isten rizz
A msik dologgal amit rtl, nem rtek egyet. llampolgrsga szerint lehet magyar de n inkbb a tettekben, viselkedsben, letvitelben, stb. ltom a npnk "szellemt".
s nem rdekel a szrmazsa, lehet cigny, zsid, nger, knai, arab, lekaksizom. Csak ljen tisztessges letet. s soha nem fogom elfogadni, hogy az orszgot s annak jelkpeit, rtkeit csrl/mocskol bnz barmokat honfitrsamnak kelljen neveznem...s miutn ennek az ellenkezjrl engem kptelensg meggyzni, gy sajnos n mr csak ilyen magyaroz maradok s pont lefingom ki mit gondol errl.
Mint ahogy mst se rdekel az n llspontom De ht ez mr csak gy van.
Na, a knai gyereknek teljes tiszteletem meg psz is van dgivel de fenntartom magamnak a jogot, hogy ne kelljen szeretnem mindenkit.
[23] Leslie
Sep 15., Wednesday 0:28 #387
Vlasz backstab (#386) zenetre
A te anyd...tykja!
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
[33] backstab
Sep 14., Tuesday 23:26 #386
Vlasz Leslie (#384) zenetre
Ez lenne a lnyeg. Ismerek egy itt szletett knai srcot- orszgos versenyt nyert a Rkczi-szabadsgharcrl rt dolgozatval, tbb szz magyar verset tud kvlrl- kvncsi vagyok, hogy azok a nagy, igazi magyarok tudjk-e, mikor volt az nodi orszggyls, vagy el tudjk-e szavalni az "Anym tykjt"...
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
[1] Moltez76
Sep 14., Tuesday 22:23 #385
Egy magyar ajk "szakrtt" igazn alkalmazhattak volna a magyar dialgusok felvtelekor...gy kicsit vicces...

"szajnalom" de ez van
Az alkohol nem oldja meg a problmdat....., ahogyan a tej sem!
[23] Leslie
Sep 14., Tuesday 21:49 #384
Vlasz FRankiepapa (#379) zenetre
Sajnos azok a jelkpek amirl beszlsz pont a szlssges csoportosulsok ltal lettek mostansg kisajttva/felhasznlva.
n erre utaltam, nem a jelkpek nmagukban trtn csrolsra.
A magyarozst meg nagyon nem szeretem, szerintem mindenki az aki ideszletett mg ha hlye is!
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
[23] Leslie
Sep 14., Tuesday 21:47 #383
Vlasz Matild (#381) zenetre
Te nem vagy fanboy?
n milyen fanboy vagyok?
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
Sep 14., Tuesday 20:56 #382
Lehet Lupus? Na, CHASE is itt van valahol, majd megkrem csinljon pr tesztet...
Bocs CHASE. Nem lehetett kihagyni. Psz.
[31] Matild
Sep 14., Tuesday 20:43 #381
Vlasz Leslie (#374) zenetre
Mirt, most nem ugyanazt csinlod amit a 576 frumon is anno? Visszalapozhatunk az 1.-2. oldal krnykre s mr van is egy szoksos komment. Aki hlye az az is marad, innen csak mr lejjebb van az t a mghlybbig. Vagy jobban mondva vrpisti, azok alapbl hlynek szletnek.

