Divinity: Original Sin 2 - jön az ajándékeső
Eddig 5 hozzászólás
siklara
2019. március 09.
szombat 10:15

A Larian Studios-ról eddig is tudtuk, hogy a jófiúk táborát erősíti, de most megint rátettek egy lapáttal, és tegnap kiadták az első ingyenes frissítésüket a Divinity: Original Sin 2-höz, amelyet az év során továbbiak követnek majd.

Az első ajándékcsomag (Gift Bag) a karakteralkotás lehetőségeit bővíti ki új választható arcokkal és sérókkal, automatikusan bekerül a játékba, és akár egy már elkezdett végigjátszásban is lehet vele bohóckodni, de a későbbiekben lehetőség lesz a rajongói modok ihlette frissítéseket ki-be kapcsolni a főmenüből.

Nekem ürügy se igazán kell ahhoz, hogy időről időre elindítsam a DOS2-t és eltöltsek még pár órát Rivellon földjén, de meg kell hagyni, egy ilyen kezdeményezés ügyes módja a játékosok visszacsalogatásának.

Az ajándék lényege, hogy ingyen kapja az ember valamilyen alkalomból, vagy a hála és szeretet jeleként, de a belga csapat azért illusztrációval is elmagyarázta a Gift Bag és a Loot Box közti különbséget:


[10] Soulootion
márc 13., szerda 9:43 #5
Válasz frg_dnl (#4) üzenetére
köszi, támpontnak ez nem rossz, csak én ha egy játékban jól érzem magam, akkor baromira belassulok, és végignézek minden fát kb.
(hltb-t szoktam nézegetni, de az ottani óráknál én valahogy mindig többet töltök el a játékokban ). Annyira beszívott ismét a W3 - a GOTY ed. - 4-5 év után, hogy lehet lemondom az előrendeléseimet is
A DOS1 , Pillars of Eternity meg a Numenera szerintem együtt elvitt nekem vagy 300 órát tuti.. és ez már sosem jön vissza XD
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] frg_dnl
márc 11., hétfő 10:31 #4
Válasz Soulootion (#3) üzenetére
165 óra ( blind ) volt a DOS2DE honour módban de úgy, hogy minden egyes questet megcsináltam és minden szöveget végigolvastam.
Witcher 3 halálfutamon is akörül volt, olyan 160 óra. A W3GOTY miatt én újra fogom játszani az egészet, a DLC-k érdekelnek.
[10] Soulootion
márc 11., hétfő 8:56 #3
Válasz torppapa5 (#1) üzenetére
én el sem merem kezdeni..
ennek ellenére most újra belevágtam a Witcher 3-ba.. csöbörből vödörbe..
majd ősszel, addigra amilyen jófejek, feltuningolják 400+ órásra a DOS2-t
All those memories will be lost in time, like tears in the rain
[11] frg_dnl
márc 09., szombat 15:02 #2
Én már túl vagyok két végigjátszáson de már akkor akartam új karaktert kezdeni és most ennek az ajándéknak nagyon örülök.
[15] torppapa5
márc 09., szombat 12:19 #1
Nagyon jó hír! A kérdés már csak az, hogy hogyan tudják még bővíteni a játékot? Kapunk esetleg egy-két új questet? Akkor az egyik szemem sírni fog, a másik meg nevetni, már most is lehetetlen ezt a játékot befejezni.
Friss hírek

20 | Gamer365 Podcast 2019 május - Botránykeszt!

Májusban nem csak az esőből érik arany, de a podcast sorozatunk is folytatódik, amelyben többféle témát érintünk, egyfajta új irányt felvéve. Kasztoljuk a skandallumot (sic!), osztjuk az észt, ti pedig nyomassátok a bentebb hallgatható botrányos podcast adást!

47 | Star Citizen: a pénz elfogyott, játék nincs

Na de mi a helyzet a Star Citizen-nel? – kérdezheti az érdeklődő játékos, és joggal kérdezi: a játék hét éve készül, és még nem látszik a vége. A Forbes cikke ennél sötétebb képet fest: a stúdió annyi pénzt költött el, mint játékfejlesztő tán még soha, a játék pedig messze van a befejezéstől.

52 | Gamer365 podcast: Endgame

Nem, ez még nem a májusi "rendes" podcastünk, hanem egy különepizód, melyben kivételesen nem játékról beszélgetünk - hanem egy filmről, amit popkultúrális szempontból éreztünk annyira különlegesnek, hogy megérdemeljen egy podcast-epizódot.

1 | Friss videón a Wolfenstein farkasai

A Young Blood egy gameplay trailerrel erősíti a várakozást.

1 | Csúszik a Sonic mozifilm

Nem meglepő módon eltolják a megjelenést.

2 | Bloodstained: infók a megjelenés előtt

DLC-tervek, Iga hátizsákja és első napos frissítések.

2 | Marvel Ultimate Allience 3: itt az X-csapat

Az X-Men banda is felfedi magát a friss trailerben.

0 | Final Fantasy XIV: új DLC a masszív tábornak

Rengetegen regisztráltak az MMO szervereire.