Sony Playstation 3
Playstation 3 témák
 
 
Konzolbirodalom
Sony Playstation 3
Eddig 4 hozzászólás | Létrehozta: vaaswarrior - 2018. jan 08. 11:35
[7] reptai
máj 10., csütörtök 14:23 #4
Válasz vaaswarrior (#3) üzenetére
Nekem is, az egyikuk hugat mer el is vettem felesegul, van azota ket gyerekunk, kerteshazunk, kutyank es egy nyaralonk a Rivieran.
máj 10., csütörtök 13:52 #3
Azóta már többször is vásároltam tőlük, nagyon jó veléménnyel vagyok róluk. Jók az árak, a srácok nagyon profik, és segítőkészek, minden kérdésemre válaszoltak. Új kedvenc boltom van
jan 26., péntek 7:39 #2
Válasz vaaswarrior (#1) üzenetére
Szia!
Úgy 2 hete vettem tőlük egy ps prot 108.K-ért. Minden rendben vele, garancia, papírok hibátlan. Azt hiszem szombaton rendeltem, kedden vagy szerdán már nálam volt. Többször is felhívtak, hogy mikor mehet a futár, mikor jó nekem, nem-e kell mellé játék, de ugye simáról váltottam. Összességében pozitív a véleményem.
PSN ID: sirdaniel20
jan 08., hétfő 12:35 #1
Szaisztok!
A konzolbirodalomból szeretnék vásárolni, mit gondoltok megbízható a bolt?
A témát indította
vaaswarrior
(offline)
Fórum toolbox
Kereső Új téma
Rövid fórum szabályzat
1. Igyekezz mindíg a témába illő hozzászólást írni, ne nagyon térj el az adott fórum témájától. (ha mégis másról szeretnél írni, de úgy érzed, hogy az adott témába kell ezt megtenned, jelezd ezt egy *offtopic* kiegészítővel)
2. Mielőtt új témát hozol létre, nézz körül a fórumban, használd a keresőt, hogy más nem indított e már hasonló beszélgetést!
3. Ha vitába keveredsz más fórumozókkal, kerüld a személyeskedést, a trágárságot. Ha ilyesmin érünk, moderálni fogunk, durvább esetben kitiltunk.
4. Törvényt sértő dolgok reklámozása, terjesztése azonnal kizárást von maga után!
5. Üzleti célú hirdetéseket a fórumokban tilos elhelyezni, apróhirdetést is csak az arra létrehozott témában lehet!