Shadow of the Tomb Raider: ilyen a logó
Eddig 10 hozzászólás
siklara
2017. június 19.
hétfő 08:45
A Shadow of the Tomb Raider az idei E3 egyik nagy távolmaradója, a játék létezésének tényét ugyanis a tavalyi szokatlan kiszivárgása után a Kotaku megerősítette.

Ezúttal egy Los Angeles-i promóciós anyagokat gyártó ügynökség, a Ubisoftnak és a Square Enixnek korábban már dolgozó Takeoff Creative tette oldalán nyilvánossá az alábbi képet (katt a teljes méretért):A Shadow of the Tomb Raider logója mellett néhány koncepciós rajz is látható, amelyek alapján a sorozat következő része is tipikus „túmbréjderes" akció-kalandnak tűnik néhány olyan új fegyverrel, mint a lándzsa vagy a machete.

A Square Enix ígérete szerint idén még hallani fogunk a játékról, amely a pletykák szerint az Alicia Vikander főszereplésével készülő filmmel nagyjából egyidőben, 2018 elején fog megjelenni.

[9] Cell
jún 20., kedd 8:54 #10
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Hát ha tényleg a filmnek a megjelenésére akarják időzíteni, ráadásul a Square is azt ígérte, hogy idén mindenképpen bejelentik, akkor én is csak a GamesCom-ot tudom elképzelni, mint tökéletes alkalmat. Az E3-on a legtöbb gyártó eldurrogtatta a legtöbb puskaporát, ha fogalmazhatok így, a GamesCom így soha sem szokott az epic nagy bejelentésektől visszhangozni -> sokkal nagyobb figyelmet szerezhetnének a játéknak, ha tényleg augusztusra időzítik a bejelentést.

A TGS nem hiszem, hogy annyira jó helyszín lenne, elvégre ez inkább a nyugati piacra szánt játék, a PSX meg szerintem késő lenne, ha tényleg 2018 elejét akarják tartani megjelenésnek.
[15] eandre
ma 16:29 #9
Én már a második részt untam. Mintha az elsőt játszottam volna le újból, alig volt újítás. Ha ez megint csak a kötelezőket hozza nálam már az nem lesz elég.
[23] arpi0912
ma 14:34 #8
Válasz Tom (#6) üzenetére
Még van lehetőségük a gamescon-on. Nem csak az E3 van mint show, hálistennek.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
ma 11:49 #7
Válasz sting (#5) üzenetére
Akkor most tegyünk úgy, mintha 1996 és 2003 között nem jött volna minden évben egy Tomb Raider játék. És vegyük ezek mellé, hogy a reboot 2013-ban jött, amit két évvel később 2015-ben követett a Rise of the Tomb Raider, ez pedig ha minden igaz, csak jövőre jön, vagyis két fél fél-három évvel az előző után. Én sem látom ebben azt a nagyon futószalag gyártást.
I am such a B.A.
[25] Tom
ma 11:45 #6
Válasz sting (#5) üzenetére
2015 novemberében jött az előző a Rise of the Tomb Raider. Az új rész legkorábban 2018-ban fog jönni. Az 3 év. Szerintem teljesen korrekt. Nincs itt semmi kivéreztetés. Én már vártam az idei E3-on, hogy bejelentik.
"Over here, we lost some of them. But over there, they lost all of us."
[29] sting
ma 11:27 #5
Túl gyorsan jönnek ezek a Réderek.
Ezt is kivéreztetik amilyen gyorsan csak lehet...
ma 11:09 #4
Válasz Fórumozó (#2) üzenetére
Esélyes, ráadásul még szöveg is volt mellé.

“Through sketches and renders, we explored varying concepts for the Shadow of the Tomb Raider logo and key art. This process consisted of using the different pillars of the game as inspiration to accurately portray the brand.”
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[46] soliduss
ma 11:05 #3
Válasz Orichalcos (#1) üzenetére
oucs..... ez biztos fájni fog nekik....
[45] Fórumozó
ma 11:03 #2
Van egy olyan érzésem, hogy vesztettek egy ügyfelet.
egy kis malac töff töff töff
[25] Orichalcos
ma 10:56 #1
Tegyük hozzá, hogy a képek tegnapi megjelenése utána Takeoff oldalán egy szép nagy Karbantartás szöveget látni csak.

KATT!#work/43
http://www.twitch.tv/orichalco
Friss hírek

21 | Gamer365 [E3] podcast 2018 június

Júniusi langymelegből esősbe váltó időjárásunkat egy forró E3-al felpörgetett hét dobta fel, amelyben napokig a videojátékok jövőjén pörögtünk. Most podcastben mondjuk el a tapasztalatainkat, bő másfél órán keresztül. Tessék készíteni a fejhallgatókat, hadd susogjuk fületekbe a tutit!

37 | [E3] Cyberpunk 2077: a világ, és ami benne van

Felültetett a hype-vonatra a Cyberpunk 2077 E3-as trailere? Nem vagy egyedül, a CD Projekt Red új, kiberpunk akció-RPG-je tényleg fantasztikusan néz ki. Ennek örömére összegereblyéztük neked, amit tudni kell és érdemes róla.

ps4 333 | [E3 2018] PlayStation konferencia összefoglaló

A konzolgyártók közül a leginkább embert próbáló időpontban ezúttal is a Sony lépett színpadra Los Angeles-ben. Az idei E3-on azonban - a korábbi ígéretekhez híven - egy jóval visszafogottabb, kisebb léptékű konferenciát kaptunk PlayStation fronton, ami inkább a már ismert játékokra fókuszált.

17 | Anthem: a vége még nem a vég

Részletek az endgame lehetőségekről.

7 | Resident Evil 2: variációk egy témára

A remake sem nélkülözi a grafikai beállításokat.

xbox1 16 | Jordan X Xbox: cipőcsoda

Remekül néz ki, ráadásul a talpa zölden világít!

2 | Earthfall: júliusban jönnek az idegenek

Ha valakinek nem lett volna elég a Left 4 Dead vesszőfutása...

ps4 0 | Black Clover: jelentkezz a bétára

Júliiusban indul a PS4 exlkuzív bétaprogramja.