Mortal Kombat 11: az éjszaka réme
Eddig 12 hozzászólás
ne5h
2020. March 09.
Monday 07:28


A jövő héten megérkezik a Mortal Kombat 11 (egyelőre) utolsó extra karaktere, Spawn. A NetherRealm a debütálás közeledtével egy friss trailerben mutatja meg az Image Comics képregényeiből megelevenedő lény mozdulatait és és ezúttal sem kell aggódnunk amiatt, hogy a célszemély visszafogná magát.

Spawn március 17-én érkezik az early access keretében március 24-től pedig mindenki számára elérhetővé válik.

[55] axl
Mar 11., Wednesday 18:04 #12
Válasz Necroman Mk2 (#11) üzenetére
Szerintem meg az egész "újjáélesztett bosszúálló szellem" karakter Scorpion-hoz teszi hasonlóvá. Ehhez jönnek még a láncos támadások, amik utóbbi csáklyáját idézik. Nyilván a harcstílusa / kombói miatt másképp kell majd játszani vele, de körítésre nekem abszolút olyan.
Minden játék szerepjáték
Mar 11., Wednesday 17:22 #11
A láncok miatt van egy kicsi Dhalsim beütése.
Amúgy régen NAGYON komáltam az MK-t, de ezek az új, túltolt kivégzések meg az akár Fatality-nek is beillő ultimate támadások már annyira nem jönnek be.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
[2] Dwayne21n
Mar 09., Monday 15:54 #10
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Ejj pedig Darkseid az összes Injustice karakter közül a legnagyobb fun. Egy igazi badass, ráadásul iszonyat brutál kombói vannak.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[33] sQr
Mar 09., Monday 15:06 #9
Még szerencse, hogy amíg nem jön új Virtua Fighter, addig én maximum távolról figyelgetem ezt a zsánert. : ]
Twitter: sequeeer
Mar 09., Monday 14:42 #8
Nekem még nem is a DLC-zés a bajom (illetve de, rettentő dühítő és gusztustalannak tartom), hanem hogy szimplán nem jön be az egész atmoszféra / dizájn.

Imádnám, ha Spawn így nézne ki a saját játékában, mert amúgy imádom a karaktert, azonban nekem nem jön be, hogy a Mortal Kombat 3 mintájára az egész átment ebbe a közeljövős, military, húderealista irányba.

A Mortal Kombat (9) ilyen szempontból (is) kurvajó volt. Meg ugye ott volt Tag mód.
Nem kapok privát üzeneteket az oldalon, ne is írj! :)
[37] carville
Mar 09., Monday 12:54 #7
Válasz multishoot (#5) üzenetére
De eddig is ez volt a módi, ezért hívják preorder bónusznak.
Megjegyzem nem maradtál le semmiről, nagyon profinak kell hozzá lenni hogy kihozz belőle valamit, ezért gyenge karakternek is tekintik.
Nincs rövid játék, csak könnyű Achievement! A Pepsi lájkol, a Coca-Cola a követőm, és a Burger King a barátom. Emlékeztek azokra a régi szép időkre, amikor csupán vásárlók voltunk?
Mar 09., Monday 12:47 #6
Válasz multishoot (#5) üzenetére
En talan pont az MKX-el álltam le ezzel a DLC-s karaktergyujtogetos dologgal. Beleuntam egyszeruen. Az új MK11 még meg sincs, várok majd egy leárazást vagy egy complete kiadást - offline pofozkodáshoz elég lesz az is.
"Cerberus. Humanity First." | Twitter/XBLive/NNID: StingerHU | 3DS FCode: 1779-1409-5762
[46] multishoot
Mar 09., Monday 12:22 #5
Válasz ne5h (#3) üzenetére
Én azzal jól jártam, mert már csak a Legendaryt vettem, amiben mindenki benne volt.

De ez így azért genya módszer, mert:
- ha előrendeled, de utána igényt tartasz a többi karakterre, akkor később, még egyszer a zsebedbe kell nyúlnod a kombat pack miatt
- ha nem rendeled elő és később veszed egy prémium kiadásban, akkor az előrendelői karakterért kell újra zsebbe nyúlni (ok, 1800 pénz, de akkor is)
- ha kivárod a teljes, fullos, végső kiadást, egyben megkapsz mindenkit, de akkor már lecseng, jön az új (várhatóan Injustice) játék és visszaesik az online pörgés.

