Dead Cells: The Bad Seed megjelenés
Eddig 1 hozzászólás
Gamer365
2020. February 11.
Tuesday 11:50


"Több, mint egy éve támogatjuk ingyenes frissítésekkel a játékot. Ez a fizetős DLC csupán ezt a törekvésünket segíti, lehetőséget nyújtva arra, hogy még tovább bővítsük a Dead Cells világát. Na és persze biztosítja a szükséges időt ahhoz, hogy a Motion Twin következő játéka olyan legyen, amire mi büszkék vagyunk, Ti pedig égni fogtok a vágytól, hogy játszatok vele!"

Nyilatkozták a fejlesztők a Dead Cells: The Bad Seed megjelenése előtt, ami 16 ingyenes frissítés után az első fizetős tartalom a játékhoz. A kiegészítő két új területtel ( Arboretum és Swamp ) színesíti a kezdő helyszíneket, valamint eddig nem látott fegyvereket és félelmetes ellenfeleket is hozzáad a random generált kihíváshoz.

A Dead Cells: The Bad Seed 2020. február 11-én jelenik meg, azaz a mai naptól megvásárolható PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra. Fentebb a már tradíciónak számító friss animációs film, míg lent az egy hete publikált hivatalos gameplay látható.


Feb 11., Tuesday 16:13 #1
Imádom. 150 óra benne van és még csak 3. (very hard) fokozaton tartok (van még 3 fokozat). Jók lettek az új pályák is.
3DS Friend Code: 1075-2024-2501 NNID: TomekKowal Switch: 2480 3704 2913
Friss hírek

pc 1038 | [Nyerd meg!] Monster Hunter World: Master Edition (PS4)

Karácsony, újév, farsang - a Gamer365 nyereményjátéka nem áll le! Teljes verziós játékokért játszhatsz mindenféle platformon! Hogy mi a következő cím? Szeretjük a szörnyvadászatot, pláne, ha egy teljes csomagot kapunk, fagyos kiegészítővel együtt. Jöjjön egy kis Monster Hunter!

25 | [mcmacko] Control: öt pont, amitől plafonra mászom

Megszámlálhatatlan mennyiségű GOTY díj, egekbe szárnyaló finnek, kövér értékelések a sajtó hasábjain. A Control tényleg megcsinálta a 2019-es évet, és sokunkat is – azonban az elégedettség tükre mögött lehet egy alternatív dimenzió is. Ide néztünk most be.

wiiu 27 | [V.Miki] Hogyan lett limitált Switchem?

Aki a Dragon Quest-et szereti, emellett pedig Switch tulaj is, annak a Dragon Quest XI nintendós kiadása kész fesztivál volt. De mi a helyzet a csak Japánban kapható limitált Switch kiadással? Nos, ez ám csak az igazi örömünnep. Helyzetjelentés Veres Miki kollégánk tollából.

pc,xbox1 4 | Session: jön az Xbox változat is!

A gördeszkázás szerelmeseinek nem muszáj PC-re mennie.

wiiu 3 | [Nézd vissza] Animal Crossing Direct

Ha lemaradtál volna a mai Nintendo Directről, itt visszanézheted.

pc,xbox1,ps4,wiiu 0 | MotoGP 20: bejelentés

Idén is visszatérhetünk a MotoGP forgatagába.

pc,xbox1,ps4,wiiu 1 | Doom Eternal: mégis mi ez? Trailer!

Kicsivel több mint egy perc kell elmagyarázni a folytatást.

1 | Saber Interactive: felvásárlás

A THQ Nordic anyavállalata újra lecsapott.