[E3] Fable 2 képek
Kapcsolódó játék: Fable 2 (x360)
Eddig 17 hozzászólás
drag
2007. July 11.
Wednesday 09:55
Megérkeztek az első ingame képek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jéről, a valamikor 2008 folyamán megjelenő Fable 2-ről. Erre lehet szemrevételezni az ötösfogatot:

[album:8276;8277;8278]

[9] kokto
Aug 01., Wednesday 20:27 #17
Szerintem is jó lesz.
XBOX Live: KOKTO xHUNx
[38] playmore
Jul 12., Thursday 10:15 #16
Nekem bejön a kinézete, legalábbis követ a Fable stílust. Ha a küldetésrendszer is normális lesz akkor nagyon jó lesz!
Cheers, love! The cavalry's here!
[9] Trez
Jul 11., Wednesday 21:33 #15
Hát nemtom nekem ezekből a képekből se Feeling,se az a Félig mese félig fantasy érzés nem yön le Lehet mert Tévérol fényképezték ,és oda színek de nemhinnem
[111] dreampage
Jul 11., Wednesday 16:24 #14
Szép, de nekem valami hibádzik. Olyan, mint egy szimpla PC játék. Remélem, még javítanak rajta, mert ennél nekem még a Kameo is jobban bejön.
A játéknak soha nincs vége. | http://xbox.com/hu-HU | http://xbox.gamer365.hu | Telefonos ügyfélszolgálat: 06 80 018 590
[55] axl
Jul 11., Wednesday 15:38 #13
Válasz csomi (#10) üzenetére
igen, volt egy par benne. amit en zavaronak talaltam, hogy tul keves kuldetesnek van gonosz alternativaja ill. nehany gonosznak nincs jo alternativaja (pedig nem lett volna nagy faradsag: ments meg/old meg es forditva. pl. mikor a Barrow Fields-nel kell meszarolni, akkor nincs olyan valasztasi lehetoseg, hogy megvedeni az ottaniakat, igy a jo karakteremmel max. annyit tehetek, hogy nem vallalom el...). mert igy gonosz karakterrel, ha azt akarjuk, hogy ne terjen jo utra (mivel allandoan banditakat kell olnunk, ami jo pont), akkor mindig artatlanokat kell meszarolnunk, ami se nem izgalmas, se nem elvezetes. meg van benn egy nagony zavaro hiba: mikor legyozod Twinblade-t, valaszthatsz, hogy megolod, vagy sem. ha elengedjuk, akkor vilagos, hogy ezzel jo pontokat szerzunk, hisz megkegyelmeztunk egy eletnek. viszont ha megoljuk, mivel bandita, tehat gonosz, szinten jo pontokat kapunk, sot, meg tobbet (!), mintha elengednenk (a gonosz karaktereim rendszerint itt valnak ujra jova...) na, itt tehetett volna egy kivetelt a rendszer, es Twinblade-t mar nem, mint banditat, hanem mint albioni lakost kezelte volna... meg idegesit, bar nem hiba, hogy a gonosznak kihullik a haja. a punk-frizura amugy tok jol nezne ki szarvakkal, de mivel a fele kihullik, igy igen hulyen fest. pedig Jack maszkja mellett mar sisakunk sem lehet, ott pont jol jott volna... meg a 30 kulcsos ladaba nem olyan bena fegyvert kellett volna tenni, addigra mar boven van jobb is... na mind1, azert az ilyen "hibai" ellenere is mai napig az abszolut favoritom, varom a 2-t is!
Minden játék szerepjáték
[46] multishoot
Jul 11., Wednesday 15:11 #12
Imádom a Fablét nem sok játék van amire előrendelnék (kb3) de ez köztük van.
Egyre jobban. [Rühiblokker user]
[10] bagman
Jul 11., Wednesday 14:11 #11
Szép meg hangulatos meg minden, de nekem az előző rész középkorias hangulata jobban tetszett ennél. Bár most csak egy várost látunk, szóval ez alapján még nem írnám le, főleg mert az előzőt imádtam.
[21] csomi
Jul 11., Wednesday 13:27 #10
Szepek nagyon is. Ha az elso resz gyerekbetegsegeit tullepik ebbol meg akarmekkora jatek is lehet. Nekem nagyon tetszik ez a kepi vilag es a kor amiben jatszodik.
[14] Naxalite
Jul 11., Wednesday 13:21 #9
agávaló ragadó a hangulata,ezt pár kép után is el lehet mondani
"Vérszomjas vámpír koalamedve. Buta állat,de okos." "Reméltem találok a zsebedben csokit"
[3] Shodoc
Jul 11., Wednesday 13:20 #8
GYÉMONY???
[25] nasty
Jul 11., Wednesday 13:08 #7
Válasz Pukhi-zik (#6) üzenetére
Hová tünt Damon Hill?
várjál !!!!!!!!!!!!!!! jól olvasok ? a nintyisek mágján fognak elégedni
[11] Pukhi-zik
Jul 11., Wednesday 12:37 #6
Válasz ikszkom (#5) üzenetére
hol van Wally?
Meglepő módon nem Gobbi Hilda gondolatait és véleményét irtam le.Tehát :Szerintem!!!
[19] ikszkom
Jul 11., Wednesday 12:11 #5
hol a kutya?
[33] Crockett
Jul 11., Wednesday 12:09 #4
Klassz fantáziavilág.
XboxLive: Dolumajo
[11] Pukhi-zik
Jul 11., Wednesday 12:06 #3
hangulatos ,nagyon.Az első rész is kvjó volt.Ez egy olan mese lesz amit vétek lenne kihagyni.
Meglepő módon nem Gobbi Hilda gondolatait és véleményét irtam le.Tehát :Szerintem!!!
[17] KrTchy
Jul 11., Wednesday 12:05 #2
Erről jut eszembe ... meg kéne már vennem az első rész magyarosított verzióját a boltokban
(+[__]x) --- PSN ID : KROTCHY_HUN
[26] RolEnD_
Jul 11., Wednesday 12:01 #1
HangulatBomba ez is. Ma már a.......sokadik.
Fable 2 adatlap
Még nincs besorolva Még nincs besorolva
Kiadó: Microsoft
Fejlesztő: Lionhead Studios
Megjelenés: 2008. Oct 24.
Kategória: Szerepjáték
Online játékmód: Van