(ehh, most komolyan, hogy jn ide az letkorom? - hinnm, hogy az ember kinvi magbl a frcsg fanboysgot, de sajna itt az l plda, hogy nem)
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
[18] Drado
Sep 14., Tuesday 20:13 #380
Eddig nem nagyon ljkoltam a Halo-t, de ez a gamma valami fergetegesen j!!! Annyira, de annyira ott van a hangulata, mint semelyik msik jtknak.
Rm nagyon kell vigyzni, mert bellem csak egy van. A tbbiekre nem, mert k sokan vannak.
Sep 14., Tuesday 20:09 #379
Vlasz Leslie (#378) zenetre
Rendben. s itt kivel tallkoztl aki ezt tette? si jelkpeink egyenes sszemossa a gyllettel pedig engedd meg, hogy ne tetszen pl. nekem...
Vagy most Jobbikozunk, skinhead-eznk, grdzunk? Ilyesmirl itt nem volt sz eddig. Vagy tvedek?
[23] Leslie
Sep 14., Tuesday 19:20 #378
Vlasz FRankiepapa (#377) zenetre
Egy szimblum kisajttsa, kiragadsa, s felhasznlsa "ktes" s szlssges meggyzds csoportosulsok ltal, minden csak nem MAGYAR.
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
Sep 14., Tuesday 18:38 #377
Vlasz Kismedve (#361) zenetre
rpdsvokrl, Turulrl meg le kne pattanni...ha neked ezekrl komolyan a gyllet jut az eszedbe, akkor fehr ugyan lehetsz de MAGYAR mr nemigen. Tudod: "...a vz szalad de a k marad. A k marad..."
Br lehet ezzel a kommenttel meg egy kicsit elkstem. De sebaj
Sep 14., Tuesday 17:14 #376
Vlasz szlav (#375) zenetre
SPOILER!!!!!Kszi, hogy leltted a teszt vgn, hogy nincs benne Master Chief. Remnykedtem benne, hogy a vgn feltnik, de gy mr biztosan tudom, hogy nem......

Ilyet marhra nem szoks belerni egy tesztbe.
[1] szlav
Sep 14., Tuesday 17:09 #375
Remek teszt lett. Szerintem is nagyszer jtk volt, v jtka cmre eslyes. rtam n is egy teszt-flesget, ha kvncsiak vagytok r, itt van:
KATT!
[23] Leslie
Sep 14., Tuesday 16:01 #374
Vlasz Matild (#373) zenetre
Olyan okos vagy, hogy az mr fj.
Ltom te is a mltban lsz a kkemny tapasztalt 17 veddel.
A folyamatos nkritika nyomorba dnt! Ne hagyd hogy msok dntsk el helyetted van-e helyed ezen a vilgon!
[31] Matild
Sep 13., Monday 21:02 #373
Vlasz Leslie (#229) zenetre
s ezt pont az mondja aki ms jtkok/sorozatok cikkjeinl/hreinl csak gy frcsg a nyl a szjbl. Ha rted mire gondolok, de azrt j ltni, hogy magadra ismertl.
NNID / PSN_ID: Travis_HUN
Sep 13., Monday 19:43 #372
Hangulatfokoz holnapig: KATT!

(durva gy egyben vgignzni ket.)


n valszeg a htvgn tudok majd vele jtszani, mert holnap megyek vissza Szegedre.
[23] Coooler
Sep 13., Monday 19:42 #371
Vlasz dreampage (#360) zenetre
Halo-t szeretik, szal szerintem olyan 9-10 pont vrhat.
"One day I'm gonna save your ass, and you're probably gonna wanna kiss me!"
[42] Jackal
Sep 13., Monday 18:18 #370
Mondjuk sehogy se fr a fejembe ez amit itt lert, mg ha valban a kisfia lehetnk megrtem de gy... Lolzi.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[42] Jackal
Sep 13., Monday 18:14 #369
Vlasz drag (#362) zenetre
Ja bocs most ltom mi a hzag, de erre akkor is vlaszoltam.
" Istenem, tele van csillagokkal! "
[111] dreampage
Sep 13., Monday 18:14 #368
Amikor elfogynak mr a jelzk is: "Halo: Reach is bar none the most developed, robust, and title in the franchise."
A jtknak soha nincs vge. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos gyflszolglat: 06 80 018 590
[42] Jackal
Sep 13., Monday 18:13 #367
Vlasz Kismedve (#363) zenetre
Akkor nem kellett volna kezdeni egybl a szar "nem tetszik az avatarod" dumval, mris elrbb lennl. Az meg hogy neked mi tetszik vagy mi nem meg mire asszocilsz, chh, szemernyit sem rekel...
" Istenem, tele van csillagokkal! "
sszesen: 416 [1-50]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Halo: Reach adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: Microsoft
Fejleszt: Bungie
Megjelens: 2010. Sep 14.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
9.5
Ami tetszett
- Vltozatos, tkletes tempj kampny
- Elkpeszten erteljes hangulat
- jszer, csods atmoszfra
- rezhet grafikai elrelps
- Az Armor Ability hasznos jts
- Magyar utalsok
Ami nem tetszett
- Egy nagyon picit rvid
Olvasi rtkels: -537623.1 (186 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

11 | [DLC] Halo: Reach Defiant Map Pack

Tbb hete nyzzuk a Halo: Reach msodik letlthet multiplayer plyacsomagjt, a Defiant Map Pack-et, itt a legfbb ideje, hogy rjunk is rla valamit. A pakk rdekessge, hogy ezeket a trkpeket mr nem a Bungie csinlta - milyen a Halo az apuki tvolltben?

