[3] berc00 (offline)

Hatrozott - Remnytelen - Grny

egy 27 ves fi s itt lakik: Zala / Keszthely

4353 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 3525 kreditet gyjttt

 
 
sszesen: 55 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
2009 August
19:55 ra
Na megjttem horvthbl, voltak durav dolgok, majd rok rla. Addigis:

Garfield

Szakadtam rendesen. Tbb itt:

http://hungarfield.freeblog.hu/
0 komment
2009 July
22:42 Harper's Island - one by one
Na ezen a darn is tl vagyok, s br a befejezs nem jtt be, sszessgben nem rzem kidobott idnek a Harper's Island-re sznt 13x40 percet.

A sztori ugye annyi, meg gy is lett pr hnappal ezeltt a meglep mdon az inkbb reges csatornra, a CBS-re sznt sorozat, hogy 1 sziget, 25 ember, s egy gyilkos. Azaz egy nagy banzj kszldik Harper szigetn, egy ifj pr hzasodni kszl, azonban a nsznp tagjai hullani kezdenek. One by one. Folytatom a tovbb mgtt spoilerrel, csak az olvasson, aki ltta.
Ugyanez msik blogon kpekkel
6 komment
2009 July
22:40 Star Wars: The Clone Wars - meglepdtem, tetszik
Mltkor rmjtt a SW hangulat, mint mr rtam, ennek oka egy Star Wars knyv volt (majd arrl is rok, mert tnyleg ajnlom a rajongknak - legalbbis azoknak, akik nem lnek az j trilgia egyesek szerinti borzalma miatt). Na de Clone Wars. Szval, elszr megnztem a mozifilmet, ami br nem nygztt le, de vglis nem gondolom hogy kidobott pnz volt.

Utna meg, br nem azonnal, de nekilltam a sorozatnak is, mert sokak szerint jval jobb, mint a film, gondoltam akkor nekem is be fog jnni.

Na de most mr a tovbb mgtt rtekezznk, mert spoilerek lehetnek mind a mozifilmrl, mind a sorozat els rszeirl (a 8.-nl jrok, ha jl emlkszem).

A msik blogon kpekkel meg formzva meg ilyen hlyesgekkel ugyanez
5 komment
2009 July
18:25 Crap?
Ti mondjtok meg, n nem olvastam. Nem mintha vgynk r...

http://m.blog.hu/bb/bblog/image/1.jpg
14 komment
2009 July
14:37 Star Warsozzunk
Mostanban valahogy rm lt az SW hangulat, SW knyvet olvasok (James Luceno - A gonosz tvesztje), amirl majd rok is, meg most a Clone Wars-t is be fogom prblni, elbb a filmet, aztn majd a sorozatot is, most pedig mr nem is tudom kitl vagy honnan, de egy olyan SW videt talltam, beszartam. Vader llat.
Vide a msik blogon
0 komment
2009 July
20:56 Igen. Rescue Me.
Na ez az amit annyira imdok a Rescue Me-ben (itthon RTL, Ments meg! cmmel, asszem). Az hagyjn, hogy az sszes szerepl/sznsz teszi a dolgt, a karakterek nagyszerek, a ponok odavgnak, a drma is (nagyrszt) sokkol, de ezek a rsz vgi zens befejezsek. Gec. Tovbb mg tettem a kt majdnem legdurvbb ilyen befejezst, azthiszem valahol a 3. vad elejn voltak ezek a jelenetek

Amgy Rescue Me darmmal mr az 5. vadnl tartok, lassan berem Amerikt, de rossz lesz. Mellette meg a mr sokat emlegetett Firefly-ba volt ktelez belenznem, az anno egy vet meglt, de hihetetlen fanfavoritsgot elr scifi sorozatrl van sz, bazd, nagyon-nagyon tetszett, els rsz (az eredeti els, teht a Serenity) egy min. 7/10, de inkbb 8/10 lett nlam.

Na de most tnyleg a SPOILERES Rescue Me kibaszott nagy jelenetek.
Videk a msik blogon
2 komment
2009 April
20:08 PB sllyed, Supnat meg nem szappan
Azaz me, itt van, Prison Break 4x18 s Supnat 4x19 cpaugrs rsz. Tudjtok, ez az a rsz... na de ezt a tovbb utn, ugyanis spoilerek. Azrt ide mg annyit rnk, szomor, hogy a PB oylan gynyr 1-2 vad utn ide sllyedt, ilyen altat dal lett belle, de optimista leszek most kivtelesen, s bzok a j lezrsban. Supnat meg egyszeren... supnat. Yeah. Bocsi, nincs kedvem tmsolni, erre vannak az rsok, kpekkel
0 komment
19:28 Supnat zenk yeah
Na kerlgetem nagyon a PB&Supnat rst, de lassan meglesz m, komolyan. Azonban elbb adnk egy linket, mghozz egy linekt, amit gy adott nekem valaki akinek gy adtk a linket valakik, my head hurts, anyway, teht egy link, ahol a sorozatok zenjrl lehet rszletesen informldni, melyik rszben volt, pontosan hny percnl, mi az album cme, elad, szmcm blabla.
0 komment
19:22 Fenn vagyok a Twitteren v
A Sorozatjunkie (tudjtok, a sorozatbuzik helye) fellpett a twitterre, ami egy ilyen kis 140 karakteres bejegyzses rvidblog vagy mi. Lehet n vagyok mr ilyen maradi, meg elmaradt de nekem ez j dolog, pedig nem kne annak lennie. Na mindegy, a lnyeg az, hogy a junkie utn ktelessgemnek reztem, hogy menjek, followingoljam t, vagy mi, meg jkat r winnie oda, figyeljk csak.
0 komment
2009 April
18:58 Egy kis Forma-1
Na idn elszr vgre sikerlt egy vasrnap dlutnomat a Forma-1 nzsre sznni - j is volt kicsit bmulni a szguld cirkuszt.
4 komment
sszesen: 55 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
berc00
www.bblog.blog.hu
Ezeken a platformokon jtszom
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
FPS, Online FPS
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Kisllatok bosszantsa, Magazinok, jsgok, Grafika, rajzols, Internetes magazinok, Ping-pong
Bartok, ismersk
GibiPeti
(offline)
erik10
(offline)
wortoo
(offline)