casper0072013.04.15. 17:21

infinite nyereményjáték

Péntek délután nyálamat csorgatva horkoltam az ágyamban, amikor megcsörrent a telefonom. Először azt hittem, hogy a konzulensem hív a szakdolgozat miatt, amit ugyan már egy hete befejeztem, de a kötés előtt mindig találunk valami javítanivalót. Magamról nem tudva felülök, belesandítok a telefon képernyőjébe. Ismeretlen szám. Mégis ismerős.

Barátságos hang köszönt, engem keresnek. Még szerencse, hogy én vettem fel. A srác közli, hogy a Konzolok Szervizéből telefonál, általában innen szerzem be premiernapi áldozataimat. Vegyük számításba, hogy a szememből pereg a csipa, a fejemben egy úthenger tonnás üveglapokon balettozik. Mi lehet ez? Most nem rendeltem elő semmit, de nincs is időm agyalni, közlik velem, hogy megtartották a sorsolást a Bioshock előrendelők között és én vagyok a szerencsés. Nahát, nem is tudtam, hogy volt nyereményjáték. Mit nyertem? Egy Songbird Edition-t. YES! Gyors egyeztetés, ma pedig elugrottam ezért a szépségért. A csomag átvétele, kézfogás, pár fotó, egy kicsit szégyellős vagyok ugyan, de azért fülig ért a szám.

A kollégiumba visszaérve neki is kezdtem a csomagolásnak. Abszolút igényes és minőségi kiadásról van szó. Még jó, hogy egy sporttáskával érkeztem a boltba, mert a gyűjtői doboza méretben az X360-am házával vetekszik. A fedlapot felnyitva egy kis kartontartó fogadott, benne a játékkal és az extrákkal. Ezekről gyorsan pár szót. Az artbook a szokásos, benne 64 oldalnyi vázlattal, rajzzal, kiegészítő jegyzetekkel. A handyman társasjáték figura gumi, a vigor kulcstartó műanyag, utóbbi nagyon szép, fontolgatom is a használatát, ráadásul mindkét apróság külön dobozkában, azon belül pedig rögzítő műanyag foglalatban kapott helyet. Maga a szobor elképesztő. Talán mondanom sem kell, hogy a csomagolás elsőrangú, számos műanyag szalag rögzítette a testet és a különálló szárnyakat a plasztik foglalathoz. A talpazat és a szárnyak műanyagból vannak, viszont a songbird teste gumírozott, így tapintásra és látványra is olyan érzés fog el, mintha valóban bőr ruha lenne rajta. A karmok és a vezetékek pedig hajlékonyak. Valóban csodálatosan mutat az asztalon, és már Batman-nek sem kell árválkodnia.

Pár letölthető tartalom is lapult a csomagban. A játék zenéje már-már alapfelszerelésnek számít, viszont kellemes meglepetésként értek a Booker és Elizabeth ruháit feloldó avatar kódok. Emellett a harmadik kártyán három extra felszerelés lapult. Bár nem tudtam ellenállni és DeWitt ruháját feldobtam az avatáromra, az Elizabeth ruhát és a bónusz in-game tartalmat szeretném kisorsolni a hozzászólók között. Erre péntek este 18 óráig van lehetőség, utána sorsolok és hirdetek két nyertest. Szabály nincs, tehát nem kötelező „Szeretnék nyerni!” és egyéb hozzászólásokat írni, ha kielemzed a szobor pupilláját, akkor is indulsz a nyereményjátékban. Persze mindenki csak egyszer kerül a kalapba.

Köszönöm a Konzolok Szervizének ezt a lehetőséget, eddig sem volt panaszom a srácok munkájára, ezek után pedig feliratkozom a törzsvásárlók listájára. Alant pedig szerepeljen pár nem túl jó minőségű fénykép a gyűjtőiről.

**UPDATE: megtörtént a sorsolás, mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat! A két nyertes pedig:

Lavitz (Elizabeth dress-up)

lemen10 (Upgrade pack)

Gratulálok nektek, a kódokat privát üzenetben küldöm.**

Stadia HUN
Panzer Dragoon (Stadia)

A SEGA jó szokásához híven mindenre is kiadta a Panzer Dragoon Remake-jét. Jól sikerült a Stadia-port?

5 napja
3

Cash Bacsi
A3 Still Alive - Teszt (iOS)

A tavalyi év igencsak jól indult, vajon így lesz ez most is?

2021.01.06.

