GRID: hajsza a dicsőségért
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 07:59


Egy hete kaptuka hírt, hogy a Codemasters eredetileg szeptemberre tervezett GRID rebootja némi késéssel fog csak megérkezni. Most egy új trailert kaptunk a játékból, ami a heves összecsapások mellett némi új információval is szolgált.

Kiderült ugyanis, hogy a GRID is megkapja a manapság divatos szezonokra építő tartalommodelljét, az Ultimate Edition tanúsága szerint pedig rögtön 3 ilyen évadra számíthatunk.

A GRID október 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, az előrendelők 3 nappal korában volán mögé pattanhatnak.

[28] lacapaca
júl 13., szombat 13:08 #1
Lesz is mit belepakolni. 31400ft az Ultimate a store-on. még mindig nem hiszem el, hogy komolyan gondolják ezt az árazást. Mindezt egy tulajdonképpeni újrázásért.
Pedig érdekelt volna, de hülye azért nem vagyok.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Friss hírek

pc 1138 | [Nyerd meg!] Nyári játékeső - Lezárás

Bár a nyárnak hivatalosan vége, még van pár finomság, amit kipörgetünk, pláne amíg süt a nap. Az ördögi Dante helyett új hős jelentkezik be a kúl démonverő szerepére, a játékát pedig kisorsoljuk. A nyereményjátékban megfáradt Robotmajom most visszavonul, de nem sokáig!

12 | [GC] Gamescom 2019: mindent egy helyen

A csapatunk már Kölnben, kollektív testünk készenlétben - a Gamescom 2019 itt van a nyakunkon, mi pedig egy helyre gyűjtöttük számotokra a legfontosabb információkat a rendezvényről. Tartsatok velünk a heti utazáson, ahol a játékvilág jelene és jövője is bemutatkozik!

3 | Gamer365 podcast GC2019 #4

Minden jónak vége szakad egyszer, így most (számunkra legalább is) az idei Gamescom végére is pont került. Az utolsó nap ettől függetlenül igazén remek volt, hiszen olyan játékokat láttunk / próbáltunk, mint az Outer Worlds, az FF7 Remake, a Doom Eternal, a Call of Duty MW, vagy a Ghost Recon Breakpoint.

xbox1 0 | Last Stop: a Virginia alkotóinak új kalandja

A Dontnod és Lynch nyomában újabb rejtély pöndörödik.

0 | One Punch Man: téli kiütés

Megjelenési dátumot kapott az A Hero Nobody Knows.

9 | Készülőben az új Mass Effect

A korainál is koraibb stádiumban.

10 | Anthem: vissza az alapokhoz?

Komoly tervekkel készül a BioWare.

xbox1 1 | The Red Lantern: miért éppen Alaszka?

Mert ott jó kis szánhúzó kalandban lehet részünk.