Anime Expo: Bandai Namco bejelentések

ne5hVáradi Dániel2019.07.07. 09:39

A Bandai Namco alaposan kitett magáért az Anime Expon, hiszen nem csak a már bejelentett címeik képviseltették magukat, de néhány újdonság is befért a felhozatalba. Ilyen például a One Piece Pirate Warriors széria következő részének bemutatkozása, mely a jelek szerint a Whole Cake Island fejezetig dolgozza fel a híres alapanyagot. Megjelenés jövőre PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re.

Akadt egy másik One Piece témájú bejelentés, ez a World Seeker első DLC-jének megjelenése, melyre nem is kell sokat várnunk, hiszen jövő héten, egészen pontosan július 12-én be is fut. Az új trailernek hála azt is megtudhattuk, hogy ősszel és télen számíthatunk a másik két extra tartalomra.

Szintén duplázással képviseltette magát a Digimon sorozat is, a Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition a két azonos címen futó játék - a Digimon Story: Cyber Sleuth és a Digimon Story: Cyber Sleuth - Hacker's Memory - egybecsomagolt kiadása lesz PC-re és Switch-re, megjelenni pedig október 18-án fog.

Új trailerrel jelentkezett a nemrég bejelentett One Punch Man játék is, az A Hero Nobody Knows, melyben néhány új karaktert tekinthetünk meg, ezúttal a szörnyekre koncentrálva.

A némileg visszafogott sikerek ellenére a Jump Force szépen bővül újabb és újabb karakterekkel, az expón pedig bemutatkozott a legújabb, a Boku no Hero Academia hőse, Bakugo.

Végezetül pedig a kisebb csúszások után szeptemberben 27-én végre megjelenő Code Vein kapcsán kaptunk új látnivalót, nevezetesen a játék nyitóvideóját, mely tökéletesen hű az expó nevéhez.

Nyüzsgős traileren a Persona 5 Strikers

Minden fókusz az akción - ilyen lesz az Atlus új őrülete.

13 órája

Scott Pilgrim visszatért, baby!

Ráadásul nem akármilyen gyűjtői jön Brian Lee O'Malley képregényének játékfeldolgozása, izé, annak is a remaster kiadása mellé.

13 órája
1

Squadron 51: lődd a csészealjat!

Végre egy játék, ami a régi idők zsé kategóriás sci-fi filmjeit parodizálja!

13 órája
1

TOHU: álomszép kaland január végére

Kézzel rajzolt, rajzfilmes stílusú, és ráadásul eszméletlenül hangulatos így első blikkre a Fireart játéka.

14 órája
1

Fantasian: egy darab screenshot

De nem akárkitől - magától Hironobu Sakaguchi mestertől!

14 órája

Samurai Shodown: tavaszi szamurájok

Tavaszi szél katanát áraszt - márciusban jön a következő generációs Samurai Shodown kiadás.

20 órája
2

Persona 5 Strikers

Rövid időre betekintést kaptunk a hamarosan megjelenő új Persona felvonásba, a Persona 5 Strikers-be. Első tapasztalatainkról pedig be is számolunk.

21 órája
3

Quixotic - Highway Violence

A Quixotic a hazai synthwave szcéna leígéretesebb előadója, így ő lesz az, akivel búcsúztatjuk a közepesen izgalmas csütörtök estét.

1 napja
12

Gamer365 Ünnep (Spellbreak - Chapter Pass (multi))

Az ünnepi hangulat sokszorosan fokozott - elrajtolt a nextgen, jön a karácsony, és végül itt az évek óta várt Gamer365 Next. Masszív nyereményjátékkal készültünk!

1 napja
370

Sunlight: napsütéses kerek erdő

Sétaszim Edvard Munch norvég festőművész ihletésével.

1 napja
2

New Pokémon Snap: megjelenési dátum

Április végén vehetjük magunkhoz a fényképezőgépet és indulhatunk a Lental régió felfedezésére. A virtuális szafari azonban nem lesz olcsó mulatság.

1 napja
3

Riders Republic: csak 2021 végén

Az utolsó kanyarnál végül kicsúszik a februárra tervezett Ubisoft extrémsport őrület. Valamikor az év végére állhat majd talpra.

1 napja
3

Resident Evil Showcase: egy hét múlva

A Capcom új mozgóképes anyagokkal készül a Resident Evil Village projektjéből, de további híreket is belengetett azért a sorozattal kapcsolatban.

1 napja
2

Nioh 2: bemutatkozik a PC változat

Hamarosan PC-re is megérkezik a Team Ninja nagyszerű akciójátéka. A The Complete Edition ráadásul már minden DLC-t tartalmaz!

1 napja

The Medium: élőszereplős trailer

Díjnyertes lengyel stúdió és rendező segített életre kelteni a játék hátborzongató, dimenziókon átívelő atmoszféráját. Lássuk hogyan sikerült!

1 napja
3

Cyberpunk: bocsánatkérés & jövőkép

Videóban kér bocsánatot a vezetőség, és felvázolják a játék helytepofozására szőtt terveket - sok mindent terveznek, de nextgen verziót nem mostanában kapunk.

2 napja
53

Twin Mirror

Beragadt tesztek rovatunk legújabb alanya a Dontnod még decemberben megjelent kalandja, a Twin Mirror, amelynek végigjátszása után érthetővé vált a játék körüli csend. Sajnos ez most nem igazán sikerült.

2 napja
7

Hogwarts Legacy: csak 2022-ben!

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a kiadó több időt adott az ambíciózus Harry Potter szerepjáték fejlesztésére. Jövőre nyithat ki a Roxfort kapuja!

2 napja
3

Returnal: információ-morzsák

A Housemarque ezúttal szintén egy külső nézetű akciójátékot készít. De az arcade gyökereket és a töltény-poklot azért nem felejtette el!

2 napja
1

Lucasfilm Games x Ubisoft

Nyílt világú Star Wars játék készül a francia kiadónál! Az Electronic Arts továbbra is fontos stratégiai partner, de van hely másoknak is...

2 napja
38