Beköszöntő

liquidSomosi László2020.12.07. 18:01

Talán helyesebb lenne az „újraköszöntő” cím, hiszen nem mentünk sehová. Üdvözlünk (újra) mindenkit, mi vagyunk a Gamer365, így nézünk ki most, és ezek a terveink.

Tizennégy év rohadt sok idő, aki a Gamer365 indulásával egy időben született, az lassan középiskolába jár, és végigcsináltunk két elég hosszú konzolgenerációt is – az előző verziónk nem sokkal a kettővel ezelőtti generációváltás után indult, és megvártunk pontosan még kettőt az újjal. Vagyis: itt volt a legfőbb ideje.

Az új Gamerrel elsősorban két célunk volt: elsőként technológia és dizájn tekintetében szerettük volna modernizálni az oldalt, másodrészt úgy szerettük volna megtenni ezt, hogy azoknak akik iksz éve látogatnak minket, ne legyen teljesen idegen az új felület. Volt ugyanakkor egy harmadik cél is, az hogy az általatok alkotott tartalmat jobban előtérbe helyezzük, nagyobb szerepet adjunk neki, és hogy ez a tartalom a korábbinál sokkal csinosabban nézzen ki. legyen szó fórumról vagy blogról. Ha blogolsz, kezedbe adunk gyakorlatilag minden olyan szerkesztési / vizuális eszközt, amit a Gamer365 szerkesztői a saját anyagainkhoz használnak. Ami elsőre lehet, hogy szokatlannak / bonyolultnak tűnik, de minden segítséget meg fogunk adni ahhoz, hogy hatékonyan használni tudjátok – első lépésben, pár napon belül egy „Hogyan neveld a Blogodat” guide formájában.

Tartalom tekintetében az irányon nem tervezünk változtatni: a Gamer365 mindennel foglalkozik, ami videójáték, vagy ahhoz kapcsolódóan érdekes, legyen szó az egyszemélyes indie címekről, vagy méregdrága AAA játékokról.

Végül pedig: két olyan dolog, ami eddig nem volt, és most már van. Jelesül a mobil és tablet platformokra optimalizált verziók, próbáljátok ki őket, csinosak.

És ennyivel kész is volnánk? Határozottan nem, a saját terveink, és a ti visszajelzéseitek alapján haladunk előre, és új szolgáltatásokkal / lehetőségekkel bővítjük az oldalt. Talán még soha nem volt ennyire helyénvaló és időszerű leírni: a jövő pulzál. :)

Sunlight

Félórás meditatív élmény egy senkinek sem könnyű időszakban – elmentünk virágot szedni a Krillbite festményszerű erdejébe, hogy átéljük, mit nyújt a Sunlight.

46 perce

Genshin Impact 1.3: minden szikrázik!

Kínai Holdújév minden mennyiségben, szikrákkal, és plusz tartalmakkal (valószínűleg lehallgatnak, de sebaj!)

3 órája

Rekordokat döntött a Cyberpunk 2077

Minden idők legnagyobb digitális premierje lett, 10+ millió eladott példánnyal. A kiber-RPG leginkább PC-n tarolt.

4 órája
4

A Vicarious Visions beolvadt a Blizzardba

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 felújítások fejlesztőcsapata mostantól a Blizzard saját projektjein dolgozik.

1 napja
13

A Tencent felvásárolta a Klei csapatát

A kínai óriás tovább terjeszkedik. Ezúttal a Don’t Starve és Mark of the Ninja játékokról ismert Klei Entertainment csapatát kebelezte be.

1 napja
2

Resident Evil 4 (Remake) átalakítás

Egyes információk szerint a kiadó nem volt elégedett az M-Two eddigi munkájával, így az elsődleges belsős csapatát állította a projekt élére.

1 napja
10

Xbox Live Gold: áremelés, aztán mégsem

A Microsoft csendben megemelte az Xbox Live Gold előfizetés árát - aztán a közösségi felháborodás miatt kapásból visszavonta az egészet.

1 napja
18

Humankind: avatárok és MI-k

A PC-s grand stratégia részleteiről fed fel friss dolgokat a legújabb fejlesztői napló.

1 napja

Games with Gold: februári kínálat

Egy egészen kellemes kínálat. Egy egészen kellemetlen áremelés mellé. Egy biztos: nem most válik ingyenessé a GOLD szolgáltatás. Sőt.

2 napja
23

The Medium: 9 rejtélyes furcsaság

Ha a Maw hátborzongató jelenlétét nem is érezzük egyelőre a hátunk mögött, a marketing anyagok elől már most sincs menekvés.

2 napja
2

Olija: történet a pixelek mögött

A Devolver Digital egy pixelart gyöngyszemet csapott le a Sony indie részlegének kezéről? Pár nap múlva kiderül!

2 napja
5

Sherlock Holmes: Chapter One

Hey, Detektívek! Csak egy tipp: a Frogwares hangulatos videó formájában válaszolja meg az eddig felmerült kérdéseiteket.

2 napja
1

Resident Evil Showcase

Nézzük csak: Resident Evil Village kedvcsináló. Előző generációs verziók. Megjelenési dátum. Gameplay villanások. Na meg exkluzív próbakör!

3 napja
53

Destruction AllStars: bemutatkozik a mezőny

Hősök. Ikonok. Legendák. A bajnokság résztvevőit az egész világ ismeri, szóval ideje, hogy mi is vessünk egy pillantást a színes társaságra.

3 napja
7

Apex Legends: komolytalan őrület

Kirobbanó előzetesen az új szezon.

3 napja
1

Team Ninja: tervek a jövőre

Lehetséges Nioh folytatás, Ninja Gaiden hírek, open world játék. Ezek vannak a stúdió tarsolyában.

3 napja
1

Odabenn: a magyar hangjátéksorozat

A hatvanas/hetvenes évek klasszikus rádiójátékait idézi meg modern köntösben az új magyar kezdeményezés. Hallgassatok bele!

3 napja
2

Új játékokon dolgozik a Valve

De hogy pontosan miken, arról természetesen most sem tudtunk meg részleteket.

3 napja
15

Curse of the Dead Gods: konzolos megjelenés

Unod a görög isteneket? Itt az új roguelike kaland egy folyton változó sötét templommal, csapdákkal és szörnyekkel.

3 napja
2

Encodya: euro point and click Neo Berlinben

Cyberpunk stílus, egy árva kislány és egy robot - vajon mi kerekedik ki ebből?

4 napja