[Teszt] Zen Pinball 2: Bethesda Pinball
Kapcsold jtk: Zen Pinball 2: Bethesda Pinball (psv)
Eddig 6 hozzszls
mcmacko
2016. december 30.
pntek 08:26
Gyakorlatilag nincs olyan Zen Pinball 2 / Pinball FX 2 teszt, amelynl a szubjektv lelkesedsem visszaszortsra ne kellene extra energikat fektetnem. A srcok ritkn hibznak, akkor is legfeljebb csak aprsgokat lehet felrni a jabb asztalcsomagok kontjra. Most sincs ez mskpp, a Bethesda Pinball ismt egy ambicizus, nagyszabs vllals, amely mindkt feladatt maximlis elhivatottsggal teljesti. Egyrszrl itt van hrom nagynev franchise, amely jellegzetessgeit megfelel rtelmezsben kell tltetni egy flipperasztal dszleteibe. Msrszrl pedig kt szerepjtkot s egy FPS alapvetst kellene tltetni a flipper jtkszablyaira.

Jelentjk, a vllalst sikeresen elvgeztk a srcok. Mi tbb, a Bethesda Pinball ismt egy olyan csomag lett, ami nem csak a kitztt clokat teljesti, de ismt benne van az a tbblet energia (kicsit ptoszosan szvnek s lleknek is mondhatnnk ezt a dolgot), amely a flipperrajongt s a feldolgozott jtkok fanatikusnak kpt is rvetti a virtulis plexi alatti gplabirintusokra.A mostani plyacsomagbl instant kedvenc lett a Doom, br a rgi jtkot is megidzi, de termszetesen a 2016-os akciorgia jelenti a tnyleges alapjt. A leoszts hihetetlen dolgokat prsel bele egy flipperasztal lehetsgeibe. Van fegyvervlaszts. rted, egy flipperjtkban fegyvereket, lszert, HP-t s pnclt lehet sszeszedni! Aztn ott a forglemezes „pit”, a mini asztal a rnkkal, s az sszes rmpa, amelyek csak gy szomjazzk a kombkat. Termszetesen harcolunk felbukkan ellenfelekkel is, a misszik sorn pedig a poklot is megjrjuk, hogy vgl legyzhessk a mretes cyberdemont. A pontszerzs jutalomrzetnek szempontjbl itt rdemes indtanunk a Bethesda-csomaggal, mert a skillshotokkal s az utols kldets kivlasztsval idejekorn magas pontra tornszhatjuk a mutatt – m vigyzzunk, az oldals csatornkon hamar lecsurog a laszti, ha nem vagyunk rsen. Plne rdemes a Nightmare fokozatra is rnzni, amely a magasabb pontszmok csbtsa mellett a ballsave lehetsgeket elveszi a repertorbl.A msodik kedvenc a Fallout, amely a szoksos poszt-apokaliptikus hangulat megidzse mellett mr mindjrt az elejn a karaktergenerls lehetsgvel indt. rted, egy flipperjtkban karaktergenerls! s a sor csak folytatdik a ksbbiekben. Gyjtgethetnk bobblehead figurkat, a rmpk segtsgvel misszikat teljesthetnk, a klnbz frakciknak segthetnk, st az sszekapart kupakok segtsgvel mg a boltban is vsrolhatunk magunknak mindenfle okossgot, amivel a karakternk llapotn fejleszthetnk. St a VATS rendszer is felbukkan, s a sugrzsnak is fontos szerepe lesz. Jl olvasstok, mg mindig egy flipperjtk keeretein bell vagyunk, s ezt a komplexitst gy rik el a ksztk, hogy a leoszts egy jval szkebb, mondhatni intimebb mret plyt knlnak neknk, mint pldul a hosszks Doom esetben. Imdnival plya, annyi rszlettel, ami sok-sok jtk utn is rengeteg meglepetst tartogat majd. Tudom nem nagy dicssg, de az els bang back-emet is ezen a plyn sikerlt sszehozni. (Kacsint!)