A szerkesztőség értékelése:
9.5
Ami tetszett
Elképesztően hangulatos, rengeteg választási lehetőséget kínáló mese, mindenki számára élvezhető formában.
Ami nem tetszett
Beragadós bugok, többször.
Olvasói értékelés: 13.4 (121 szavazat)
Ez a játék nem jelent meg másik platformon

136 | Fable 2 - teszt

A Fable első része a meg nem valósult ígéretek játéka volt, még akkor is, ha a Lionhead végül kifejezetten élvezhető végeredménnyel állt elő. A második résszel óvatosabban bántak a fiúk, de vajon sikerült-e maradandót, kiemelkedőt alkotniuk? Fable 2 teszt, spoilerek nélkül.

31 | [GSC] Fable II - epizódikus formában is

A Microsoft Gamescom konferenciájának kezdetén Peter Molyneux mintegy mellékes megjegyzésként jelentette be, hogy a Fable II fut még egy kört 360-on, ezúttal epizódikus formátummal.

12 | Májusban jön a második Fable 2 DLC

Hamarosan érkezik a kettes számú Fable 2 DLC: a See the Future címen futó kiegészítő segítségével Albion jövőjébe pillanthatnak a vállalkozó kedvű kalandorok.

31 | Fable II - jön a letölthető változat?

Már ebben a konzolgenerációban sem példa nélküli az, hogy egy teljes, lemezes formában is kapható játékot a digitális disztribúció keretein belül vásárolhatunk meg - most a Fable II következik?

17 | Fable 2: másfél millió

Pontos számadataink ezidáig csak az amerikai piacra vonatkozóan voltak a Fable 2-ről, de már az alapján is bátran kijelenthető volt, hogy a játék bizony nagy siker lett - mint kiderült, ez így is van.

