GRID: hajsza a dicsőségért
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2019. július 11.
csütörtök 07:59


Egy hete kaptuka hírt, hogy a Codemasters eredetileg szeptemberre tervezett GRID rebootja némi késéssel fog csak megérkezni. Most egy új trailert kaptunk a játékból, ami a heves összecsapások mellett némi új információval is szolgált.

Kiderült ugyanis, hogy a GRID is megkapja a manapság divatos szezonokra építő tartalommodelljét, az Ultimate Edition tanúsága szerint pedig rögtön 3 ilyen évadra számíthatunk.

A GRID október 11-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára, az előrendelők 3 nappal korában volán mögé pattanhatnak.

[28] lacapaca
júl 13., szombat 13:08 #1
Lesz is mit belepakolni. 31400ft az Ultimate a store-on. még mindig nem hiszem el, hogy komolyan gondolják ezt az árazást. Mindezt egy tulajdonképpeni újrázásért.
Pedig érdekelt volna, de hülye azért nem vagyok.
Hmmm...Bugattit sem azért vesz az ember, hogy azon morfondírozgasson, hogy egy Trabant jobban megérné-e. 4 Velorex után meg amúgy is jár.
Friss hírek

638 | [Nyerd meg!] Játékeső - Monster Jam: Steel Titans (XO)

Jön a nyár, a játékos kedv csak fokozódik - mi pedig segítünk, hogy legyen mit nyomkodni a meleg nappaliban. Tedd félre a gondokat, és játssz velünk hétről-hétre az értékes, teljes verziós videojátékokért. Gördüljenek a kövek, és a méretes kerekek, Monster Jam fieszta következik!

6 | Ilyen volt a Budapest Game Dev Day

Mi is az a BGDD? Ahogy a neve is mutatja, egyfajta fejlesztői találkozó, ahol hazai és (kisebb mértékben) külföldi játékfejlesztők osztják meg egymással a tapasztalataikat előadások és workshopok formájában. Ott voltuk, és elmondjuk, hogy milyen volt.

19 | Gamer365 [E3] podcast 2019 június

Az elmúlt másfél hét az E3-ról szólt, a videojátékok nyárkezdő ünnepe pedig tartogatott mélypontokat, és a régi idők emlékét idéző szárnyalásokat. Podcastben járjuk körül, hogy milyen volt az általános szerkesztőségi vélekedés magáról a showról és a játékokról is.

1 | Konzolokra jön a Two Point Hospital

Szeretted a Theme Hospital-t? Akkor ezt is szeretni fogod!

0 | Ghost Recon Breakpoint: újabb tesztkör

Hétvégén újra technikai tesztfázisba küldi az új Ghost Recon-t a Ubisoft - nagyon zárt körben.

0 | Automachef: kajamanufaktúra

Steamre és Switchre - mai megjelenéssel.

4 | Készül a PvZ: Garden Warfare 3?

Az EA meghívóiból erre következtetnek.

pc 6 | Ray-tracing nélkül indul a Wolfenstein

És egyelőre azt sem tudják megmondani, hogy mikor pecselik bele.