[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4134 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20889 kreditet gyjttt

2019 October
07:51 Elune - Teszt (iOS)

Ehunne nu, van ott valaki?
Az Elune mint olyan szmtalan jelentessl br, a World of Warcraft vilgban pldul a sttelfek tisztelik benne az egyik legnagyobb istensget, jelen esetnkben k lesznek a megidzhet hsk akik segtsgvel le kne gyznnk a stt erket. Igen egy kicsit taln sablonos a trtnet, jmagam ezrt is siklottam el felette pillanatok alatt. Pedig a jtk japn, teht rdemes lenne kicsit tbb bizalmat adni neki, lvn mint minden szigetorszgbeli cmnl itt is nagyon sok fog mlni azon, hogy azonosulni tudjunk a szereplkkel s a vilggal amiben harcolnak. Szval ne legyetek olyanok mint n, ha tudtok angolul akkor prbljatok egy kicsit elmlyedni benne, biztos vagyok benne hogy megri.

Teht ahogy korbban is rtam a jtk erteljesen sztorifgg, a teljes lmny rdekben rdemes foglalkozni vele, de ha nincsen kedvnk hozz, akkor hibtlanul jtszhat mlyebb httrtartalom nlkl is. Hiszen itt is mint a legtbb akci RPG-taktikai jtkban az lenne a feladat, hogy minl tbb Elune-t sszeszedjnk, fellltsuk a ltez leghatkonyabb csapatot, majd szpen elre haladva a sztoriban ledarljunk mindenkit aki csak elnk kerl. Erre vagy egy tucatnyi vilg ll majd a rendelkezsnkre, egyenknt tbb mint tz plyval, a vgn pedig egy ominzus fellenfllel, termszetesen minden plyt tbb nehzsgi fokozaton is meg lehet csinlni illetve kln jutalom jr ha sikerl teljesen hrom csillaggal vgezni a plykkal. Ha mindez nem lenne elg akkor vilgonknt lesznek kihvsok is, ezeket a bal fels sarokban lv „Dimension Protection” ikonnl tallhatjuk, ahogyan azt is hogy miket kell tenni a kihvsok rdekben illetve milyen jutalom jr rtk. Szval maximalistk elnyben, akr egy vilggal is nem kevs idt el lehet mojolni.

Termszetesen nem ltezik olyan csapat amelyik mindenhol verhetetlen lenne, figyelni kell az elemekre, hogy az adott vilgban a kpaproll elv alapjn kikkel rdemes elindulni, hseinket csillagok alapjn osztlyoztk, ha az egyikkel elrtk a maximlis szintet akkor csillagot tudunk lpni vele (Evolve) a kpessgeiket is tudjuk gyrni ha rendelkeznk a megfelel nyersanyagokkal. Lesznek termszetesen felszerelsek is, ezeket is lehet fejleszteni illetve idvel kszteni is, ha mindez pedig nem lenne elg akkor alakzatok kzl is vlaszthatunk illetve mg ezeket is lehet fejleszteni. Nekem a legjobban az Attack alakzat jtt be, ahol kett hs van ell (ha lehet ezek Defenderek legyenek) htul vannak a tmad egysgek, ezek vagy nyilasok vagy mgusok legyenek, illetve nem rt ha legalbb egy gygyt is van kztk. Ha egy alakzat s a feloszts bevlt akkor arra trekedjnk hogy minl magasabb csillagos hsket alkalmazzunk. Lesznek olyan Elunek akik kifejezetten fejelsztsre lettek kitallva (Upgrade) ezeket beolvasztva kedvenc hsnkbe felgyorsthatjuk a fejldsi folyamatot. Ha egy hsbl tbb van a feleslegeseket eladhatjuk vagy „lebonthatjuk” elz esetben pnzt az utbbiban pedig rtkes nyersanyagokat kaphatunk, amik ksbb a csillaglpshez fognak kelleni (Evolve).

A japn mobilos jtkokra alapveten hrom dolog jellemz, az els a mly s rdekes sztori (ht), a msodik az hogy hiba F2P a model mgis elkpeszten sok ingyen nyersanyagot fogunk kapni, ez itt se lesz mskppen. Vgl pedig de nem utols sorban a mrhetetlenl nagy tartalom, szmtalan tevkenysg, olyan sok hogyan ezeket mg felsorolni is nehz lenne. Hiszen a sima kalandozson s kihvsokon illetve a tbb nehzsgi fokozaton kvl legalbb egy tucatnyi egyb tevkenysg van amivel fejldni lehet, vagy ppensggel nyersanyagot farmolni, ezek felfedezst inkbb a kedves olvasra bznm hiszen ahogyan azt rtam, olyan sok van bellk hogy mg felsorolni is durva lenne. Amirl mindenkppen szt kell emltenem, az az Elunek idzse, erre is van legalbb hat fle md, hat fle nyersanyagot hasznlva, ezekbl eleinte elkpeszten sok lesz, simn meg tudunk majd idzni olyan 50-60 hst, nem kell sokat jtszani ahhoz, hogy mg tbb nyersanyagra tegynk szert s mg ennl is tbb hst idzhessnk. De t csillagosnl ersebbeket nem nagyon fogunk kapni, szval azrt nincsen teljesen kolbszbl a kerts.

A jtk grafikja egybknt csodaszp, hangulatos, ahogyan a japn hangok s szinkronok is els osztlyak lettek, az Anime hangulat garantlt, ezt fleg az Elunek szuperkpessgeinl fogjuk ltni, amik frenetikusak lettek. Az egsz harc egybknt automatizlhat, az animcik tlnyomhatak ahogyan a sztorit is kett gombnyomsra tovbb lehet lptetni. A F2P modellel nem sproltak, minden nap elejn jnnek a reklmok rendesen s ha nem vagyunk szemflesek s figyelnk oda, akkor minden egyes bejelentkezsnl jnni fognak. A pnznkrt ahhoz kpest mennyire nagylelken osztogatja a jtk a nyersanyagokat meglepen keveset fogunk kapni, szval komolyan el kell gondolkoznia annak aki klteni szeretne a jtkra, szerintem csak a fanatikus rajongk fogjk megtenni. Illetve termszetesen eljn az a szint a jtkban amikor mr knytelenek lesznk kltekezni ha tovbb akarunk lpni, de meg merem kockztatni, hogy ehhez a szinthez legalbb egy hnapig folyamatosan tolni kne, ha eljutottl idig majd eldntd, nekem csak egy hetem volt s remekl kijttem mindennel. A jtk minden pozitv vonatkozsa ellenre kzpszerre sikeredett, nem elg j ahhoz hogy kiemelkedjen a nagy tmegbl, de nem is annyira rossz hogy elssam itt brki eltt is. J vele jtszani, rdemes kiprblni, fleg a stlus kedvelinek.

3/5
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live