Így kezdődik: Sonic Mania
Eddig 1 hozzászólás
ne5h
2017. augusztus 11.
péntek 06:21


A fenti videó a jövő héten érkező Sonic Mania introját mutatja be nekünk, mely természetesen a kék sündisznó féktelen rohanására helyezi a hangsúlyt. Az augusztus 15-én érkezó játék PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re jelenik meg.

[10] Mortanius
aug 11., péntek 22:43 #1
Nagyon jó lesz a game(Yotube-on már nézhető)!

Spoiler!

Complete Zone List: Green Hill (from Sonic 1) Chemical Plant (from Sonic 2) Studiopolis (new zone) Flying Battery (from Sonic & Knuckles) Press Garden (new zone) Stardust Speedway (from Sonic CD) Hydrocity (from Sonic 3) Mirage Saloon (new zone) Oil Ocean (from Sonic 2) Lava Reef (from Sonic & Knuckles) Metallic Madness (from Sonic CD) Titanic Monarch (new zone)
PSN ID: Lord_Mortanius
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4