Mobil
Játékok mobiltelefonon, PDA-n, Smartphone-on, stb...
 
 
TunesKit iPhone Data Recovery felülvizsgálata
Mobil
Eddig 0 hozzászólás | Létrehozta: cvnuais - 2019. Jan 17. 10:05
[1] cvnuais
Jan 17., Thursday 11:05 #1
Az információk és az adatok növekedése során az emberek hozzászoknak ahhoz, hogy nagy mennyiségű fontos információt tároljanak a telefonjaikon vagy a mobil merevlemezeken. A mobil merevlemezek valóban jelentős tárolási kapacitást biztosítanak, de befolyásolhatják az élettartamot, ha véletlenül leesik, megsérül vagy hirtelen kihúzódik a napi használat során. Ami a mobiltelefonot illeti, néhány váratlan esemény, mint például az eszköz károsodása, a vírus támadása, a rendszer összeomlása és így tovább, a telefonadatok elvesztéséhez vezet. Miután a hibát nem lehet javítani, a belsejében elengedhetetlen üzenetet veszít. Nem kell aggódnia azért, mert az elveszett fájlok valójában nem helyrehozhatók. Az elveszett adatokat helyreállíthatja a hatékony iPhone adatgyűjtő szoftver segítségével, amelyet a későbbiekben definiál.

TunesKit [url= KATT!]iPhone Data Recovery[/url]

Ez egy olyan eszköz, amely hatékonyan képes helyreállítani akár 20 féle adatot, például fényképeket, videókat, hangjegyzeteket, leveleket, WhatsApp üzeneteket, naptárakat, jegyzeteket, stb. nagyon gyorsan és hatékonyan visszaszerezheti az összes iOS eszközön elveszett fájlokat. Alapvetően csak három lépés szükséges a helyreállítási folyamat befejezéséhez. Tökéletesen kompatibilis az iPhone X, iPhone 8, iPad 4, iPad Pro, iPad Air, iPod touch 5, stb. Készülékekkel.
Jellemzők
• Támogatja az adatok hibás törlésére, a jelszó zárolására, az iOS frissítés hibájára, a nem megfelelő működésre, a hibabreak hibára, a rendszer összeomlására, a gyári alaphelyzetbe állításra, a törött képernyőre stb.
• Az elveszett fájlokat közvetlenül az iOS eszközből, az iTunes biztonsági mentéséből és az iCloud biztonsági mentésből képes helyreállítani.
• Teljes kompatibilitás a legújabb iOS 12 rendszerrel vagy korábbi rendszerekkel.
• A helyreállítás után visszanyert adatok nem írják felül a meglévő fájlokat.
Előnyök
• Könnyen használható felület
• Előnézet funkció a helyreállítás előtt
• A törölt adatok szelektív helyreállítása
• A helyreállítás után visszanyert adatok nem írják felül a meglévő fájlokat.
Hátrányok
• Jelenleg csak a számítógépre való helyreállítást támogatja
A témát indította
cvnuais
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!