Night City Wire #3

sQrNagy Csaba2020.09.18. 21:00

A CD Projekt RED csapata újabb Night City Wire adással jelentkezett. A központban ezúttal a város, valamint annak különböző bandái voltak - na meg a velük történő interakció. Ohh, és minimum gépigényt is kaptunk! A műsor teljes egészében visszanézhető a fenti lejátszó segítségével, de röviden igyekszünk kivonatolni a dolgokat és kiemelni a jó minőségű új mozgóképeket!

Egy képeslap Night City-ből!

Ha új Night City Wire, akkor új trailer. Ezúttal a város került a középpontba, ami a fejlesztők elmondása és a látottak szerint egymástól merőben eltérő körzetekből áll. Természetesen mindegyiknek megvannak a saját jellemzői, előnyei, veszélyei és természetesen az uralkodó bandái is...

...Night City bandái!

Részletesebben megismerhettünk a leendő barátainkat és ellenfeleinket is, vagyis a város bandáit! Ott vannak közöttük a szinte már félig androidként létező, őrült Maelstrom tagok, a latin-amerikai Valentinos rosszfiúi, a patrióta 6th Street búzaszálat rágcsáló csapata és a rejtélyes, csak suttogva emlegetett Voodoo Boys. Ismerd meg mindet!

PC tulajdonosok számára nem elhanyagolható tényező, hogy a játék meglepően baráti minimum és ajánlott gépigénnyel hozakodott elő. Azért azokat az SSD-ket ideje munkába állítani!

( Kattintásra nagyítható! )

Ha lemaradtál az előző adásukról, itt elolvashatod az összefoglalónkat:

+Night City Wire #1 | Első összefoglaló

+Night City Wire #2 | Második összefoglaló

A Cyberpunk 2077 2020 november 19-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra, de már ekkor játszható lesz PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon. Bár a next-gen update ingyenes formában csak jövőre érkezik.

Így hullik a xeno az Aliens: Fireteamben

Közel fél órányi gameplay bemutató a frissen bejelentett Aliens játékból.

12 órája
8

Apex Legends: kaotikus március

A Switch porttal együtt érkezik az új event. És hoz néhány komoly változtatást is.

1 napja

Ghosts 'n Goblins Resurrection

Arthur, a hős lovag egy domb oldalában, fa árnyékában, egy szál piros szivecskés boxeralsóban pihengette a legutóbbi (tizenpáréves) megmérettetése fáradalmait. Azonban az ördög soha nem alszik, így ismét van apropója a démonhentelésnek.

1 napja
7

Prinny Presents NIS Classics Vol. 1 - NIS klasszikusok egy helyen

Hé, dood! Az obskúrus kedvenceket ezúttal Prinny felvezetésével hozza be újra köztudatba a japán fejlesztő/kiadó.

1 napja
4

Disgaea 6: friss tartalmak, régi hősök

A bónusz tartalmakat pedzegeti a legfrissebb videós anyag a Disgaea hatodik epizódjáról.

1 napja
1

Elite Dangerous: így fest egy Odyssey küldetés

Izgalmas tartalommal bővül az Elite Dangerous - az Odyssey PC-s alfa fázisa március 29-én indul majd.

1 napja
1

Sea of Solitude: a magány tengere Switchről is hajózható

A Quantic Dream és a berlini Jo-Mei stúdió bejelentette, hogy az eredeti változathoz képest exkluzív funkciókkal és plusz tartalmakkal kibővített Sea of Solitude: The Director’s Cut mától elérhető Nintendo-Switch-re.

1 napja

Csúszik a Guilty Gear -Strive-

Sajnos késik a manga-anime stílusú verekedős széria legújabb része.

1 napja

Rhythm Doctor

A Rhythm Doctor egyik fórumbejegyzése egyetlen mondat: „Hogy lehet, hogy a space gombot megnyomva könnyekben török ki?” és ez az egyetlen mondat tökéletesen jellemzi a játékot, mely ha nem lesz az idei év egyik indie szenzációja, akkor nincs igazság a világban.

1 napja
3

Mail Mole

Carrotland low-poly világa ma megnyitotta kapuit mindenki számára, aki egy bájos, gyors és precíz platformerre vágyik.

1 napja
2

Nintendo Switch 7''-os OLED kijelzővel?

Csöndesen készül a Super Nintendo Switch? Egyes források máris érdekes dolgokat kezdtek pletykálni a konzollal kapcsolatban.

1 napja
18

After the Fall

Az Arizona Sunshine fejlesztőinek új játéka teljes cross-platform támogatású kooperatív opciót kapott. Meg egy új előre renderelt mozgóképet.

2 napja
2

I Expect You To Die 2 platformok

The Spy And The Liar alcímmel érkezik a virtuális valóság legjobb kémkomédiás, szabadulószobás logikai játéka. PlayStation VR platformra is.

2 napja
1

Zenith: The Last City

PlayStation VR headsetekre is érkezik a klasszikus japán szerepjátékok inspirálta MMORPG. Készen állsz egy újabb véget nem érő kalandra?

2 napja
1

Fracked

A remekül sikerült Phantom: Covert Ops megalkotói úgy néz ki PlayStation VR exkluzív fejlesztésébe fogtak. A kajakot sílécre cseréljük?

2 napja
1

Song in the Smoke

A Skulls of the Shogun és a GALAK-Z fejlesztői egy különleges túlélő kalanddal lépnek be a virtuális valóságba. Irány a kőkorszak?

2 napja

DOOM 3: VR Edition

6 PSVR bejelentés egyetlen nap? Ez a VR Spotlight, aminek első leleplezése rögtön a pokolba visz! Kiegészítőkkel megpakolva érkezik a rettegés.

2 napja
9

Echtra Games x Zynga

A Max Schaefer vezette veterán fejlesztőket felvásárolta a mobiljáték piacának egyik cápája. Konzolokra és PC-re vágynak ők is a jövőben.

2 napja

Game Pass: március első fele

Egy kis űrkaland kíséretében főleg sportjátékokkal bővül a szolgáltatás a következő napokban. Néhány komolyabb távozó is akad.

2 napja
21

Tonic x Epic Games

Az óriásvállalat kezébe került ezzel a tavalyi év egyik sikercíme, a Fall Guys: Ultimate Knockout is. Épül az Epic metaverzum!

2 napja
6