Persze, ha az ember csak néha veszi elő egy kis ütlegelésre, akkor a türelem jó árat terem, de na... Amúgy gonoszul húznak bele a fizető-csőbe.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[46] multishoot
Mar 09., Monday 12:17 #4
Válasz Dwayne21n (#2) üzenetére
Tekkent el is engedtem a platina után... az, hogy régi karaktereket és játékmódokat, igen borsos áron, huszonnyolc-millió külön pakkban dobálgatnak, nálam módszeresen meg is ölte a Tekken élményt...
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Mar 09., Monday 12:13 #3
Válasz multishoot (#1) üzenetére
Nekem az Injustice 2-ből van meg a Complete Edition. Vagyis csak Complete lenne, mivel 1 karakterrel én is rövidebb vagyok, nekem Darkseid miatt kéne újra a pénztárcához nyúlni. Nem egy nagy tétel, viszont nélküle is bőven elégséges a felhozatal, szóval beérem ezzel a majdnem teljes verzióval.
I am such a B.A.
[2] Dwayne21n
Mar 09., Monday 12:01 #2
Válasz multishoot (#1) üzenetére
Ez sajnos az összestöbbi verekedős játékra jellemző ebben a generációban.
A Tekken a túlárazott szezonbérletekkel.
Az injustice, MK11, SFV a pofátlan grindinggal.

Ezeknél már csak a sport játékok rosszabbak e téren

Amúgy Spawn nagyon várós, és elég faszántosan megcsinálták.
The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if yall dont like me you can kiss the peoples ass!
[46] multishoot
Mar 09., Monday 10:11 #1
Pont a hétvégén vettem meg a teljes kiadást... vagyis gondoltam, hogy az. De mekkora szemétládák, Shao Kahnt még így is plusz pénzért kell hozzá megvenni, ha nem volt anno előrendelve... imádom a Mortalt, az Injusticet, a Batman játékokat... de amit a WB leművel a mikrotranzakciókkal, az simán EA szint.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
Friss hírek

19 | Gamer365 podcast 2020 május - újratöltve

Távelérésből folytatjuk a podcast sorozatunkat. Olyan izgalmas témákat hoztunk megint, mint az Unreal 5 bemutató, és a hozzá tartozó jóslásaink. Emellett beszélünk egy kicsit a 2018-as God of Warról, az Uncharted 4-ről (ha már grafikai csúcsteljesítmény), szóba kerül a Ghost of Jucika, és a Snyder-vágás is.

781 | [Maradj otthon és nyerd meg!] UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe (PS4)

Mindannyiunk életén nyomot hagy a jelenlegi helyzet. A felelős játékos otthon marad és pozitívan tekint a jövőbe, mi pedig a Gamer365-nél azon fáradozunk, hogy jó kedvvel töltsük együtt az időt, és ne lankadjon játékos kedv. Öt darab twin stick lövölde jön a sorban!

xbox1 13 | Gamer365 Podcast - Inside Xbox kibeszélő

Gőzerővel robogunk a nyár felé, nagyokat nyújtózkodunk a kis karanténunkban, miközben kint süt a nap és csipognak az xbox-ok. Önjelölt ludofilharmónikus podkesztránk pedig ezen apropóból menten színpadra penderült, hogy megvizsgálja, miként zendülnek az első tónusok az új gépből.

ps4 7 | PlayStation 5: megmutatják a jövőt!

7 | Megjelent a Shante and the Seven Sirens

Friss trailer is van hozzá, ragadós dallamokkal fűszerezve.

1 | Nyár végén jöhet a Crystal Chronicles?

Újabb Final Fantasy Remaster a sorban.

5 | Készül a Sonic mozifilm folytatása

Megerősített tény, nem csak infómorzsa a pletykatengerből.

17 | CD Projekt RED: 50 millió vaják a világban!

Kis lengyel regénysorozatból egy egész világot meghódító franchise.