Tovább bővül a Sea of Thieves
Eddig 0 hozzászólás
ne5h
2018. július 05.
csütörtök 10:42


Az E3 során már kaptunk egy kis ízelítőt abból, mivel készül a Rare a Sea of Thieves játékosok számára, most azonban kiderült, hogy a már bejelentett kiegészítők mellett további extra tartalmakra számíthatunk az idei évben.

A már elérhető The Hungering Deep és a hónapban érkező Cursed Sails mellett Craig Duncan és Mike Chapman elmondása szerint 3 nagy tartalmi bővítményre számíthatunk. További részleteket nem közöltek, annyit azonban megemlítettek, hogy a játék minden területét gazdagítani fogják, valamint azon sem lepődnénk meg, ha a Cursed Sails-hez hasonlóan ezek is behoznánka új mechanikákat.

Friss hírek

1103 | [Nyerd meg!] Játékeső - Darksiders III (XO)

Karácsony elmúlt, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az újévet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Az MX szörnyeket kisorsoltuk, most egy lovasért folyik a küzdelem.

236 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

12 | Reggie nyugdíjba vonul

Véget ér a Nintendo of America elnökének 15 éves története

4 | Division 2: élőszereplős videón

Új trailer érkezett az Ubi márciusi nagyágyújához.

0 | Frissült a Jump Force

Köszönhetően a nem túl fényes fogadtatásnak.

0 | Tartalmi frissítések a Red Dead Online-ban

Mindenféle újdonság érkezik a multihoz.

0 | Operencia: befutott a második fejlesztői videó

Benne a puzzle és harci elemek kifejtésével.