Hwopapa
VR-vélemények 2 hónap után

Aki már régebb óta olvassa a blogom, megszokhatta, hogy rendkívüli módon tudok lelkesedni az új dolgokért / friss élményekért, amik néha hosszabb-rövidebb idő után elhalnak és ilyenkor kicsit objektívebben tudok/fogok nyilatkozni a témáról.

2021.01.05.
12

Necroman Mk2
Flash játékok 2021-től

Élet a kivégzés után, avagy az utolsó FlashFan bejegyzés

2021.01.03.
2

p34c3
A VR soha nem érhet véget

Ahogyan szemezgettem az év játéka szavazás helyezettjei között, nem túlságosan meglepve szembesültem a VR játékok szerény szereplésével, mindössze két címnek sikerült bekerülnie a legjobb harminc játék közé.

2021.01.02.
8

Warhawk
21 indie 2021-re

Nézzünk szét a radar alatt!

2021.01.02.
16

mcmacko
Készázötvenhat

MB, GB, avagy 16 év távlata egy ezres nagyságrend ugrásának szemszögéből.

2021.01.02.
8

CHASE
2020 25 legjobb száma

2020-ben őrületes mennyiségű zenét hallgattam. Ennek egy különleges világjárvány volt az oka, amely mindenkit otthon maradásra késztetett.

2020.12.31.

Stadia HUN
Cthulhu Saves Christmas (Stadia)

Megérkezett a könnnyed karácsonyi JRPG Stadiára is. Teszt.

2020.12.30.
3

Necroman Mk2
2020. év dala

2020-ban ismét keresem az év dalát! Nem a legjobb zenét, nem is a személyes kedvencemet, hanem azt a slágert, amely adott esztendőben, nemzetközi szinten a legnagyobb hatást váltotta ki. Így ha azt mondom, hogy 2020. év dala, akkora válaszom:

2020.12.29.
4

vem
Retró kvíz (tuti Steam kulcs!)

Gyere játékosnak vagy nézőnek, olyan címeket nyerhetsz mint pl. a Duke Nukem: Forever a 2 DLC-vel vagy a Two Worlds: Epic Edition. December 31-én este 20.00-kor.

2020.12.26.

Idgn
SYNERGY

Sziasztok! 12 évvel ezelőtt fogant meg először a gondolat bennem, hogy készítek egy grafikus novellát. Idő közben az alap koncepció többször változott átalakult, míg végre olyan formát öltött, amivel meg vagyok elégedve. Az elmúlt 10 évben beutaztam azokat a helyszíneket, ahol a történetem játszódik és szorgalmasan fotóztam, videóztam, jegyzeteltem. Nem ezen a platformon szeretném elindítani ezt a projektet, de úgy döntöttem teszek egy próbát az új Gamer365 blogban is. Új oldalak hamarosan!

2020.12.22.
4

reptile
AMONG US - PERMANENS DISCORD

Gyertek játszani, link a posztban.

2020.12.20.
1

maktub
Destiny 2 - Beyond Light

Amikor a sötétség jelenti a fényt az alagút végén.

2020.12.20.
13

Necroman Mk2
Hijacker Jack

Gazdag. Híres. Körözött. (Részben) Magyar.

2020.12.18.
10

Warhawk
Alba: A Wildlife Adventure

Környezetvédelmi kisokos a napsütéses mediterrán szigetvilágban.

2020.12.18.
4

Stadia HUN
Stadia bemutató

Már Magyarországon is elérhető a Google Stadia szolgáltatása. Mivel egy teljesen újfajta gaming platformról van szó, sok minden magyarázatra szorulhat. Rövid bemutató arról, hogy mit tud a Stadia, és mit várhatunk tőle a közeljövőben.

2020.12.18.
15

p34c3
Jó polákok / Loot atyafiak

Hosszú várakozás után döbbenetes körülmények között jelent meg az amúgy is elég kalandos utat maga mögött tudó lengyel szerepjáték. Ennek kapcsán - meg persze a gamer 2.0 miatt is - végre belecsapok én is a lecsóba, hiszen alig 15-20 éve tervezem csak a blogolást.

2020.12.15.
14

c0m1n65un
Pumpkin Jack és egy aniMonológ!

Sziasztok! Eljött az idő egy újabb bejelentkezésnek, hogy mit csináltam, vagyis pontosabban mit nem csináltam az elmúlt hetekbe.

2020.12.15.
1

Zsozsa74
Night City életképek

A Cyberpunk 2077 meglehetősen beszippantott az utóbbi napokban, és mivel a játék rendelkezik fotómóddal (bár ha nem rendelkezne, akkor is fotózhatnánk ugye... ), nem tudtam megállni, hogy ne lőjek el egy-két tekercs filmet.

2020.12.12.
9