[13] Kiccsidzson (offline)

Átlagos - Csiga

Ő egy 46 éves fiú és itt lakik: /

3794 napja regisztrált felhasználó, ez idő alatt 21587 kreditet gyűjtött

2010 November
19:41 Nehézblog és sztárblog
- Te.
- Na.
- Ez a házasság elég durva dolog.
- Miért?
- Mer érted, ott van az asszony, fitt, fiatalos, meg minden. De csak az esküvő előtt! Utána már nem.
- Mert?
- Mer utána már nyeregben érzik magukat. Elhagyják magukat érted, már nem adnak magukra utána. Meg van fogva a faszi, oszt kész.
- ?
- Úgy van ez, hogy az asszony utána megpuffad. Hirtelem kétszáz kilós lesz érted. Esküvő előtt még karcsú mint a nádszál, utána meg azt sem tudod hirtelen, hogy áll e vagy fekszik, mer széle hossza egy. Mer elhagyják magukat.
- Na ne mondd már..
- De. És nagyon hirtelen következik be ez a dolog. Tudod, hogy működnek azok a spéci sűrített levegős, maguktól felfúvódó gumicsónakok? Ilyen csöpp kis valamik azok a csónakok, de csak míg meg nem rántod a szelepet: utána secperc alatt felfúvódnak, mert a sűrített levegő felfújja őket. Hát kábé ez a helyzet a feleséggel is. Ahogy kimondod az "igen"-t, rögvest felfúvódnak. Ott előtted meg a pap előtt. Komolyan. Mintha ezzel a szóval kirántanád a szelepet. Meg mert már utána elhagyják magukat, mert már nem számít semmi, mer a faszi már meg van fogva.
- Kicsit eltúlzod a dolgot.
- Nem túlzom el. Meg utána - mármint az "igen" után - már csak a fotelban akarnak ülni a tévé előtt. Nem akarnak már menni sehova. Mert elhagyják magukat, és egyre csak duzzadnak. Ha szerencséd van, még időben ki tudsz futni a házból, mielőtt a Massza téged is elnyel. És akkor odakinn, mikor nézed, ahogy a megduzzadt feleséged elkezd beletüremkedni minden egyes ajtó és ablaknyílásba egyszerre(!), és látod, hogyan repeszti szét a házadat, akkor majd elgondolkodsz, hogy talán mégsem kellett volna olyan elhamarkodottan kimondani azt az igent.
- Szerintem meg túl sok Akirát néztél, hallod.

------------
A sztár felmegy a színpadra. Megpróbálja egyből belakni a teret. Jár kel, jobbra és balra sétál fehér ruhájában. Így énekel. Bemozogja az egész színpadot. Ügyet sem vet a közönség köreiből érkező "Na mivan, hová sétálsz? El akarsz menni? Valami 'dógod van? Hófehérje.. hahahaha!"
Mit sem törődik mindezzel, gépies módon folytatja az éneklést. Mintha csak szalag mellett dolgozna, mintha csak ebből élne. Ebből is él.
A közönség fekve tapsol, így mutatva ki, hogy mennyire nyerte el a tetszését az előadás.
Már nem úgy van, mint régen. Mint amikor még valóban sztár volt. Fiatal sztár. Akkor még valóban tűzbe tudta hozni az egész közönségét, ahogyan véresre énekelt szájjal hallgatta, hogy a nézők csontig tapsolt kézzel, felállva ünneplik őt. Most ez már nincsen így. Már minden más lett. Egy pillanatra eszébe villant, hogy előkapja a baldahinvetőt és a közönség közé lő vele. De elvetette az ötletet.
A sztár a színpadon lehúnyta a szemét. Azt képzelte, hogy megint felállva tapsolják őt. Vakon indult el a kijárat felé, mely egyben a színpad bejárata is volt a fellépő művészek számára. A mikrofonállványt botnak használta, hogy kitapintsa vele az útját. Tetszett neki ez a helyzet. Mintha újra fiatal lenne. Mintha újra igazi sztár lenne. A népszerűség és a megvetés hangjai mintha oly nagyon nem is különböznének. Nem akarta többé kinyitni a szemét.
Tovább botorkált, egészen a kijáratig, mindenfelé tapogatva a mikrofonállvánnyal, mint nemlátó, ki színeknek hallja a zajokat.
5 komment

[19] Eru
Nov 17., Wednesday 18:13 #5
Jó lenne papír alapon, könyv formában a kezemben tartani az írásaidat... már ki is találtam a novellás-köteted címét: Kiccsidzson!!!
[27] Rudymester
Nov 16., Tuesday 7:41 #4
Ez a nap számomra szomorú, de ezzel a 2 szösszenettel sikerült mosolyt csalnod az arcomra. Köszönöm!
http://www.facebook.com/retrofaktor
Nov 16., Tuesday 6:16 #3
Ez megint rohadt jó,Még.
You wanna waste my time? Okay. I call my lawyer. He's the best lawyer in Miami.He's such a good lawyer, that by tomorrow morning, you gonna be working in Alaska.So dress warm bitch.Still NOT B.A.N.N.E.D Gamertag:project1083
Nov 15., Monday 21:25 #2
XDDDD
"Úgy van ez, hogy az asszony utána megpuffad." Innentől kezdve nekem KO volt XDD
Üzengessünk egymásnak idézeteken keresztül, mert az tök menő!
[10] atka
Nov 15., Monday 21:16 #1
Már hiányoltam az írásaidat , fáj a fejem a röhögéstől , a te blogbejegyzéseidet ki kéne emelni. De ha egyszer úgy döntesz hogy megírod őket valamilyen formában egyben mindenféleképp jelezd . Ja amúgy köszi kétszer is elolvastam.
Hányni tudnék a sok CGI szartól. Az én szereplőim igaziak . Ha ilyen videó játékos szarokat akarnék ,hazamennék és bedugnám a farkam a Nintendóba. Ez a CGI bullshit a mozi halála. Quentin Tarantino
Kiccsidzson
Kiccsidzson még nem írt idézetet!
Ezeken a platformokon játszom
Playstation2
Playstation3
Kedvenc játék-műfajaim
Akció, Akció/Kaland, Kaland, Szórakoztató, FPS, Puzzle, Verseny, Retro, Szerepjáték, Szimulator, Stratégia, Taktikai
Hobbijaim, szabadidőmben ezt teszem
Napozás
Barátok, ismerősök
Ghz
(offline)
*Okami-chan*
(offline)
Joii
(offline)
barnoca
(offline)
atka
(offline)
hjetyekus
(offline)
tjames
(offline)
bodo
(offline)
Spongya
(offline)
krissz88
(offline)
Sunny0402
(offline)
Bundas01
(offline)
D.
(offline)
Sith Lord
(offline)
Bula_2000
(offline)
ceu
(offline)
1000rr
(offline)
Tomeggyilkos
(offline)