[13] Cash Bacsi (offline)

Jkp - Remnytelen - Lehengerl

egy 42 ves fi s itt lakik: Budapest / Budapest

4131 napja regisztrlt felhasznl, ez id alatt 20804 kreditet gyjttt

2018 October
08:52 Cosmobot: Hyper Jump - Teszt (iOS)

A kozmosz veszlyben!
Borzalmas! Rettenetes! Csnya, gonosz, rosszarc idegenek tmadtk meg a fldnket, itt vannak a naprendszernkben, kzel jrnak, valamit tenni kne ellenk. Szerencsre pont kapra jn a Cosmobot projekt, igaz mg btafzisban van a tesztels, de ennl jobb mdja nem is lehetne az les bevetsnek. A vilgunk sorsa a kezedben van kedves irnyt, tegyl vgre valami hasznosat is a pnzedrt!

A Cosmobot az els pillanattl fogva elrabolta a szvem, cspbl adnm r a tz pontot, ha kicsikt is elfogult szeretnk lenni. De nem tehetem, mert ez itt egy teszt, szval akkor vegyk szpen sorba, hogy milyen jtk is ez a Cosmobot – Hyper Jump. Stlusa szerint rkd, akci, gyessgi, leginkbb a hsidket idzi a jtktermes mltambl, amikor meglltl a gp eltt s egy hszasbl kiprgetted az egsz jtkot, a mgtted ll nzsereg meg csak ttotta a szjt. Tipikusan olyan jtk, amit egy tlagember fl percig kpes csak tolni, mg egy kellen determinlt egyn viszont akr a vgtelensgig is. Minimlis odafigyelst s koncentrcit ignyel, illetve azt hogy megrtsk a rendkvl egyszer irnytst s alapkoncepcit.

Kicsinyke robotunkat kilvik az rbe s mg azon is tl, amint elr egy kisbolygt megragad a felsznn s el kezd krltte keringeni, egy apr nyl mutatja neknk hogy merre fogunk tovbb replni, ha megrintjk a kpernyt, abban az esetben ha eltvesztettk az irny s megindultunk a vgtelen r fel, rdemes megint megrinteni a kpernyt s ilyenkor a segdhajtmveknek ksznheten a legkzelebbi bolygra tapadunk ismt. Ezzel a lehetsggel viszont nem tudunk mindig lni, csak addig amg van elg zemanyag a reaktorunkban. Szerencsre utunk sorn idnknt tallkozni fogunk reaktor cellkkal, amik nmileg tltenek majd rajta. A clunk az lenne, hogy minl magasabbra feljussunk – innen a Hyper Jump alcm – tkzben felszedjnk elg lila szn energiakapszult. Ha sikerl idben maximumra tlteni az erre kijellt lila cskunkat, s elrtnk az adott plyaszakasz tetejre, akkor teljes ernkbl kiljk magunkat s remlhetleg elg kaka lesz bennnk ahhoz, hogy az utunkba kerl meteormezt tszaktva megrkezznk a kvetkez szakaszra. sszesen ht ilyen szakasz lesz, az utols nyolcadik pedig az epikus fellenfl harc, amihez ilyen rvid id alatt sajnos nem sikerlt mg eljutnom. Ugyanis ahogyan az a rkd cmeknl eddig is megszokott volt, csupn egy letk lesz minderre, ha elbukunk kezddik minden ellrl.

Termszetesen a mai fiataloknak egy ilyen tpus jtk tlsgosan hardcore lmny lenne s pillanatok alatt elmenne a kedvk az egsztl, ha nem lenne telepakolva a jtk mindenfle vsrolhat powerupokkal, fejleszthet kpessgekkel s nem lenne egy extra let is a jtkban hogy ne csak egyszer hibzhassunk. Mind a reaktort, hajtmvet, energiacellinkat fejleszteni tudjuk, ezzel nvelve a tllsi eslyeinket. Ezen fell lesznek a jtkban nagyon komoly s lvezetes Power Upok, amik egyben jtkok a jtkon bell; a „Destroyerrel” pldul pillanatok alatt a magasba tudunk jutni, szanaszt robbantva minden egyes kisbolygt magunk eltt. Ehhez nem kell ms tennnk csak rletesen a kpernyt tapizni. Minl magasabb szintre felgyrjuk a mini jtkot, az annl tovbb tart s persze ezzel mg rvidebb tehetnk egy-egy szakaszt. A lerton kvl mg ngy tovbbi elrhet lesz, ezeket a jtk teljesen random doblgatja az utunkba, neknk csak annyi dolgunk lesz hogy felvegyk.

