Utolsó trailer: Warhammer: Vermintide 2
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. március 09.
péntek 07:50


Megérkezett a Steamre a Fatshark belső nézetű kooperatív akciójátéka, a Warhammer: Vermintide 2 - erre igyekszik felhívni a figyelmünket a meglehetősen hosszúra nyújtott launch trailer.

A PC verzió mellett konzolos változatok is várhatóak a jövőben, ezeknek azonban jelenleg még nincs pontos megjelenési dátuma.

[53] KiswechPS3
márc 09., péntek 9:40 #1
Tegnap gecire felkúrt, már elnézést. Van preload, le is szedtem már 2 napja, erre tegnap este a releaskor kiadnak egy 19 gigás day one patch-et.

Hát az anyátok
Once, there was an explosion...
Friss hírek

40 | [Szavazz és nyerj] 2018 legjobb játékai

Szép lassan lezárjuk a 2018-as esztendőt, december második fele pedig évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2018 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani - mutatjuk, hogy szavazhattok!

418 | [Nyerd meg!] Adventi játékeső - SOUL CALIBUR VI

Közeledik a karácsony, mi pedig masszív játékesővel izzítjuk be az adventet. A mostani nyereményjátékunkat is a szokásos módon fogjuk levezényelni, és most is teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni. Ötödik körben Ríviai Geralt és néhány cimborája esik egymásnak a ringben.

22 | Gamer365 Podcast 2018 november

Itt van az ősz, itt van újra a maga kismillió videojátékos megjelenésével, napsütésbe csavart időjárásával, és a következő Gamer365 Podcasttel, amelyben kivesézzük a Blizzcon legizgalmasabb pillanatát, regélünk Ian Livingstone-ról és a Playstation Classicról.

7 | [Premier] Heti megjelenések

9 | DiRT Rally 2.0: ahol a játék újfent szintet lép

Videós prezentáció az apróbb és jelentősebb fejlődési részletekről.

9 | Ingyen van: Lego The Hobbit & Full Throttle

Két játék is ingyenesen tölthető PC-re.

14 | Előbb jön a Metro Exodus

Egy héttel korábban megkapjuk a játékot.

5 | World War Z: beköszönnek a túlélők

Traileren a kooperatív zombiölés kasztjai.