[41] Gulandro (offline)

Higgadt - Lehetetlen

egy 31 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

3576 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 126011 kreditet gyjttt

 


"Ahoy, I'm Amund Gulandro, a mighty gamer!", aki mr msodik vtizede nystli a perifrira szorult konzolokat s azok irnytit. Tisztelgek ha azt hallom Commodore 64 s szintn rhgk ha a srga kazis nintendt emlegetik. A PC-s jtkoktl sikeresen elidegentettek az vek sorn gy most PS2-vel, psp-vel s egy szomor XBox-al kutatom azt a kevs jt amit meghagyott a vilg a jtkokbl.
 
sszesen: 1074 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...108
2017 mjus
13:23 Twin Peaks Season Ep1-4
David Lynch eldnttte, hogy senki nem fogja rteni a majd harminc v utn folytatott sorozatt. Ezzel nincs semmi baj, magngy. A problmm inkbb az, hogy elfelejtette, hogy ez nem az egyik rmlmbl s sokezer dollrbl kotyvasztott filmje amit csak s taln Jim Jarmusch nzne jra (aki egy madridi albrletben is ihletettebb tudott lenni) , hanem szrakoztatni is illene. Azon fell persze, hogy miknt vltoztak a sznszek huszonsok v alatt (br azt egy facebook cikkel el lehet intzni). Az modern gret volt, hogy lesznek dmonok s fedetlen keblek, amin gyorsan tl is esnk. gy, az els ngy rsz utn elmondhatjuk, hogy audiovizulis ksrletnek jobban mkdik, mint sorozatnak. Vrfagyaszt lelkesedssel idz Tar Blt, Dal festmnyeket s sokszor nmagt (konkrtan van egy jelenet a Dnbl). Kyle MacLachlan lubickol a szerepben (egyszerre tbben is), mg a parkit is szba hoznm ha Mulder gynk nem lenne durvbb, mint valaha (Kaliforgin innen s tl). Most mr biztos a vilgvge hogyha ezt, az xaktkat s a samurai jackat is hoztk idn, a mvszek megrzit az ilyesmit. Csak azt sajnlom, hogy az eddigiek alapjn idn a sajt szakcsknyvbl a Riverdale mr leiskolzta j elre a Twin Peakset. Na j, ha sikerl kiszednik Jack Nicholson all Lara Flynn Boylt s beismerni, hogy t szllt meg dmon annyi ven t megbocstok. Addig viszont az andalziai kutya kommersz lebknt szkl a sarokban. (u.i. a bettdalok szpek)
18 komment
2016 prilis
11:18 vres sportoln
Ez a jtk egy nagyon komoly rt hagy maga utn j rtelemben. Mg gy is, hogy nem vagyok a sorozat kifejezett rajongja (gy alakult) elejtl a vgig lekttt s tudtam, hogy kirl-mirl is van sz a fszerepl kapcsn. Amit ltunk, jtszunk s tlnk egy nagyon knyes, borotvalen tncols a tini slasher horror, a misztikus kalandfilm s a videojtkok vilga kztt ... s mkdik. S ott marad az r, hogy valami fontos dolognak van vge, mert mg szvesen idztnk volna letveszlyben, sszezrva egy rtatlan, ragadoz kpessgeit lassan felfedez fiatal lnnyal ... elkalandoztam, de ez pontosan arrl szl: egy elkalandozsrl.
Tomb Raider Underworld 2 komment
2016 prilis
11:32 lovagias ktelessg