59 | Halo: Reach - a premier utn

A TGS kicsit elterelte a figyelmnket, de azrt volt ms nagy esemny is hten: a Halo: Reach premierjre gondolunk. A jtk mr most nagy siker, eladsi s kritikusi szempontbl is - sszefoglalnkban ezekrl, valamint a htfi premierrendezvnyrl olvashattok.

416 | [Teszt] Halo: Reach

A vgt mr tudjuk: a Reach elbukott. De vajon hogyan trtnt? A legjabb Halo epizdban egy hat fs Spartan osztag szemszgbl nzhetjk vgig egy vilg bukst. Teszteltk az idei v legjobban vrt Xbox 360 jtkt, a Halo: Reach-t.

201 | [Nyerd meg!] Halo: Reach Noble Map Pack

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Bvlt egyet a Halo: Reach multiplayer plyavlasztka, a Noble Map Pack DLC hrom j helysznt knl. Szeretnd megnyerni? Nan, hogy szeretnd: kommentelj egyet, s a tid lehet. [Nyertessel frisstve]

13 | A Halo s az rcsatk

A Halo: Reach fantasztikus Long Night of Solace fejezete rszben az rhajs misszi miatt lett annyira emlkezetes - a Bungie eredetileg tbbet is ki akart hozni belle.

18 | Halo: Reach - Noble Map Pack videk

Jv hten kedden jelenik meg az els, hrom plyt tartalmaz Halo: Reach letlthet plyacsomag. Videkat tudunk mutatni mindhrom j plyrl. Jl nznek ki.

11 | Halo Reach - Noble Map Pack trailer

Kzeleg az els DLC megjelense, s br kpeket eddig is lthattunk a Halo Reach j plyirl, de mozgsban mg nem volt szerencsnk hozzjuk. Ez most vltozik, hisz itt a trailer.

15 | gy kszlt a Halo: Reach trailer

A jtk premierje eltt nem sokkal bemutatott lszerepls Halo: Reach trailer egszen biztosan ott lesz az "2010 legjobb videi" listkon. Most megnzheted, hogyan kszlt.

25 | Halo: Reach - novemberben jn az els DLC

Nem kellett sokat vrnunk az els komolyabb Halo: Reach letlthet tartalom bejelentsre: a Noble Map Pack kdnven fut plyacsomag novemberben rkezik.

18 | Halo: Reach DLC kszldik

...legalbbis ha hihetnk a Bungie.net-en lv j kpeknek, amelyek eredetileg a merevlemezre trtn installlsban akartak volna segtsget nyjtani - ms is van rajtuk.

331 | [Nyerd meg!] Halo: Reach Recon Helmet kdok

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Mghozz kifejezetten rendhagy: a tz darab Halo: Reach Recon Helmet kdot egy olvasnk ajnlotta fel nektek. Az utbbi dben csak kommenteket krnk a rszvtelhez a jtkoknl - most sem lesz msknt. [Nyertesekkel frisstve]

635 | [Nyerd meg!] Halo: Reach

Nyeremnyjtk, nyeremnyjtk! Itt van a nyakunkon a Halo: Reach szeptember tizennegyedikei megjelense, lesz nagy premierbuli is - mirt ne lenne hozz kapcsolt nyeremnyjtk? Ez itt az: kis szerencsvel Halo: Reach jtkot nyerhetsz. [Nyertessel frisstve].

24 | Halo: Reach premier: repl a Spartan

Holnap jelenik meg a Halo: Reach, ami egyben azt is jelenti, hogy a Microsoft a vilg szmos pontjn kisebb / nagyobb premier partikkal nnepli az esemnyt. A londoni egszen klnleges volt.

