Sea of Stars: a hírnök előfutára
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2020. March 20.
Friday 09:23


A Sabotage Studio 2018-ban már sikeresen bebizonyította, hogy mit tud, hiszen a The Messenger nem csak kritikai oldalról kapott dicséreteket, hanem néhány díjat is bezsebelt. A csapat nemrég felfedte legújabb játékát, a Sea of Stars-t, mely az akció-platformer előzményeként szolgál, műfajában azonban új irányba lép.

A Sea of Stars egy körökre osztott RPG, melyet a '90-es évek klasszikusai ihlettek. A történet főszereplője Valere and Zale, akik a Nap és a Hold erejét birtokolják, a kettőjük képességeinek ügyes kombinálásával kell a harcok során győzedelmeskednünk.

Akinek felkeltette az érdeklődését a játék, az a Kickstarteren keresztül néhány garas formájában is kifejezheti a támogatását.

Friss hírek

12 | Gamer365 Podcast 2020 március

A Gamer365 Podcast felül a nextgen hype-vonatra és kielemezzük a hét két legfontosabb témáját, azaz a frissen bemutatkozott Xbox Series X hardvert és a PS5 specifikációját! Készítsétek hát, a bespajzolt csipszet, amíg mi kibeszéljük, mit tud az új chipset!

ps4 320 | Kék villám: ezt tudja majd a PlayStation 5!

Tessék, eljött az idő, Mark Cerny lerántotta a leplet a napokban bemutatkozott Xbox Series X ellenfeléről, a PlayStation 5-ről. Bár izgalmas, popcornra csábító nagybemutatót nem kaptunk, egy korrekt technikai prezentációban mutatkozott be az új hardver. Erre tessék!

xbox1 156 | Xbox Series X: itt a hivatalos hardverspecifikáció

Mekkora? Mi van benne? Milyen gyors? Hogy működik? Többek között ezekre kapunk választ a Microsoft hivatalos jelentéséből. Összeszedtük nektek a legfontosabb infókat, hogy ne maradjatok kérdőjelek nélkül.

xbox1 0 | [InsideX] Atomicrops bejelentés

A Stardew Valley rossz társaságba keveredett. Ez lett belőle.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | [InsideX] The Last Campfire első percek

A Hello Games először engedett bepillantást a játékmenetbe.

pc,xbox1 1 | [InsideX] Gears Tactics kisokos és megjelenés

5 dolog amit tudnod kell a körökre osztott felvonásról!

pc,xbox1 2 | [InsideX] Game Pass érkezők és távozók

A kegyetlen bolygóra ingyenes utat kínálnak például!

pc,xbox1 0 | [InsideX] Grounded trailer és Game Preview

A legfrissebb részletek az Obsidian Entertainment új játékáról.