Utolsó trailer: Warhammer: Vermintide 2
Eddig 1 hozzászólás
drag
2018. március 09.
péntek 07:50


Megérkezett a Steamre a Fatshark belső nézetű kooperatív akciójátéka, a Warhammer: Vermintide 2 - erre igyekszik felhívni a figyelmünket a meglehetősen hosszúra nyújtott launch trailer.

A PC verzió mellett konzolos változatok is várhatóak a jövőben, ezeknek azonban jelenleg még nincs pontos megjelenési dátuma.

[52] KiswechPS3
márc 09., péntek 9:40 #1
Tegnap gecire felkúrt, már elnézést. Van preload, le is szedtem már 2 napja, erre tegnap este a releaskor kiadnak egy 19 gigás day one patch-et.

Hát az anyátok
Once, there was an explosion...
Friss hírek

933 | [Nyerd meg!] Játékeső - VALKYRIA CHRONICLES 4

Van egy jó hírünk, meg hozzá pár még jobb - a dögmelegnek ígérkező augusztust és szeptembert fincsi nyereményjátékkal szeretnénk feldobni, ahol teljes verziós játékokat fogunk nektek kisorsolni nyereményjáték formájában. Gyertek és játsszatok - veszteni nem veszíthettek!

9 | Gamer365 podcast GC2018 #3

Maga az expó ugyan még a hétvégén is tart, számunkra azonban a csütörtöki nappal befejeződött a 2018-as Gamescom. Program és látnivaló szerencsére az utolsó napra is akadt - legemlékezetesebb, legérdekesebb és legbizarrabb élményeinket egy és háromnegyed órában hallgathatjátok.

6 | Gamer365 podcast GC2018 #2

Túl vagyunk egy újabb napon a 2018-as Gamescomon, ahol ismét rengeteg készülő játékba kóstoltunk bele. Egy és negyed órában hallgathatjátok szerdai tapasztalatainkat olyan címekről, mint a Sekiro: Shadows Die Twice, a Rage 2, a Spyro Reignited Trilogy vagy a Diablo III Switch verziója.

ps4 3 | Gran Turismo Sport: a szeptemberi frissítés

Egy pálya és nyolc autó érkezik hamarosan.

1 | Hitman 2: veszedelmes trópusok

Kolumbiában nem a drog a legveszélyesebb.

9 | Utolsó trailer: Assassin's Creed Odyssey

Jövő héttől alakíthatjuk a sorsunkat.

7 | The Walking Dead: elkészülhet a teljes szezon

A Telltale megpróbálja befejezni a hátralévő epizódokat.

17 | Utolsó trailer: Call of Duty Black Ops 4

Október közepén újból fegyvert ragadunk.