Tovább bővül a Sea of Thieves
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. július 05.
csütörtök 10:42


Az E3 során már kaptunk egy kis ízelítőt abból, mivel készül a Rare a Sea of Thieves játékosok számára, most azonban kiderült, hogy a már bejelentett kiegészítők mellett további extra tartalmakra számíthatunk az idei évben.

A már elérhető The Hungering Deep és a hónapban érkező Cursed Sails mellett Craig Duncan és Mike Chapman elmondása szerint 3 nagy tartalmi bővítményre számíthatunk. További részleteket nem közöltek, annyit azonban megemlítettek, hogy a játék minden területét gazdagítani fogják, valamint azon sem lepődnénk meg, ha a Cursed Sails-hez hasonlóan ezek is behoznánka új mechanikákat.

Friss hírek

865 | [Nyerd meg!] Játékeső - DARK SOULS REMASTERED

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

19 | Sekiro: templomlátogatás

Tucatnyi gameplay mozzanat a Shadows Die Twice-ból.

27 | Bréking: bezárás vár a Telltale Games-re

Már csak 25 fő maradt a 250-ből - de ők sem sokáig.

34 | Újabb IP-k a THQ Nordic-nál

További két címmel gyarapodott a felhozatal.

pc 4 | Utolsó trailer: Achtung! Cthulhu Tactics

Csak hogy jusson még egy kis Cthulhus néznivaló mára.

ps4 22 | PlayStation Now: jöhet az offline játék

Jelentős változás a streamelős szolgáltatásban.