Egy jabb szinte vallomssal kell folytassam: a Skyrim asztallal tltttem eddig a legkevesebb(nek tn) idt. Egsz egyszeren azrt, mert kifutnk idben a teszt aktualitsbl, ha kell mlysgben akarnm kibontani s fejtegetni a Skyrimbl elcsalhat megannyi rszletet. Termszetesen j nhny szrnyprblgat kr utn is egyrtelmv vlik, hogy az egyik legvaskosabb Zen asztallal llunk szemben, ahol a takaros plya megannyi tennivalt rejt egy olyan karakterrel, akinek a fejldst visszk magunkkal a meccsek sorn! rted, egy flipperjtkban krkn keresztl tpolhat karaktert csinlhatsz! Legyen nappal vagy jszaka, a klnbz (vlaszthat) karakterosztllyal felvrtezett avatrunkkal kismilli (kiss repetitv) feladatot vagy harcot vllalhatunk. gy kzelebb kerlnk majd a srknyokhoz is, akik termszetesen itt is a Skyrim-knonnak megfelel szerepkrben tisztelegnek.Mint azt ltalban megszokhattuk, a ltvny frenetikus – az eredeti ltvny-asseteket gyesen hasznljk a grafikrt felels munkatrsak, de egy olyan (ritka) Zen csomagrl beszlnk, ahol az audio rszletek is teljesen a helykn vannak. Egyik plyn sem akartam lekapcsolni a zent, vagy a beszlsokat - ahogy az ltalban egy id utn bekvetkezik. Persze a minsgi forrsok itt is sokat nyomnak a latba, de ezeket sikerlt most kifejezetten j rzkkel felhasznlni.

Csodlatos prba ez a csomag a flipper mfaj lehetsgeinek kiszlestsre. Ezek utn tnyleg gy rezhetjk, hogy semmi sem lehetetlen a stdi munkatrsainak; ttovn vrjuk, hogy milyen tletekkel fog mg elrukkolni a budapesti istll. A jelenlegi csomagnak csak egy komolyabb problmja van: mr-mr tl komplexnek tnhet a kihvs egy kezd flipperesnek. gy akrmennyire is szeretn egy nyeretlen Bethesda rajong belevetni magt a kedvenc szerepjtkainak Zen-feldolgozsba, eltte ajnlott lehet nmi gyrs egy-egy szimplbb asztalkszlettel, hogy legalbb az alapok meglegyenek a laszti tudatos terelgetshez!

moderator Ghz
dec 31., szombat 12:36 #6
Vlasz laja x (#5) zenetre
Nem gy rtem, hanem mint kln app. Azokat hvjuk standalonenak. Pl van alien vs pinball ami a tavasszal kiadott 3 asztal egy kln app-ban. Vagy a family guy, bobs burgers is kapott kln appot, portal is. Amire te gondolsz azaz, hogy nagy konzolokon parkban tudod csak megvenni ket, viszont mobilokon egyenknt is Ha meg kt helyen is nyomod akkor rlk, hogy tetszik a pack
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
[14] laja x
dec 31., szombat 12:01 #5
Vlasz Ghz (#4) zenetre
Androidon standalonban is megkapod.
Nekem megvan a csomag PSV-re s csak a Skyrim asztal 800 hufrt androidra.
A szamurj lt egyszer: Szolglj hogy tiszteljenek, s tisztelj hogy szolgljanak! PS Vita / PS4 : LAJAX02 Xbox One: LAJA X Nintendo ID/PS3: LAJAX01
moderator Ghz
dec 31., szombat 11:17 #4
Vlasz Danee (#1) zenetre
A zen pinball ingyenes, leszeded s azon bell meg tudod venni az asztalt! Standalone valban nincs bellk, jelenleg.
Xlive/psn: ghz365 http://twitter.com/Ghz365
dec 30., pntek 19:18 #3
Vlasz Danee (#1) zenetre
s ott a keretapp mennyibe kerl? Megrheti, ahhoz is lehet jpr asztal. (Nem vgom a GPlay ruhzat...)
"This is our time to medicate..."
dec 30., pntek 17:03 #2
Elkpeszten zsenilis asztal mindegyik. Szenvedek velk, mert nem rtek a flipperekhez, de a tma s a megvalsts miatt tele vagyok motivcival.
nope
[367] Danee
dec 30., pntek 16:37 #1
A Skyrimeset vrtam nagyon, meg is vennm Androidra, de sajna a korbbi asztalokkal ellenttben nincs kln app hozz, hanem csak mint DLC lehet megvenni.
Zen Pinball 2: Bethesda Pinball adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: 10tacle studios
Fejleszt: Zen Studios
Megjelens: 2016. dec 06.
Kategria: Szrakoztat
Online jtkmd: Nincs

A szerkesztsg rtkelse:
9
Ami tetszett
- A legambicizusabb, legmksabb, legkraftosabb Zen asztalok, amelyek nem vallnak szgyent az ihletforrsaik tekintetben sem;
Ami nem tetszett
- Kezdknek mr-mr tl sok is lehet, amit az asztalok az emberre zuhantanak;
Olvasi rtkels: 5 (2 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

6 | [Teszt] Zen Pinball 2: Bethesda Pinball

Skyrim, Fallout, Doom - csak hogy fordtott ABC sorrendben soroljuk fel az utbbi vek legtsebb Bethesda jtkait. A hrom grciban az is kzs, hogy a most bemutatott Zen Pinball 2 asztalcsomagban mindegyik kln-kln flipperasztalt kapott. Konklzi? Beljebb elolvashatjtok!
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba