Zelda: Skyward Sword infók

mcmackoGéczy Attila2011.07.25. 13:24

Közeleg a Skyward Sword megjelenése, egyre több információt csepegtetnek Nintendóék a játékkal kapcsolatban. Lássuk milyen okosságokat hintettek el legutóbb. Hárfa, madarak és tárgyfejlesztés - nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Az új Zeldához az eddigiektől kicsit különböző dolgokat is csináltunk - építettünk egy teljes upgrade rendszert a játékba. - mondta Bill Trinen, a Nintendo szócsöve a Gamespot munkatársainak.

  • Linknek lesz tradicionális pajzsa, de valójában egy csomó féle pajzsot szerzel majd a játékban. Egy alappal kezdesz, aztán ahogy az ellenfeleket leküzdöd, kincseket és egyéb cuccokat szerzel tőlük, amiket aztán alapanyagként használhatsz a tárgyait fejlesztéséhez. ... Ezt megcsinálhatod a pajzzsal, a repülő bogárral, és más tárgyaiddal is. Kombinálni fogod a rupee gyűjteményed az alapanyagokkal, és fejleszteni fogod a meglévő tárgyaidat.*

Eiji Aonuma a legutóbbi Nintendo Power-ben ejtett el néhány információt a Skyward Sword-ben felbukkanó hárfáról.

  • A hárfa egy központi hangszer lesz. ... Több korábbi Zelda játékban lehetett hangokat alkotni, komponálni. A hárfa természetéből adódóan (és abból a tényből kiindulva, hogy a hárfát pengetni kell), ezúttal a Wii M+ erejét fogjuk használni, hogy a pengetés ritmusát kihasználva küzdjük le a zenés feladványokat"*

Élelmes rajongók kiszúrták, hogy a hárfa hasonló Sheik hangszeréhez. Anouma ezt úgy kommentálta, hogy a design teljesen azonos a Sheik-féle hárfával. A producer kitért a madarakra is, amelyek a Spirit Tracks vonataihoz és a Wind Waker hajójához hasonlított, a játékban betöltött szerepük szerint.

Prinny Presents NIS Classics Vol. 1 - NIS klasszikusok egy helyen

Hé, dood! Az obskúrus kedvenceket ezúttal Prinny felvezetésével hozza be újra köztudatba a japán fejlesztő/kiadó.

15 perce

Disgaea 6: friss tartalmak, régi hősök

A bónusz tartalmakat pedzegeti a legfrissebb videós anyag a Disgaea hatodik epizódjáról.

16 perce

Elite Dangerous: így fest egy Odyssey küldetés

Izgalmas tartalommal bővül az Elite Dangerous - az Odyssey PC-s alfa fázisa március 29-én indul majd.

41 perce

Sea of Solitude: a magány tengere Switchről is hajózható

A Quantic Dream és a berlini Jo-Mei stúdió bejelentette, hogy az eredeti változathoz képest exkluzív funkciókkal és plusz tartalmakkal kibővített Sea of Solitude: The Director’s Cut mától elérhető Nintendo-Switch-re.

47 perce

Csúszik a Guilty Gear -Strive-

Sajnos késik a manga-anime stílusú verekedős széria legújabb része.

7 órája

Rhythm Doctor

A Rhythm Doctor egyik fórumbejegyzése egyetlen mondat: „Hogy lehet, hogy a space gombot megnyomva könnyekben török ki?” és ez az egyetlen mondat tökéletesen jellemzi a játékot, mely ha nem lesz az idei év egyik indie szenzációja, akkor nincs igazság a világban.

7 órája

Mail Mole

Carrotland low-poly világa ma megnyitotta kapuit mindenki számára, aki egy bájos, gyors és precíz platformerre vágyik.

9 órája
1

Nintendo Switch 7''-os OLED kijelzővel?

Csöndesen készül a Super Nintendo Switch? Egyes források máris érdekes dolgokat kezdtek pletykálni a konzollal kapcsolatban.

10 órája
16

After the Fall

Az Arizona Sunshine fejlesztőinek új játéka teljes cross-platform támogatású kooperatív opciót kapott. Meg egy új előre renderelt mozgóképet.

24 órája
2

I Expect You To Die 2 platformok

The Spy And The Liar alcímmel érkezik a virtuális valóság legjobb kémkomédiás, szabadulószobás logikai játéka. PlayStation VR platformra is.

24 órája
1

Zenith: The Last City

PlayStation VR headsetekre is érkezik a klasszikus japán szerepjátékok inspirálta MMORPG. Készen állsz egy újabb véget nem érő kalandra?

24 órája
1

Fracked

A remekül sikerült Phantom: Covert Ops megalkotói úgy néz ki PlayStation VR exkluzív fejlesztésébe fogtak. A kajakot sílécre cseréljük?

1 napja
1

Song in the Smoke

A Skulls of the Shogun és a GALAK-Z fejlesztői egy különleges túlélő kalanddal lépnek be a virtuális valóságba. Irány a kőkorszak?

1 napja

DOOM 3: VR Edition

6 PSVR bejelentés egyetlen nap? Ez a VR Spotlight, aminek első leleplezése rögtön a pokolba visz! Kiegészítőkkel megpakolva érkezik a rettegés.

1 napja
7

Echtra Games x Zynga

A Max Schaefer vezette veterán fejlesztőket felvásárolta a mobiljáték piacának egyik cápája. Konzolokra és PC-re vágynak ők is a jövőben.

1 napja

Game Pass: március első fele

Egy kis űrkaland kíséretében főleg sportjátékokkal bővül a szolgáltatás a következő napokban. Néhány komolyabb távozó is akad.

1 napja
18

Tonic x Epic Games

Az óriásvállalat kezébe került ezzel a tavalyi év egyik sikercíme, a Fall Guys: Ultimate Knockout is. Épül az Epic metaverzum!

1 napja
6

Fantasian: a Final Fantasy alkotóitól

Hironobu Sakaguchi továbbgondolja a JRPG alapokat, több mint 150 valóban felépített dioráma között. Apple készüléleken.

1 napja
11

ScourgeBringer: PlayStation megjelenés

Egy villámgyors rogue-platformer érkezik PlayStation 4-re. Na meg. Dobpergés. PlayStation Vitára! Tudjátok. Volt olyan is...

1 napja
10

Aliens: Fireteam - új Aliens játék érkezik

Milyen az, amikor a Gears of War találkozik az Aliens franchise-al? Az Aliens: Fireteam egy koop TPS játék lesz, idei nyári megjelenéssel.

2 napja
13