Gyorsan összejött a Summer in Mara-nak
Eddig 2 hozzászólás
mcmacko
2019. február 11.
hétfő 18:57


Igen érdekes kezdeményezésnek tűnik a Summer in Mara, amely indie címként szeretné a Wind Waker hangulatát és világát bekeverni a Stardew Valley féle farmolós játékmenettel. A Chibig Studio 35.000 Eurót kalapolt össze egy hét alatt a Kickstarteren, úgyhogy jöhetnek a friss addíciók és stretch-célok.

A Switch, PC és PS4 változatok mellett egy XO változat is beférhet a fejlesztésbe, ha a készítők elérik a vonatkozó következő stretch goalt. (Bár ha jól tévedünk, a PC és PS4 verziók mellett ezzel olyan nagyon sok dolga nem lehet már a csapatnak!)

A játék Kickstarter oldalának megtekintéséhez ide tessék kattintani!

[26] Rotten
febr 11., hétfő 22:13 #2
Barcsak egyezne a cime.
Wow. I mean, you just nailed it. You just hit it on the head. You're saying I need to get back on top again. Yeah, man. I got to remember that I'm a winner, man. I need to remember that I AM better than everybody else. Fuck man, I'm a bullet-proof tiger,
[32] backstab
febr 11., hétfő 21:59 #1
Zsír, engem már a grafikával megvettek. Nekem nagyon tetszett a Rime is, a Yonder is, de még az Oceanhorn is, úgyhogy jöhet!
"Be an Optimist Prime, not a Negatron!"
Friss hírek

1084 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

ps4 0 | Five Nights at Freddy's: jön PSVR-ra a mackó

Az animatronikus horror PSVR-ra költözik.

0 | Dead or Alive 6: deluxe demó és SNK kollab

Méretes kedvcsináló érkezik jövő héten a DOA6-hoz.

1 | Apex Legends: majdnem Apex Construct

A VR játék fejlesztőinek megszaladt a szekere.

0 | Tekken 7: Negan zombik nélkül is harcias

Új karakter DLC érkezik a Tekkenhez is.

0 | Soul Calibur VI: Amy beköszön

Friss karakter DLC a láthatáron.