Night City Wire #2

sQrNagy Csaba2020.08.10. 20:30

A CD Projekt RED csapata újabb Night City Wire adással jelentkezett. A műsor ezúttal a Cyberpunk 2077 karakterünk három választható életútjára, a rendelkezésünkre álló pusztító eszközökre, valamint a Johnny Silverhand vezette virtuális bandára összpontosított.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a karaktergenerálás egyik legfontosabb eleme, hogy melyik háttértörténetet választjuk a felkínált három lehetőség közül. A nagyvállalat embere leszel, egy utcakölyök Night City nyomornegyedéből vagy egy csavargó nomád a város falain kívül? A Te döntésed, de jól vigyázz: ez alapjaiban kihat majd arra, hogy a világ és benne a kulcskarakterek hogyan viszonyulnak majd hozzád és milyen lehetőségeket érhetsz el. A cél azonban minden esetben ugyanaz végül. Megtalálni azt az egyedülálló implantot, ami a szóbeszéd szerint örök életet adhat a gazdatestének.

Ehhez viszont valószínűleg kevés lesz a kommunikációs képességünk. Ilyenkor jöhet jól a játék tekintélyes fegyverarzenálja, ami három különböző kategóriába sorolható: Power / Tech / Smart. Mindegyikből találunk természetesen gyakori, ritka és legendás darabokat is, amelyek markánsan eltérnek statisztikájukban, kezelhetőségükben és lehetőségeikben is. Minden fegyver fejleszthető különböző kiegészítőkkel (távcső, hangtompító) és szoftver modifikációkkal. Utóbbi kellemesen megtudja borítani az alaptulajdonságokat.

A műsor harmadik alappillére a Johnny Silverhand vezette virtuális banda bemutatása volt. A Samurait természetesen egy létező zenekar, a Refused kelti életre a játékban, míg énekesének Keanu Reeves kölcsönzi a hamisíthatatlan rosszfiú külsejét. A fenti kulisszák mögé tekintő videóból kiderül, hogy Dennis Lyxzén-nek azért meg kellett birkóznia a kéretlen svéd akcentussal, de rendes punkhoz méltóan kezelte a helyzetet.

A Night City Wire az ígéretek szerint hamarosan újra jelentkezik. Ha lemaradtál az előző adásukról, itt elolvashatod az összefoglalónkat:

+Night City Wire #1 | Összefoglaló

Novemberben irány Night City? Ki vesz menetjegyet az elsők között?

Cyberpunk: így csúszott félre minden

A Bloomberg húsz CDPR fejlesztőt keresett meg, hogy kiderítsék: mi csúszott félre a Cyberpunk 2077 fejlesztése során? Válaszok következnek.

3 órája
4

Nyüzsgős traileren a Persona 5 Strikers

Minden fókusz az akción - ilyen lesz az Atlus új őrülete.

16 órája

Scott Pilgrim visszatért, baby!

Ráadásul nem akármilyen gyűjtői jön Brian Lee O'Malley képregényének játékfeldolgozása, izé, annak is a remaster kiadása mellé.

17 órája
2

Squadron 51: lődd a csészealjat!

Végre egy játék, ami a régi idők zsé kategóriás sci-fi filmjeit parodizálja!

17 órája
3

TOHU: álomszép kaland január végére

Kézzel rajzolt, rajzfilmes stílusú, és ráadásul eszméletlenül hangulatos így első blikkre a Fireart játéka.

17 órája
1

Fantasian: egy darab screenshot

De nem akárkitől - magától Hironobu Sakaguchi mestertől!

17 órája

Samurai Shodown: tavaszi szamurájok

Tavaszi szél katanát áraszt - márciusban jön a következő generációs Samurai Shodown kiadás.

23 órája
2

Persona 5 Strikers

Rövid időre betekintést kaptunk a hamarosan megjelenő új Persona felvonásba, a Persona 5 Strikers-be. Első tapasztalatainkról pedig be is számolunk.

24 órája
3

Quixotic - Highway Violence

A Quixotic a hazai synthwave szcéna leígéretesebb előadója, így ő lesz az, akivel búcsúztatjuk a közepesen izgalmas csütörtök estét.

1 napja
12

Gamer365 Ünnep (Spellbreak - Chapter Pass (multi))

Az ünnepi hangulat sokszorosan fokozott - elrajtolt a nextgen, jön a karácsony, és végül itt az évek óta várt Gamer365 Next. Masszív nyereményjátékkal készültünk!

1 napja
370

Sunlight: napsütéses kerek erdő

Sétaszim Edvard Munch norvég festőművész ihletésével.

1 napja
2

New Pokémon Snap: megjelenési dátum

Április végén vehetjük magunkhoz a fényképezőgépet és indulhatunk a Lental régió felfedezésére. A virtuális szafari azonban nem lesz olcsó mulatság.

1 napja
3

Riders Republic: csak 2021 végén

Az utolsó kanyarnál végül kicsúszik a februárra tervezett Ubisoft extrémsport őrület. Valamikor az év végére állhat majd talpra.

1 napja
3

Resident Evil Showcase: egy hét múlva

A Capcom új mozgóképes anyagokkal készül a Resident Evil Village projektjéből, de további híreket is belengetett azért a sorozattal kapcsolatban.

1 napja
2

Nioh 2: bemutatkozik a PC változat

Hamarosan PC-re is megérkezik a Team Ninja nagyszerű akciójátéka. A The Complete Edition ráadásul már minden DLC-t tartalmaz!

1 napja

The Medium: élőszereplős trailer

Díjnyertes lengyel stúdió és rendező segített életre kelteni a játék hátborzongató, dimenziókon átívelő atmoszféráját. Lássuk hogyan sikerült!

1 napja
3

Cyberpunk: bocsánatkérés & jövőkép

Videóban kér bocsánatot a vezetőség, és felvázolják a játék helytepofozására szőtt terveket - sok mindent terveznek, de nextgen verziót nem mostanában kapunk.

2 napja
55

Twin Mirror

Beragadt tesztek rovatunk legújabb alanya a Dontnod még decemberben megjelent kalandja, a Twin Mirror, amelynek végigjátszása után érthetővé vált a játék körüli csend. Sajnos ez most nem igazán sikerült.

2 napja
7

Hogwarts Legacy: csak 2022-ben!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a kiadó több időt adott az ambíciózus Harry Potter szerepjáték fejlesztésére. Jövőre nyithat ki a Roxfort kapuja!

2 napja
4

Returnal: információ-morzsák

A Housemarque ezúttal szintén egy külső nézetű akciójátékot készít. De az arcade gyökereket és a töltény-poklot azért nem felejtette el!

3 napja
1