Zelda: Skyward Sword infók

mcmackoGéczy Attila2011.07.25. 13:24

Közeleg a Skyward Sword megjelenése, egyre több információt csepegtetnek Nintendóék a játékkal kapcsolatban. Lássuk milyen okosságokat hintettek el legutóbb. Hárfa, madarak és tárgyfejlesztés - nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Az új Zeldához az eddigiektől kicsit különböző dolgokat is csináltunk - építettünk egy teljes upgrade rendszert a játékba. - mondta Bill Trinen, a Nintendo szócsöve a Gamespot munkatársainak.

  • Linknek lesz tradicionális pajzsa, de valójában egy csomó féle pajzsot szerzel majd a játékban. Egy alappal kezdesz, aztán ahogy az ellenfeleket leküzdöd, kincseket és egyéb cuccokat szerzel tőlük, amiket aztán alapanyagként használhatsz a tárgyait fejlesztéséhez. ... Ezt megcsinálhatod a pajzzsal, a repülő bogárral, és más tárgyaiddal is. Kombinálni fogod a rupee gyűjteményed az alapanyagokkal, és fejleszteni fogod a meglévő tárgyaidat.*

Eiji Aonuma a legutóbbi Nintendo Power-ben ejtett el néhány információt a Skyward Sword-ben felbukkanó hárfáról.

  • A hárfa egy központi hangszer lesz. ... Több korábbi Zelda játékban lehetett hangokat alkotni, komponálni. A hárfa természetéből adódóan (és abból a tényből kiindulva, hogy a hárfát pengetni kell), ezúttal a Wii M+ erejét fogjuk használni, hogy a pengetés ritmusát kihasználva küzdjük le a zenés feladványokat"*

Élelmes rajongók kiszúrták, hogy a hárfa hasonló Sheik hangszeréhez. Anouma ezt úgy kommentálta, hogy a design teljesen azonos a Sheik-féle hárfával. A producer kitért a madarakra is, amelyek a Spirit Tracks vonataihoz és a Wind Waker hajójához hasonlított, a játékban betöltött szerepük szerint.

Games with Gold: februári kínálat

Egy egészen kellemes kínálat. Egy egészen kellemetlen áremelés mellé. Egy biztos: nem most válik ingyenessé a GOLD szolgáltatás. Sőt.

4 órája
8

The Medium: 9 rejtélyes furcsaság

Ha a Maw hátborzongató jelenlétét nem is érezzük egyelőre a hátunk mögött, a marketing anyagok elől már most sincs menekvés.

10 órája
1

Olija: történet a pixelek mögött

A Devolver Digital egy pixelart gyöngyszemet csapott le a Sony indie részlegének kezéről? Pár nap múlva kiderül!

11 órája
5

Sherlock Holmes: Chapter One

Hey, Detektívek! Csak egy tipp: a Frogwares hangulatos videó formájában válaszolja meg az eddig felmerült kérdéseiteket.

11 órája
1

Resident Evil Showcase

Nézzük csak: Resident Evil Village kedvcsináló. Előző generációs verziók. Megjelenési dátum. Gameplay villanások. Na meg exkluzív próbakör!

23 órája
43

Destruction AllStars: bemutatkozik a mezőny

Hősök. Ikonok. Legendák. A bajnokság résztvevőit az egész világ ismeri, szóval ideje, hogy mi is vessünk egy pillantást a színes társaságra.

1 napja
7

Apex Legends: komolytalan őrület

Kirobbanó előzetesen az új szezon.

1 napja
1

Team Ninja: tervek a jövőre

Lehetséges Nioh folytatás, Ninja Gaiden hírek, open world játék. Ezek vannak a stúdió tarsolyában.

1 napja
1

Odabenn: a magyar hangjátéksorozat

A hatvanas/hetvenes évek klasszikus rádiójátékait idézi meg modern köntösben az új magyar kezdeményezés. Hallgassatok bele!

1 napja
2

Új játékokon dolgozik a Valve

De hogy pontosan miken, arról természetesen most sem tudtunk meg részleteket.

1 napja
14

Curse of the Dead Gods: konzolos megjelenés

Unod a görög isteneket? Itt az új roguelike kaland egy folyton változó sötét templommal, csapdákkal és szörnyekkel.

1 napja
2

Encodya: euro point and click Neo Berlinben

Cyberpunk stílus, egy árva kislány és egy robot - vajon mi kerekedik ki ebből?

2 napja

Norco: új kaland a Raw Fury-nál

Furcsa sci-fi kalandjáték, bizarr, ámde méregerős hangulattal. Éljen a dolgok különös mivolta!

2 napja

A The Medium: Marianne képességei

A Bloober Team legújabb horrorjátékának különleges képességekkel rendelkező főhősnője megmutatja mire is képes. A PC-s hardverigényről is be tudunk számolni

2 napja
12

Atomic Heart: RTX bemutató

Látványos RTX és DLSS erődemonstráció a Mundfish és az NVIDIA együttműködésének hála. Megjelenési dátum mondjuk továbbra sincs.

2 napja

Project: MARA és a realizmus hajszolása

A Ninja Theory videónapló sorozatának harmadik felvonása a kísérleti projekt mögött megbújó technológiával foglalkozik.

2 napja
1

Curved Space: bejelentés

Egy klasszikus formula újragondolása. Avagy old-school twin-stick lövölde készül egy kanadai házaspár otthonában.

2 napja

Balan Wonderworld: érkezik a demo!

Alig egy hét múlva masszív főpróbát tart a Sonic the Hedgehog alkotóinak színes társulata. Lássuk mi vár minket a függöny mögött!

2 napja
2

A Generáció Igazolatlan Hiányzói

A nyolcadik konzolgeneráció lezárása után úgy gondoltuk érdemes lehet óvatosan megemelni a szőnyeg szélét és megnézni mit sepert alá az elmúlt pár évben a videojáték-ipar! Jelentjük az igazolatlan hiányzókat!

3 napja
32

Game Pass: január második fele

Egyre csak gyülekező japán bűnözők, régóta várt pixelharcosok, kiváló vadnyugati stratégák és a nagy Series X|S exkluzív.

3 napja
9