69 | Itt a bvtett Halo: Reach trailer

Az greteknek megfelelen befutott a kt hete bemutatott, 'Deliver Hope' cmet visel lszerepls / CG Halo: Reach trailer bvtett, kt s fl perces vltozata. Ktelez kattints.

50 | Halo: Reach premierbuli

Nyakunkon a Halo: Reach megjelense, a sokak ltal vrt j Halo epizd szeptember tizennegyedikn kerl a boltokba. A Microsoft mretes premierbulival nnepli a jeles esemnyt.

26 | Halo Reach multi videk

Mr nem is kell olyan sokat aludni a Halo: Reach szeptember tizennegyedikei megjelenssig, de pr multiplayer vide azrt mg simn belefr a premier eltt. Ezek kvetkeznek.

36 | Halo: Reach videdmping

Ha nem flsz az (enyhe) spoilerektl, viszont alig vrod a Halo: Reach megjelenst, nzz bele a Gametrailers TV soros epizdjba - az urak a Bungie-nl jrtak, s rengeteg Reach videjuk van.

87 | Halo Reach: CG trailer

A Microsoft nem viccelt, amikor azt mondta, hogy minden eddigit meghalad reklmkampnyt tervez a Halo: Reach-nek. A tegnapi lszerepls vide utn ma ltvnyos CG trailert kaptunk.

55 | Halo: Reach lszerepls trailer

Ha Halo, akkor lszerepls trailer: a Halo: Reach nem az els ilyet kapja mr. Kiss eltr a megszokottl, hrom perces, s mg nmi magyar vonatkozs is van benne. Remember Reach.

38 | Halo: Reach - az els tz perc

A Microsoft a Gamescom szerdai napjn zletes prezentcival kedveskedett a Halo: Reach egyszemlyes kampnybl. Ezt most ti is megtekinthetitek - mr ha el akarjtok spoilerezni az els tz percet.

34 | [GC] Halo Reach: a Noble Osztag

Friss, ropogs Halo: Reach vide a porondon: a jtkot bemutat videnapl sorozat j epizdja a jtk fszereplire, a Noble Osztag-ra koncentrl.

25 | [GC] Halo Reach: lszerepls tzer

lszerepls tzer trailert kapott a Halo: Reach. Tulajdonkppen nem trtnik benne semmi klns, de a vgn elhangz "holnap tbb tzet fogunk oltani" kijelents folytatst sejtet.

47 | Halo: Reach - kpek a kampnybl

Nem egy, nem kett, hanem kemny tizenhat kpet tudunk mutatni a szeptemberben megjelen Halo: Reach-bl. A screenshotok csinosak, van kztk tbb rcsats is.

32 | Halo: Reach - egy kis kampny, egy kis multi

Nmi Halo: Reach jdonsg, mghozz rgtn kett: az els videban a Bungie a kampnyrl mesl neknk, a msodikban pedig kt visszatr multiplayer mapre vethetnk nhny pillantst.

31 | Elkszlt a Halo: Reach

A Bungie befejezte: pont kerlt a Halo: Reach fejlesztsnek a vgre, ami - ha hihetnk a korbbi greteknek - a stdi utols jtka lesz a sorozat univerzumban.

106 | Halo: Reach trailer

j Halo: Reach trailert grtek ma dlutnra, meg is kaptuk: me a legjabb, egy perces kedvcsinl, ami a kampnyra koncentrl, szerencsre spoilerek nlkl. A harc szeptemberben kezddik.

18 | Halo: Reach - kamers Blood Gulch

A Comic-Con-nak ugyan mr vge, de mg mindig szivrognak az ott rgztett videk. Most a Halo: Reach van soron: az expn a klasszikus Blood Gulch plya Reach-es verzijt lehetett kiprblni.

31 | Halo: Reach - az j Forge

s akkor mg egy adag Halo: Reach. A Halo 3 egyik nagy jtsa a korltozott plyaszerkesztsi lehetsgeket biztost Forge volt. az j verzi sokkal tbbet tud majd. Vide.

31 | Halo Reach: itthon is Live-os bnusszal

Ezrt j, hogy novembertl itthon is elindul (hivatalosan) az Xbox Live: az Xbox 360-as jtkok hazai kiadsaibl eddig hinyoztak a Live-os bnuszok - a Halo: Reach esetben nem fognak.