A jtk a jl megszokott vide nzegetssel ri el, hogy kikerljk a fizets tartalmat, a szablyos idkznknt jelentkez titokzatos ldnak tartalmt meg tudjuk triplzni egy vide megnzsvel, naponta tbbszr is lehetsgk lesz arra, hogy ott folytassuk a meccset ahol abbahagytuk extra life beszerzsvel, ehhez nem lesz ms dolgunk mint megnzi egy videt. A dobozok tartalmazhatnak pnzt amibl fejlesztseket vsrolhatunk, illetve tbb tucatnyi robot skin s „arckifejezs” kzl vlogathatunk, persze csak akkor ha mr sikerlt unlockolni mindet. A jtk hibtlanul kommunikl az iPhone s iPad kztt, elmenti a progressnket, de valami rhetetlen oknl fogva a skineket s az arcokat kln trolja mind a kett eszkznkn. Mg a ponthatrt s fejlesztseinket megjegyzi szinte azonnal.

A Cosmobot – Hyper Jump egy vrbeli rkd jtk, a rgi hsidket idzi fel a hardcore reg rkkban, akiknek meg mg j ez a stlus biztos vagyok benne hogy azonnal bele fognak szeretni. Bjos grafikja, knny s szerethet jtkmenete, fantasztikusan dallamos s prgs zenje, megalapoz egy olyan j hangulatot amibe ritkn kerlhet az ember ezekben a szrke szi htkznapokban, amikor reggel hallra fagyunk, dlutn meg ropogsra slnk a napon. Nehz az ember lete s valljuk be meg kell ragadni minden alkalmat arra hogy picikt jobban rezhessk magunkat, a Cosmobot pont ebben fog segteni, kicsiknek s nagyoknak, legyen az hm vagy ppensggel nnem! Prbljtok ki, mert megri!

9/10
0 komment

Cash Bacsi
The watching machine, who became a father | Brassballs Jr. | A Guardian of light
Ezeken a platformokon jtszom
Xbox
Xbox 360
Playstation3
Playstation Portable
PC
Xbox One
Mobil
Kedvenc jtk-mfajaim
Akci, Akci/Kaland, Kaland, Krtya, FPS, Online FPS, Zene, Puzzle, Szerepjtk, Stratgia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidmben ezt teszem
Jtk otthon, Jtk mindenhol, Krtyajtk, Jtk interneten, Trsasjtk, Kisllatok bosszantsa, Jtk zsebkonzolon, Szerepjtk, Passzinsz / aknakeres, Zene (jtszom), DVD, Magazinok, jsgok, Fotzs, Zene (hallgatom), Knyvek, TV, rs, Mozi , Anime, Sznhz, Csajozs / Pasizs, Bulizs, Bartok, Billird, Nyilvnos megszgyenls, Email, Letlts, NASA weboldal feltrse, Esben stls, Cserepadon ls, Hember pts, szaki sarki expedci, Bicikli, Ping-pong, Grnyedt ls, Fitness
Bartok, ismersk
zaz
(offline)
rdg
(offline)
olcsi
(offline)
Hazuki
(offline)
Daniel San
(offline)
Oli G.
(offline)
Hwopapa
(offline)
Fantomas
(offline)
Kriszti196
(offline)
Attila6
(offline)
Vuxy
(offline)
Rewmac
(offline)
DanTes
(offline)
musiz
(offline)
Iceakos
(offline)
tjames
(offline)
laja x
(offline)
kafaszofa
(offline)
SliDe
(offline)
Apophis
(offline)
river
(offline)
At-tek
(offline)
Cayman HUN
(offline)
KrAtos007
(offline)
tsz
(offline)
Arpy300
(offline)
MistaPriest
(offline)
ne5h
(offline)
Ronyo
(offline)
okornyalbaro
(offline)
K2 The Highest
(offline)
Dirty Nate
(offline)
reptile
(offline)
p3ti
(offline)
XBOX Live