[Teszt] Strike Suit Infinity
Kapcsold jtk: Strike Suit Infinity (pc)
Eddig 8 hozzszls
mcmacko
2013. mjus 15.
szerda 17:29
Warhawk kollga mr korbban bemutatta nektek a Strike Suit: Zero-t, amely az indie vonalrl kzeltett, s hinyptlknt hdtotta meg az rcsatk kedvelit. A ksztk nem ltek sokig a sajt babrkaikon: "amg meleg a tma" alapon bedobtak egy kvzi DLC-knt is felfoghat, de nmagban is mkdkpes kiegsztst az eredeti jtkukhoz.

A Strike Suit Infinity pre mdon tlalja a Zero f mechanikai elemeit. Nincs sztori, nincsen szokvnyos egyjtkos kampny, helyette kapunk egy tizennyolc plyn tvel horda mdot, amely a szoksos hords jtkszablyokbl tpllkozik.Egy dogfightra alapoz jtkmdnl (plne hullmokkal operl hordzsnl) alapvet s nagyon fontos tnyez, hogy az akci, az irnyts s a precz krts szoros kohzit alkossanak. Ez az sszetartoz hrmas a Strike Suit esetben kifejezetten jl van eltallva, gy egy percig sem rezzk a csata hevben, hogy egy unott, pusztn a divathullmot meglovagl csomaggal lenne dolgunk. A mech-hajnk irnytsa tovbbra is lvezetes, br nyilvnvalan kicsit szokni kell a kanyarods s clzs tehetetlensgt. A fegyverek becsapdsa (s tvltozni kpes Mech-nk pusztt ereje) azonnali visszajelzst nyjt a jtkosnak, s ht a prgs harcok, jl kitallt ellenfelek sem hinyozhatnak a bulibl. A hullmok sorn eleinte csak aprsgok esnek neknk, ksbb azonban jnnek az anyahajk, korvettek s egyb nagy pontokat r nyalnksgok, melyek ltalban el is hzzk a cskot adott id utn. Ha valaki a score attack-re akar rhajtani, akkor annak nem csak gyorsnak, hanem szisztematikusnak is kell lenni. Meglepen sok id eltelik majd, amg gy rezzk, hogy csuklbl megy a picik darlsa, s a nagyobb falatok szalmizsa.

Kt plya kztt fejleszthetjk a strike-mechnkat valamint a harcban minket ksr hajinkat (minimlis stratgiai rzkre is szksg lesz a ksret megvlasztshoz). Ksbb olyan vasakat is megnyithatunk, amelyek az eredeti jtk esetben csak DLC-knt voltak elrhetk. A plyk vgn megszerzett pontokkal termszetesen a nemzetkzi leaderboardokon dngethetjk a mellnket – mi csak ttottuk a sznkat, hogy a profik micsoda pontokat kpesek lni mr az els plykon is.A Strike Suit Infinity nem csnya jtk, fleg nem egy mretes kijelzn, tles belltsok mellett. Az r atmoszfrja, a hajk cikzsa s az akci mell passzol kiss anims zene sokszor feledteti a design szrkbb vonsait.

Konzolharcosoknak: a jtk „Big Picture” Steam mdban els pccintsre rzkeli a vezetkes 360 kontrollert. Rvid id mi gy reztnk, hogy X-Winges tapasztalatok ide vagy oda, azrt irnytval egy fokkal hatkonyabbak vagyunk, ez a javuls pedig a pontszmokon is azonnal megltszdik.

Vegyem, ne vegyem? Ha hinyoznak mr az rben repkeds jtkok (direkt nem rtunk szimultort), akkor egy tartalmas, jl mkd, de nhol kiss jellegtelen akcicsomagot zsebelhetsz be a Strike Suit Infinity-vel. Mindezrt sokat sem kell fizetni: hat Ajrrt mris tlthet Steamrl a program. Ha viszont eddig sem rdekelt a tma… nos, akkor gysem egy horda-jtk lesz az, ami felttelek nlkl meggyz a stlus szpsgeirl.

mj 20., htf 21:27 #8
pp akcis a ZERO is.

KATT!
"This is our time to medicate..."
[14] Basara
mj 18., szombat 12:55 #7
Vlasz mcmacko (#6) zenetre
Hopp, tnyleg 3 euro. csapok is a buy gombra
Bastich
mj 18., szombat 12:14 #6
Vlasz Basara (#5) zenetre
Most sem olyan drga.
"This is our time to medicate..."
[14] Basara
mj 18., szombat 11:08 #5
Nem foglalkoztam vele, mert gy voltam vele, hogy ezt a modot nyugodtan hozz dobhattk volna az alap gamehez ahelyett, hogy kln jtkknt kiadtk. De ez a 18 plya s az sszes megjelent strike suit annyira nem hangzik rosszul. Majd lerazskor.

Axl: nem kell tovbb vrni, bocs.
Bastich
[18] angrod
mj 17., pntek 12:11 #4
Szmomra az irnytsa teljesen lvezhetetlen volt, ksve reaglt mindenre s tl nagy holtjtkkal, a pontos clzsnak mg a kzelben sem voltam soha...
"If you ever go to hotel, be sure to bring your own towel. You never know where hotel towels have been." -Towelie
[8] JedaY
mj 16., cstrtk 22:50 #3
Vlasz Morita Shinobou (#2) zenetre
Aha... hogy akkor... mindegy is!
"I Believe in No God, No invisible Man in the Sky..." / XBL: SipiThomy / PSN: WauldenStembo
mj 16., cstrtk 22:45 #2
Hmmm...

Etten az ember, cikkr, a DLC szt hasznlta a fizetshez kttt letlthet tartalom fogalmra.

az a kis p bet gusztustalanul hinyzik elle.

etten pcrl van sz.

Itt lteznek nem csak fizets letlthet tartalmak.

YAAAY megvan a mai napi genysgkvta.

s most megkeresem azt a strike suit Zero t
[55] axl
mj 16., cstrtk 16:13 #1
Vrom Basara kommentjt.
Minden jtk szerepjtk
Strike Suit Infinity adatlap
Mg nincs besorolva Mg nincs besorolva
Kiad: 10tacle studios
Fejleszt: 10tacle Studios
Megjelens: 2013. pr 30.
Kategria: Akci
Online jtkmd: Van

A szerkesztsg rtkelse:
6
Ami tetszett
- rhoz kpest egsz tartalmas, horda-jtk;
- Az alapok nagyon jl ssze vannak rakva;
Ami nem tetszett
- Kiss szraz, kiss szrke feeling;
- Br mechanikjban jl mkdik, nem nagyon mutat tl az elvrt dolgokon;
Olvasi rtkels: 3,5 (2 szavazat)
Ez a jtk nem jelent meg msik platformon

8 | [Teszt] Strike Suit Infinity

A mecha-rhaj visszatr, hogy felforgassa az indie-rt. A Strike Suit Zero folytatsban a horda md a fszerep. Olcs, m tartalmas szrakozs? Sznes, mde mgis szrke rcsetepat? Egyszer, mgis taktikzst ignyl jtkmenet? Tesztnkben kerestnk vlaszt a krdsekre...
Tovbb a jtk adatlapjra / frumba