47 | Halo Reach: viden az rharc

Az E3-as Halo Reach bemutat Nagy Meglepetse volt az rharc - az j Halo-ban a fldi csatkon kvl komoly rhajs lvldzsre is szmthatunk. Most gameplay vide mutatja be, hogy milyen lesz.

32 | Halo Reach: Firefight gameplay vide

A Bungie az idei E3 alatt alaposabban is bemutatta a Halo Reach tovbbfejlesztett Firefight jtkmdjt. Most itt egy ht perces vide, amelyben megnzhetjk, hogyan is nz ez ki jtk kzben.

35 | Nehezebb koop a Halo: Reach-ben

J hr azoknak, akik alig vrjk, hogy fejest ugorjanak a Halo: Reach kooperatv rmeibe: a tbbszemlyes kampny komolyabb kihvst fog jelenteni, mint korbban.

22 | [E3] Halo Reach: Firefight rszletek, trailer

A Bungie megerstette azt, hogy az sszel megjelen Halo Reach tartalmazni fog egy Firefight mdot - st, a Bungie alaposan felturbzta az opcit az eldhz kpest. [Trailerrel frisstve]

29 | [E3] Halo: Reach trailer s kpek

Vrhat volt, hogy a Microsoft E3-as konferencijn belepillanthatunk a Halo: Reach kampnyba - a dolog meg is trtnt.

39 | Szeptemberben jn a Halo: Reach

Emlkeztek arra a pletykra, amiben a Halo: Reach napra pontos megjelensi dtumrl volt sz? Nos, most mr vegytek hivatalosnak, a Bungie ugyanis megerstette azt.

34 | Egymillian a Halo: Reach btban

Htf este elindult a Halo: Reach vrva-vrt nylt btatesztje, az rdeklds pedig nem meglep mdon risinak bizonyult. Mr tbb, mint egymillian kiprbltk.

55 | Tlthet a Halo: Reach bta

Bizonyra a ht legfontosabb esemnyre kerl sor ebben az rban: a Bungie nhny perccel ezeltt krtlte vilgg, hogy elindult a Halo: Reach btja.

83 | Halo: Reach oktat vide a bthoz

Ma, az esti rkban startol el a Halo: Reach rgta vrt kthetes btatesztje. A Bungie mg gyorsan kiadott hozz egy videt, benne az sszes lnyeges tudnivalval - rdemes megnzni.

23 | Kt hetes lesz a Halo: Reach bta

Eddig csak azt tudtuk a Halo: Reach kzelg btatesztjrl, hogy mikor kezddik - most mr azt is, hogy pontosan mikor is fejezdik be: mjus tizenkilencedikn.

54 | [Frisstve] Halo Reach bta: itt a trailer

l plda kvetkezik arra, hogy mennyire fontos a Halo a Microsoftnak: a hamarosan indul Halo: Reach multiplayer bthoz kln lszerepls trailert ksztettek - rvidet, de hangulatosat.

46 | Fl ra Halo: Reach, s mg tbb

Nehezen brod a Halo: Reach egy ht mlva indul btjig? Akkor itt van, ami neked kell: tbb, mint fl rnyi anyag a kzelg prbrl a Giant Bomb jvoltbl.

33 | Halo: Reach Legendary - limitlt kszlet

Mtl elrendelhetek a Halo: Reach tegnap bejelentett gyjti kiadsai - kaptunk egy flest, hogy rdemes minl elbb rugrani a limitlt pldnyokra.

95 | Halo Reach: kpek, ViDoc, limitlt kiadsok

Igencsak tartalmasnak bizonyult ez a mai nap a Halo: Reach szempontjbl, hiszen tbb jdonsgrl is be tudunk szmolni az sz legjobban vrt Xbox 360 jtka kapcsn. Jl halad a fejleszts, rkeztek j kpek s egy ViDoc, s a limitlt kiadsok is bemutatkoztak.

78 | Hrommillis Halo: Reach bta

A Bungie termszetesen rendkvl bizakod a Halo: Reach kzelg prbja kapcsn: szerintk minden idk legnagyobb konzolos btatesztjre fog sor kerlni hamarosan.