Ide jutottunk, egy bekezdsben rni vgigjtszott PS2 jtkokrl ... ez van. Nagyon megrltem ennek a programnak, mert mostanra sikerlt csak beszerezni s kt dlutn alatt kivgezni. Ltszik, hogy itt mr ismt feszegettk a PS2 technikai s jtkelmleti hatrait. A ltvny s a prezentci elsrang, a mechanizmusok elremutatak s a bsg zavarval kzdnk lehetsgek tern. Taln a jtk egyetlen hibja maga az ambci, hogy mindig mindenben tbb akar lenni. Varzsolunk, kzelharcolunk, lopakodunk, szmszerjszkodunk, szocilisan interakcionlunk s platformrszeket oldunk meg ... meg rejtvnyeket. Szval egy kicsit elaprzza magt ez a ritka s rtkes jtk, de az biztos, hogy mly benyomst hagy maga utn, fleg ilyen hossz vadszat utn, amikor a prda nem okozott csaldst ... (a szemtank szerint kifejezetten beleltem a magamat, mikor kt nagyobb helyszn kztt kellett s lehetett vltani s mr a konyhba menet is vltttem, hogy "FRANCESCO, IRNY A PART!")
1 komment
2016 prilis
11:26 csapatban marad
Kellemes, msfl jszaks kitrt tettem Ancaria vilgnak, orszgnak felmentsre. Br a sorozat nem szvem cscske, de a knnyed hangvtel s a Ps2-es Gauntlet hangulat idzse sokkal jobban betallt nlam, mint a magt komolyabban s komorabban vev Diablo 3 esetben. A DLC-ken elgondolkodtam (ha mr ingyen kaptam a jtkot), de amikor oldalra nztem a kanapn rjttem, hogy egyedl vagyok s mr nincsenek bartaim, akikkel az offline multiplayert egytt lvezhetnnk. Ez szomor. Taln majd egyszer ...
3 komment
2016 prilis
18:54 fjdalom atyja
Ebben az esetben nincsen flrerts: ez a jtk pocsk rossz, s br nem szoktam ilyet mondani egyikre sem, de SZAR. Nem egyszeren Max Payne cmnek rossz, nem egyszeren guggols fedezkes akcijtkknt bukik hanem mindenestl, mint jtk, mint mdium, mint dolog rossz. Tny, hogy idegenkedem a latin-amerikai kultrtl (br a Desperado vagy a Total Overdose rnyaljk a kpet), de ez ami itt van minsthetetlen. A legrosszabb, hogy ltom, tudom, rtem, hogy ezen emberek gondolkoztak, dolgoztak, agyaltak teht mindezt SZNDKOSAN csinltk. Nulla atmoszfra, nulla noir, rengeteg bug, ncl s indokolatlan kpi vilg, irnyts s megvalsts. Ltszlag az volt a cl, hogy al ljenek a Kane and Lynch kettnek ... sikerlt. Valban fjdalmas jtszani s megcsfolja az eldei forradalmi jszersgt, mly tmit s mindazt, ami miatt abban az idben rmmel voltam jtkos, amikor az eredeti kt rsz megjelent. Frtelem, fj ... (MIFLE RACIONLIS FEJLESZTI DNTS HOGY TNYLEG NE RTSK EGY JTKBAN ELHANGZOTT SZVEGEK FELT???)
0 komment
2016 mrcius
15:54 lni j
Suda51 jtkai ozisok a szmomra a mindenkori videojtkos knlatban. Minl kevsb lehet megrteni s minl szabadabban szrnyal a kpzelet az els plykon annl otthonosabban rzem magam. Legutbbi inkarncija csak rszben a zsenilis Killer 7 spritulis utdja, lnyegben a generci minden Grasshopper jtkbl mert s mintha egy korszakot zrna le szokatlanul lineris s felfoghat fordulatokkal s befejezssel. Mikzben zsenilis Akira Yamaoka zenket hallgatunk feltnik, hogy a jtkmenet is olyan kimdolt s mkd, ami idegenl hat az ilyen jtkokban gy a vgre kicsit hinyrzetem is marad nehzsg s a harcok frekventltsga miatt ... de csak azrt, mert tl j volt a harcrendszer s tl kzrell az irnyts. Mg a dlc vgigjtszsa utni sokk, hogy tnyleg nincs tovbb, sem csillapthat ilyen esetben semmi s senki mssal. Rviden, tetszett ... nagyon tetszett.
Killer 7 2 komment
2016 mrcius
10:55 az Istencsszr hvei a Forge Vilgokon dolgoznak ...
Az a j hack'n'slash jtk, amit els vgigjtszsra sem unok meg. Itt pont kitartott a hangulat a vgig, mg a trtnet sem llt a mlvezet tjba soha. Persze, nha ltem volna valamivel vltozatosabb krnyezetrt ... de tulajdonkppen ltem is. Nem az hibja, hogy nem egy Ratchet and Clank ahol minden plya ms bolyg. J lmny volt, de mint minden rossz ember, n is mg tbbet s tbbet vrtam volna egy ilyen gazdag s izgalmas vilgbl. Ez nem a jtk hibja, komolyan hinyptl, csak flek, hogy az itt elkezdett szlak majd jl nem vezetnek soha sehov ... ahogy az a w40k jtkok esetben szokott. Szerettk ... br kevs okunk van visszatrni hozz.
Warhammer 40,000: Space Marine 2 komment
2016 februr
11:52 Shadowrun Hong Kong Extended Edition – keleti unalom
Eltrve azon szoksomtl, hogy a sorozat jtkait vilghoz tartoz tlersknt taglaljam a legutbbi inkarncit hagyomnyosabb mdon ismertetnm inkbb. A harmadik rszt (is) letre hv Kickstarter kampny egyik hozadka volt az a hat rnl valamivel tbbre saccolt kiegszt, amivel kiegszlt az alapjtk s amely rvid kritikm fkuszba kerlt. De vajon rdemes visszatrni az egzotikus rnyak kz?
0 komment
2015 szeptember
11:05 Shadowrun Hong Kong – „srkny van a mono-pengjn...”
Lassan kt ve mr, hogy hazatrtem Berlinbl a Pusztulat megszokott rnyai kz. Azta inkbb csak biztosra mentem: kis veszly, biztos bevtel. Bkn hagytam a cgeket s k is engem. Elmondhat, hogy vgeredmnyre naprl napra ltem. Megszokott rnyvadsztrsaim elmaradoztak: feljebb lptek az rnyvilg rangltrjn s/vagy meghaltak egyms utn. Egyikrt sem hibztattam ket. gy amikor jtt az utazs lehetsge Hong-Kongba nem sok minden volt, hogy marasztaljon.
1 komment
2015 szeptember
12:33 MGS5: PP - els benyomsok
gy, most mr egy hete jtszva azrt sszegylt nhny gondolatom rla. PS3-on szinte ugyanaz, mint minden mson, szval nem technikai sszehasonltsra gondolok (ha esetleg valaki azt remlne).
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 29 komment
sszesen: 1074 [1-10]
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 ...108
Gulandro
Ahogy nap szik el letnk horizontja felett, Ahogyan a fny tnik el a messzesgben. Hajsok, tengerek vndorai szletnek s halnak meg Otthonuktl tvol, idegen vizeken, Uram add, hogy vndor lehessek egyszer.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Playstation2
Playstation Portable
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Retro, Szerepjtk
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Trsasjtk, Szerepjtk, DVD, Magazinok, jsgok, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, tterem, Paintball, Horgszat, Bartok, Billird, Email, Letlts, Frum, Internetes magazinok, Vitorlzs
Bartok, ismersk
kopa
(offline)
theSickness
(offline)
zs0lt1
(offline)
aya
(offline)
DarkVenom
(offline)
ZS0LTI
(offline)
Necroman Mk2
(offline)
gyuri12
(offline)
Fatman
(offline)
rolmanus
(offline)
jimessor666
(offline)
Yip Man
(offline)
konzolcowboy
(offline)
hjetyekus
(offline)
Chelsea
(offline)
joeystation
(offline)
tjames
(offline)
sum-blink
(offline)
stk
(offline)
rozsomak96
(offline)
getro2
(offline)
zoba
(offline)
Doom
(offline)
Cayman HUN
(offline)
tomi23
(offline)
Komattre
(offline)
Riddla
(offline)
Wolverine
(offline)
backstab
(offline)
Kira
(offline)
D.
(offline)
toxik
(offline)
Sunfi3lds
(offline)
Raƶe
(offline)
Tair
(offline)
siklara
(offline)
Icabod
(offline)
dpb
(offline)
Sz1V4Rka
(offline)
Shifty Fox
(offline)
inferior
(offline)
Kester
(offline)
Svitzh
(offline)
NoM4D
(offline)
Frumoz
(offline)