Shadow of the Tomb Raider: ilyen a logó
Eddig 10 hozzászólás
siklara
2017. június 19.
hétfő 08:45
A Shadow of the Tomb Raider az idei E3 egyik nagy távolmaradója, a játék létezésének tényét ugyanis a tavalyi szokatlan kiszivárgása után a Kotaku megerősítette.

Ezúttal egy Los Angeles-i promóciós anyagokat gyártó ügynökség, a Ubisoftnak és a Square Enixnek korábban már dolgozó Takeoff Creative tette oldalán nyilvánossá az alábbi képet (katt a teljes méretért):A Shadow of the Tomb Raider logója mellett néhány koncepciós rajz is látható, amelyek alapján a sorozat következő része is tipikus „túmbréjderes" akció-kalandnak tűnik néhány olyan új fegyverrel, mint a lándzsa vagy a machete.

A Square Enix ígérete szerint idén még hallani fogunk a játékról, amely a pletykák szerint az Alicia Vikander főszereplésével készülő filmmel nagyjából egyidőben, 2018 elején fog megjelenni.

[8] Cell
jún 20., kedd 8:54 #10
Válasz arpi0912 (#8) üzenetére
Hát ha tényleg a filmnek a megjelenésére akarják időzíteni, ráadásul a Square is azt ígérte, hogy idén mindenképpen bejelentik, akkor én is csak a GamesCom-ot tudom elképzelni, mint tökéletes alkalmat. Az E3-on a legtöbb gyártó eldurrogtatta a legtöbb puskaporát, ha fogalmazhatok így, a GamesCom így soha sem szokott az epic nagy bejelentésektől visszhangozni -> sokkal nagyobb figyelmet szerezhetnének a játéknak, ha tényleg augusztusra időzítik a bejelentést.

A TGS nem hiszem, hogy annyira jó helyszín lenne, elvégre ez inkább a nyugati piacra szánt játék, a PSX meg szerintem késő lenne, ha tényleg 2018 elejét akarják tartani megjelenésnek.
[14] eandre
jún 19., hétfő 16:29 #9
Én már a második részt untam. Mintha az elsőt játszottam volna le újból, alig volt újítás. Ha ez megint csak a kötelezőket hozza nálam már az nem lesz elég.
[21] arpi0912
jún 19., hétfő 14:34 #8
Válasz Tom (#6) üzenetére
Még van lehetőségük a gamescon-on. Nem csak az E3 van mint show, hálistennek.
Ha a ps4 pro 115k, és a One X 159k, akkor megéri nekem az a hangyafasznyi különbésg 44k-t? Hmmmm.
jún 19., hétfő 11:49 #7
Válasz sting (#5) üzenetére
Akkor most tegyünk úgy, mintha 1996 és 2003 között nem jött volna minden évben egy Tomb Raider játék. És vegyük ezek mellé, hogy a reboot 2013-ban jött, amit két évvel később 2015-ben követett a Rise of the Tomb Raider, ez pedig ha minden igaz, csak jövőre jön, vagyis két fél fél-három évvel az előző után. Én sem látom ebben azt a nagyon futószalag gyártást.
I am such a B.A.
[25] Tom
jún 19., hétfő 11:45 #6
Válasz sting (#5) üzenetére
2015 novemberében jött az előző a Rise of the Tomb Raider. Az új rész legkorábban 2018-ban fog jönni. Az 3 év. Szerintem teljesen korrekt. Nincs itt semmi kivéreztetés. Én már vártam az idei E3-on, hogy bejelentik.
[29] sting
jún 19., hétfő 11:27 #5
Túl gyorsan jönnek ezek a Réderek.
Ezt is kivéreztetik amilyen gyorsan csak lehet...
jún 19., hétfő 11:09 #4
Válasz Fórumozó (#2) üzenetére
Esélyes, ráadásul még szöveg is volt mellé.

“Through sketches and renders, we explored varying concepts for the Shadow of the Tomb Raider logo and key art. This process consisted of using the different pillars of the game as inspiration to accurately portray the brand.”
"We chose to live the only life available to those who would truly be free. We are Thieves."
[45] soliduss
jún 19., hétfő 11:05 #3
Válasz Orichalcos (#1) üzenetére
oucs..... ez biztos fájni fog nekik....
[41] Fórumozó
jún 19., hétfő 11:03 #2
Van egy olyan érzésem, hogy vesztettek egy ügyfelet.
you are not worthy of the code name Fox
[25] Orichalcos
jún 19., hétfő 10:56 #1
Tegyük hozzá, hogy a képek tegnapi megjelenése utána Takeoff oldalán egy szép nagy Karbantartás szöveget látni csak.

KATT!#work/43
http://www.twitch.tv/orichalco
Friss hírek

19 | Ismét SaveGame buli márciusban!

Március 17-én ismét megrendezésre kerül az ország talán legnagyobb tavaszi underground videójátékos rendezvénye a Lurdy házban, amely még a tavalyi jól sikerült bulinál is ígéretesebbnek tűnik - ráadásul most belépőt is nyerhetsz - mutatjuk, hogyan!

21 | Bonus Stage podcast #02: Second Life Syndrome

Új év, új fogadalmak, új játékok, és érdekes sztorik: A Gamer365 testvérpodkesztjének decemberi-januári összevont adása, a Bonus Stage is elpukkant végre, benne sok aktualitással és érdekességgel, melyben nihilista újságírók és játékfejlesztői nézőpontok csapnak össze. Ja, van nyereményjátékunk is, kerüljetek beljebb!

292 | [Szavazz és nyerj] 2017 legjobb játékai

Villámgyorsan tovaszállt a 2017-es esztendő is, december második fele pedig már hosszú évek óta ugyanazt jelenti itt a Gamer365-ön: ideje sort keríteni A Nagy Év Végi Olvasói Szavazásra! A 2017 legjobb játékait tartalmazó ötvenes toplistánkat most is a ti voksaitok alapján fogjuk összeállítani.

3 | Dupla adag SoulCalibur VI

Bemutatkozik Ivy és Zasalamel.

0 | Utolsó trailer: Past Cure

Holnap érkezik a pszichológiai thriller.

wiiu 1 | Ingyenes Super Mario Odyssey frissítés jött

Új játékok és öltözékek érhetőek el.

16 | Egymillió felett a Kingdom Come

Van ok az örömre a Warhorse Studios-nál.

ps4 5 | Death Stranding: bővül a stáb

Troy Baker és Emily O'Brien is csatlakozott.