19 | Halo Reach: j multis jtkmdok

A Bungie stdijban mr egy ideje javban kszl, hamarosan nylt btval jelentkez jtkbl, a Halo Reach-bl a 1up hozott el nhny rdekessget, mr ami az j jtkmdokat illeti.

57 | Halo: Reach szeptember kzepn?

Azt mr elg rgta tudjuk, hogy valamikor az sszel fog megjelenni a Halo: Reach, a Microsoft s a Bungie azonban ezidig mg nem rult el pontosabb idpontot. Pletyklkodjunk.

88 | Halo: Reach bta zelt

Kt hnap mlva startol el a Halo: Reach nylt multiplayer btja, a Bungie egy vadonatj trailer formjban azonban mr most nyjt nmi betekintst a kzelg mkba.

107 | Halo: Reach mozgkpes zelt

A Bungie grethez hven ma kzztette az els vidoc filmecskt a Halo: Reach-rl, melyben a fejlesztk meslnek neknk egy kicsit az sszel rkez epizdrl, gameplay alfestst mellett.

32 | [X10] Halo: Reach bta mjusban, kpek

Arra egyelre mg vrnunk kell, hogy napra pontos megjelensi dtumot kapjon az sszel rkez Halo: Reach, a btateszt indulsnak idpontjt azonban bejelentettk az X10-en.

59 | Nem Natal cm a Halo: Reach

A napokban olyan pletykk merltek fel, melyek szerint a Halo: Reach tmogatni fogja a Natalt, a Bungie azonban viszonylag gyorsan leltte ezeket a hresztelseket.

84 | Halo: Reach - kpek s ltvnytervek

Ahhoz kpest, hogy 2010 szn jelenik csak meg, az utbbi napokban egsz tisztessges mennyisg friss kpet kaptunk a Halo: Reach-bl. Most j adag rkezett - csinosak.

97 | Halo: Reach - az els infk

A friss Game Informernek ksznheten befutottak az els lnyegi informcik az idn szre idztett j Halo jtkrl, a Halo: Reach-rl. Durvbb, sttebb, szebb s tbb - a Bungie utols Halo jtka j svnyeket tapos a sorozat szmra.

266 | [VGA] Halo: Reach - az els trailer

Ahogyan azt igrtk, s amire oly sokan vrtak, vgl tnyleg megrkezett ma hajnalban - itt van a Halo szria kvetkez jtknak, a Reach kolnia bukst elmesl rsznek az els trailere, amely a Bungie eddigi trailereihez hasonlan igencsak ltvnyos pillanatokkal kecsegtet.

36 | Halo: Reach az idei VGA-n

December tizenkettedikn kerl megrendezsre a Spike TV idei Video Game Awards-ja, amely idn is mretes jdonsgokat fog tartogatni szmunkra. Pldul a Halo: Reach-t.

27 | A Bungie mg nem beszl a Halo: Reach-rl

A Microsoft a jniusi E3-on jelentette be a Halo: Reach-t, a fejleszt Bungie azonban elmondta, hogy egyelre mg nem szeretnnek beszlni a jv sszel debtl epizdrl.

83 | [GSC] Kt ve kszl a Halo: Reach

Br csak az idei E3-on trtnt meg a jtk hivatalos leleplezse, a Bungie nemrgiben elrulta, hogy mr nagyjbl kt ve dolgoznak a Halo: Reach-en.

18 | Pletyka: az els Halo: Reach anyag

Will Christiansen, a Bungie egyik animtora kzztett egy rvid videt eddigi munkirl, egyes pletykk szerint pedig az egyik gyans kpsor a Halo: Reach-bl szrmazik.

78 | [E3] 2010 szn jn a Halo: Reach

A Microsoft E3-as konferencijn bemutattk a legjabb Halo jtkot, amely a Halo: Reach nvre hallgat, nemrg pedig sz esett a megjelens vrhat idpontjrl is.

39 | [E3] Halo: Reach bejelents s trailer

Nem a Halo 3: ODST volt az egyetlen Halo jtk, amely szerephez jutott a Microsoft E3-as konferencijn, kszlben van mr ugyanis egy msik epizd is, a Halo: Reach.
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba