[11] AttisHUN (offline)

Humoros - Vadllat - tlagos

egy 49 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4240 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 17457 kreditet gyjttt

 
Mit is rhatnk ide:)? A szmtgpes/videjtkokkal a 90-es vekben kezd?dtt a szerelem,els? gpnk egy C-64 volt,ami csmet s jmagamat is felejthetetlen percekkel ajndkozott meg.Aztn j pr vig csak a vgy volt meg a konzolok fel(j Anymknak anno"csak" videmagnra "futotta a Gorenje-lz idejn a bevsrlsnl,a NES csak mint prospektusbl ismert vgylom maradt.Majd 94-95 tjkn oltottuk a vgyat a knai piac tv-re kthet? m?remekjeivel;) (br ktsgkvl pozitv vonsa volt eme masinnak,hogy ltezett r a C-64-es korszak egyik nagy kedvence,a Last Ninja:) S elrkezett 98,mikor megrkezett csaldunkba a kis szrke masina,a PSX.Innen nem volt meglls,DC,majd PS2,aztn Xbox,s tavaly hsvtkor X360-at hozott a nyuszi:)Biztos sokakban felmerl a krds,nem tartom-e magam regnek,vagy gyerekesnek eme hobbim miatt?Nos,a vlaszom: nem,mert inkbb ezzel a "droggal" mrgezzem a szervezetem,mint sem alkoholista legyek,vagy drogfgg?;( Klnben is:akit az istenek szeretnek,megtartjk gyereknek;)
update: Azta termszetesen X360/PS3-dun folytatdott jtkosplyafutsom. Idn pedig a szintn "nagy gyerek"(40+)csmmel tervezzk egy PS4 Pro beszerzst a tlevel al ,)
 
AttisHUN
Ami nem l meg,az meger?st.
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation2
Playstation3
PC
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, FPS, Online FPS, Verseny, Retro, Szerepjtk, Szimulator, Sport
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, DVD, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, Csajozs / Pasizs, Bartok, Chat, Frum, Internetes magazinok, Foci, Kzilabda, Extrm sportok, Napozs, Tenisz, Fitness
Bartok, ismersk
Nincs egy sem...