18 | Fable 2 DLC decemberben

A Lionhead Fable 2-vel kapcsolatos bejelentést ígért mára, és tartották a szavukat: a kettes számú Fable első letölthető bővítményéről van szó, mely egy új szigetet pakol a játékba.

52 | Fable 2 magyarul

A magyar nyelven kommunikáló játékok örvendetesen bővülő táborát gazdagítja az október végén megjelenő Fable 2 is. Részletes infók a magyar kiadásról és a gyűjtői változatról.

36 | Fable 2, ötször

Már nem is kell olyan sokat aludni a Fable 2 megjelenéséig, a premier közeledtét a screenshotok szaporodó száma is jelezi. Most öt jött, szörnyesek és nemszörnyesek vegyesen.

73 | Fable 2: sok-sok friss kép

Letaglozó mennyiségű friss screenshot érkezett a Fable 2-ből, rajtuk: hősünk egyedül, hősünk párban, unatkozó falusiak, izgatott vérfarkasok, és nagyon veszélyesen kinéző Nagy Faszörny...

15 | Fable 2 megjelenési dátum

Peter Molyneux már az E3-on is megígérte, hogy következő játéka, a Fable II minden körülmények között meg fog jelenni az ősz folyamán - úgy tűnik valóban igazat beszélt.

41 | Fable 2: a gyűjtői kiadás

Sokan rajonganak a jól sikerült gyűjtői kiadásokért, nem véletelenül, ezek a csomagok gyakran kimagasló esztétikai értékkel bírnak. A Fable 2 is megkapja a maga CE-jét - tartalom és kép következik.

26 | Fable 2 - mocsári trollvadászat

Friss képek kopogtattak az év végi Xbox 360 exkluzív kínálat sokak által leginkább várt játékáról, a Fable 2-ről - rajtuk néhány egészen bizarr teremtménnyel.

11 | [E3] Fable 2 gameplay

Vége a Microsoft konferenciának, jöjjenek a videók: elsőként talán az összeröffenés közepe táján mutogatott Fable 2, Molyneux apó prezentál egy alaposat.

30 | Fable 2: Rettenetes Faszörny

Őszzel érkezik a Fable 2, és jönnek vele a mesésen nagy szörnyek is. A frissen kiadott képeken többek között egy méretes példány vizsgálható be, akció közben.

43 | Fable 2 kóstoló

Nem csak képek, hanem egy darab árva mozgókép is született a Fable 2-ből a tegnapi X360 Spring Showcase-en. A játék szép, és még idén a polcokra kerül.

32 | [GDC] Fable 2 újdonságok és videók

A most zárult GDC-s Microsoft konferencia nagy újdonság a Gears of War 2 bejelentése volt, de az idén megjelenő Fable 2 sem maradt ki a szórásból. Új infók, és videóözön következik

37 | 2008 végén jön a Fable 2

A Eurogamer csapata a mai napon az olvasók által is követhető, élő szöveges interjút készített Peter Molyneux-val, aki többek között beszélt a Fable 2 megjelenéséről is.

26 | Molyneux az RPG-kről

A jelenleg a Fable 2-n dolgozó Peter Molyneux a napokban igencsak szókimondó stílusban nyilatkozott készülő játékával, és napjaink kínálatával kapcsolatban a Kikizo-nak.

17 | [E3] Fable 2 képek

Megérkeztek az első, ténylegesen a játékot bemutató képek Peter Molyneux jelenlegi Xbox 360-as project-jéről, a valamikor 2008 folyamán megjelenő Fable 2-ről.

24 | Molyneux a Fable 2-ről

Molyneux mester a Fable 2-ről mesélt az X06-on. A játékot csak koncepciótervek képviselik a barcelonai MS összeröffenésen játszható verziót nem mutogatnak belőle. Molyneux viszont szívesen mesélt a terveikről - ezekből ragadtunk ki néhány érdekesebb momentumot.
Tovább a játék adatlapjára / fórumába