Becsületes hétvégénk lesz
Eddig 2 hozzászólás
Stinger
2017. augusztus 08.
kedd 06:50


A Ubisoft egyik nyári ajándéka (vagy mézesmadzagja ...?), hogy augusztus 10 - 13 között ingyenessé teszi a For Honort a kurrens generációs platformokon, amely a single- és multiplayerre is egyaránt vonatkozik. A Playstation UPlay-jel rendelkezők ráadásul előtölthetik a játékot, sőt: ha tetszett a játék, nyomott áron meg is vásárolhatják majd.

Az akció a hamarosan érkező, eddig legnagyobb méretű Season 3 DLC (Grudge & Glory) előhírnöke is egyben, amely új karakterekkel, pályákkal ranked meccsekkel és egyéb játékmenet-beli frissítésekkel igyekeznek kitolni az alapjáték szavatosságát.

[13] Nyarlako
aug 08., kedd 11:18 #2
Nálam az ingyen se kéne kategória, pedig reméltem hogy jó lesz.
Steam id.: Nyarlako
[51] KiswechPS3
aug 08., kedd 9:04 #1
Nagyon durván ott hagytam Jó lenne visszanézni néha napján.
If you only knew where I've just been and what I saw
Friss hírek

43 | Gamer365 Podcast 2018 Április

Dobpergés, fanfárok - visszatért a Gamer365 podcast, amely 2018 áprilisában fellángol, mint a főnixmadár, menet közben pedig elégeti a témákat, amelyek felett átsuhan. CoD BO pletykák, remake játékok a remasterek ellen, digitális piac és a leárazások, gyűjtői játékok és Kratos a fülhallgatódba' bele!

20 | Bonus Stage Podcast #04 - 2018. március.

The 4th ride of the Doomanoids, avagy: ismét Bonus Stage podkeszt! Benne a SaveGame kerekasztal beszélgetés érdekességei, a Remaster/Remake dilemma, a ToyCon garage és a pixelgrafika létjogosultsága, melyet a szokásos rovataink mellett még egy Sea of Thieves kibeszélővel is megdobtunk.

32 | Szolgálati közlemény: tartalmi frissítések

Régóta csináljuk, amit csinálunk, de úgy érezzük a hobbinkkal valami nincs rendben mostanában. Szomorú cigarettafüstös estéken keresztül gondolkodtunk a problémák megoldásán, de most kitisztult a kép. Fogadjátok sok szerettel a megújulásunk terveit!

3 | 8 perc Kingdom Hearts III

Egy kis kalandozás a Toy Story világában.

pc,xbox1,ps4 28 | [Stream] Dark Souls Remastered

Ma délután 14:00 órától PS4-en ismét ellátogatunk Lordranba, hogy egy Twitch stream keretein belül nyilvános és válogatott megaláztatásokban részesüljünk. Gyertek, dicsérjük együtt a Napot, jó lesz!

pc,xbox1,ps4 1 | Ingyenes a Torment: Tides of Numenera

Steamen hétvégén ingyen kipróbálható az inXile tavalyi szerepjátéka.

6 | Csak jövőre jön a Ubisoft kalózos játéka

2019-re csúszott a Skull and Bones.

87 | Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4